Luotto.org – Lainaa monipuolisesti 100-60.000 euroa

Luotto.org on monipuolinen lainavälityspalvelu, joka toimii yhteistyössä pankkien kanssa. Se on kevyt ja virheettömästi mobiilitoimiva palvelu, josta lainatarjous lähtee sitäkin helpommin, sillä kumppaniryhmään kuuluu yli 25 pankkia tai vastaavaa lainapalvelua.


Luotto.org - Sinne ne halvat luotot menneeet onJos Luotto.org ei pysty tarjoamaan sinulle sopivaa tarjousta, tarjotaan sinulle välittömästi muita vaihtoehtoja, joissa kriteerit eivät ole niin vaativat. Keskimäärin kuitenkin jokaiselle pystytään tarjoamaan jotain koron ja ehtojen vaihdellessa kuluttajan hakemuksessa antamien tietojen mukaan. Kaikille hakijoille tehdään automaattisesti riskiprofiili ja paremmilla tuloilla saat yleensä parempia pankkilaina -tarjouksia.


Huomaa, että Luotto.org -palvelua käytät aina ilmaiseksi!


Luotto.org - Kilpailuta laina ilmaiseksi ja saat 25 lainatarjousta

Luotto.org tiedot lyhyesti:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainatarjonta: 2000 – 60.000 euroa
 • Maksuaika: 1 – 15 vuotta
 • Lainatuote: Kulutusluotto / Yhdistelylaina / Pankkilaina
 • Monta lainatarjousta heti, joissa ei ole sitoutumisvaatimusta
 • Edistynyt ja pelkistetty luotettava lainanvälittäjä
 • Yksikään laina ei pyydä vakuuksia tai takaajaa
 • Helpompi käyttää kuin 97 % vastaavista palveluista
 • Yksi vuoden uusimmista lainapalveluista!

Hae laina Luotto.org -palvelusta >>

Kuka voi käyttää Luotto.org -palvelua?

Luotto.org on siinä mielessä monipuolinen, että vaikka et saisi esim. nuoren iän puolesta lainaa suoraan palvelusta, on sen saaminen kuitenkin mahdollista sen tarjoamien yksittäisten palveluiden kautta. Ikäraja Luotto.org:ssa on 20 vuotta, mutta lainapalvelut -osio on eritellyt yksittäisiä palveluita, joista voit saada esim. lainaa 18-vuotiaalle.

Muut vaatimukset:

 • Pankkitunnukset tai mobiilivarmennne
 • Puhtaat luottotiedot
 • Kansalaisuus ja osoite Suomessa
 • Suomalainen pankkitili

Myös tuloja edellytetään, sillä niiden kautta määrittyy kilpailutetun lainan korko. Tätä mallia noudattavat ihan normaalit pankit, siinä missä uudemmat edistykselliset pankit niistä mainiten Bank Norwegian ja nyt Suomessa nosteessa oleva InstaBank.

Myös suorien lainatarjousten pyytäminen on kannattavaa yksittäisiltä pankeilta, niin näet nopeasti kokonaiskuvan ja koron, mitä sinulle tarjotaan. Kaikki tämä määritellään käytännössä jokaisessa palvelussa riskiperusteisen arvion eli talousprofiilin mukaan.


Kuinka paljon voin saada lainaa?

Lainaa voit saada suoraan Luotto.org kumppaneilta korkeintaan 60.000 euroa. Jos et kuitenkaan saa yhtäkään lainatarjousta, yleensä keskitetty kulutusluottovertailu autttaa ja laina yksittäisten palvelusta löytyvien yritysten kautta löytyy usein helpommin.

Suurin osa hakijoista löytää kuitenkin tarjouksen suoraan, koska yli 25 pankkia vastaanottaa jättämänne hakemuksen eli todella pieni osa jää lopulta nuolemaan näppejä.

Kannattaa pitää aina mielessä, että tarjouksen hakeminen ei maksa mitään ja yksittäisten palveluiden vertailu ei myöskään kustanna senttiäkään.

Kuinka pitkä maksuaika Luotto.org -lainoissa on?

Lähtökohtaisesti se on 1 –  15 vuotta, johon voitte osittain vaikuttaa itse. Pankit voivat kuitenkin ehdottaa vastatarjousta, sillä kun hakemus on heidän käsissään, voi osa palveluista ehdottaa esim. ehdottamanne 5 vuoden maksuajan sijaan 4 vuoden lyhennysaikaa.

Sitten on erikseen yksittäiset palvelut niille, jotka eivät saa palvelun kilpailutuksen kautta tarjousta. Näiden maksuajat ovat keskimäärin lyhyempiä, sillä niin ovat keskimääräiset lainasummatkin. Myös muutama pieni laina on lisätty höysteeksi, jotka eivät pyydä hakijalta tuloja ja ikäraja on pienempi. Luottotiedot pitää kuitenkin olla aina kunnossa.

Pystynkö yhdistämään lainat palvelussa?

Kyllä pystyt ja Luotto.org on ehdottomasti parhaimmistoa, kun etsit nykyisille veloille parempaa keskityslainavaihtoehtoa. Jos et saa yhdistettyä lainoja palvelussa, lainojen yhdistäminen onnistuu myös Talouteen.com:n yhteistyökumppaneilla.

Yhdistelylainasta on tullut trendi, sillä osa suomalaisista on ylivelkaantunut ja tämä on paras tapa karistaa kuukausikuluista useampi prosentti pois ja siinä samassa pääset irti suuresta laskupinkasta. Lue lisää Luotto.org lainojen yhdistämisestä tai pyydä rohkeasti tarjousta meidän kumppaneilta.

Yhdistä lainat tästä >>

Luotto.org kokemuksia

Kyseessä on vuoden uusin lainapalvelu, joten ne vähäiset kokemukset, mitä palvelusta löytyy ovat pääosin positiivisia. Teknisiä vikoja ei ole ja palvelu tekee päätökset kumppaneiden kautta tehokkaasti sekä räätälöidysti.

Palveluun ei ole lisätty pixeleitä, koneita ja erityisesti mobiililaitteita raastavia elementtejä, vaan se on suorin mahdollinen kevyt nykyaikainen laina-alusta. Luotto.org toimii käytännössä kaikilla laitteilla, joissa on verkkoyhteys ja legendaarista WAP:ia kehittyneempi selausalusta.

Asiakaspalvelu sähköpostiosoitteella tai Live-Chatin kautta

Asiakaspalvelun tavoitat sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@luotto.org.

Luotto.org tarjoaa nykyaikaisen ja monipuolisen asiakaspalvelunJos olet jättänyt palveluun hakemuksen, voit myös olla suoraan yhteydessä pankkiin, jolta tarjous on tullut. Tämä helpottaa huomattavasti ja tieto kulkee teille nopeammin. Jos täytät hakemusta, voit myös hyödyntää Live-Chat -palvelua, jossa Salus Groupin tiimi neuvoo tarkasti ja nopeasti, miten toimia.

Hae lainaa tästä >>

1 Comment
 1. Vastaa blank askoreimanni 25.11.2019 at 21:54

  Toimi hyvin ja nyt lainasa sellainen noin 65 euron kuukasisäästö. Pääydyin Collector lainaan ja toinen olisi ollut banalanz vaihtoehtoa. Kiitos luotto.org ja talouteen.com

Kommentoi

Olethan ihminen? *