Lainaaja – Kokemuksia ja esittely

Emme suosittele enää Lainaaja -palvelua, mutta tarjoamme sen sijaan sitäkin parempia vaihtoehtoja täällä. Haluatko lainan omilla ehdoillasi netin välityksellä jo tämän päivän aikana?

Etsitkö halpaa vakuudetonta lainaa 100 – 70.000€ väliltä mahdollisimman nopeasti?

Jos vastasit myönteisesti, suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä meiltä löytyy varmasti se etsimänne lainantarjoaja.

Perustiedot Lainaaja -yrityksestä:

Huomio! Tiedot eivät enää ajan tasalla, sillä pystymme tarjoamaan teille monta parempaa ratkaisua!

 • Lainaaja on simppeli ja kätevä laina, jonka saat käyttöön yleensä parissa arkipäivässä, vaikka oletuksena on toki myönteinen päätös lainalleIkäraja: 19 vuotta.
 • Lainasummat: 100 – 70000€
 • Laina-aika: 1 kk tai jopa 15 vuotta.
 • Lainoissa ei kysytä takauksia tai vakuuksia.
 • Kiinteäkuluista lainaa ihmisiltä toisille.
 • Hakemus pankkitunnuksilla netissä veloituksitta.
 • Helppokäyttöinen nettipalvelu on tietosuojattu vahvasti.
 • Lainasopimus kirjallisesti ja selkeästi ilman epäselvyyksiä.
 • Voit saada lainaa jopa noin 4% todellisella vuosikorolla
 • Luotettava ja rekisteröity lainanvälittäjä Suomessa.

Hae lainaa hetkessä tästä >>

 

Kuka voi hakea Lainaaja -lainaa?

Kuka tahansa suomalainen henkilö iältään vähintään 19 vuotta vanha.

Lisäksi lainan hakijalta vaaditaan puhtaita luottotietoja sekä verkkopankkitunnuksia henkilötunnistaumiseen ja toimivaa sähköpostiosoitetta sekä puhelinnumeroa.

Tämän lisäksi hakijalta kysytään palkkakuittia, eläketodistusta tai muuta vastaavaa, jolla todistat tulotietosi, yritys käyttää myös sähköistä keinoa luottokelpoisuuden tarkimiseen.

Sinulla täytyy olla sosiaaliturvatunnus Suomessa ja lisäksi suomalainen pankkitili on edellytys luoton saamiselle.

Henkilökohtaiset hakijatiedot vaaditaan väärinkäytösten välttämiseksi ja samalla palvelu noudattaa vastuullista luotonmyöntämistä eli hakijalta vaaditaan tietty vankkuus talouden pohjalle, jotta maksukyky riittää myös luoton lyhennyksiin vahingoittamatta taloutta.

Kuinka haen luottoa itselleni?

Ensimmäisenä vaiheena sinun täytyy luoda käyttäjätunnus ja salasana, joka tapahtuu rekisteröitymällä Lainaaja.fi:n palveluun.

Rekisteröityminen on ilmaista kaikille ja tarvitset sitä varten sähköpostiosoitteen.

Tämän vaiheen jälkeen hakijan täytyy täyttää yhteys- ja henkilötietonsa eli osoite- ja puhelinnumerotietoja vaaditaan, lisäksi sosiaaliturvatunnus annetaan tässä vaiheessa.

Voit hakea lainaa vaivattomasti pankkitunnuksila omilla lainaehdoillasi netistä 100-70.000€ joko kuukauden tai sitten maksimissaan 15 v. maksuajalla.

Muistathan, että sinulta kysytään tarkat tiedot tuloistasi ja menoistasi kuukaudessa sekä samalla mihin käyttötarkoitukseen laina tulee (käyttötarkoitusta ei enää kysytä!).

Hae lainaa helposti tästä >>

 

Millaisia Lainaaja kokemuksia meillä on?

Meidän Lainaaja.fi kokemukset ovat pääpuolisin hyvät, se on erinomaisesti toimiva nettipohjainen lainapalvelu, josta kuluttaja saa omien ehtojen mukaista kulutusluottoa.

Luottoa tarjoillaan välillä hyvinkin edullisesti ja alle 6%:n korko ei ole mikään mahdottomuus, kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että koron määrittävät toiset ihmiset ja osa haluaa sijoittamalleen rahalleen isompaa tuottoa. Rahan siirron ja lainasopimuksen hoitaa Lainaaja, ja hyvin hoitaakin.

Palvelun kautta voit lähteä ilmaiseksi liikkeelle tarkistamalla millaisilla koroilla lainoja on tällä hetkellä tarjolla. Tämän lisäksi se on avannut yrityslainapuolelle Front Kasvurahoitus -palvelun, josta saat yritykselle lainaa tällä hetkellä 100.000€ asti.

Tietoa Lainaaja -vertaislainapalvelun toiminnasta

Palvelu toimii ikään kuin markkinapaikkana, jossa lainaajat ja sijoittajat kohtaavat toisensa.

Ne joilla on ylimääräistä ja haluavat sijoitukselle tuottoa, voivat lainata rahaa kaikille sitä tarvitseville suomalaisille.

Molemmat osapuolet voivat itse päättää korkonsa, joten tyytyväisyys on taattua.

Yritys hoitaa kaikkia paperityöt, sopimukset ja rahojen siirron eli se on helppoa kaikille.

Palvelu on turvallista molemmille, Lainaaja on Suomessa rekisteröitynyt ja hyväksytty lainapalvelu sekä sen vertaislaina on toimiva ratkaisu hetkellisten rahaongelmien selvittämiseen.

Muita suomalaisia vertaislainapalveluita ei ole montaakaan

Haluatko verrata myös muita suomalaisia vertaislainaa tarjoavia palveluita?

Hyvä, se on järkevää, koska voit saada helpommin sopivan lainan kun otat vertailuun mukaan myös muita rahoituspalveluita, usein pääset myös halvimpaan ratkaisuun näin.

Vaihtoehtoja ei kuitenkaan ole montaakaan, Fixura vertaislaina ja Fellow Finance -kulutusluotto vertaislainapalvleut ovat tällä hetkellä kaksi muuta suomalaista vertaisluottorahoittajaa.

Millainen korko lainoissa on ja miten lainanlyhennys tapahtuu?

Lainalaskuri laskee koron ja kaikki kustannukset sinulle valmiiksi, joten kaikki numerot ovat tiedossasi jo varhain ennen lainan hakua.

Korkoprosentti vaihtelee suuresti, sillä lainaa tarjoajat yksityishenkilöt, jotka määrittävät myös itse lainaamansa rahan korot.

Palvelusta voit kuitenkin saada yllättävänkin halpaa lainaa edellyttäen tietenkin, että sellaista on hakemishetkelläsi tarjolla. Lainanlyhennys tapahtuu kuukausittain ja saat siihen tarkemmat ohjeet haettuasi luottoa.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

 • Sähköposti: lainaaja@lainaaja.fi
 • Asiakaspalvelu: Aukioloajat maantaista perjantaihin klo 10:00-16:00 (muina aikoina, jätä soittopyyntö)
 • Puhelinnumero: 09 4283 4192
 • Osoite: Joukahaisenkatu 1, 20520 Turku
 • Yrityksen tiedot ja Y-Tunnus: Vertaislaina Oy, 2321467-7

Kauppalehden Yrityshaku näyttää Dataa vain vuoteen 2016 asti, joten yhtiö on hiipunut, hiipumassa tai vaihtunut kokonaan.

Koska Lainaaja ei enää tarjoa kilpailukykyistä lainaa, kannattaa vilkaista esim. Rahalaitos -palvelun tarjonta, josta saat lainaa jopa lähes 30 pankilta valmiiksi kilpailutettuna!