Luottovertaaja.fi piirun verran parempi lainavertailija

Etsitkö lainaa ja haluat antaa luottovertailun ammattilaisten käsiin helpottaaksesi lainan hakua?

Haluatko löytää päivän halvimman luottotarjouksen?

Onko sinulla monia eri lainoja ja päällekkäisiä osamaksuja, mutta haluaisit yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi lainaksi?

Jos vastasit edes yhteen kysymyksistä Kyllä, kannattaa jatkaa lukemista, sillä Luottovertaaja.fi etsii sinulle sopivat ratkaisut veloituksetta.

hae luottovertaajalta lainaa 500 eurosta aina 40 000 euroon asti maksuttomalla luottohakemuksella

Luottovertaaja.fi etsii ja kilpailuttaa lukuisia eri rahoituslaitoksia ja pankkeja, tästä syystä se on yksi helppokäyttöisimmistä ja vaivattomimmista nettilainapalveluista.

Pääset kätevästi vertaamaan tarjouksia, halvimman lainan löytäminen on todella yksinkertaista, nopeaa ja vaivatonta.

 

Perustiedot yrityksestä:
luottovertaaja.fi ällistyttää lainaajan sillä sinun ei tarvitse kuin täyttää yksi ainoa lainahakemus

  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Lainasummat: 500 – 40.000€
  • Laina-aika: 1-15 vuotta.
  • Hae lainaa netistä nopeasti & ilmaiseksi nettipankkitunnuksilla.
  • Lainankilpailutus sitoutumuksetta – tarkista päivän halvimman lainan hinta.
  • Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa.
  • Tietosuojattu ja turvallinen rekisteröity lainapalvelu.
  • Yhdistä vanhat kalliit lainasi ja osamaksusi yhdeksi halvemmaksi lainaksi.
  • Lainalaskuri laskee lainan kokonaiskustannukset valmiiksi ilman piilokuluja.
  • Lainoissa ei tarvita vakuuksia eikä takaajia!

 

Hae Luottovertaaja.fi-Lainaa Tästä

 

Kuka voi hakea Luottovertaaja.fi:n lainaa?

Luottovertaaja.fi:n lainaa voi hakea kuka tahansa 20-vuotias luottokelpoinen hyvin raha-asiansa hoitanut herrasmies tai nainen.

Lainan haku tehdään nettipankkitunnuksilla, joilla todistat henkilöllisyytesi hakemuksen yhteydessä.

Hakijalta edellytetään eheää taloutta, realistista maksukykyä ja maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla (pankit eivät myönnä maksuhäiriöisille lainoja, joten Luottovertaaja.fi ei voi vaikuttaa tähän).

Osoite ja asuinpaikka täytyy olla Suomessa ja hakijalla pitää olla pankkitili jossain suomalaisessa pankissa.

Voit parantaa luotonsaantimahdollisuuksiasi hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa, kannattaa miettiä hakisitko luoton esimerkiksi puolisosi kanssa.

 

Miten lainanvälityspalvelu käytännössä toimii?

Luottovertaajan välityksellä tavoitat kaikki lainantarjoajat ja pankit yhdellä simppelillä lainahakemuksella, muuta ei tarvita.

Täytä siis lainahakemus ja saat näin vaivattomasti ja veloituksetta yhteenvedon kaikista luottotarjouksista, joita on tällä hetkellä tarjolla.

Lainantarjoajien luottotarjousten vuosikorot, kustannukset ja lainaehdot saattavat vaihdella merkittävästi melko lyhyenkin ajan sisällä.

Juuri sen parhaan mahdollisen ja edullisimman lainatarjouksen löytäminen lukuisten eri lainantarjoajien ja pankkien seasta onkin työlästä ja hankalaa, mutta palvelu tekee kaikkensa löytääkseen Teille sopivan lainan.

Lainaesimerkki:

Näet alapuolella olevassa kuvassa Luottovertaajan yksinkertaisen luottohakemuksen ja kuvasta näet myös arvion lainan kustannuksista.

Esimerkiksi 12.000€ laina 7 vuoden maksuajalla, tulee kustantamaan sinulle 202€ kuukaudessa, yhteensä maksat luotosta 16.958€.

luottovertaaja.fi lainahakemus on yksinkertainen ja kuluarviot ovat selvästi esillä aina ennen kuin edes lähetät hakemusta eteenpäin

 

Millaisia Luottovertaaja.fi kokemuksia meillä on?

Luottovertaaja kokemukset 2016 vuodelta ovat meillä hyvät, palvelu on todella yksinkertainen ja toimiva, myöskään helppokäyttöisyyttä on vaikea tai jopa mahdotonta parantaa.

Se on suhteellisen uusi lainapalvelu, mutta se ei tuo juurikaan mitään uutta Suomen lainavalikoimaan, Lendo on esimerkiksi hyvin samankaltainen ja paremmin lainoja kilpailuttava palvelu.

Luottovertaaja vertaa monta eri yhteistyökumppaniaan ja näin saat monta tarjousta lähettämällä vain yhden hakemuksen.

Kätevä kilpailutuspalvelu ei maksa mitään ja se on hyvä lisä niille, jotka etsivät halvinta lainaa heti tililleen netistä.

Nopeudessa on parantamisen varaa, vaikkakaan Luottovertaaja ei ole mikään pikalainapalvelu: lainan myöntämisessä kestää arviolta 24-36 tuntia, riippuen siitä minkä yhteistyökumppanin kautta laina välitetään, nopean lainan etsijät voivat hakea pikalainaa heti tilille täältä.

Huom. Luottovertaajaltakin voit saada lainan lähes heti tilillesi, jos lainanvälittäjäksi valitaan nopean lainatoiminnan palvelu.

Pähkinänkuoressa siis: yksinkertainen lainankilpailutuspalvelu, joka välittää vakuudetonta lainaa pitkällä maksuajalla ja lainaajan haluamilla ehdoilla.

Mihin käyttötarkoitukseen voin hakea lainaa?

Luoton kohteen voit päättää itse, voit ostaa lainalla uuden auton, lähteä rentouttavalle lomalle tai käyttää rahat remonttiin tai kodinkoneisiin – mihin vaan.

Käyttötarkoitusta ei hakijalta kysellä sen tarkemmin, voit siis hakea lainan ilman selontekoa siitä, mihin tulet lainarahat käyttämään.

 

Yhteystiedot:
Sähköposti: asiakaspalvelu@luottovertaaja.fi
WWW-osoite: https://www.luottovertaaja.fi
Asiakaspalvelu: Aukioloajat ma-to klo 9-17.30, perjantai klo 9-15
Puhelinnumero: 09-6899-8000
Osoite: Keskuskatu 1B, 00100 HELSINKI
Yrityksen tiedot ja Y-Tunnus: Lendo Oy, 2648283-7

 

Arvostelu ja tähdet.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *