Lainaa 10000 € tiukassa vertailussa.

Etsitkö 10.000 € lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia?

Haluaisitko päästä helpolla ja saada monta lainatarjousta pöytään jo tämän päivän puolella?

Tiesitkö, että lainojen hinnat ovat tulleet sen verran alas, että netissä tarjottavat kulutusluotot ovat nyt hinnoittelunsa puolesta verrattavissa pankkien joustoluottoihin.

Lainavertailusta löydät helposti halvimman 10.000 euron lainan, sillä esittelin Suomen parhaat palvelut!

Tiesitkö, että voit saada lainaa netistä alkaen 4,19% todellisella vuosikorolla?

Löydät taulukosta parhaat välittäjät ja palvelut, joilta lainan hakeminen käy helposti pelkillä nettipankkitunnuksilla.

 

Lainapalvelu Ikäraja Laina heti tilille?* Lainasummat Todellinen vuosikorko Laina-aika
Bank Norwegian lainahakemukseen pääset tästä 23 v.
Lisätiedot
ei 1000-50.000 €
8.99 – 22.49% 1-15 v
lendo hakemus 20 v.
Lisätiedot
ei 500-50.000 €
10.47% – 1-15 v
ostosraha hakemukseen 20 v.
Lisätiedot
kyllä 400-10.000 €
29,5 – 50,36% 12-96 kk
fixura hakemus 21 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-10.000 €
6 – 27% 24-60 kk
Freedom Rahoitus lainaa 5000 euroa pankista heti tilille! 20 v.
Lisätiedot
ei 500-50.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v
zmarta hakemus 20 v.
Lisätiedot
ei 500-50.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v
Lue lisää Rahalaitoksesta tästä ja siirry heti hakemukseen. 20 v.
Lisätiedot
ei 500-50.000 €
4.5 – 50.5% 2-15 v
Etua.fi on lainavertailun ehdoton valinta ja sieltä löytää kulutusluottoa joka lähtöön - lue lisää. 20 v.
Lisätiedot
ei 2.000-50.000 €
8.9 – 49% 1-15 v

 

 

Voinko saada 10000 euron lainaa heti tililleni?

Kyllä se on mahdollista – nopeimmillaan voit saada lainan tilille saman vuorokauden aikana.

Netistä on mahdollista saada 10000 euron lainaa kaikista nopeiten!Usein lainan toimitusaika kuitenkin vaihtelee 1-3 vuorokauden väliltä ja suurin osa kulutusluotoista on toimitettu asiakkaan tilille 48 tunnin kuluessa.

Huomioithan, että iso osa listatuista palveluista on lainanvälittäjiä, jotka kilpailuttavat pankit ja lainapalvelut keskenään ja näin ollen ne eivät voi itse vaikuttaa lainan maksunopeuteen.

Suosittelemme erityisesti Lendon, Freedom Rahoituksen ja Rahalaitoksen lainanvälityspalveluita, jotka ovat molemmat hiottu vielä astetta helpommaksi täyttää vaikka matkapuhelimella.

Suosittelemme muutenkin varaamaan lainan hakuun aikaa muutaman vuorokauden verran, sillä haluathan parhaan lainatarjouksen?

Halvin 10000 euron laina löytyy vertailemalla ja vaikka teimme suurimman osan työstä jo puolestanne, suosittelemme pyytämään mahdollimman monta tarjousta vertailtavaksi.

 

 

Voinko kilpailuttaa lainat ilman kustannuksia?

Kyllä se onnistuu ja näin toimivat kaikki lainanvälittäjät, et siis koskaan maksa mitään kilpailuttaessasi lainoja.

Yksikään lainanvälityspalvelu ei veloita senttiäkään missään vaiheessa ja ensimmäiset kulut tulevat vasta sitten, jos päätät ottaa jonkun tarjouksista vastaan ja maksat ensimmäisen kuukausilyhennyksen (tai mahdollisen lainan avausmaksun, mikäli lainassa sellainen on).

Tarjouksiin ei myöskään ole pakko sitoutua ja tästä syystä juuri suosittelemmekin pyytämään niin monesta paikasta tarjouksia kuin vain mahdollista.

 

 

Hyödyt, joita saat lainavertailun kautta.

Tiesitkö, että lainojen hinnoisa on todellisuudessa valtavia eroja ja 10000 euron laina saattaa maksaa maltaita jonkun paikan kautta, kun joku voi tarjota sen monta prosenttiyksikkö edullisemmalla korolla.

Yksinkertainen lainavertailu usein kuitenkin riittää ja sitä kautta on helppo valita halvin kulutusluotto, joka tuo sinulle säästöä pitkällä tähtäimellä mahdollisesti jopa useita satoja euroja.

Suuremmissa yli 10.000 euron kulutusluotossa on siis korko- ja kulueroja samalla tavalla, kuten pikavipeissäkin – vertaile siis aina, huolimatta etsitkö lainaa tai mitä tahansa tuotetta.

Edut ja hyödyt, joita vertailu tuo mukanaan:

 • Saat laajan kokonaiskäsityksen millaisia lainoja on tarjolla.
 • Näet pankkilainojen, vertaislainojen ja muiden kulutusluottojen korkoerot.
 • Säästät paljon aikaa, koska parhaat palvelut on nostettu sinua varten valmiiksi esille.
 • Saat sähköpostiin monta lainatarjousta, joista on helppo valita halvin vaihtoehto.
 • Tulet säästämään paljon rahaa ja saamaan aina edullisimman mahdollisen lainan!

 

 

Voinko käyttää luoton mihin vaan ja onko käyttötarkoituksella väliä?

Luoton käyttökohde on täysin vapaa ja lainan voi käyttää esimerkiksi remonttiin, lomamatkaan, vapaa-ajan harrastuksiin tai veneen hankintaan!

Lainahakemuksissa kysytään poikkeuksetta mihin aiot käyttää lainan, mutta se on enemmänkin tilastointia varten, eikä se vaikuta lainapäätökseen.

Yksi yleisistä lainan käyttökohteesta on lainojen yhdistäminen ja moni hakee 10000 euron lainaa juuri vanhojen velkojen, vippien ja osamaksujen yhdistelyyn.

Käyttötarkoitusta ei ole pakko paljastaa ja voit käyttää osan lainasta lomamatkalla ja loput vaikka remonttiin, hakemuksessa sinun täytyy kuitenkin valita jokin käyttökohde. Tätä ei tulla tarkistamaan millään tavalla!

Voit hakea luottoa vaikka lomamatkaan ja remonttiin ilman vakuuksia ja takaajia!

Oletko loman tarpeessa? Jos olet maksukykyinen, mutta rahat ovat lopussa, voit hakea itsellesi vaikka 10.000 euroa hemmottelulomaa varten ja rahaa jää varmasti johonkin muuhunkin.

 

 

Tarvitseeko lainaan vakuuksia tai takaajia?

Et tarvitse. Tästä ei enää kannata murehtia, sillä jokainen nettisivulla mainittu pankki, palvelu ja välittäjä tarjoaa täysin vakuudetonta 10000 euron lainaa ilman henkilötakaajavaatimuksia.

Voit hakea lainan siis yksin, etkä tule tarvitsemaan mitään omaisuutta, kuten omistusasuntoa myönteiseen luottopäätökseen!

Nykyään voit saada jopa vielä huomattavasti tätä suurempaa pankkilainaa ilman vakuuksia, joten vakuudettomuus ei ole enää vain pikavippien ominaisuus.

 

 

Miten löydän helpoiten minulle sopivan luoton?

Etsitkö lainaa, mutta et ole aivan varma, kuinka löydät parhaan ja tärkeintä kaikista: sinun vaatimuksiin sopivan luoton?

Tuntuvatko termit vierailta ja koko homma muutenkin arvelluttavalta?

Suosittelemme vetämään syvään henkeä ja rauhoittumaan, sillä lainan hakeminen nyt todella yksinkertaista ja juuri niin yksinkertaista, kun sanotaan.

Jos olet nuori lainaaja, niin voimme kertoa, että lainaaminen oli aikaisemmin huomattavasti vaikeampaa ja vielä 10 vuotta sitten kukaan tuskin kuvitteli saavansa yli 10000 € pankkilainaa netistä!

Kun etsit lainaa, lähde ensin liikkeelle perusasioista ja mieti, kuinka paljon luoton tarpeesi on ja missä ajassa haluaisit lyhentää sen.

Kun olet päättänyt tämän, olet jo melkein puolessa välissä, sillä seuraavaksi voit lähettää useampaan paikkaan kilpailutushakemukset, jotka tuovat pian sähköpostiin monta lainatarjousta.

Tarjoukset on kilpailutettu valmiiksi pankeilta oikeiden ammattilaisten toimesta ja yksikään niistä ei ole sitova saati sitten kustanna hakijalle mitään.

Juuri tästä syystä edullista lainaa on niin helppo hakea, sinulla on käytännössä kaikki työkalut apuna ja pääsy jokaisen suomalaisen pankin ja palvelun lainoihin.

Lainalaskurin avulla pystyt laskemaan tehokkaasti ja suuntaa-antavasti, mitä laina kustantaa milläkin maksuajalla ja todellisella vuosikorolla; laskuri laskee sinulle aina valmiiksi lyhennettävän kuukausierän!

2 Kommentit
 1. Vastaa jasuseta lokakuu 29, 2016 at 3:24 pm

  kiitos mahtavista vinkeistä ja neuvoista. tuo bank norwegian on varmasti korkonsa väärti jos hakee sen yhteishakija nkanssa. itse en pienituloisena päässyt kovinkaan hyvään tarjoukseen sen kautta ja päädyin hakemaan etua.fi kulutusluoton. Hain 10000e ja sain 10 000 euroa, joten tyytyväinen. Suosittelen!

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko lokakuu 29, 2016 at 11:50 pm

   Hei Jasuseta!

   Norwegian tai Etua.fi ovat molemmat hyviä vaihtoehotja ja korko on parempi kuin monella pankilla ja vertaislainaankin verrattuna nuo ovat hyviä vaihtoehtoja.

   Koron kuitenkin määrittää omat tulot, joten se oli varmasti kriittinen faktori tuota Etua.fi lainanvälittäjääkin käyttäessänne.

   Hyvä kuitenkin, että sait lainaa ja sivusta oli sinulle hyötyä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *