Joustoluotto.org lainapalvelu – kokemuksia

Joustoluotto.org on uusi lainapalvelu, jonka juuret perustuvat jo ihan pankkihistorian alkupuoliskolle ja joustoluottojen syntyyn.

Joustoluotto.org saa monella karvattomallakin karvat pystyyn monella tavalla esimerkiksi sen edullisella hinnoittelulla, joka kilpailun mukaan eli se kulkee aina vilkkaana vähän edellä etujoukostoaKyseessä on kuitenkin erilainen palvelu, sillä sen tarjonta on aivan omaa laatuaan. Tuotteiden monipuolisuudesta laadusta ei ole tullut kuluttajavalituksia ja kokemuksia voi kehua – ainakin 97-prosenttisesti, joka kertoo laadukkuudesta ja palvelun lujuudesta.


Päätuotteena on 100 – 4000 euron joustoluotto, mutta verkkosivun kautta löytyy lainoja aina ihan 70.000€ asti – tosin muiden palveluiden tarjoajien kautta, jotka eriävät itse Joustoluotto.org -palvelusta.

Tutustu Joustoluotto.org -palveluun >>


Kuka pystyy hakemaan Joustoluotto.org -lainaa?

Kaikki 19-vuotiaat luottotietonsa säilyttäneet, joilla on stabiilit tulot ja pystyvät osoittamaan, että luottoja ei ole liiakseen (vaikka sitä ei erikseen vielä tässä vaiheessa tarkisteta). Sinun täytyy myös asua Suomessa ja muistathan, että teiltä vaaditaan myös sähköpostiosoitetta ja suomalaista henkilökohtaista tilinumeroa.

Lainaa ei voida maksaa muulle tilille kuin hakijan tilille eli et voi hakea puolisolle tai kaverille joustoluottoa.

Uudesta Joustoluotto.org palvelusta voi sanoa vain hyvää. Se toimii ja skulaa kuin junan vessa kaikilla laittteilla tarjoten samalla monipuolisen lainatarjonnan suomalaisille

Älä haaskaa aikaa, ota tämän vuoden jämäkin tapaus – Joustoluotto.org sen olla pitää, koska hintakin on pilkattu ja melkein naurettu alas!

Uusi pikavippi on avattu

Niin – tai pikemminkin joustoluotto, sillä kyseessä on nopeaakin nopeampi laina ja verkkotarjonta ei pysty antamaan Uusi joustoluotto.org pikavippi on nyt avattu ja siitä kaavaillaan jo tulevien vuosien lippulaivaaparempaa tarjousta etsimäänne luottoon. Vertailu on vähintäänkin tervettä ja suositeltavaa, mutta koska yksi palvelu pystyy tekemään sen käsin, verkon kautta ja äärettömän nopeasti – niin kysymys kuuluu: miksi et ottaisi palvelusta koppia?

Vaikka verkosta lainaaminen on nykypäivää, niin omassa pankissa piipahtaminen ei koskaan ei ole keneltäkään pois, jota ei kannata missään tapauksessa unohtaa. Jos haluat tehdä löytöjä, muita uusia lainoja löydät täältä, vaikka sellaisia ei enää ilmestykään markkinoille niin tiuhaan tahtiin kuin aikaisemmin.

Pidä myös mielessä ”uusi” ei tarkoita aina parasta, mutta kovassa kilpailutilanteessa myös uudet lainatuotteet joutuvat tiputtamaan korkojaan pärjätäkseen alalla.

Mitä Joustoluotto.org sitten maksaa?

Palvelu on täysin maksuton, kuten on myös Talouteen.com verkkosivustokin. Voit selata ja kilpailuttaa lainoja vapaasti. Päätuote Joustoluotto.org -sivustolla, joka on joustoluotto ja se on myös koroiltaan edullinen tämänkin päivän tiukassa kilpailutilanteessa.

Miksi valita palvelu?

  • Se toimii 24 tuntia vuorokaudessa ja on sinulle täysin ilmainen
  • Voit pyytää tarjouksen ja harkita vasta sitten, kuinka toimit
  • Et maksa ollenkaan nostokuluja (nostopalkkiota) lainasta
  • Lainassa ei ole avausveloitusta tai piilokuluja
  • Löydät myös saman Joustoluotto.org -palvelun kautta muita palvelun tarjoajia*

*Painotamme vertailun tärkeyttä eli lainatuotteiden keskenään vertaaminen korkopuolelta on hyvin suositeltavaa. Muista, että helppo joustoluotto löytyy vain vertailemalla! Muista myös, että se mikää sopii toiselle, ei välttämättä ole paras mahdollinen ratkaisu teille.


Huomaa, että kuluton ensilaina ei koske henkilöitä, jotka ovat hyödyntäneet Credit24 -palvelun ilmaisen ensilainan.


Onko Joustoluotto.org palvelusta vielä kokemuksia?

Kyllä vain – Ja vaikka hionta on aavistuksen kesken, ovat kokemukset enimmäkseen positiivisia. Palvelu on simppeli ja kattava, joka on kerännyt kasan asiakkaita ja kerää niitä lisää kaiken aikaa. Omat johtopäätökset kannattaa kuitenkin ensin tehdä, mutta pieleen osuminen on vaikeaa, tai jopa mahdotonta, sillä koko verkkoluottotarjonta löytyy Joustoluotto -palvelusta.

Mistä muualta voin löytää joustoluottoja?

Verkko on täynnä lainoja – ja ihan jopa ”vihattuja supermoraalittomia” ja nopeita pikavippejä – mutta myös eri sortin joustoluottoja laidasta laitaan. Eroavaisuuksia löytyy, mutta tämän päivän lainatarjonta on asuntolainoja  (+summakohtaisia eroja) lukuunottamatta kohtuullisen pieni.

Yhteys ja asiakaspalvelu

Asiakaspalvelusta vastaa IPF Digital Finland Oy ja https://www.joustoluotto.org/ toimii kyseisen palvelun niin sanottuna ”alatuotteena”.

Joustoluotto.org palvelusta vastaava yhtiö vaikuttaa osoitteessa Runeberginkatu 5, 00100 Helsinki – ja senhän tavoitttaa parhaiten asiakaspalvelu@credit24.fi -sähköpostisoitteesta tai puhelinnumerosta 0800-144-344.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *