Lainaa ilman vakuuksia – Vakuudeton laina

Haluaisitko saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia vain yhdellä sähköisellä hakemuksella? Haluatko siinä samssa päästä mahdollisimman helpolla säästäen samalla aikaa, vaivaa ja rahaa lainan haussa?

Osuuko lainan tarpeesi johonkin 100 – 70.000 euron väliltä ja haluaisit lainan omilla ehdoilla ja pienellä korolla vakuudetta? Haluaisitko, että joku ammattilainen hoitaa luottojeen, kuten tavalliset lainan kilpailutuksen puolestasi?

Vakuudettomat lainat

Mikäli olet pohtinut juuri näitä asioita ja haluat unohtaa paperityöt saaden silti parhaan mahdollisen pankkilaina -tarjouksen, niin olet löytänyt etsimäsi paikan!

Voit vertailla parhaat suomalaiset pankkilainat ja kulutusluotot ilman vakuuksia löytäen ne kaikki suoraan nenäsi edestä.

Kun pyydät useammasta palvelusta täysin maksuttoman tarjouksen, pääset varmasti lähelle ihannelainaa, joka on vakuudeton, takaukseton, eikä se edellytä pankissa asiointia tai liitteitä.

Mikään palvelu ei katso kellon aikaa eikä paikkaa, joten hakemuksen voi täyttää silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

 

Bank Norwegian

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia Bank Norwegianilta parhaalla pienellä korolla

Bank Norwegian on ehdottomasti yksi parhaista digitaalisista pankeista ja sen joustavan lainatuotteen korko alkaa vain 6,99 %:sta!

Pankista voit hakea milloin vaan lainatarjouksen 1000 – 60.000 euron pankkilainalle ilman, että tarjousta on pakko hyväksyä.

Korkoon vaikuttavat hakijan tulot ja voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia mihin tahansa tarpeeseen, sillä se ei vaikuta myöntämispäätöksen.

Hyvän luottoluokituksen hakijat saavat erittäin edullisen liitteettömän pankkilainan pitkällä 1 – 15 vuoden maksuohjelmalla.

 • Valitse lainan määrä: 1000 – 60.000 euroa.
 • Valitse maksuohjelman pituus: 1 – 15 vuotta.
 • Ikäraja: 23 vuotta.
 • Lainatuote: Vakuudeton pankkilaina / kulutusluotto ilman takaajaa.

Hae lainaa Bank Norwegianilta

 

 

Lendo

Lendo.fi vakuudeton laina ei edellytä edes takaajia ja sitä saa netistä 50.000 euroon asti luotettavasti.

Lendo on suosittu lainanvälittäjä, josta kuluttaja saa yleensä lainaa heti 500 – 60.000 euron väliltä jopa 1 – 15 vuodeksi lainaan.

Yhden lainahakemuksen jättäminen riittää saamaan monta lainatarjousta, jotka Lendon taitavat ammattilaiset hoitavat pankeilta.

Lainahakemus on maksuton ja kun olet lähettänyt sen, saat kohta puoliin kilpailutettuja sinun ilmoittamia vaatimuksia vastaavia luottotarjouksia.

Lendon lainat saa aina ilman vakuuksia tai takaajaa, myönteiseen päätökseen vaaditaan kuitenkin jonkinlaiset säännölliset tulot.

 • Valitse lainan määrä: 500 – 60.000 euroa
 • Valitse maksuohjelman pituus: 1 – 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainatuote: Lainanvälityspalvelu kilpailuttaa sinulle pankkilainat ja lainat

Hae lainaa Lendolta

Lainaa ilman vakuuksia aina edullisemmin

Rahalaitos on varma valinta vakuudettomalle lainalle ja se tarjoaa yli 20 lainatalon valikoiman

Rahalaitos on lainojen välitykseen keskittynyt suomalainen palvelu, joka tekee yhteistyötä jopa yli 25 eri lainaputiikin, pankin ja rahoittajan kanssa.

Sen suuren yhteistyökumppanimäärän ansiosta saat aina monipuolisia lainatarjouksia ja usein vielä monta sellaista, jotka vastaavat tietenkin hakijan tarpeita.

Rahalaitokselta saat lainaa ilman vakuuksia heti eikä takaajalle ole myöskään edellytystä, voit kilpailuttaa lainat 500 – 70.000 euron väliltä ja valita maksuohjelman 1 – 15 vuoden väliltä.

Palvelusta on helppo tavoittaa yhdellä vaivattomalla hakemuksella monta pankkia ja voit hakea lainaa mihin tahansa tarpeeseen, suosituimpana ehdottomasti lainojen yhdistelyjärjestelyt.

 • Valitse lainan määrä: 500 – 70.000 euroa
 • Valitse maksuohjelman pituus: 1 – 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainatuote: Välittäjän kilpailuttama pankkilaina, pikalaina tai kulutusluotto

Hae lainaa Rahalaitokselta

 

Zmarta

Lainaa ilman vakuuksia entistä paremmilla ehdoilla

Zmarta on uudistunut taas ja sen tyyppinen rahoitusvälittäjäpalvelu, josta on tullut nopeasti suosittu erittäin Suomessa ja sen kautta on rahoitettu arvin mukaan jo yli 100 000 suomalaiskuluttajan lainatarpeita.

Palvelu vertailee, etsii ja välittää lainat sinun puolestasi, jotta pääsisit mahdollisimman helpolla.

Palvelu on ilmainen ja voit pelkästään katsoa, millaisia tarjouksia sinulle olisi tarjolla – ilman sitoumusta ottaa niitä vastaan.

Zmarta etsii ja välittää kaikentyyppisiä lainoja ilman vakuuksia ja takaajia 1000 – 60.000 euron väliltä 1 – 15 vuoden maksuaikataululla.

 • Valitse lainan määrä: 1000 – 60.000 euroa
 • Valitse maksuohjelman pituus: 1 – 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainatuote: Pankkilaina tai kulutusluotto

Hae lainaa Zmartalta

 

Etua.fi

Etua.fi etsii ja välittää vakuudettomat lainat supernopeasti.

Etua on yksi ensimmäisistä lainanvälittäjistä Suomessa ja siltä löydät varmasti, edullisesti ja turvallisesti 500 – 50.000 euron lainaa ilman vakuuksia.

Tarvitsit lainaa mihin vaan, niin lainatarjoukset ovat taattuja olettaen, että hakijalla on riittävästi maksukykyä ja puhtaat luottotiedot.

Hakemus on yksinkertainen ja sen täyttäminen on minuuttien homma netissä vaikka matkapuhelimella ja niiden lisäksi tarvitset myös pankkitunnuksia.

Myös yrityslaina onnistuu Etuan kautta nyt ja tietenkin ilman vakuuksia, joka se on tosin vaihdellut, mutta kirjoitushetkellä asia on näin.

Palvelun vakuudettomat lainat ovat hyvin kilpailukykyisellä korolla varusteltuja ja suosittelemaan kokeilemaan, millaisella korolla voisit saada palvelusta vakuudetonta lainaa.

 • Valitse lainan määrä: 500 – 50.000 euroa
 • Valitse maksuohjelman pituus: 1 – 18 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainatuote: Pankkilaina / Kulutusluotto

Hae lainaa Etua.fi lainanvälittäjältä

 

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia on nykyään arkipäivää

Valitsimme vertailuun vain vuoden parhaimmat ja suosituimmat paikat, joista suomalaiset ovat hakeneet kuluvan vuoden aikana lainaa. Mikäli haluat tutkia lisää vaihtoehtoja, on meillä sinulle erittäin hyviä uutisia: jokainen nettisivulla mainittu ja esitelty lainapalvelu myöntää lainaa ilman mitään vakuuksia tai takaajia.

Poikkeuksena on pelkästään asuntolaina, joka edellyttää hakijalta luonnollisesti omaisuutta vakuudeksi, sillä puhutaan jo sen verran suurista summista. Vakuudetonta lainaa voit kuitenkin hakea vapaasti 70.000 euroon asti netistä ja vasta suuremmissa summisa tulee lainan takaus, vakuudet ym. neuvottelut esiin ja asioini hoidetaan pankkivirkailijalta.

Oletko miettinyt mistä halvimmat vakuudettomat lainat löytyvät?

Toiset kuvittelevat, että vakuudeton laina pankista haettuna on aina absoluuttisesti pienikorkoisin ja niin on ollut pitkään.

Uudet lainapalvelut ja välittäjät ovat kuitenkin muuttaneet asioita paljon ja netistä voi saada pankkien joustoluottoja / lainoja parempi tarjouksia ilman vakuuksia tai henkilötakaajia.

Tässäkin artikkelissa mainitut palvelut ja välittäjät tarjoavat vain alkaen 4-5 % vuosikoron lainaa vakuudetta, jotka ovat helposti vertailukelpoisia pankkilainojen kanssa ja jopa edullisempia, jos hakijan luottoluokitus on hyvä.

Silloin, kun vertailet lainoja, kannattaa ottaa huomioon, että jos etsit pankkilainaa ilman vakuuksia ja takaajia, voit saada sitä usein vain pankista, jossa olet jo vakioasiakkaana.

Jos taas valitset jonkun muun palvelun verkossa, ei millään tällä ole merkitystä: ainoa asia, jolla on väliä on omat henkilökohtaiset tulot, jotka määrittävät hyvin pitkälti kokonaan lainan todellisen vuosikoron, yhteishakijan kanssa korkoa saa kuitenkin helposti laskettua.


Kun etsit sitä kaikkein pienikuluisinta luottoa, vertaa aina kaikki lainat keskenään unohtamatta sitä faktaa, että Suomessa on useita kymmeniä pankkeja / kulutusluottopalveluita tai jopa nykyään yli 50 lukujen tosin himmatessa nyt korkokaton ilmestymisen jälkeen.