Ferratum Prime-Laina tarkastelussa

Ferratum on aikaisemmin tuttu sen pikalainatuotteistaan, mutta se on ottanut nyt haltuun myös isompien lainojen osaston uudella Prime-Lainallaan.

Tuotelisäys ei yllätä, sillä palvelu on laajentanut muutenkin merkittävästi toimien nyt jopa yli 22 eri maassa Suomen lisäksi.

Ferratum Money Prime-laina sopii kaikille yli 3000 euron lainantarpeessa olevilleFerratum Prime-Laina on vakuudeton 3000 – 20.000 euron kulutusluotto vapaavalintaisella, mutta osittain summasidotulla 3 – 10 vuoden maksuohjelmalla.

Siinä on pelkästään selkeä 5 – 45 % + 3 kk Euribor korko ja todellinen vuosikorko voi olla korkeintaan 55,65 %. Avausmaksua, tilinhoitokuluja eikä muitakaan ylimääräisiä kuluja ei ole ollenkaan, piilokuluista puhumattakaan.

Lainassa on suhteellisen korkea, 25 vuoden ikäraja, mutta sen hakeminen ja samoin saaminen ovat muuten helppoa. Hakemuksen täyttäminen tapahtuu vain parissa vaiheessa, eikä siinä mene viittä minuuttia kauempaa.

Tähän sinulta vaaditaan pelkästään verkkopankkitunnuksia, joten se hoituu kaikilta osin varsin mutkattomasti.

Kolme hommaa, jotka sisältyvät helppoon Prime-laina hakemukseen

Tarvitaanko lainahakemuksessa liiteselvitystä erikseen?

Huomioi, että varsinkin suurempien summien kohdalta hakijalta saatetaan edellyttää palkkatodistusta tai eläkepäätöstä liitteeksi. Tämä tehdään hakijoiden kohdalla, joilta Ferratum haluaa vahvistuksen, että maksukykyä löytyy varmasti.

Tuloliitteiden pyytäminen on yleinen käytäntö ja useimmat palvelut vaativat sellaisen hakemuksen viimeistelemiseksi. Lainaan ei tarvita vakuuksia eikä takaajia.

 

Prime-laina auttaa, kun tarvitset lainaa elämän investointeihin

Kun tarvitset alkaen 5 % todellisen vuosikoron lainaa elämän investointeja vartenFerratumin Prime-laina on kuin tehty sinua varten, joka tarvitset helppoa lainaa elämän vähän isompiakin investointeja varten. Käyttökohde on silti täydellisen vapaa eli te päätätte, mihin rahat käytetään.

Laina hoituu, oli se sitten autolaina, remonttilaina, unelmien ja harrastuksien rahoittamisjärjestelyt tai maailmanympärysmatkat ja niin edelleen. Lainalla mahdollistat mm. tämän kaiken ja vielä enemmän.

 

Onko laina kallis muihin verrattuna?

Lainaa ei voi nimittää suoraan kalliiksi, mutta edullisempaankin törmääminen on hyvin mahdollista. Vertaaminen on tärkeää ja vain sen jälkeen tiedät, vastauksen ja mikä tarjous on paras.

Lainat voi ja kannattaa aina kilpailuttaa ja vertailla summasta huolimatta, sillä säästö voi olla todistettavasti merkittävää ihan pienimmistä lainasummista alkaen. Tällä hetkellä kulutusluottopuolelta löytyy valtava kirjo lainavaihtoehtoja, joista halvimpiin lukeutuvat mm. Norwegian Bankin laina, Nordean joustoluotto  ja monta tarjousta pöytään alkaen 4%+ korolla iskevä FreedomRahoitus.

Kannattaa pitää kuitenkin mielessä, että Ferratum pärjää myös vertailussa, joka käy ilmi sen esimerkkikorkolaskelmasta:

Prime laina esimerkki ja korkolaskelma:

Esimerkiksi 20000 euron kulutusluotto 10 lainavuodelle kustantaa yhteensä 25.375,20 euroa. Nimellinen vuosikorko on 5 % ja todellinen vuosikorko 5,12 %, kuukausittainen maksuerä on aina sama 211,46 euroa.

Ei avauskuluja, ei tilinhoitopalkkiota tai muita kuluja.

Asiakaspalvelu- ja yhteystiedot:

  • Luoton hakeminen: Voit jättää Ferratum-Prime -hakemuksen 24h vrk.
  • Asiakaspalvelu: Palvelun tavoitat 24 tuntia vuorokaudessa päivittäin.
  • Puhelinnumero: 0800 166 308 (auki 24h vuorokaudessa)
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ferratum.fi
  • Osoite: Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki
  • Yritys ja Y-tunnus: Ferratum Finland Oy, Y-Tunnus 1950970-4

 

Mitä sanottavaa tai millaisia kokemuksia teillä on Prime-lainasta?

Kokemukset palvelusta kiinnostavat ja niitä otetaan vastaan kommenttikentän kautta.

Jokainen asiakaspalaute tai arvostelu on enemmän kuin hyödyllinen, niin meille, itse Ferratum-palvelulle kuin muille lainaajillekin.

1 Comment
  1. Vastaa Hobeli elokuu 1, 2018 at 11:46 pm

    Onkohan tätä lainaa enää olemassa? Löysimme vian Ferratum Plussan ja joustolainan??

Kommentoi

Olethan ihminen? *