Saunalahti-puhelinliittymät – Elisa verkkokaupasta

Saunalahden liittymät lukeutuvat suosituimpien liittymien joukkoon Suomessa ja se on samalla hyvin tunnettu operaattoribrändi.

Sopivan paketin löytäminen on nyt entistäkin helpompaa ja nopeampaa sekä liittymävaihdokset ja samoin uudet tilaukset pystyy hoitamaan muutamalla klikkauksella verkossa.

Koska liittymätarjoukset vaihtuvat viikottain, välillä on suorastaan mahdotonta pysyä täysin kärryillä niistä.

Tästä syystä suosittelemme vilkaisemaan uusimmat tarjoukset operaattorin omilta kotisivuilta, jonne pääset napsauttamalla tästä tai vastaavasti kaikki puhelinliittymät löydät täältä.

Kaikki Saunalahti puhelinliittymät ja tuotteet Elisa -verkkokaupasta

Elisa Saunalahti -liittymät ja niiden edut

  • Ei datakattoa – verkossa surffaus onnistuu kotimaassa rajattomasti!
  • Määräaikaisia sopimuksia ei ole, joten voit vaihtaa tai irtisanoa liittymän koska vaan.
  • 5G-liittymistä saat aina bonusta S-Etukortilla.
  • Ei kytkykauppoja – voit ostaa liittymän ja puhelimen erikseen.
  • Huippuedulliset hinnat, jotka kestävät kilpailun aina.
  • Mahdollisuus pelkkään puheliittymään ilman nettiä*.

*Lähtökohtaisesti kaikissa liittymissä on jo rajaton netti ja pieninkin Saunalahti Tarkka Mini -paketti tarjoaa vielä lisäksi dataa EU-alueella 2 Gigatavua / kuukausi.

 

Sopivan Elisa Saunalahti liittymän valitseminen on helppoa

Siirry ensin tästä valitsemaan sinulle sopiva liittymä. Puhelinliittymät siinä, missä muutkin tuotteet, kuten puhelimet, viihdepaketit, kirjat löydät kaikki Elisa -verkkokaupasta.

Kun valitset puhelinliittymää, voit helposti valita parhaan. Saunalahti tarjoaa jokaiselle jotain – olit sitten supertehokäyttäjä tai silloin tällöin -käyttäjä.

Saunalahti Huoleton 5G 1000M, 600M tai Premium paketit

Yläpuolella näet kaikista järeimmät liittymät ja paketit hintoineen. Tarjolla on 300 Mbit/s Saunalahti Huoleton Premium paketti, Huoleton 5G 600M sekä Huoleton 1000M -liittymät. Kaikista löytyy rajaton netti, bonusedut ja runsaasti dataa myös EU-alueella.


Alapuolelta löydät taas peruskäyttäjän paketit ja suosituimmat Saunalahti liittymäpaketin siinä samassa. Suosituin on selvästi Saunalahti Huoleton Premium 150M, joka näkyy heti alapuolella. Tutustu paketteihin tästä.

Suosituin Saunalahti liittymä on Huoleton Premium 150M

Huomaa, että listassa on todella ”minikäyttäjänkin” liittymiä, kuten Huoleton Perus ja Mini -liittymäpaketit.

Saunalahti Tarkka -paketit

Tarkka -liittymissä maksu menee käytön mukaan, siis aivan minuutti minuutilta.

Tarkka -paketit eivät ole niin suosittuja, mutta kyllä niillekin kysyntää löytyy

Tarkka -liittymät eivät ole niin suosittuja, Tarkka Premium 150M lukuunottamatta. Kaksi alimmaista taas on suunnattu käyttäjille, jotka hädin tuskin käyttävät puhelinta ollenkaan. Tai erityisesti nettiä, sillä sen nopeus on toisessa vaivaisen megan ja toisessa reilun neljänneksen siitä.

Nykyään ihan perusverkkoselauskin vaatii mielellään vähintään 5-10 Mbit/s nettiä.

 

Saunalahden (tai Elisan) -verkko kattaa liki koko Suomen

Saunalahden verkko tai pikemminkin Elisan verkko, jota se käyttää, on nykyään käytännössä koko Suomen kattama.

Joitain taajama-alueita kuitenkin vielä löytyy, jossa verkossa saattaa olla häiriöitä tai se toimii hitaasti, mutta näitä paikataan koko ajan tehokkaasti.

Jos harkitset liittymää ja haluat varmistaa, että liittymä kuuluu ja pelittää myös teidän pitäjillä, voit vilkasta Elisan kuuluvuuskartan tästä.

 

Mikä on Saunalahden kaikista nopein 5G-puhelinliittymä?

Kaikista nopein liittymä löytyy Saunalahti Huoleton 5G 1000M -paketista, joka tarjoaa rajattoman datan huikealla max. 1000 Mbit/s nopeudella. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että maksiminopeuteen pääseminen ei ole mahdollista kaikkialla Suomessa.

Tätä liittymää voit käyttää myös datan puolesta kaikkialla EU:n alueella 23 Gt/kk asti eli se on unelmapaketti myös EU-matkailijalle.

Huomioithan kuitenkin, että 23 Gigatavun jälkeen datamaksut alkavat rullaamaan, eikä se ole ihan halvinta lystiä se, mutta harvalla kuitenkaan kuuluu moista määrää dataa reissuillaan.

Voit vertailla liittymien nopeuksia ja muita paketteja myös täältä, josta löydät kaikki muutkin suomalaiset teleoperaattorit.