BRABank

BRABank on monipuolinen pankki, joka tarjoaa erinomaisen vastuksen tai vertailukohteen muille pankeille Suomessa ja verkossa. Se on tehnyt hiljattain onnistuneen fuusion eli ”yhdistymisen” norjalaisen Monobank -pankin kanssa ja nyt se pystyy tarjoamaan lainaa heti, huomattavasti tehokkaammin ja edullisemmin. Resurssipuoli on nimittäin parantunut reilusti fuusion myötä.

BRABank kokemuksia ja esittely
Huomaa: Kun kilpailutat pankin, saat myös 24 muuta pankkia mukaan kilpailutukseen eli olet löytänyt itsesi oikeaan osoitteeseen. Kilpailuttamisen kautta voit saada lainaa korkeintaan 60.000 euroon asti, tosin BRABankin katto menee 50.000 eurossa.


BRABank – Mikä se on?

BRABank on pankki, josta saat lainaa näpsäkästiBRABank on tuore innovatiinen pankki verkossa, josta lainaaminen käy helposti.

 • Ikäraja: Alkaen 20 vuotta
 • Lainat: 1000 – 50.000 euroa
 • Maksuaika: 1 – 15 vuotta
 • Lainan tyyppi: Kulutusluotto / Pankkilaina
 • Sähköinen allekirjoitus ja nopea hakemus
 • Päätös heti verkossa
 • Ei vakuuksia tai takaajia kenenkään hakijan tapauksessa
 • Palvelulle voi antaa 100/100 pistettä yksinkertaisuudestaan!

Kilpailuta 25+ pankkia tästä >>

Tiesithän, että saat aina parhaan lainatarjouksen kilpailuttamalla! Talouteen.com:n kautta kilpailutus menee aina Luottopalvelun läpi ja se ei maksa mitään. Kilpailutuksessa on 25 pankkia kasvavin joukoin.

Nyt uuden korkokaton myötä kilpailutus on selkeämpää ja selviä eroja ei ole varsinkaan pienissä lainoissa, sillä korko ei saa ylittää 20 prosenttia.


 

BRABank ja sen lainan korko

Pankin fuusio heijastuu myös lainojen korkoon, jotka alkavat vain 7,68%:sta. Tämä on keskivertoa hieman matalampi korkoprosentti. Erityisesti, kun liikutaan isommissa summissa (käytännössä yli 5000 euron lainoissa.)

Korkoprosenttiin vaikuttaa huomattavasti profiili, joka pohjautuu aina lainan hakijan antamiin tietoihin eli riskiin. Voidaan puhua siis riskiprofiilista. Myös maksuajan ja lainasumman roolit molemmat ovat tässä vaikuttavat tekijät.


Voit katsoa oman korkoprosentin täyttämällä hakemuksen tästä ja saat samalla yhdellä lomakkeella myös muita tarjouksia.


BRABankin tapauksessa korot liikkuvat 7,68 – 19,68 % välillä. Lopullinen päätös on vasta näkyvillä, kun olet jättänyt hakemuksen. Tämä toimintamalli on käytössä kaikilla pankeilla, sillä ensin on tärkeintä punnita hakijan maksukyky.

Esimerkkikorko: Kun lainasumma on 13000 euroa ja maksuaika 10 vuotta. Jos nimelliskorko on 13,83 % ja todellinen vuosikorko 15,67 %,  ovat lainan kulut kaikkiaan yhteensä 24829 euroa.


Pankin vahvimmat haastajat ovat Bank Norwegian, jolle myös me nostamme peukun ja Resurs Bank. Toki haastajia on muitakin ja jokaiselle sopii joku – yleensä se, mistä paras korko löytyy.


Kulutusluotto ja lainan järjestelyt

Voit saada pankilta normaalia kulutusluottoa ja kaikki kulutusluotot ovat vakuudettomia. Takaajia ei myöskään kysellä. Samoin suosittu lainojen jälleen yhdistäminen käy normaaliin tapaan, kuten monella verkossa toimivalla pankilla. Riittää vain, että täytät pankin kriteerit ja saat nimen paperiin. Luonnollisesti pankin pitää myös nähdä, että sinulla on kyky lyhentää uutta lainaa.

Kilpailuta lainat tästä >>

Luottotietonsa menettänyt ei saa tarjousta BRABankilta, eikä mistään muualtakaan (ellei joku toisin mainitse).

BRABank kokemuksia ja yhteenveto

Pidämme kommenttikenttää aina yleensä niin kauan auki, että saamme riittävästi kokemuksia palvelusta. Välillä kuitenkin sen sulkeminen on pakollista robottien roskaviestien suodattimiseksi. Meillä kokemukset pankista ja sen edeltäjästä, Monobankista, ovat siinä missä monien muidenkin norjalaisten.

Lyhyesti, kerrassaan hyvää materiaalia, ripeää toimintaa ja erinomaista osaamista verkossa. Samoin mobiilikäyttäjät on huomioitu jo ennen kuin toimintaa laitetaan edes ylös. Tästä hyvänä toisena esimerkkinä myös Instabank.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

 • Puhelin: 09-4245-500
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@brabrank.fi
 • Aukioloajat: Arkisin 09:00 – 19:00
 • Yritys: BRABank ASA (julkinen yhtiö Norjassa)
 • Osoite: Starvhusgaten 4 5014 Bergen, Norja

— Digitalisuutta ja innovatiivisuutta teille tarjoaa BRABank – tiimi yhteistyössä Talouteen.com kasnsa! —

1 Comment
 1. Vastaa blank VilleSalmi 6.12.2019 at 08:06

  Sain tarjouksen joka oli parempi kuin 8 muuta vertailemaani ja odotan vielä pyhien yli. Bank Norwegian on vielä hakematta ja POP-laina. Brabank toimi mutta kyllä pitää sanoa muidenkin toiminneen. 10000 euron summaa haen eli kaikki ovat pankkeja josta tarjouksen hain.

Kommentoi

Olethan ihminen? *