Instabank – Taas uusi pankki Norjasta pakkaan mukaan.

InstaBank on auki myös Suomessa. Jälleen kerran meille on avautunut uusi pankkipalvelu, joka tulee sekin Norjasta.

Instabank on 2018 vuoden uutuus ja siitä löydät kokemukset sekä esittelyn täältä.Tämä ei yllätä, sillä viimeisimmät menestystulokkaat Bank Norwegian ja muutama vuosi sitten avautunut Komplett Bank ovat molemmat ottaneet navakan tuulen purjeisiinsa aloittaen valloituksen Norjan puolelta. Kysymys kuuluu seuraavasti, pystyykö InstaBank samaan suoritukseen?

Lainaa Instabank tarjoaa kuluttajan eli sinun arkeen & tarpeisiin, alkaen 500 eurosta 50.000 euroon asti. Lainassa on valittavana pitkä ja joustava maksuaika 3 – 15 vuoden väliltä.

 Palvelusta saat luottoa aina autolainaan, maailmanympärysmatkaan, huolelliseen remonttiin tai velkojen uudestaan uskoon asettamiseen – tai mihin vain haluat lainarahan käyttääkään.

 

Tiedot Instabank -pankkilainaajasta:

Instabankin uusi laina on tehty puhtaasti arjen helpottamista varten.

 • Ikäraja: 23 vuotta.
 • Maksuaika: Joustava alkaen 3 v. & korkeintaan 15 vuotta.
 • Voit valita joustavan tai kiinteän maksuerän.
 • Lainasummat: 500 – 50.000 euroa.
 • Uusi kilpailukykyinen norjalainen pankki on auennut Suomeen 2018 vuonna.
 • Tartu mahdollisuuteen ja järjestele lainat uudelleen yhdistämällä ne.
 • Pankkipalvelu toimii täysin digitaalisesti ja sen alustana on netti.
 • Ota lainaa ja maksa takaisin sitten kuin jaksat”, kuuluu pankin sanoma.
 • Pankista on vähän kokemuksia, mutta se vaikuttaa lupaavalta ja kilpailukykyiseltä.
 • Hakemus jämäkästi noin 5 minuutissa ja saat siihen päätöksen nopeasti.
 • Alustavassa päätöksessä näet henk. koht. todellisen vuosikoron ja se ei ole sitova.
 • Päätät vasta hakemuksen vastaanoton jälkeen, haluatko ottaa Instabank-lainan vastaan vai et.

Hae Instabank-lainaa tästä >>

 

Kenelle Instabank pankki sopii tai pikemminkin, mitkä ovat lainavaatimukset?

Laina sopii tietenkin kaikille, jotka ovat sellaista vailla, mutta Instabank ei välttämättä ole kaikkien valinta sen vaatimusten ollessa keskimääräistä tiukemmat. Joskaan eivät mahdottomat millään määrin pankkilainoja tarkastellessa.

Päätös voi olla myönteinen näillä ehdoilla:

 • Pankista saat lainaa, jos vähintään 23-vuotias.
 • Laina-aika ja sinun ikä eivät saa kuitenkaan ylittää 80 vuotta.
 • Bruttotulot täytyy olla vähintään 25.000 euroa vuodessa.
 • Maksuhäiriömerkintöjä ei sallita ollenkaan.

Tarvitset Instabank-lainaan myös pankkitunnukset (henkilötunnistautuminen ja sähköinen/digitaalinen allekirjoitus) ja kiinteän osoitteen Suomessa.

Voit pyytää alustavan tarjouksen netissä ja lainapäätös tulee välittömästi.

25.000 euron bruttotulot täytyy todistaa liitteenä*, mutta sen voi hoitaa jo standardiksi muodostuneeseen tapaan digitaalisesti netissä.

*Hakemukseen täytyy liittää sähköisessä muodossa myös oma palkkalaskelma sekä veroilmoituksen erittelyosa. Erikoistapauksissa Instabank varaa oikeuden kysyä hakijalta myös täydennystä liitteiseen ja tästä ilmoitetaan erikseen.

 

Onko lainan korko kilpailussa kestävä ja mitä muita kuluja siihen sisältyy?

Niinkin voisi sanoa, mutta emme ensikädessä voi mitenkään nimittää sitä halvimmaksi lainaksi, vaan pienemmänkin koron saaminen lainalle on mahdollista.


Lainassa on hakijakohtainen nimelliskorko 7,99 – 19,99 % väliltä, 5 euron tilinhoitokulu (kuukaudessa) ja 0 – 160 euron avausmaksu. Avausmaksu riippuu valitusta lainasummista ja alle 2000 euron luotoissa sitä ei ole ollenkaan.Lainaesimerkki & laskelma kokonaiskuluista:

Jos lainattava määrä on 10.000 euroa ja takaisinmaksuaika on 10 vuotta, yhteensä 120 takaisinmaksuerää, on pankkilainan todellinen vuosikorko 15,39 % (13,49 % nimelliskorko).

Kokonaisuudessaan kulut ovat: 8975 euroa eli yhteensä maksat kaikkiaan 18.975 euroa.


Laina on 3kk Euribor 360 -viitekorkosidonnainen ja se päivitetään neljä kertaa vuodessa, josta lisätietoa janoavat saavat sitä täältä.

