Paras pikaluotto – Nopein tapa rahoitukselle.

Pikaluotto on varmin keino saada pientä lainaa heti tilille.

Tyypillisesti pikaluotto termiä käytetään, kun puhutaan muutamien satasien tai korkeintaan tuhansien eurojen nopeista luotoista.

Esittelemme kuitenkin kaikki parhaat pikaluotot, jotka saat noin muutamassa minuutissa tilille.

Parhaat pikaluotot ovat koroiltaan aina uusille asiakkaille täysin ilmaisia ja korkokaton saapumisen ansiosta kulut myös suorissa pikaluotoissa ovat paljon pienemmät.

 

TOP10 Pikaluotot vertailussa – Valitse halvin:

Rahapalvelun pikaluotto on suosittu ja ensiasiakkille aina ilmainen.Rahapalvelu on 100 – 4000 euron joustava pikaluotto, joka on lanseerattu Suomeen 2017 vuonna. Palvelusta saa kuka tahansa 19 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen hyvin raha-asiat hoitanut pikaluottoa nopealla nettihakemuksella.

Maksuaika on 3 – 36 kuukautta, mutta pikaluoton voi maksaa ilman kuluja pois vaikka seuraavana päivänä. Ensimmäisille asiakkaille ensilaina on aina täysin kuluton!

 

Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa yhä kaikista parasta pikaSuomilimiitti on ilmainen pikaluotto jopa 60 kuukauden maksuajalla poikkeuksellisesti jopa 2000 euroon saakka.luottotarjousta: ensilaina on nyt täysin kuluton 1000 euronoa asti (Poikkeus: 15.11.2017 asti saat jopa 2000 euron lainan 2 kuukaudeksi 0 % korolla).

Palvelu on joustava pikaluotto, josta voit nostaa rahaa 10 – 2000 euron väliltä. Avausmaksuja tai juoksevia kuluja ei veloiteta eli Suomilimiitti on vähän kuten luottokortti. Ikäraja on 21 vuotta ja puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot, eläke tai etuisuudet edellytetään kaikilta.

Lainan saa 49 kuukauden maksuajalla, mutta sen voi myös lyhentää myös nopeammin. Pikaluotossa ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

 

Credigo

Markkinoiden pienimmän kuukausikoron (alk. 3,25 %) meille tarjoava Credigo myöntää pikalainaa 100 – Credigo on pitkäaikainen pikainen laina: alkaen 3,25 % kuukausikorolla.2500 euroa pitkällä 6 – 60 kuukauden laina-ajalla ilman vakuuksia ja takaajia.

Saat haettua Credigo-pikaluottoa halvalla & nopeasti netissä prepaid liitymällä tai salaisella numerolla! Tarvitset vain mobiilivarmenteen tai pankkitunnukset, 20 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot ja riittävästi maksukykyä.

Et maksa lainasta liikaa tai koskaan mitään piilokuluja: Credigolla on jo yli 150 000 tyytyväistä asiakasta.

 

Ostosraha

Ostosraha on suurin pikaluotto, sillä sitä saa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 10.000 euroon asti. Ostosraha lainaa pikaluoton kymppitonniin saakka ilman paperitöitä.Rahojen tilittämisiä suoritetaan myös viikonloppuisin eli palvelusta saat koska vaan pikaluottoa nopeasti tilille 15 minuutissa.

Sen lainatarjonta alkaa 400 eurosta, maksuaika vuodesta kuuteen vuoteen ja ikäraja on 21 vuotta. Hakijalla pitää olla myös tulot, puhtaat luottotiedot, ei liian paljon päällekkäisiä lainoja ja verkkopankkitunnukset.

 

Lainasto

Lainaston pikaluotto on pienempää rahaa janoaville, sillä palvelusta saat suoraa kertamaksullista Lainaston pikavippi on kertavippi 100 - 400 euroa.pikalainaa 100 – 400 euroa, jonka ikäraja on vain 18 vuotta. Palvelu tarjoaa myös joustoluottoa ja kulutusluottoa eli isompiakin lainasummia havitteleva voi kääntyä sen suuntaan.

Ikäraja on suuremmissa luotoissa korkeampi ja säännölliset tulot tarvitaan (ne on myös todistettava). Pikaluoton sen sijaan ilman liitteitä ja tulotarkastusta ei tehdä 12 kuukauden maksuajalla.

 

Laina.fi

Laina.fi:n kertalaina tai käyttölaina ovat molemmat nopeita ja sopivat pikaluotto -kategoriaan. Laina.fi:n pikaluotto on tehokas, joustava ja kulutusluotonomainen max 5000 euroa.Molemmat käsitellään palvelun aukioloaikoina heti, joten saat tietää päätöksen siltä seisomalta.

Käyttölaina on joustava jatkuvan pikaluotto, josta voit tehdä nostoja 100 – 5000 euron väliltä. Se toimii siis kuten luottokortit eroten vain, että käytät palvelua netissä ja nostotapahtumat menevät suoraan pankkitilillesi.

Kertalaina taas on pikaluotto yksinkertaisuudessaan ja sitä voidaan nimittää myös kulutusluotoksi, koska summa on aina 600 – 5000 euroa. Lainoissa ei ole koskaan vakuuksia tai takaajia, palvelun ikäraja on 20 vuotta.

Hakijan pitää olla hoitanut raha-asiat moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä ja talouden perustan pitää olla riittävä lainan lyhennyksien takaisinhoitoja varten.

 

Credit24

Credit24 tarjoaa pikaluoton heti 24h ilman vakuuksia ja takaajia joka päivä, sillä hakemuksen voi Credit24 tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen kuukauden ilman kuluja.täytellä kellon ympäri verkossa. Sen lainatuote on joustoluotto 100 – 4000 euron väliltä 1 – 36 kuukaudeksi.

Ikäraja palvelussa on 19 vuotta ja säännölliset tulot puhtaiden luottotietojen kanssa ovat vaatimuksina. Tarvitset myös pankkitunnukset lainan saamiseen ja sähköiseen sopimuksen allekirjoittamiseen. Credit24 on edullisempi kuin monet kilpailijansa ja sieltä saat lainaa uutena asiakkaana ilman nostokuluja.

 

Bank Norwegian

Onko Bank Norwegian pikaluotto? Teoriassa kyllä, koska päätöksen saat heti ja rahojen maksu tässä Bank Norwegian pankkilainasta käytetään myös pikaluotto -nimikettä sen nopeuden vuoksi.pankkilainassa tapahtuu heti. Rahojen siitymisessä kuitenkin kestää 1 – 2 arkipäivää. Lainoja on kuitenkin tarjolla jopa 1000 – 50.000 euroa, joka on epätyypillistä pikaluotolle.

Niille on tarjolla todella pitkä maksuaika ja korko alkaa vain 8,99 %:sta. Ikäraja pankilla on 23 vuotta ja sinun täytyy olla Suomalainen tai asunut yhtäjaksoisesti maassa 36 kuukauden ajan. Myös tuloilla on merkitys lainapäätökseen ja maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Palvelua tarjoaa myös luottokorttia korkeintaan 10.000 euron luottoraja 18 v. ikärajalla, joka on oivallinen luottokorttivaihtoe tuoden mukavia lisäomaisuuksia, kuten korottoman maksuajan 45 vuorokaudeksi ja matkavakuutuksen.

 

Ferratum

Ferratumin lainat ovat joustava luotto ja koroton pikaluotto 100 – 300 euroa (7- 30 vuorokautta Ferratum - "enemmän kuin rahaa jokaiselle", tarjoaa sinulle kolmen eri tyypin lainaa.korotonta maksuaikaa). Ensimmäisen pikaluoton saat ilmaiseksi uutena asiakkaana ja jatkuvan joustavan luoton saa pidemmällä maksuajalla jopa 57 kuukaudeksi korkeintaan 2000 euroon asti.

Edellä mainituissa ikäraja on 20 vuotta, puhtaat luottotiedot ja riittävät tulot tarvitaan.

Ferratum on tuonut myös tarjontaansa uuden Plus-Lainan, jota saa korkeintaan 5000 euroon asti lainatyypin ollessa kulutusluotto. Kaikki kolme lainatuotetta ovat vakuudettomia ja ne maksetaan heti tilille. Käsittelyaika on parhaillaan vain minuutteja!

 

NetistäLainaa

NetistäLainaa on uusi, nopea ja jatkuva 2250 euron pikaluotto, joka antaa vapauden tehdä pieniä NetistäLainaa - helppo ja varma tähden lennon nopeuksinen pikainen laina.rahanostoja tai tarpeen ilmaantuen voit saada jopa 2250 euron lainan kertanostona tilille.

Hakemus on parissa minuutissa valmis ja lainapäätös on heti näkyvillä. Rahaa maksetaan tilille jo noin vartin kuluessa yksinkertaisesti ja varmasti. Hakemuksen voi laittaa 24h tuntia jokaisena päivänä sisään ilmaiseksi.

Ikäraja on 20 vuotta, tarvitset puhtaat luottotiedot ja tarpeeksi maksukykyä lainan lyhentämiselle eli tulot palkkana eläkkeenä tai etuuksina vaaditaan myönteistä päätöstä varten.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *