Lainaa 15000 euroa heti tilille – Parhaat tarjoukset!

Oletko vailla lainaa, haluaisit selvitä sen hakemisen suhteen helpolla ja päästä vielä parhaaseen tarjoukseen kiinni?

Tämä ei ole nykyään ongelma tai mitään sinne päinkään, sillä kehittyneiden kilpailutus- ja verkkoteknologiapohjaisten uusien pankkien ansiosta esimerkiksi 15000 euron lainan saaminen hoituu netistä vaikka pelkkää älypuhelinta käyttäen.


Vinkki halvimpaan 15000 euron kulutusluottoon:

Tiesitkö, että kaikista helpoiten pääset, kun valitset jonkun lainankilpailutusfirmoista? Suosituimpia kilpailuttajia ovat kahden menneen vuoden aikana olleet Lendo ja Zmarta, joista molemmista löydät 15000 euron lainatarjouksen ilmaisella nettihakemuksella nopeasti.

Hyvässä lykyssä saat monta tarjousta ja ei ole mitenkään epätyypillistä, että hyvin raha-asiansa hoitaneelle annetaan jopa 15+ pankin tarjoukset.

Tarjouksissa ei ole sitoutumispakkoa, eivätkä ne ole maksullisia!


Edullisen lainan voit löytää myös suoraan pankin kautta, mutta suosittelemme tässäkin tapauksessa pyytämään tarjouksen useammasta eri paikasta!

Valitse taulukosta palvelu ja napsauttamalla sen logoa tai ”Lisätiedot” -painiketta, pääset tarkempiin tietoihin. Itse lainapalvelun/pankin kotisivulle ja suoraan hakemukseen pääset vain kahdella napsautuksella.

 

Lainapalvelu Ikäraja Lainatarjous heti?* Lainasummat Todellinen vuosikorko Laina-aika
Bank Norwegian lainahakemukseen pääset tästä 23 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-50.000 €
8.99 – 22.49% 1-15 v
lendo hakemus 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-50.000 €
10.47% – 1-15 v
Komplett Bankin luottohakemukseen 23 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-50.000 €
Alkaen 4,9 % Ei määritetty
Freedom Rahoitus lainaa 15000 euroa pankista heti tilille! 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-50.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v
zmarta hakemus 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-50.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v
Lue lisää Rahalaitoksesta tästä ja siirry heti hakemukseen. 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-50.000 €
4.5 – 50.5% 1-15 v
Etua.fi on lainavertailun ehdoton valinta ja sieltä löytää kulutusluottoa joka lähtöön - lue lisää. 20 v.
Lisätiedot
ei 2000-50.000 €
8.9 – 49% 1-15 v

*Lainatarjous – tai jopa useampia sellaisia – pyritään antamaan teille heti. Tarjoukset ovat alustavia, eivätkä ne ole sitovia tai maksa sinulle yhtään mitään.

Yöaikaan lainaa hakiessanne, ette voi kuitenkaan saada lopullista päätöstä luotolle, vaikka tarjousten / alustavan päätöksen saaminen onkin mahdollista.

 

Vakuudet ja takaajat – tarvitaanko näitä yleisesti?

Useimmat paikat eivät vaadi lainaan ollenkaan vakuuksia eikä edes takaajia, joka tekee niiden saamisesta helpompaa. Vakuudellisia lainoja tarjotaan tyypillisesti kivijalkapankkien toimesta ja silloin liikutaan usein useampien kymmenien tuhansien eurojen summissa.

Kun haet 15000 euron lainaa netistä, et saa mitään suoranaista ”korkohyötyä”, vaikka sinulla olisi esittää lainalle vakuudet tai olisit löytänyt takaajan lainalle.

 

Vapaudu arjen kahleista, laskupinkoista ja korkoa kasvavista pikalainoista

Valitettavan moni on joutunut turvautumaan elämänsä aikana osamaksuihin ja kalliimpiin rahoitusvaihtoehtoihin ja joutunut niiden ”vangiksi”. Samalla myös luottokorttivelkaa on saattanut kertyä ikävän paljon.

Tiesitkö, että voit käyttää 15000 € kulutusluoton yhdistelylainaan ja tämä ”refinancing” -termillä kansainvälisesti kulkeva lainamuoto on yleistynyt niin Euroopassa kuin Pohjoismaissakin sekä myös muualla maailmalla? Et maksa lainojen yhdistelystä mitään, eikä se tuota edes sinulle mitään ylimääräistä vaivaa.

Kun olet yhdistänyt kaikki laskut & luotot yhteen, maksat enää vain yhden lainanlyhennyksen kuukausittain eli voit sanoa hyvästit nopeasti kasvaville koroille ja pääset siinä samassa paljon helpommalla automaattisesti.

Varoituksen sanana kuitenkin, että tämä ei ole automaattisesti absoluuttisesti paras ratkaisu ihan kaikille eli terve maalaisjärki, taskulaskin ja runsas harkinta-aika ovat oleellisia myös tämänkin suhteen.

 

Vapaa on kulutusluoton käyttötarkoitus!

Kyllä, tämä pitää paikkansa ja vaikka hakisitkin lainaa alkujaan esimerkiksi laskujen tai entisten lainojen kuittaamisesta sekä talouden huojentamista varten, voit käyttää loput lainarahat vaikka pintaremonttiin.

Joustavuus on ehdottomasti netin kulutusluottojen parhaimpia puolia. Sinulta ei tentata, mihin lainarahat tulet käyttämään. Palvelut pitävät huolen vain ja ainoastaan, että lainaajan maksukyky on tarpeeksi vakaalla pohjalla. Muut tekijät ovat lähes sivuseikkoja, tosin entisiä lainoja ja luottokorttivelkoja käytetään useimpien palveluiden luottokartoituksessa hyväksi.

 

Onko minulla mahdollisuuksia saada 15000+ €:n lainaa heti tilille?

Kun puhutaan tämän luokan luotoista tai pankkilainoista, on hyvin epätyypillistä tai teoriassa mahdotonta, että saisit lainan ”heti” tilille. Maksusuoritus pystytään kuitenkin suorittamaan vuorokaudessa kulkemaan kohti lainaajan tiliä, jos kaikki on kunnossa ja lainasopimus allekirjoitetaan samana päivänä, kun hakemus on lähetetty.

Rahojen saapuminen samana päivänä edellyttää kuitenkin, että hakijan pankki on sama kuin lainanmaksajan sekä usein vielä samalla hakemuksen lähettämistä jo varhain aamulla. Tämä on kuitenkin vielä mahdollisuuksien rajoissa eli voitte saada suuremmankin kulutusluoton nopeasti käyttöönne.

 

Kenelle ja millä vaatimuksilla?

Jokaisen lainapaikalla on yleensä omat tietyt vaatimukset, jotka vaihtelevat, mutta perusehtoihin kuuluvat:

  • Vähintään täysi-ikäisyys (yleensä kuitenkin 20+ vuotta – Omalaina on poikkeus K18 ikärajalla, mitä tulee 15000 euron lainan saamiseen).
  • Puhtaat luottotiedot ja nuhteeton maksuhistoria.
  • Säännölliset tulot jossain muodossa (tulot on todistettava).
  • Vakituinen kiinteä osoite Suomessa.
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne ja tili suomalaisessa pankissa.
Ei pipo miestä pahenna”, eli siis mitään muuta hakijalta ei yleensä vaadita. Vakuuksia ja takaajia ei erikseen vaadita esitettäväksi, eivätkä ne tuo lisää ”uskottavuutta” tai lisäpisteitä itse hakemukseen.

 

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *