Loiste

Loiste on enemmän kuin energiaa, se on monipuolinen sähköntarjoaja, jonka kautta saat niin pörssisähköä kuin myös kiinteähintaisen sähkösopimuksen (esim. 2 vuodeksi). Samoin Loiste Puhdas paketti on uusiutuvilla energialähteillä, kuten vedellä ja tuulella sekä bioenergiagilla tuotettu.

Loiste sähkösopimusLoiste sopii jokaiseen kotiin, konttoreihin sekä asunto- & kiinteistöyhtiöille. Kilpailuta Loiste ja useampi muu sähköyhtiö meillä, niin saat 100-varmasti päivän parhaan sähkön hinnan! Emme tee suoraa yhteistyötä yleensä sähköyhtiöiden kautta, sillä meillä on siihen parempi ja nykyaikaisempi ratkaisu: Sähkömittari.

Lähetä sähkön kilpailutuspyyntö >>

Saat meiltä myös energiansäästövinkkejä ja tietoa sähkösopimuksista sekä olemme siirtyneet tarjoamaan enemmän vihreää sähköä, joka on paitsi edullista niin myös ympäristöystävällistä. Lue lisää, hae sähkötarjous, vertaa sähkön hinta ja ota halvin tarjous.* Kaikki tämä on yhden hakemuksen päässä. Meidän kautta jokainen kotitalous tai yritys saa varmasti hyvän sähkösopimuksen. Muista myös, että voit yleensä aina kilpailuttaa sähkön uudestaan (vaikka puolen vuoden välein), ellet valitse kiinteähintaista ja määräaikaista sopimusta.

*Huomaa, että sähkön kilpailuttaminen ei edellytä toimenpiteitä, ei sisällä maksuja, etkä joudu kenenkään ”roskapostilistalle”.

Loiste kokemuksia

Loiste loistaa useimmiten hyvällä hinta-laatusuhteellaan! Se on todella enemmän kuin sähköä ja palvelun hinnoittelu on kohdillaan. Kilpailuttaminen kuitenkin kannattaa tässäkin tapauksessa, osa saa parhaan tarjouksen Loisteelta, siinä missä toinen taas Fortumilta, Energiapolarista tai Vattenfalilta. Myös kaikki kampanjakoodit kannattaa käyttää, joita esimerkiksi Loisteella on ollut ja usein monilla muillakin yhtiöillä. Näillä voi saada sähkösopimukseen rahan arvoisia etuja tai kWh

Tee edullinen Loiste sähkösopimus

Sopimuksella Loisteella on tällä hetkellä Spot, Takuu, Puhdas ja Olympiasähkö sekä mittaustyyppeinä yleis-, aikakausi- ja aikasähkö. Sähkötarjouksen pyytäminen on erittäin helppoa ja me suosittelemme käyttämään Sähkömittaria, koska se säästää aikaa ja pystyy tarjoamaan lähes kaikkien Suomen sähköyhtiöiden tämän hetkiset parhaat sähkötarjoukset! Jos muuten olet erityisesti kiinnostunut vihreästä sähköstä eli ympäristösähköstä, kannattaa vilkaista, mitkä sähköyhtiöt kuuluvat EKOenergia-merkin kriteeristöön.

Tee paras sähködiili >>

Jos olet aikeissa vaikeessa vaihtaa sähköä, nykyinen sopimus ei miellytä tai tiedät muuton olevan edessä, niin tässä tapauksessa sähkön hinnat kannatta ehdottomasti katsastaa!

Kampanjakoodi

Mistä sellaisen saa? No ainakin meiltä, jos sellaista suoraan tarjotaan, mutta netissä on paljon kampanjakoodeihin (sama käytännössä kuin alennuskoodi) keskittyneitä palveluita, joista koodin voi saada nopeammin eli kannattaa pitää silmät auki. On järkevää pitää myös mielessä, että esim. kilpailutuksen yhteydessä et voi käyttää kampankoodia, mutta takaamme sen olevan sitäkin parempaa. Kilpailuta Loiste ja muut sähköyhtiöt tästä!

Asiakaspalvelu


Jos olet Loisteen asiakas, tavoitat asiakaspalvelun tästä numerosta arkisin: 0800 9 2000. Asiakaspalvelu on auki 08:00 – 20:00 välisenä aikana. Huomaa, että jos haluat ottaa kilpailuttamisen suhteen yhteyttä asiakaspalveluun, niin Loiste ei itse suoraan hoida sitä, vaan sen asiointi on rajoittanut toistaiseksi vain nykyisten tai uusiksi asiakkaiksi suoraan haluavien henkilöiden sekä yrityksien kanssa.