Reissuluotto – Toteuta haaveesi hetkessä!

Haluaisitko karistella loskat tai lumet punteista ja lähteä pienelle irtiotolle arjesta? Oletko vailla rahoitusta, joka on helppo niin kuin myös vakuudeton ja sen saa ilman takaajaa?

Haluaisitko toteuttaa unelmat ja saada lainaa heti 2000 – 5000 euron väliltä? Tämä on vielä tänäkin päivänä mahdollista.

Reissuluotto on lennokas ratkaisu ja sen avulla pääset kulkemaan kohti määränpäätäsi nopeammin. Reissuluotto kokemukset ovat lennokkaan hyvät ja se on osa konsernia, joka on luotettava ja varma valinta lainaan, oli se käyttökohde mikä vainOli se sitten Aruba Helsinki-Vantaan Lentoterminaalin kautta tai uusi pesukone ja tv.

Tällä pitkän historian lainalla saat joustoa elämääsi juuri sen verran kuin tarvitset. Reissuluotto auttaa muuttamaan haaveet hetkessä unelmiksi.

Lainaa Reissuluotto lupaa nopeasti, sillä se tarjoaa reaaliaikaisen rahansiirron useimpiin Suomen pankkeihin. Suosittelemmme tutustumaan tähänkin palveluun, jos tarvitset luottoa nopeasti ja varmasti.

Tässä firmassa yhdistyvät luotettavuus ja vakavarainen konsernivahvuus sekä paljon muuta!

Perustiedot Reissuluotto -yrityksestä:

Reissuluotto on unelmalaina, jolla saat raavittua kasaan unelmaloman verran rahaa.

 • Ikäraja: 25 vuotta.
 • Lainasumma: Kulutusluotto 2000 – 5000 euron väliltä.
 • Laina-aika: 12, 24 tai 36 kuukautta.
 • Pyydä oma tarjous ja ilmainen lainapäätös netissä.
 • Verkkopalvelu avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, myös viikonloppuisin.
 • Myönteisen päätöksen jälkeen rahat siirretään tilillesi muutamassa minuutissa.
 • Nopeat suoramaksut useimpien pankkien tileille – raha kulkee reaaliajassa.
 • Ei takaajia tai ollenkaan vakuuksia.
 • Tarvitset vain suomalaisen puhelinnumeron ja pankkitunnukset.
 • Reissuluotto auttaa teitä toteuttamaan unelmat – sähköisesti & helposti.
 • Selkeä kuukausierälyhennys ilman piilotettuja kuluja.
Huom! Suomilimiitti on meidän valinta Reissuluoton sijasta ja suosittelemme kuluttajia tutustumaan kyseiseen palveluun. Emme tee 2019 vuonna toistaiseki yhteistyötä Reissuluoton kanssa.

Hae Reissuluottoa tästä >>

 

Kuka voi hakea lainaa ja milloin se onnistuu?

Reissuluoton palvelussa on 25 vuoden ikäraja ja lainaa voivat hakea kaikki luottokelpoiset suomalaiset, joilta löytyy verkkopankkitunnukset ja matkapuhelinliittymä. Hakijan on asuttava Suomen puolella myös kirjojensa/väestörekisterin puolesta, että lainasopimus voidaan hyväksyä.

Palvelu on verkossa auki 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä, joten verkkohakemuksen täyttämisen ajankohdan päättäminen on sinusta kiinni, 24/7.

Minne seuraavaksi? Wien, Burkina Faso, Fjärsaaret vai Sidney? 5000 eurolla pääset jo vaikka minne.

Hakeminen tapahtuu seuraavasti:

 1. Siirry ensin hakemukseen, napsauttamalla tästä – tai kuvaa yläpuolella.
 2. Valitse lainasumma 500 euron tarkkuudella 2000 – 5000 eurosta ja laina-aika 12-36 kk.
 3. Täytä hakemuksessa asiakastiedot ja käy läpi lainaehdot.
 4. Tunnistaudu ja viimeistele Reissuluotto-hakemus.
 5. Saat rahat (yleensä heti) tilille!

Tietoa lainan korosta:

Lainasumma on aina 2000-5000 euroa.

Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %.

KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki luotosta aiheutuvat kulut ja palkkiot.

Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 euroa, laina-aika 12 kk, lainan kustannukset yhteensä 839,53 euroa. Kaikkiaan maksettava kokonaismäärä on 2839,53 euroa.

Koska lainassa on korkea ikäraja ja korko ei alimmasta päästä, suositelemme hakemaan ensin lainaa edullisimmista paikoista, kuten norjalaislentoyhtiön suosittua Norwegianin pankkilainaa ja vielä kilpailuttamaan lainat esim. Rahalaitoksella.

”Mahdollisimman monen tikan heittäminen parantaa mahdollisuuksia saada mieleisintä mahdollista lainaa”.

Hakemuksen jälkeen, istahda odottomaan, sillä lähtölaskennan jälkeen saat päätöksen ja rahat tilille.

 

Yleisimpiä syitä, jos hakemus hylättiin tai tuli bumerangina takaisin:

Yleisin syy hylkäykselle on väärin täytetyt tiedot, joten täyttäkää hakemus rauhallisesti ja tarkistakaa, että kaikki annetut tiedot on oikein.

Myös maksuhäiriömerkintä, aikaisemmat maksamattomat lainat ja virheellinen osoite ovat syiden listalla, jotka aiheuttavat hakemushylsyjä.

Reissuluotolla ei ole tarvetta antaa syytä erikseen, miksi lainapäätös on hylätty ja jos kysyt sitä jälkeenpäin, et luultavasti saa vastausta.

Mitä, jos en ole saanut laskua postiin – kuinka toimia tässä tapauksessa?

Jos et ole saanut laskua omaan postiin ja tiedät, että eräpäivä pukkaa pian päälle, olethan yhteydessä asiakaspalveluun. Se, että lasku hukkuu postin viidakkoon, ei tarkoita etteikö kuukausierää täytyisi lyhentää.

Tämä ei ole mikään yleinen ongelma, mutta se on mahdollinen, joten nyt tiedät ainakin, kuinka toimia tilanteessa.

Kokemuksia Reissuluotto -palvelusta – mitä sanottavaa lainantarjoajasta on?

Reissuluotto on ollut auki pidempään, mutta se on elänyt hiljaiseloa useamman vuoden. 2018 vuonna se näyttäisi yrittävän taas tekevän uutta talvihorroksesta heräämisyritystä ja rahkeitakin pitäisi riittää. Päivitystä sen verran, että kuluvana vuonna se on ottanut taas horrosvaiheen päälle ja yhtiö panostaa se päätuotteeseen 100-prosenttia – ainakin toistaiseksi.

Kyseistä putiikkia operoi J.W. Yhtiöt Oy.  Sama yhtiö pyörittää myös Suomilimiittiä, johon se panostaa nyt erityisesti ja vielä näiden lisäksi Ekstraluotto ja Eurolimiitti joustoluottopalvelut ovat tämän samaisen taideteoksia luovan yhtiön takana. Siispä resurssipulaan tai kokemuksen puutteeseen homman ei ainakaan pitäisi kaatua.

Kokemukset meidän puolelta ovat vähintäänkin ok, tuotteen ollessa keskihintainen kulutusluotto, mutta aavistuksen kalliimpi sellainen. Jos kuitenkin tahdot yksinkertaista lainaa työttömälle ilman kuukausituloja Reissuluotolta tarjouksen pyytäminen ja lainan kilpailuttaminen kannattaa.

Reissuluoton yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

 • Aukioloajat: Joka päivä kello 08:00 – 22:00.
 • Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
 • Puhelinnumero: 03 3399 3600 (vain pvm).
 • WWW: https://www.reissuluotto.fi
 • Osoite: Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti.
 • Yritys ja Y-tunnus: J.W.-Yhtiöt Oy, Y-Tunnus 1742521-6

Jätä kommenttikenttään omat kokemukset palvelusta:

Voit liittyä keskusteluun (tai avata sen) ja kertoa, kuinka sinua palveltiin ja tartuitko lainatarjoukseen, jonka sait vai kieltäydyitkö kohteliaasti. Tai voit kertoa vapaasti mitä vaan, jokainen kokemus, huomautus ja kommentti lasketaan positiiviseksi hyödyksi meille ja muille palvelusta kiinnostuneille.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *