Monobank – Uutta Norjasta – Jälleen kokemukset kohdillaan

Norjassa kalastaminen ei ole ydinosaamista, vaan taas jälleen kerran uusi entistä edullisempi pankki on saapunut vavisuttamaan muita Suomen kivijalkatähdistöjä: Esittelyssä on MonoBank.

Etsitkö lainaa netistä ja haluaisit sellaisen ilman omaisuusvakuuksia ja takaajia? Oletko vailla kenties rentoutuslainaa, remonttiluottoa tai onko autorahoitus etsinnässä?

Tarvitsetko kenties luottoa 1000 – 60.000 euron väliltä?

Suosittelemme kaikista eniten tästä vuodesta eteenpäin halvimman koron palvelua – Bank Norwegian on edullisin:

Se parempi ja halvempi laina - ei vakuuksia, vastaus heti verkossa

MonoBank Suomi on pankki, joka tarjoaa käyttäjilleen edullista pankkilainaa ja lainahakemus on vain muutaman minuutin päässä.

Huom! Monobank on nykyään BRABank fuusion myötä, mutta sen toimintamalli pysyy käytännössä täysin samana. Mikään ei siis muutu, vaan kyseeessä on pelkästään uudelleen brändäys.

Kilpailuta yli 25 pankkia tästä >>

Pääset muuten nyt kilpailuttamaan entisen Monobankin ja samalla noin 24 muuta pankkia yhdellä hakemuksella yläpuolella olevasta painikkeesta. Vain tällä tavalla tiedät, mikä on sinulle halvin laina.


Lisää tietoa pankista

Pankki on tuoreampaa materiaalia, mutta Norjan Bergenissä 2015 avattu pankki on vakavarainen ja luotettava mahdollisimman suurella tietosuojalla perustettu jo ihan maailman luokan pankki.

Tarvitseeko hakemukseen sitten liitteitä? Ei, pelkästään se fakta riittää, että olet luottokelvollinen ja sinulla on vakaa talous säännöllisine tuloineen. Kaikki toiminta on uuden teknologian kautta Internet-pohjaista, joten hakemuksen toteutus onnistuu esimerkiksi puhelinta käyttäen.

Tarjouksen voi pyytää näytölle maksutta ja sitoutumispakkoa ei ole – tarjouskin on voimassa monta päivää ja saat ihan itse päättää, otatko sen vastaan vai et.

Betonit kalpenevat kun MonoBank avaa ovensa ja tarjoaa pankkilainaa pilkkahintaan.

Monobank tuo taas jotain uutta jälleen kerran markkinoille! Kotimaiset pankit tuntuvat olevan alakynnessä, sillä korko vain alenee ja alenee – tarjouksia suosittelemme kuitenkin kysymään aina mahdollisimman monesta osoitteesta.

Monobankin koron määrittää lainanhakijan maksukyky eli automaattisesti halvinta luottoa et pankista voi saada. Suosittelemme siis kokeilemaan mahdollisimman montaa pankkia ja lainanvälittäjää, ennen kuin teette viimeisen lainapäätöksen.

Kenelle Monobank myöntää lainaa ja mitkä ovat kriteerit?

Saadakseni lainan pankilta sinun tulee olla / omata:

 • Vähintään 23-vuotta ikää (yläikäraja on 70 vuotta).
 • Sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta.
 • Tulojen täytyy olla minimissään 1200 euroa kuukautta kohden.
 • Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja luottotietojen täytyy olla kunnossa (myöskään perintävelkaa ei saa olla).
 • Hakijan pitää myös pystyä kuittaamaan kaikki kuukausittaiset lainaerälyhennykset ilman ongelmia.

Voit myös harkita hakevasi lainaa yhteisvastuullisesti esimerkiksi puolison kanssa, jolloin mahdollisuudet positiiviseen päätöksen kasvavat tuplamääräisesti.

Myös tuon luonne ja entiset lainat saattavat vaikuttaa lainansaamispäätökseen.

 

Tarvitseeko lainaan erillisiä vakuuksia ja onko käyttökohteella mitään merkitystä?

Paras puoli tässäkin pankkilainassa on, että mitään erillistä omaisuutta ei ole pakko olla ja takaajaakaan ei tarvita.

Käyttökohde on usein remontointiin, arkikulutukseen, lomaan & harrastuksiin kohdistuva.

Myös lainoja yhdistellään usein Monobankin kulutusluotolla, jonka avulla sadat tuhannet suomalaiset ovat päässeet esimerkiksi osamaksu- ja pikavippivelkataakoista tyystin pois säästäen kuluissa satoja tai peräti tuhansia euroja.

Laina on paljon helpompi saada kuin tavanomainen kivijalkapankkiluotto, mutta em. kriteerit ovat kuitenkin kiveen hakattuja ja niissä ei ole joustomahdollisuutta.

Vakuudelliset lainat taas ovat huomattavasti vaikeampia saada ja ”korkovoitto” on usein jopa negatiivinen.

 

Kuinka on sitten luotettavuuden laita? Kokemuksia on positiivisia monestakin suunnasta.

Monobank on turvallinen ja luotettava pankki, jonka verkkoteknologia on norjalaiseen tapaan huippulaadukasta. Voit siis turvallisin mielin saada edullista pankkilainaa Monobankilta.

Kokemuksia on vielä vähän, koska pankki on uusi Suomessa, mutta se on osoittautunut nopeasti erinomaiseksi lainaratkaisuksi, mikäli kuluttajan kohteena on 1000 – 50.000 euron pankkilaina, yhdistelmäluotto tai kulutusluotto.

Nopeutta riittää, sillä teknologia on automatisoitua eli päätös tehdään antamien tietojen pohjilta heti kättelyssä, joten hakijan ei tarvitse odottaa kuin muutama minuutti, jonka jälkeen tiedät, oletko lainanhakukelpoinen vai et.

Asiakaspalveluun saa nopeasti yhteyden ja kokemukset puhelinteitse sekä sähköpostitse ovat hyväksi havaittuja, joten Monobankkia voi suositella – vaikkakin pankki tulee taas jälleen kerran ulkomailta, kuten monet muutkin ”vierailevat tähdet”, jotka ovat pysyvästi meille Suomeen jääneet (mm. Bank Norwegian verkkotähtipankki & Bank Komplett joustoluottotarjoaja).

Lainoja kannattaa aina vertailla ja niin kuuluukin tehdä, olettaen, että haluatte päästä mahdollisimman edulliseen lopputulokseen.

Halvoista lainaratkaisuista voitte lukea lisää myös täältä.

Emme voi koskaan taata, että mikään laina olisi aina ylivertainen verrattuna toiseen, koska taloudelliset faktorit loppukädessä määrittävät, kuinka paljon todellinen lainavuosikorko + kustannukset ovat.

 

Monobank todellinen vuosikorko – onko pankista kilpailijaksi?

Kyllä, ehdottomasti. Monobank on lähtenyt Suomeen niin sanotusti isolla kädellä ja sen voi automaattisesti luokitella korkoystävälliseksi pankiksi.

Kyseessä ei missään tapauksessa ole korkeakorkoinen pikalainapalvelu, vaan edistyksellisen teknologian ja norjalaisen laadukkaan kädenjäljen tuottama tulevaisuuden verkkopankki.

Miksi korko sitten on niin edullinen?

Tähän vastaus on simppeli, palvelu on verkkopohjainen ja Suomessa kivijalkakonttoria ei ole. Esplanadilla oleva konttori veisi pankin perin pohjin negatiiviseen tulokseen ja samalla, jos konttoreita olisi pitkin Annankatua ja Hämeentietä (Arvokkaita Helsingin liiketilavuokria kyseisillä kaduilla) + niin työntekijät sekä liiketilat pakottaisivat pankin antamaan korkeita korkoja kuluttajille.

Näin ei kuitenkaan ole ja tästä voimme kiittää Internettiä!

 

Esimerkkilaskelma pankin lainakoroista:

Esimerkkilaina: jos lainaat 10.000 euroa 60 kuukauden (5 v. lainamaksuaikataululla), niin todellinen vuosikorko(esimerkki) olisi 15%, joka sisältää lainan avausveloituksen sekä 5 euron kk-kohtaisen tilinhoitopalkkion.

Näin ollen maksaisit kuluja yhteensä noin 13 979 euroa tarkoittaen kuukausittaista n. 233 euron veloitusta (desimaalit pois lukien).

Lainassa on aina joustava 1 – 15 vuoden maksuohjelma ja äärimmäisin korkein mahdollinen todellinen vuosikorkokustannus olisi noin 45,85 %.

Kaikki perustuu lainan hakijan tuloihin tai jos hakijoita on useampi, on korko järjestäen, mutta ei varmuudella pienempi.

Myös maksuaika ja luoton määrä ovat vaikuttavia tekijöitä. Pankki tekee aina riskiarvion hakijakohtaisesti, joka määrittää numerot lopullisesti.

Monobank on varteenotettava pankkipalvelu ja tarjousta kannattaa pyytää sen sitomattomuden takia.

 

Mitä, jos tarvitsenkin Monobank -lisälainaa?

Tämä ei ole ongelma, olettaen, että maksukykysi on kunnossa. Tämän tiimoilta voit ottaa yhteyden pankin asiakaspalveluun sähköpostin kautta tai suoraan puhelinsoitolla.

Sähköpostiosoite on aiaskaspalvelu@monobank.fi ja puh. nro on 09-4245-5000.

Lainan korottaminen on yksinkertainen toimenpide, jos pankki toteaa taloutenne rahkeiden riittävän.

 

Oletko velkaanutunut monelle eri taholle? Lainayhdistely on helppoa!

Monobank tarjoaa myös yhdistelmälainaa eli jos olet saattanut itsesi haasteelliseen tilanteeseen ottamalla liian paljon päällekkäisiä lainoja, voit aina ottaa pankkiin yhteyttä ja suorittaa kaikki nämä yhdessä läjässä pois.

Voit ottaa uutta lainaa tai yhdistää luotot todella helposti Monobankilla.

Näin säästät rahaa ja kustannukset pienenevät – tätä varten yhdistelmärahoitukset on luotu. Laske kuitenkin tarkkaan nykyiset velkasi ja tee lopullinen päätös vasta näiden puitteilta, koska Talouteen.com ei voi taata, että 100-prosentin varmuudella tämä olisi absoluuttisesti paras vaihtoehtonne. Yli 98 % tapauksissa näin kuitenkin asia on.

 1. blank remppailijat 22.7.2017 at 09:26

  Olenko ainoa, jolla on kutina tämänkin pankin olevan niin sanottu kopio? Tai kaikkihan ne ovat mutta nämä joita norjasta tulee samoin välittävät paikat? ihan hyvä tarjous saatiin mutta ei sovi meidän taloudelle ja tuore pankki niin kaipaisi lisää tietoa tästä. Olettamus ei ole että jotenkin vilunkia olisi pelissä koska sittenhän saataisiin vain rahat pihalle 😀 Liitteiden lähettämisessäkin vähän jotain outoa tai sitten yhteys pelasi huonosti. Jätämme monobankin hakrintaan.

  • blank Yp-Mikkko 26.8.2017 at 19:38

   Hei,

   Kyseessä on oma itsenäinen pankki ja myöntää lainansa itse, ei siis toimi välittäjänä. Tarjous on aina palkkatuloista ja muista talousasioista kiinni. Monobank lainaa helposti, mutta kriteereiden on oltava kunnossa, jotka teilä oletettavasti oli, jos tarjouksen saitte. Mitään vilunkia ei ole ja kyseessä on kansainvälinen pankki. Liitteet voi toimittaa hakemukessa tai erikseen s-postilla.