Ferratum Prime-Laina tarkastelussa

Ferratum on aikaisemmin tuttu sen pikalainatuotteistaan, mutta se on ottanut nyt haltuun myös isompien lainojen osaston uudella Prime-Lainallaan.

Tuotelisäys ei yllätä, sillä palvelu on laajentanut muutenkin merkittävästi toimien nyt jopa yli 25 eri maassa Suomen lisäksi. Sen konserni (linkin lähde englanniksi) on myös listattu Saksassa Frankfurtin pörssiin, joten se on hyvin vaikutusvaltainen tekijä lainasektorilla sekä lähes jokainen on varmasti kuullut siitä jonkun Median kautta.

Ferratum Money Prime-laina sopii kaikille yli 3000 euron lainantarpeessa olevilleFerratum Prime-Laina on vakuudeton 3000 – 20.000 euron kulutusluotto vapaavalintaisella, mutta osittain summasidotulla 1 – 10 vuoden maksuohjelmalla.

Siinä on pelkästään selkeä 5 – 45 % + 3 kk Euribor korko ja todellinen vuosikorko voi olla korkeintaan 55,65 %. Avausmaksua, tilinhoitokuluja eikä muitakaan ylimääräisiä kuluja ei ole ollenkaan, piilokuluista puhumattakaan.


Lainassa on suhteellisen korkea, 25 vuoden ikäraja, mutta sen hakeminen ja samoin saaminen ovat muuten helppoa. Hakemuksen täyttäminen tapahtuu vain parissa vaiheessa, eikä siinä mene viittä minuuttia kauempaa.

Tähän sinulta vaaditaan pelkästään verkkopankkitunnuksia, joten se hoituu kaikilta osin varsin mutkattomasti.

Tutustu Prime-Lainaan tästä >>


Kolme hommaa, jotka sisältyvät helppoon Ferratum Prime-laina hakemukseen ja siinä se, sen hakeminen on kuin pikavppiä hakisi, mutta kyseessä on aivan eri luokan laina maksuajaltaan ja määrältään

Tarvitaanko lainahakemuksessa liiteselvitystä erikseen?

Huomioi, että varsinkin suurempien summien kohdalta hakijalta saatetaan edellyttää palkkatodistusta tai eläkepäätöstä liitteeksi. Tämä tehdään hakijoiden kohdalla, joilta Ferratum haluaa vahvistuksen, että maksukykyä löytyy varmasti.

Tuloliitteiden pyytäminen on yleinen käytäntö ja useimmat palvelut vaativat sellaisen hakemuksen viimeistelemiseksi. Lainaan ei tarvita vakuuksia eikä takaajia.

Prime-laina auttaa, kun tarvitset lainaa elämän investointeihin

Kun tarvitset alkaen 5 % todellisen vuosikoron lainaa elämän investointeja vartenFerratumin Prime-laina on kuin tehty sinua varten, joka tarvitset helppoa lainaa elämän vähän isompiakin investointeja varten. Käyttökohde on silti täydellisen vapaa eli te päätätte, mihin rahat käytetään.

Laina hoituu, oli se sitten autolaina, rahoitus kodin suurhankintoja kuten hifi-laitteita varten, laina remonttiin, unelmien ja harrastuksien rahoittamisjärjestelyt tai maailmanympärysmatkat ja niin edelleen. Lainalla mahdollistat mm. tämän kaiken ja vielä enemmän.

Hakemukseen pääset kätevästi tästä >>

Onko Ferratum-Prime laina kallis muihin verrattuna?

Lainaa ei voi nimittää suoraan kalliiksi, mutta edullisempaankin lainaan törmääminen on hyvin mahdollista. Vertaaminen on tärkeää ja vain sen jälkeen tiedät, vastauksen ja mikä tarjous on paras. Meillä lainat on helppo vertailla, sillä löydät niistä lähes jokaisen ja varmasti jokaisen nimekkään sekä luotettavan lainantarjoajan.

Lainat voi ja kannattaa aina kilpailuttaa ja vertailla summasta huolimatta, sillä säästö voi olla todistettavasti merkittävää ihan pienimmistä lainasummista alkaen. Tällä hetkellä kulutusluottopuolelta löytyy valtava kirjo lainavaihtoehtoja, joista halvimpiin lukeutuvat mm. Norwegian Bankin laina, Nordean joustoluotto  ja monta tarjousta pöytään alkaen 4%+ korolla iskevä Freedom Rahoitus sekä lukuisa joukko muita priimafirmoja sekä välittäjiä.

Kannattaa pitää kuitenkin mielessä, että Ferratum Prime-Laina pärjää myös vertailussa, joka käy ilmi sen esimerkkikorkolaskelmasta:

Prime laina esimerkki ja korkolaskelma:

Esimerkiksi 20000 euron kulutusluotto 10 lainavuodelle kustantaa yhteensä 25.375,20 euroa. Nimellinen vuosikorko on 5 % ja todellinen vuosikorko 5,12 %, kuukausittainen maksuerä on aina sama 211,46 euroa.

Ei avauskuluja, ei tilinhoitopalkkiota tai muita kuluja.

Ferratum Prime-Laina asiakaspalvelu- ja yhteystiedot

 • Luoton hakeminen: Voit jättää Ferratum-Prime -hakemuksen 24h / vrk.
 • Asiakaspalvelu: Palvelun tavoitat 24 tuntia vuorokaudessa päivittäin.
 • Verkkosivu: https://www.ferratum.fi/
 • Puhelinnumero: 0800 166 308 (auki 24h vuorokaudessa)
 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ferratum.fi
 • Osoite: Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki
 • Yritys ja Y-tunnus: Ferratum Finland Oy, Y-Tunnus 1950970-4

Millaisia kokemuksia teillä on uudesta Ferratumin Prime-lainasta?

Kokemukset palvelusta kiinnostavat ja niitä otetaan vastaan kommenttikentän kautta. Ferratum ei ole palveluna uusi, mutta sen Prime-Laina on uusi tuote sen arsenaalissa ja sitä on paranneltu kuluvan vuoden aikana kuluttajaystävällisemmäksi.

Jokainen asiakaspalaute tai arvostelu on enemmän kuin hyödyllinen, niin meille, itse Ferratum-palvelulle kuin muille lainaajillekin.

2 Kommentit
 1. Vastaa blank Hobeli 1.8.2018 at 23:46

  Onkohan tätä lainaa enää olemassa? Löysimme vian Ferratum Plussan ja joustolainan??

 2. Vastaa blank Alias 24.11.2018 at 11:57

  Aikasemmat kokemukset Ferratum Plus lainasta hyvät ja vielä maksetaan 5kk takas. Ei löydy muuten enää Ferralta! Se oli tätä parempi tai tämä on siitä laajennettu versio. Kovaa korkoa maksetaan kun verrataan lähtökorkoon mutta lyhytaikasempi ja esimerkiksi Ferratum joustava vippiin nähden yli tuplaten halvempi (12kk laina aika).

Kommentoi

Olethan ihminen? *