Balanzia – lainat yksityishenkilöille ja yrityksille

Löydä Balanzian lainalla oma talouden tasapaino yksityishenkilönä tai yrittäjänä.

Uusi kansainvälinen rahoitusyhtiö Balanzia tarjoaa lainaa yritykselle ja myös tavallisille yksityishenkilöille. Samalla se tarjoaa myös laskujen osto -palvelua (myy yrityksen myyntisaatavat).

Uupuuko yritykseltäsi kassavirtaa ja haluaisitteko myydä yrityksen myyntilaskut heti? Balanzia hoitaa siis myös tavallisten luottojen lisäksi laskujen myymisen.

Laskujen myynti on tehokas tapa rahoittaa firman investoinnit ja kasvu nopeasti, mikäli asiakkaiden maksusaatavat viivästyvät ja haluatte rahaa heti tilillenne jopa vuorokaudessa.

Kun talouden tasapaino horjuu tai siltä puuttuu pohja väliaikaisesti kokonaan, kannattaa balansoida sitä Balanzia-palvelulla.

Suosittelemme vahvasti tutustumaan samalla myös uuteen Instabank -palveluun ja kolmatta vuotta tähtenä valokeilassa pyörivää Bank Norwegian -”lentoyhtiöpankkia”, joista saat molemmista lainaa 50.000 € asti.

Balanzia on tehokas apu arkeen, niin yrityksille kuin yksityishenkilöilleBalanzia on kelvollinen vaihtoehto, mutta emme tee sen kanssa tällä hetkellä yhteistyötä, sillä kokemukset siitä eivät ole vielä tarpeeksi vahvat ja sen nimi on vielä toistaiseksi tuntemattomampi.

Myös lainantarjoajana toimiva firma on ulkomaalainen GCC Capital AB, tosin Ruotsia kauempana sen pääkonttori ei kuitenkaan sijaitse. Suomeen onkin tullut viimevuosina paljon kilpailijoita erityisesti Norjasta (esim. Komplett Bank) ja Ruotsista (suosituimpana Credigo), suomalaisten uusien haastajien osuus markkinoilla on selvästi kaventunut.

 

Yksityislaina myönnetään ilman vakuuksia

Balanzian yksityislaina on jopa 30.000 euron kulutusluotto, jonka saa täydellä korkeintaan peräti 15 vuoden maksuajalla ilman vakuuksia netistä.

Se tarjoaa myös kuluttajalle option maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja. Maksuaikataulua voi myös nopeuttaa matkan varrella lennosta.

Luotto voidaan käyttää myös lainojen yhdistämistä varten eli jos sinulla on vanhoja roikkuvia lainoja, joiden kulut tuntuvat suurilta, tähän on olemassa simppeli pakotie. Luottojen ja pikalainojen yhdistely on säästänyt monelta paljon rahaa, tehnyt elämästä helpompaa ja jopa maksuhäiriöiltä on vältytty.

Ennen kuin päädytte valitsemaan Balanzian, suosittelemme tutustumaan myös muihin lainoihin täällä.

 

Usein kysyttyä: mitä hyötyä laskujen myynnistä oikein on?

Vastaamme kysymyksee, jota esitetään paljon muutamalla ydinpointilla:

  • Näin saatte rahat myyntisaatavista nopeasti yrityksen käyttöön, jopa heti saman vuorokauden aikana.
  • Saatte valita vapaasti, mitkä laskut haluatte myyntiin.
  • Yritys saa täyden keskittymisväylän ja voi laittaa kaiken energian liiketoimintaan sekä sen kasvuun.
  • Pidätte tällä tavoin myös kassavirran tasaisena koko kuukauden ajan.
  • Voitte tarjota asiakkaillenne paremmat maksuehdot, joka parantaa myyntipotentiaalia ja samalla firmanne luottotappioiden osuus pienenee.

Jos tämä kuulostaa teidän firman jutulta, niin suosittelemme vilkaisemaan lisää laskujen ostamisesta / myymisestä Balanzian kotisivuilta.

 

Balanzian asiakaspalvelu ja yhteystidot:

Yritys, joka on palvelun taustalla on ruotsalainen GCC Capital AB ja sen asiakaspalvelun tavoitat arkisin 09:00 – 11:30 ja 12:30 – 16:00 välisenä aikana.

Viikonloppuisin puhelinasiakaspalveluun ei vastata. Voit myös lähettää sähköpostia laina-asioita koskien info@balanzia.fi tai lainat@balanzia.fi -osoitteisiin. Yritysmyynnin sähköpostiosoite on myynti@balanzia.fi.

Palvelu keskittyy talouden tasapainottamiseen ja sillä on aputoiminimi (GCC Capital AB, filial i Finland, Y-tunnus on 2760357-3) Suomessa pääkonttorin sijaitessa Ruotsissa. Suomessa palvelu on aloittanut toimintansa 2016 vuoden syksyllä, joskin vähin äänin toistaiseksi.

 

Onko sinulla kokemuksia Balanziasta?

Jos olet käyttänyt Balanziaa, haluaisimme kuulla millaiset kokemukset teillä on ollut palvelun suhteen.

Erityisesti haluaisimme kuulla yrityslainapuolen palveluista ja laskujen ostosta, mutta jokainen palaute on todella arvokas ja julkaistaan aina, jos se ei sisällä selvää mainostarkoitukseen kohdistunutta materiaalia (epäilyttävät linkit, osoitteet & puhelinnumerot).

 

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *