Omalaina Yrityslaina

Jos olet yrittäjä ja etsit edullista luottoa, Omalaina Yrityslaina voi mahdollisesti auttaa asiassa. Maailman halvinta he eivät luonnollisesti voi taata, mutta OmaLaina LVS Brokers on kotimainen ja parhaimpansa mukaan ihmisten (tai yritysten) etuun huomion kiinnittävä lainojen välityslaitos. Heidän kilpailukyky perustuu monipuolisuuteen ja laajaan pankkikumppanipiiriin, samoin kuten hyvin monessa muussa palvelussa, kuten mm. Sortter-lainakilpailuttaja ja Rahalaitoksenkin luottotuotteissa.

Palvelusta voit saada yritykselle lainaa alkaen 1000 eurosta aina 8 miljoonaan euroon asti.

Omalaina Yrityslaina pelaa rehtiä suomalaista peliä ja tarjoaa yritykselle mahdollisuudeen saada luottoa nykyisessä erittäin haastavassa tilanteessa, vaikka mitään taikatemppuja se ei voi luvata.

Palvelu on siis yrittäjälle hyvä mm. syistä, koska lainan saaminen on nyt todella hankalaa. Omalainan Yrityslaina taas tekee siitä yrittäjälle ainakin hieman helpompaa, mutta vaatii kyllä luonnollisesti, että yrityksellänne on ”homma hanskassa”, ne puhtaat paperit sekä yrityksellä tarvii olla myös ikää tämän lisäksi. Vuosista ei kuitenkaan puhuta ja lopulta päätös on kuitenkin hakemusta käsittelevien pankkien ja lainapalveluiden. Tämän päivän epävarmat olosuhteet ovat tiukentaneet lainan myöntämistä huomattavasti ja myös yrityksen toimiala ja tulevaisuuden näkymät luultavasti arvioidaan. Myös haetun lainasumman määrä vaikuttaa päätökseen.

Hae oma tarjous yritykselle tästä >>

Omalaina yrityslaina auttaa jokaista yrittäjää oman kapasiteetin mukaan ja 100-prosenttisesti suomalasen vankalla pohjalla

Mahdottomuuksia kyseinein yritys ei kuitenkaan vaadi. Kaikki riippuu puhtaasti maksukyvyvästä ja lainan maksaa lopulta pankki tai yrityslainoihin keskittynyt palvelu. OmaLaina siis vain tekee asiasta astettta helpompaa. Kyseessä on yrityslaina, johon kannattaa ehdottomasti tarttua – mitään kun et voi menettää palveluden ilmaisuuden vuoksi.

Joten lyhyestä virsi kaunis, hakemus sisään, mitään kun se ei teille kustanna, eikä myöskään sitouta yritystä mihinkään. Aikaakaan ei tarvita kymmentä minuuttia kauempaa ja hakemus on nopeasti välitetty pankeille ja ensimmäiset tarjoukset saattavat ilmestyä jo 30 minuutin sisällä, mikäli lainahakemus tehdään arkipäivänä.

Kokemukset palvelusta

OmaLainasta kokemukset ovat jakaneet mielipiteitä, sillä lainabrokerit ovat sitä tehneet paljon. OmaLaina yitys sen sijaan huomattavasti tuoreempana on yllättänyt sekä allekirjoitttaan aika moneen muunkin. Lainan ottaneet ja saaneet yritykset tai yrittäjä tietävät varmasti. Minkäänlaista varsinta arvoasteikkonumeroa on vaikea antaa, mutta kyseinen putiikki on selvästi vähintään 9 pisteeen arvoinen puolueettomalta näkövinkkeliltä katsottuna. Yksi hakemus, monta pankkia, ilmainen ja ei sitoutumispakkoa. Hakemisessa ei siis voi mennä mikään vikaan.

Lopuksi

Tällä hetkellä ei ole niitä ilmaisia lounaita ja yrityslainat ovat tiukalla, joten OmaLaina on hyvä polku hakea moista, mikäli esimerkiksi oma pankki ei jousta ja anna yrityksellenne lainaa. Ja nykyään pankeilla ei ole niin tapana tehdä valitettavasti, vaan kriteerit ovat julman tiukat. Sen tiedostaa, jokainen yrityksen omistava tai osa-omistava, joka on yrittänyt hakea Koronavirusaikaan lainaa yritykselleen suoraan pankin kautta. Omalainan yrityslainassa on sentään pientä joustoa ja ymmärrystä sekä ennen kaikkea sitä monipuolisuutta.