 

Millaisia InstaBank kokemuksia ja millaista palautetta uusi Instabank on saanut?

Pankista on vielä vähän palautetta ja keskustelua, jota kuulisimme mieluusti lisää ja varmasti kuulemmekin nopeasti sen tullessa paremmin kuluttajien tietoisuuteen.

Instabank on uusi ja sen verkkosivut ovat pelkistetyt, mutta samalla tyylikkäästi designatut. Kotisivut ja hakemus toimivat suojatussa verkkoympäristössä (TLS-suojauksen kanssa) mobiilissa ja pöytätietokoneellakin.

Uskomme, että pankilta nähdään vahvoja otteita ja sen on pakko tarjota kilpailukykyisen koron lainaa pysyäkseen mukana kilpailussa. Virheisiin ei ole varaa, koska vaikeusaste pärjätä pankkilainamittelössä on erittäin korkea.

 

Yhteys- ja asiakaspalvelutiedot pankista:

 • Pankin kotisivut: https://instabank.fi
 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@instabank.fi
 • Yritys: Instabank ASA on norjalainen kansainvälinen rahoitustuotteita tarjoava yhtiö, jolla on lain mukaan oikeus toimia myös Suomessa.
 • Puhelinnumero: +35875-3266-170
 • Puhelinasiakaspalvelu on auki: maanantaista perjantaihin kello 09:00 – 17:00.

Pankilta löytyy kotisivuiltaan myös palaute- / asiakaspalvelulomake, jonka voit jättää sähköpostin tapaan. Nopein tapa saada asiakaspalvelu kiinni on puhelimen välityksellä.

7 Kommentit
 1. Vastaa pirkko helmikuu 13, 2018 at 2:45 pm

  Ihan sinällään muuten hyvä mutta miksi lainalaskuri ei anna muuttaa maksuaikaa ollenkaan vaan se pysyy 5 vuodessa ja ei auta asiaa vaikka muuttaisi lainasummaa. Joustava vaihtoehtoa ei pysty kanssa valkkaamaan vaan pysyy tuossa 5 vuodessa. Ongelma selvisi kuitenkin kun menin hakemuksen toiseen kohtaan jossa konfirmoidaan nuo aikaisemmat mutta aika tärkeä asia pankin korjattavana kun etusivun lainalaskin ei toimi.

  • Vastaa Ylläpito helmikuu 15, 2018 at 10:13 am

   Terve Pirkko,

   Voi olla selainpuolen virhe (tai Instabankin oma päivitys juuri sillä hetkellä tms), sillä näyttää toimivan meidän päässä oikein hyvin lainalaskuri. Pankki on uusi ja sivut on vasta lanseerattu hiljattain, niin häikkää saattaa ilmetä, sillä eivät ole nuo verkkopuolen järjestelmät koskaan niin yksinkertaisia. Erityisesti silloin kun puhutaan pankkien järjestelmistä.

   – Ylläpito

 2. Vastaa Antero lokakuu 7, 2018 at 8:33 pm

  Hyvä kotisivu,ei mitään ylimääräistä lööperiä ja mainosta.Tarpeelliset luvut näkee heti

  • Vastaa Ylläpito lokakuu 8, 2018 at 3:57 am

   Hei Antero,

   Kiitos positiivisesta palautteesta! =) Hyvää alkanutta viikkoa sinulle.

   Yt, Ylläpidosta Mikko

 3. Vastaa Hannele Timonen lokakuu 21, 2018 at 1:46 am

  ”Mksuhäiriömerkintöjä ei sallita ollenkaan”. Tavallan ymmärrän tavallaan en. Niitä nyt sattuu olemaan yhdella jos toisella tällaisessa elämäntilanteessa, kun on ollut konkkaa sun muuta. Ja jos on kuitenkin hoitanut asiansa, eli on REF-mekintä kunnosa, niin onko esim. säästötili tai vastaava unohdettava? Voi luoja, tänä päivänä ei maksuhäiriömerkintäinen saa mistään mitään ja vaikka kuinka sanotte, että oma sy, niin ihan ainahan näin ei ole…

  • Vastaa Ylläpito lokakuu 21, 2018 at 9:00 am

   Hei Hannele

   Olette oikeassa, että maksuhäiriömerkintöjä on suomalaisilla paljon ja luvut eivät ole menossa ainakaan vielä parempaan suuntaan. Kehoitamme aina näissä tapauksissa olemaan suoraan yhteydessä itse yrityksen asiakaspalveluun eli tässä tapauksessa Instabank ASA:han. Näin saatte varmuuden asialle ja 100-prosenttisesti ajankohtaisen sellaisen. Emme ole liitoksissa yhtiöpuolelta kyseiseen pankkiin tai vastaa heidän säännöksistään / lainaus- tai luottotilipolitiikasta.

   Ystävällisin terveisin, Ylläpito (Aaron)

 4. Vastaa Maria huhtikuu 24, 2019 at 7:58 pm

  Sivut ovat selkeät ja helpot täytellä, toimii. Lainan käsittely nopeaa ja asiakaspalvelu ystävällinen ja asiansa tunteva

Kommentoi

Olethan ihminen? *