Lainojen kilpailutus kannattaa – Tee sama kulutusluotolle

Lainojen kilpailutus on varmin keino säästää lainaa ottaessa! Talouteen.com on säästäjän paratiisi, kirjaimellisesti. Lainan kilpailutus ei ole ole koskaan ollut näin helppoa. Meillä on omia kokemuksia ja faktatietoa siitä, kuinka sinä voit säästää rahaa lainan ottamisessa – ja samoin monen muunkin tuotteen. Vain taivas on rajana, jos sekään!

Lainojen kilpailuttaminen on yllättävän harvinaista ja harva tiedostaa, kuinka paljon sen kautta on mahdollista säästää rahaa kuukausi- ja vuositasolla. Bank Norwegian palvelu on siitä elävä ja paras esimerkki.

Lainojen kilpailutus on aina ilmaista eli siinä sinänsä tuhise, ainoastaan karistelet ylikorkoiset luotot pois
Ikäraja 23 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Lue lisää!
Norjalainen Priimus pankki ja tarjous lainalle on varmaa, kilpailuta laina ilmakseksi, sillä se on nopeaa
Ikäraja 23 v.
Tarjonta: 1000-50.000€
Laina-aika: mukautuva malli
Lue lisää!
Uusi viikinkien , tosin noiden Norjalaisten luotto on auki, tämä on oikeastaan vanhempi toimija, mutta koko systeemi on vedetty täysin uusiksi ja kilpailutus on paljon järeämpää
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 500-70.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Lue lisää!
Tässä tulee lippulaiva ja viimeisen päälle sellainen ja se on edullisempi kuin perinteinen vippi ja samalla täysin uusi sekä pikavippien, että suurlainojen kilpailutus onnistuu todella sähäkän näppärästi
Ikäraja 18 v.
Tarjonta: 2000-60.000€
Laina-aika: 1-15v.
Lue lisää!

Kilpailutus on tehokasta – muutama esimerkki:

 • Säästöä voi kertyä ”pienissä lainoissa” nyt yli 880 € (alle 2000 – 3000 euron kulutusluotot)
 • Yli 10000 euron kulutusluotto on mahdollista saada jopa yli 1500 euroa halvemmalla
 • Asuntolainan vaihtaminen toisesta pankista toiseen voi tuoda monen tuhannen euron säästöt

Lainojen kilpailuttaminen on euromääräistä säästöä ja se voi olla sitä jopa tuhansien eurojen edestä ilman työtä eli nyt jokaisen pitäisi viimeistään herätä ja ottaa niin sanotusti homma haltuun. Asuntolainan ja kulutusluoton kilpailuttaminen kymppitonnien mittaluokassa voi tuoda jopa yli 2000 euron säästöt, asuntolainasäästö voi olla jopa yli 10000 euroa ja tämä käy vain pankkia vaihtamalla. Mitä vielä odotat, kilpailuta laina jo tänään et varmasti kadu tätä erinomaista päätöstä.Suomalaiset kyllä kilpailuttavat kohtuullisen hyvin asuntolainoja, mutta normaalit 1000 – 70.000 euron suuruiset kulutusluotot, joita monen harteilla on, sivuutetaan täysin tai ainakin suurimmalta osin. Tämän voi kuitenkin tehdä pankissa hyvin turvallisesti ja tietenkin ilmeiseksi.

Lainan kilpailutus on verkkoteknologian kehittymisen kautta tullut niin kannattavaksi ja helpoksi toimenpiteeksi, että jokaisen velallisen pitäisi tehdä niin.

Tiesitkö, että voit vaihtaa vanhan kalliin lainan alle 5 minuutissa halvempaan 0 euron kuluilla?

Tämä on mahdollista ja niin suositeltavaa kuin olla ja voi!

Lainojen yhdistelyt ovat tulleet yhä suosituimmaksi, mutta lainojen ja kulutusluottojen kilpailuttaminen ei ole yhtään sen vaikeampaa.

Kilpailuta kulutusluotto ja säästä jopa satasia kuukaudessa

Kulutusluoton kilpailutus on maksutonta ja se tuo säästöä helposti useita kymppejä tai jopa satoja euroja kuukaudessa, jos lainan suuruusluokka on useampia kymmeniä tuhansia. Jo pienenissä lainoissa voit säästää tuntuvasti, totea tämä vaikka itse!

Jo yli kymmenet tuhannet suomalaiset vaihtaneet kalliimmat lainat edulliseen lainaan kalliiden osamaksujen tai lainojen sijasta – tee sinä samoin!

