Moi Mobiili – Lue tärkeimmät tiedot Moi:n liittymistä.

Esittelimme Moi Mobiilin, joka tarjoaa nopeita 4G-liittymiä suomalaisille netissä: vain 5 minuuttia ja saat oman liittymän tilaukseen.

Moi -liittymissä on paljon hyviä puolia ja vaikka tämän uudemman teleoperaattorin tarina on alkanut vasta 2015 vuonna, on sillä jo merkittävästi tyytyväisiä asiakkaita.

Saat mm. rajattoman puhepaketin kotimaahan + EU/ETA-alueelle ja tehosurffareille löytyy rajaton datapaketti kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu Moi Mobiiliin sen kotisivuilta.

Moi Mobiili esittelyssä: Lue asiakkaiden kokemuksia, tutki hinnastoa, verkko -tiedot ja niin edelleen.

Hanki Yksi Moi ja saat Monta simmiä! Miltä kuulostaa? Uudempi Moi Mobiili on edullinen verrokki muihin operaattoreihin nähden. Et maksa turhia ja et joudu sitoutumaan mihinkään!

 

Nopeuttaa riittää pelaamiseen ja videoiden katseluun.

Moi Mobiilin 4G-verkko saavuttaa jopa 100 Mbit/s -nopeuden eli data kulkee jopa sata megaa sekunnissa! Tälläisillä nopeuksilla pelaat mitä hyvänsä peliä verkossa, katselet videoita tai pystytät jopa omaan kotiin langattoman verkon kätevästi.

Vaikka se ei aivan pärjää nopeudessa esimerkiksi Elisa Saunalahden liittymille, suurin osa suomalaisista ei edes huomaa eroa, koska alle prosentti käyttäjistä tarvitsee yli sadan megan yhteyttä.

Vroom - Moi mobiilin 4G verkko yltää jopa 100 Mbit / sekunnissa nopeuteen.

Moi Mobiili on tänään satameganen, joka täyttää yli 97 % kuluttajan tarpeista. Erittäin harva vaatii edes tehokäytössä nopeampaa nettiä, ja tiedätkö mitä? Nopeudet tulevat vain kasvamaan tästä, alaspäin ei mennä muuta kuin hinnasto -osastolla!

Kaikki verkkosivut latautuvat salamannopeasti ympäri Suomea ja voit jakaa sitä ”verkottomalle” kaverillekin puhelimella – tai vaikka useammalle ilman, että nopeus kärsii. 100 Mbit/s -kaistan tukkiminen vaatii jo suorastaan työtä ja monta käyttäjää. Peruskäytöllä (esim. Facebookkaus, WhatsAppaus, surffaus ja sähköpostin lukeminen) käyttäjiä voi olla jopa yli kymmenen verkkoa kohden ilman ongelmia.

 

Moi Mobiili hinnat eivät todellakaan päätä huimaa:

Moi Mobiilin hinnasto koostuu SIM-korttien määrästä, joita voit valita 1 – 20 kappaleen väliltä.

Saat valita liittymään jopa 20 SIM-korttia!

Yksi 4G SIM-kortti kustantaa aina 6 euroa / kuukaudessa ja liittymään voi valita rajattoman datapaketin tai jos verkon käyttö on vähäistä: voit maksaa 1,5 euroa per alkava giga, joka ylittää oletusdatamäärän (4 gigaa kuukaudessa).

Pakettiin voi myös valita rajattomasti puheaikaa tai voit maksaa vapaasti käytön mukaan. Suosittelemme kuitenkin muuttamaan puhetottumuksia siihen suuntaan, että puhelut vähintään perheen ja kavereiden kesken hoidettaisiin verkon kautta ilman kustannuksia.

Se on edullinen verrattuna muihin puhelinliittymiin ja se tarjoaa ainutlaatuisen ”monen simmin liittymätilin”, joita ei ole muiden operaattoreiden toimesta tarjolla.

Tarkempaa tietoa hinnastosta löydät vielä Moi Mobiilin kotisivuilta ja sieltä löydät myös mm. ulkomaan hinnaston.

 

Moi:n kuuluvuusalue – verkko kattaa pitkälti koko Suomen.

Moilla on käytössä DNA:n supernopea 4G LTE-verkko, joka toimii reilusti yli 90 %:n suomalaisen asuinalueella.

Jos 4G-verkkoa ei ole käytettävissä, osaa SIM-kortti automaattisesti ottaa seuraavaksi nopeimman verkon käyttöön.

Verkot paranevat jatkuvasti, nopeudet kasvavat ja mikä parasta: hinnat tippuvat! Jos olet erityisen tarkka nopeuden suhteen, suosittelemme tarkistamaan kuuluvuuskartan, jonka löydät Moi Mobiilin kotisivuilta.

 

Moi Mobiili liittymä -kokemuksia ja lyhyt yhteenveto teleoperaattorista.

Moi Mobiilista meillä on hyvät kokemukset niin kuin on myös monella muulla suomalaisella ja se on todistettavasti alkanut syömään osuuksia muilta operaattoreilta liittymän erinomaisen kuuluvuuden, hinnan ja nopeuden takia. Positiivista siinä on, että saat yhdelle liittymälle monta SIM-korttia.

Saarisen perheellä on myös erinomaiset kokemukset Moi Mobiilista ja säästöä alkoi kertymään välittömästi reilusti yli 500 euroa vuodessa:

Saarisen perheen kokemus Moi Mobiilista on positiivinen ja säästöä tulee 50 euroa kuukaudessa.

Erikseen laskutettavat liittymät tulevat monissa tapauksissa kalliimaksi ja ”dataa roikkuu turhaan” ja esimerkiksi 2 – 5 hengen perheille – tai miksei suuremmillekin – Moi Mobiili on erinomainen ratkaisu!

Pääset tilaamaan Moi Mobiili -liittymän suoraan tästä >>

Asiakaspalvelua voi kehua myös ja Live-Chat -ominaisuudella saat heti vastauksen kysymyksiin, joka on auki arkisin kello 08:00 – 18:00. Useimmilta operaattoreilta tämä ominaisuus puuttuu kokonaan ainakin toistaiseksi.

 

Tiedot yrityksestä ja asiakaspalvelu:

Osoite on Henry Fordin katu 6, 00150 Helsinki ja yrityksen taustalla toimii Moi Mobiili Oy, jonka Y-tunnus on 2758687-3.

Asiakaspalveluun voit olla kätevimmin yhteydessä Live-Chatin kautta arkisin kello 08:00 – 18:00 välisenä aikana. Muina aikoina (tai koska vaan), voit olla asiaskaspalveluun yhteydessä sähköpostilla: asiakaspalvelu@moimobiili.fi tai sitten puhelimitse numerosta 044 770 6000 (mpm/pvm).

 

2 Kommentit
  1. Vastaa blank halpaperheelle 1.10.2017 at 19:35

    Moi mobiilin tarjoukset on aika hälynpöllyä koska yksin saa 200 mbit netin datakattomana 30 eurolla kuussa. Tähän on luotu utopistinen ”perhepaetti” joka onko sekään sen halvempi sitten? Jakakaa nettiä kotona, yksi liittymä, ei datamaksimia ja vaikka viis käyttäjää??

  2. Vastaa blank Raksuli 15.10.2019 at 12:06

    Niin, tuohan toki riippuu ihan siitä paljonko sitä nettiä tarvitsee. Oon käyttänyt vertailua ja tuonne kun lyön oman käyttöni kuussa, niin kummasti sieltä tulee noita rajattomia liittymiä mitkä ei todellakaan maksa 30€ kuussa. Jo moilta saa alle 20€ rajatonta nettiä, joten ei nyt kuitenkaan täysin hölynpölyä.

    Toki tuo 4gigan netinkäyttö ei varmasti monellekaan riitä, mutta nythän heiltä löytyy myös muita paketteja.

Kommentoi

Olethan ihminen? *