Kattokorko – Lainaa 1000 – 60.000 euroa

Kiertelyt ja kaartelut pois. Kattokorko nimittäin räjäytää – tai näin palvelu on jo tehnyt jokusen aikaa aikaa. Lupaukset lukuisille suomalaisille he ovat pitäneet. Sortter lienee tällä hetkellä toinen lainoja välittävä palvelu, joka pitää aidosti sanansa eli välittää lainoja aina muita halvemmin. Ja tietenkin alle 10% vuosikorolla, joka on juridillisesti asetettu korkokatoksi Suomeen Koronavirusajaksi. Molemmat kannattaa siis ottaa mukaan vertailuun, mitään tunteja kun lainahakemuksen jättäminen ei vaadi, vaan puhutaan minuuteista.

Kattokorko lyhyesti:

  • Lujaa palvelua ja vuosien kokemus taustalla
  • Lainaa ilman vakuuksia 1000 – 60 000 euroa
  • Maksuaika on 1 – 18 vuotta
  • Kilpailuttaa teille pankit muutamassa minuutissa ilmaiseksi
  • Etua on Alma Median pääomistuksessa (luo vakavaraisuutta)
  • Suomalaista rehellistä palvelua vuosikausien takaa
  • Korko kulutuslainoissa 4-10% (aina)
  • Heidän nopeus ja helppous ovat aivan omaa luokkaansa

Ja kyseistä listaa voisi toki jatkaa pidempäänkin, mutta sille ei liene tarvetta. Pidetään asiat simppelinä ja korko mahdollisimman pienenä, niin nämä kaksi asiaa yleensä riittävät. Ydinfysiikastahan ei ole kyse, vaan pienikorkoisin laina merkitsee.

Hae tarjous Kattokorko-palvelusta >>

Kattokorko

Lisää taustaa vielä lyhyemmin:

Kattokorkoon et tule pettymään ja kyseessä on täysin ilmainen palvelu.

Et siis maksa mitään, vaikka pyytäisit lainatarjouksia. Kilpailutus tehdään puoliautomaattisesti ja täysin maksutta ilman sitoutumispakkoa. Teille tarjotaan siis vain parhaat tarjoukset, mitä kyseisellä hetkellä on olemassa. Tämän jälkeen on oma päätös, mihin tarttua vai tarttuako lopulta lainkaan. Ei siis mitään sitovuuspakkoa, liikaa jargonia vain täyttä asiaa suomalaisen asialla. Talouteen.com antaa palvelulle ison plussan – oletettavasti myös te? Kokemuksia palvelusta on jo kertynyt jossain määrin ja paljon positiivista sellaista.

Kokemuksia Kattokorko palvelusta

Kohtuullisen tuore palvelu, mutta erittäin vakavaraisella pohjalla, niin hommat ei yleensä petä. Lopulta avaimet ovat teidän käsissä ja palvelu pitää lupauksensa ja haluaakin aidosti tarjota halvinta lainaa. Ja luonnollisesti pienelllä profiitilla, koska nykyisessä koronamaailmassa pankitkin ovat ahtaalla. Ilmaista luottoa kun ei voi myöntää eli kate pitää jostain kääriä, jonka ymmärtää varmasti jokainen suomalaiskuluttaja.

Kokeile ja kilpailuta lainat tästä >>