Verkossa on kymmeniä palveluita, jotka tekevät koko operaation ilmaiseksi

Lendo on palveluna ylivertainen ja sen kautta voit hoitaa lainan uudestaan kilpailutuksen 50.000 euroon asti.

Toinen samaan sarjaan, mutta eri yrityksen omistama ja  100 % kotimainen palvelu on Rahalaitos, joka hoitaa vakuudettomasti uudet lainat, niiden yhdistelyt ja järjestelyt kaikkineen verkon kautta 70.000 euroon saakka.

Samaa palvelukaavaa noudattavat useammat palvelut, joista parhaimpia ovat Zmarta, Freedom Rahoitus & Luottovertaaja. Kaikkien kautta palvelu on 0 euron hintainen ja et voi muuta kuin säästää puhdasta rahaa ilman vaivaa. Jokainen edellä mainittu kilpailuttaa lainoja tällä hetkellä 60.000 euroon asti.

Lainan siirto toiseen pankkiin verkossa, onko se mahdollista?

Kyllä, ehdottomasti on.

Lainan siirtäminen pankista toiseen kannattaa myös ja erityisesti kiitos uusille verkkopankeille Komplett Bankille ja edellä mainitulle Bank Norwegianille, jotka molemmat hoitavat kaikki laina-asiat verkossa mukaan lukien siirtoprosessin, sekä paremman koron annon nykyiselle luotolle.

Tässä säästät rahaa ja aikaa, jonka kulutat prosessiin on mitattavissa minuuteissa, joten lainojen siirto verkossa pankista toiseen todellakin onnistuu. lemassa olevan lainan kilpailuttaminen toisin sanoen onnistuu netissä ja minuutti tai kaksi riittää siiihen.

Kilpailuta samalla autolaina ja asuntolaina

Sillä ei ole mitään merkitystä, mikä laina sinulla on harteillasi. Autolainan kilpailuttaminen, samoin kulutusluoton sekä asuntolainakin kaikki onnistuvat samalla tavalla. Molempien ja erityisesti asuntolainan kohdalla, säästösummat voivat olla reilusti tuhannen tai jopa tuhansien eurojen luokkaa.

Asuntolainan kilpailutus verkossa on hiukan kinkkisempää, koska palveluita on melko vähän, mutta pienen pankkivisitoinnin kautta olet tässä asiassa välittömästi paljon fiksumpi.

Tulevaisuudessa pankkiasiointi on varmasti helpompaa verkossa, kun teknologia ottaa uuden askeleen eteenpäin. Silloin kaikkien lainojen kilpailutus on mahdollista varmasti useampaan miljoonaan euroon asti.

Toistaiseksi kuitenkin isommat yli 70.000 euron lainat joutuu kilpailuttamaan normaalin kaavan mukaan pankkikonttorin kautta.

Millaisia kokemuksia sinulla on ollut & kuinka lainan kilpailutus on sujunut?

Talouteen.com on verkkosivu, joka haluaa kasata mahdollisimman suuren määrän informaatiota, joissa lukijan ja kuluttajan rooli vaikuttaa. Tästä syystä haluaisimme kuulla sinun kokemuksia, jos olet onnistunut hoitamaan paremman lainatarjouksen itsellesi verkon kautta. Voit myös valottaa meitä, jos näin ei ole tapahtunut ja tarjoukset ovat olleet huonompia tai niitä ei ole tullut lainkaan.

Älä kuitenkaa tee niin, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai olet työtön, sillä silloin mahdollisuudet rahoituksen saamiseen ovat olemattomat tai vähintääkin kehnot.

2 Kommentit
 1. Vastaa Milka tammikuu 20, 2019 at 7:01 am

  Varoituksen sanana öitä valvoneelta lapsiperheelta. Kun ensin asuntolainaa ryhdyttiin kilpailuttaan niin syteen meni ja kalliimpi oli lopulta pakko ottaa. Se on ollutta ja mennyttä. Nyt tarvittiin lisälainaa remonttitarpeita varten joten lainojen kilpailuttaminen on ollut sitten vähintään yhtä tuskallista. Näiden kanssa ei todellakaan kannata lähteä jahkaamaan tai pinnat nousee. Meidän kokemus lainan kilpailutuksista.

  • Vastaa Ylläpito (Aaron) tammikuu 23, 2019 at 11:33 am

   Hei Milka,

   ikävä kuulla, että jahkaus (tai sitten ei… kenpä tietää), johti tilanteeseenne. Tsemppiä kuitenkin. Kilpailutus on tärkeää, mutta siinäkin sitten nopeat kai syö hitaat.

   Terveisin, Aaron Yp

Kommentoi

Olethan ihminen? *