Aktia MasterCard Gold -luottokortti

Aktia MasterCard Goldilla teet ostokset netissä ja kaupoissa turvallisesti.

 

Aktia MasterCard Gold -luottokortti on kortti, jonka saat ilmaiseksi & sillä saat sopivasti joustoa.

Kortin saaminen ei edellytä asiakkuutta itse Aktia-pankissa ja siihen saat joustavasti omavalintaisen 500 – 5000 euron luottorajan.

Luottokorttia haetaan netissä pankkitunnuksilla ja saatte nopeasti tietoonne, myönnetäänkö teille korttia vai ei ja millaisella luottorajalla.

Maksat kortista vain 4 euroa / kuukaudessa eli 48 euroa vuodessa. Muita juoksevia kustannuksia ei ole. Jos haluat kuukausimaksuttoman kortin ja samalla 45 päivää maksutonta aikaa, suosittelemme esimerkiksi Bank Norwegianin lentopisteluottokortissa.

Kortti oli aikasemmin kuukausimaksuton ja tämä on muuttunut 2018 vuoden alusta.

 

Ehdot luottokortin saamiselle:

 • Vähintään 18 vuotta ikää.
 • Säännölliset & riittävät tulot ja verkkopankkitunnukset.
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä rekisterissä (tarkistetaan Suomen Asiakastiedon kautta).
 • Asut vakituisesti Suomessa.

Luottoraja päätetään niiden tietojen pohjilta, mitkä annatte hakemuksessa. Jos haet 3000 euron luottorajan korttia, on mahdollista, että saat vastaehdotukseksi esim. 1000 euron luottorajan korttia.

Tähän syynä on usein liian pienet tulot suhteessa haluamaanne luottorajaan.

 

Korttiin sisältyy seuraavat ominaisuudet:

Luottokorttiin sisältyy erinomaiset ominaisuudet

Ostoturvavakuutus

Kaikki luottokortilla ostettuihin tuotteisiin sisältyy automaattisesti ostoturvavakuutus, joka on lisämaksuton luottokortin mukana tuleva etu. Mikäli tavara hajoaa, varastetaan tai katoaa, ostoturvakuutus korvaa sen enintään 100 euroon asti.

Vakuutus tuo myös turvan netissä tehtyihin ostoksiin, mikäli tavaraa ei toimiteta tai saatte väärän/virheellisen tuotteen. Ostoturvavakuutus on voimassa 6 kuukautta tai 180 vuorokautta ostohetkestä eteenpäin.

 

Aktia Wallet on kätevä luottokortin hallinnointisovellus

Voit ladata ilmaisen Aktia Wallet -mobiilisovelluksen Google Playsta tai Applen AppStoresta, jonka kautta maksukorttien tapahtumien seuranta onnistuu kätevästi. Voit tarkastella tehtyjä korttitapahtumia reaaliaikaisesti sekä näet, kuinka paljon olet käyttänyt luottoa.

Voit myös sulkea kortin tilapäisesti välittömästi Aktia Walletin kautta. Pystyt myös tekemään maantieteellisiä käyttörajauksia eli esim. jos matkustat Pohjois-Amerikkaan, niin voit käydä aktivoimassa kortin toimivuuden Pohjois-Amerikan -alueella, sillä hetkellä, kun matkasi alkaa.

Tämä tuo lisäturvaa korttiin ja väärinkäytösten riski pienenee huomattavasti.

 

Matkavakuutus

Myös matkavakuutus sisältyy korttiin, joka on jokaiselle matkailijalle tärkeä, sillä koskaan ei tiedä, mitä reissulla sattuu. Korttiin sisältyy ns. ”vapaa-ajan matkavakuutus”, joka antaa teille turvaa sairastumisien/tapaturmien sattuessa ulkomailla ja kotimaassa. Tarkemmat vakuutusehdot löydät täältä.

Voit katsoa muut erilliset matkavakuutukset tästä linkistä (Suomen suosituimmat 2018 vuonna).

 

Valitse oma eräpäivä ja saat joustoa arkeen pieniin & suuriin ostoksiin

Saat itse valita laskun eräpäivän joko 15. päivälle tai viimeiselle. Päätät myös itse maksuerät: luoton voi maksaa osissa tai yhdessä kertaerässä. Luotolle saat jopa 45 vuorokautta täysin korotonta lyhennysaikaa.

 

Kortissa on 4 euron kuukausiveloitus eli vuosimaksu on 48 euroa.

Kortti oli aikaisemmin täysin kuluton, mutta 2018 vuonna hinnasto on päivitetty ja kuukausiveloitus on 4 euroa kuukautta kohden. Suoraa vuosimaksua sen sijaan ei ole.

Kortin hakeminen on ilmaista, eikä siinä ole avausveloitusta. Jos luoton saldoa on auki, maksat tilinhoitomaksua. Jos nämä kaikki kuulostaa teidän jutultanne, voitte hakea korttia heti tästä.

 

Kokemuksia Aktian MasterCard Gold -luottokortista.

Kortti on hyvä peruskategorian luottokortti, johon saat joustavan luottorajan ja korotonta maksuaikaa.

Hyvänä puolena siinä on myös, että hakijan ei tarvitse olla Aktian asiakas ollenkaan saadaksesi kortin, vaan kuka tahansa luottokelpoinen suomalainen, jolta löytyy pankkitunnukset voi hakea korttia sähköisesti.

Kortin käyttö toimii lähes jokaisessa maailman valtiossa ja teet sillä arki- sekä verkko-ostokset kätevästi. Kokemukset kortista ovat hyvät ja toimii siinä missä monet muutkin perusluottokortit, kortin myöntäjänä toimii maineikas Aktia Pankki Oyj.

Vertailukelpoisia kortteja ovat mm. Stockmann MasterCard ja K-Plussa MasterCard -luottokortit.

 

Asiakaspalvelu ja kortin sulkeminen:

Asiakaspalvelun tavoitat arkisin klo 08:00 – 20:00 välisenä aikana

Kortin sulkupalvelu on auki 24h vuorokaudessa +358 800 0 2477 numerosta, josta saat luottokortin heti suljettua. Voit samoin tehdä kortin sulkemisen Aktia Walletista, jos olet kadottanut sen väliaikaisesti tai epäilet, että se on varastettu.

 

2 Kommentit
 1. Vastaa blank Mika 27.1.2018 at 20:20

  Tiedoksi, että kortin hinta on 1.2.2018 alkaen 4e/kk

  https://www.aktia.fi/fi//tilit-ja-kortit/hinnasto

  • Vastaa blank Ylläpito 4.2.2018 at 16:41

   Hei Mika,

   kiitoksia tiedosta. Päivitimme tuon ajan tasalle.

   – Ylläpito

Kommentoi

Olethan ihminen? *