Luottovertaaja – Asteen päässä fiksusta luotosta

Etsitkö lainaa ja haluat antaa luottovertailun ammattilaisten käsiin helpottaaksesi lainan hakua? Haluatko löytää päivän halvimman luottotarjouksen?

Onko sinulla monia eri lainoja ja päällekkäisiä osamaksuja, mutta haluaisit yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi lainaksi?

Jos vastasit edes yhteen kysymyksistä Kyllä, kannattaa jatkaa lukemista, sillä Luottovertaaja etsii sinulle sopivat ratkaisut veloituksetta. Myös pankkilaina netistä löytyy siinä samassa – tekeehän palvelu yhteistyötä lukuisten sellaisten kanssa.

Hae Luottovertaajalta lainaa 500 eurosta aina 50000 euroon asti maksuttomalla luottohakemuksella ja suorita loppuvertailu sekä tarkastelu vasta sitten

Luottovertaaja etsii ja kilpailuttaa lukuisia eri rahoituslaitoksia ja pankkeja, tästä syystä se on yksi helppokäyttöisimmistä ja vaivattomimmista nettilainapalveluista. Huomioi, että palvelu on nostanut lainan ylärajaa 50.000 euroon asti!

Pääset kätevästi vertaamaan tarjouksia, halvimman lainan löytäminen on todella yksinkertaista, nopeaa ja vaivatonta.

Perustiedot Luottovertaaja yrityksestä:

Hae tarjoukset useilta pankeilta ja anna Luottovertaajan ällistyttää teidät, sillä sinun ei tarvitse kuin täyttää yksi ainoa lainahakemus

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Lainasummat: 500 – 50.000€
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
 • Hae lainaa verkosta nopeasti & ilmaiseksi nettipankkitunnuksilla.
 • Lainankilpailutus sitoutumuksetta – tarkista päivän halvimman lainan hinta.
 • Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa.
 • Tietosuojattu ja turvallinen rekisteröity lainapalvelu.
 • Yhdistä vanhat kalliit lainasi ja osamaksusi yhdeksi halvemmaksi lainaksi.
 • Lainalaskuri laskee lainan kokonaiskustannukset valmiiksi ilman piilokuluja.
 • Lainoissa ei tarvita vakuuksia eikä takaajia!

Hae omat tarjoukset tästä >>

 

Kuka voi hakea Luottovertaajalta lainaa?

Palvelun kautta lainaa voi hakea kuka tahansa 20-vuotias luottokelpoinen hyvin raha-asiansa hoitanut herrasmies tai nainen. Lainan haku tehdään nettipankkitunnuksilla, joilla todistat henkilöllisyytesi hakemuksen yhteydessä.

Hakijalta edellytetään eheää taloutta, realistista maksukykyä ja maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla (pankit eivät myönnä maksuhäiriöisille lainoja, joten Luottovertaaja ei voi vaikuttaa tähän).

Osoite ja asuinpaikka täytyy olla Suomessa ja hakijalla pitää olla pankkitili jossain suomalaisessa pankissa.

Vinkkinä: Voit parantaa luotonsaantimahdollisuuksiasi hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa, kannattaa miettiä hakeako luotto netistä esimerkiksi puolisosi kanssa. Yhteisvastuulainaa voi hakea myös muun perheen jäsenen tai kenen tahansa kanssa.

Miten Luottovertaaja -lainanvälityspalvelu käytännössä toimii?

Luottovertaajan välityksellä tavoitat kaikki lainantarjoajat ja pankit yhdellä simppelillä lainahakemuksella, muuta ei tarvita.

Täytä siis lainahakemus ja saat näin vaivattomasti ja veloituksetta yhteenvedon kaikista luottotarjouksista, joita on tällä hetkellä tarjolla.

Lainantarjoajien luottotarjousten vuosikorot, kustannukset ja lainaehdot saattavat vaihdella merkittävästi melko lyhyenkin ajan sisällä. Juuri sen parhaan mahdollisen ja edullisimman lainatarjouksen löytäminen lukuisten eri lainantarjoajien ja pankkien seasta onkin työlästä ja hankalaa, mutta palvelu tekee kaikkensa löytääkseen Teille sopivan lainan.

Lainaesimerkki:

Näet alapuolella olevassa kuvassa Luottovertaajan yksinkertaisen luottohakemuksen ja kuvasta näet myös arvion lainan kustannuksista. Muista, että lopullinen todellinen vuosikorko on vasta lainaavan tahon tekemä, tähän eivät muut pääse vaikuttamaan. Siihen vaikuttavat mm. tulot ja muut annetut taloustiedot.

Esimerkiksi 12.000€ laina 7 vuoden maksuajalla, tulee kustantamaan sinulle 202€ kuukaudessa, yhteensä maksat luotosta 16.958€. Koroissa on eroja, suosittelemme ottamaan muitakin vertailukohteita, esim. Santander on yksi hyvä sellainen ja tietenkin muut välittäjät sekä oma kullan kallis pankki.

luottovertaaja.fi lainahakemus on yksinkertainen ja kuluarviot ovat selvästi esillä aina ennen kuin edes lähetät hakemusta eteenpäin

 

Millaisia Luottovertaaja kokemuksia meillä on?

Luottovertaaja kokemukset myös tältä vuodelta ovat meillä hyvät, palvelu on todella yksinkertainen ja toimiva, myöskään helppokäyttöisyyttä on vaikea tai jopa mahdotonta parantaa. Sen resurssit ovat hyvät, joista yksi on tuttu nimi on osuvasti Resurs Bank, tosin sen kanssa emme toimi yhteistyössä tällä hetkellä, sillä parempiakin palveluita löytyy.

Se on suhteellisen uusi lainapalvelu, mutta se ei tuo juurikaan mitään uutta Suomen lainavalikoimaan, Lendo on esimerkiksi hyvin samankaltainen ja paremmin lainoja kilpailuttava palvelu puhumattakaan ”Norjan kruunun jalokivestä” eli Bank Norwegian -lainasta.

Palvelu vertaa monta eri yhteistyökumppaniaan ja näin saat monta tarjousta lähettämällä vain yhden hakemuksen.

Kätevä kilpailutuspalvelu ei maksa mitään ja se on hyvä lisä niille, jotka etsivät halvinta lainaa heti tililleen netin kautta.

Nopeudessa on parantamisen varaa, vaikkakaan Luottovertaaja ei ole mikään pikalainapalvelu: lainan myöntämisessä kestää arviolta 12-48 tuntia, riippuen siitä minkä yhteistyökumppanin kautta laina välitetään, nopean lainan etsijät voivat hakea pika lainaa heti tilille täältä. Tosin osa näistäkin niin kutsutuista nopeista palveluista toimittaa rahat mahdollisimman nopeasti perille, mutta pankkiyhteyksiin ja juhlapyhiin he eivät voi vaikuttaa, joten kuluttajan kannattaa pitää tässä silmät auki itse.

Huom! Luottovertaajaltakin voit saada lainan lähes heti tilillesi, jos lainanvälittäjäksi valitaan nopean lainatoiminnan palvelu.


Pähkinänkuoressa siis: yksinkertainen lainankilpailutuspalvelu, joka välittää vakuudetonta lainaa pitkällä maksuajalla ja lainaajan haluamilla ehdoilla. Vaikka tälläiset paljon mainostetut palvelut ovat monille jo tuttua kauraa sekä niiden määrä on jatkuvassa kasvussa.


Saat 100-prosenttisen vapaat kädet ja sinulle annetut tarjoukset ovat puhtaasti pelkkiä sellaisia. Niissä ei ole mitään ehtoja, sitoutua ei tarvi ja jos mikään ei miellytä, niin mikään tai kukaan ei estä jatkamasta lainan etsimistä muualta.

Mihin käyttötarkoitukseen voin hakea lainaa?

Luoton kohteen voit päättää itse, voit ostaa lainalla uuden auton, lähteä rentouttavalle lomalle tai käyttää rahat remonttiin tai kodinkoneisiin – mihin vaan. Uskokaa pois, mutta mitä ihmeellisimpiä käyttökohteita on olemassa. Joku on lähtenyt vuoden surffilomalle ja toinen vaeltamaan Annapurnaa ylöspäin.

Käyttötarkoitusta ei hakijalta kysellä sen tarkemmin, voit siis hakea lainan ilman selontekoa siitä, mihin tulet lainarahat käyttämään. Muista myös, että vakuudettomuus on palvelun valttia ja samoinkaan henkilötakausta ei tarvita. Voit siis kilpailuttaa ja vertailla tarjoukset aivan ominpäin.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@luottovertaaja.fi
 • WWW-osoite: https://www.luottovertaaja.fi
 • Asiakaspalvelu: Aukioloajat ma-to klo 9-17.30, perjantai klo 9-15
 • Puhelinnumero: 09-6899-8000
 • Osoite: Keskuskatu 1 B, 00100 Helsinki
 • Yrityksen tiedot ja Y-Tunnus: Lendo Oy, 2648283-7

Asiakaspalvelu ei aina välttämättä ole ripeimmästä päästä, mutta vastaus pyritään antamaan samana päivänä. Toki vain silloin, kun se on auki eli rajoitetusta. Se ei ole kuitenkaan ole mitenkään päin hitain mahdollinen, vaikka palvelulla ei takanaan mitään suurta ”työarmeijaa” olekaan.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *