Suomilimiitti Kulutusluotto

Suomilimiitti kulutusluotto on palvelun kantatuotteen laajennus ja se ottanut nyt lähes kaikki kuluttajat huomioon ensinnäkin alentamalla lainansa korkoja tarjoten kulutusluottoa entistä pidemmällä maksuajalla 12 – 36 kuukauden väliltä 2000 – 5000 euron väliltä. Kulutusluotto on vakuudeton ja sillä isompien hankintojen rahoitus onnistuu helposti. Toisekseen sen vanha sisäänajotuote on yhä voimassa.


Suomilimiitti Suomilimiitti kulutusluotto on uusin lainapalvelu markkinoilla, joka tähtää nimenomaan 2000-5000 euron lainoihin, jotka kuluttaja lunastaa yhtenä maksusuorituksena tililleen. Vähintäänkin tutustumisen arvoinen siis!kulutusluotto on tutun J.W. Yhtiöt Oy:n pyörittämä ja yritys on järkevän tehnyt peliliikkeen myöntäen suoria kertaluonteisia kulutusluottoja. Laina on yksinkertainen, vakuudeton ja sen hakeminen sekä käsittely tapahtuu verkossa suorasukaisesti.

Tuote on todella uusi ja toistaiseksi sen profiili on vielä alhainen, vaikka markkinointi on jo alkanut. Voit tutustua uuteen palveluun ja hakea kulutusluottoa tai tarkastella muita palveluita esimerkiksi Rahalaitoksen kautta ja hakea monta lainatarjousta vertailtavaksi.

Samoin erinomainen vertailutuote löytyy mm. toisesta klassikosta, Ferratum -palvelusta, tai sitten voit pyytää lainatarjouksen Bank Norwegianilta, joka ei ole koskaan pettänyt – onhan kyseessä pankkilaina / kulutusluotto tulen kestävällä korolla.

”Viisas vertailee lainat aina ja harvoin pettyy jälkikäteen.”

Suomilimiitti kulutusluotto on uusi tuote markkinoillamme ja senkään avulla meidän edes mennyt Matti-legenda ei pääse kukkaroon. Kulutusluotto on vakuudeton yksinkertainen laina toisin kuin ehkä joustoluotto, joka oli aikaisemmin tarjolla Suomilimiitti -palvelun toimestaMattia ei kannata päästää kukkaroon, vaikka se on meille kaikille arkipäivää välillä. Aina rahat eivät riitä. Suomilimiitin kulutusluotolla pystyt kuitenkin sen pitkän maksuajan kautta järjestämään isommatkin pakolliset hankinnat, vaikka käyttötilin kate näyttäisikin sillä hetkellä rumalta väliaikaisesti.

Tiedot palvelusta – Suomilimiitti kulutusluotto

Voit hakea lainaa helposti hankintaan kuin hankintaan, jos sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja seuraavat kriteerit tai ehdot täyttyy ja sopivat teille:

 • Ikäraja kulutusluotossa on 25 vuotta
 • Tarvitset riittävät tulot lainan lyhentämiseen
 • Et ole hukuttanut itseäsi jo valmiiksi muilla lainoilla*
 • 12 – 36 kuukauden maksuaika on teille riittävä
 • Pystyt tunnistautumaan sähköisesti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Hae kulutusluottoa tästä >>

*Ei kiveen kirjoitettu sääntö/vaatimus, mutta puhdas järki ja vastuullinen lainaaminen on Talouteen.com:n ehdoton suositus!

Huomioithan, että lainahakemus täytetään netissä ja se on mahdollista 24h vuorokaudessa sekä lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta. Kulutusluotto on läpinäkyvä 1 – 3 v. maksuajan 41,16 % nimelliskoron korkeintaan 5000 euron laina lähtien 2000 eurosta.

Lainatarjouksen saatuanne teillä on aikaa miettiä ja vertailla muita palveluita sekä niiden tarjouksia.

Suomilimiitti kulutusluotto kokemuksia

Suomilimiitti on ennestään kaikille tuttu – tai uskoisimme, että vahvan näkyvyyden pitkän uran markkinoinnin kautta se on ainakin kaikilla jotenkin mielessä. Aikaisemmin ja oikeastaan vieläkin Suomilimiitti kampanja on markkinoiden paras, sillä se on tarjonnut kuluttajille lainaa ilman kuluja 2000 euroon asti.

Tästä palvelu on oikeastaan niittänyt maineensa ja kunniansa noussen Suomen kartalle väkivahvasti sloganilla ”Suomen suurin ensilaina”. Lainatuotteet eroavat toisistaan siinä missä itse kulutusluotto on kertalaina, kun taas alkuperäinen Suomilimiitin laina on joustoluotto monipuolisilla ominaisuuksilla.

Reilu ja 100%:sti suomalainen lainapalvelu

Arki on välillä raakaa kaunistelematta ja talousasiat kummittelevat päässä. Mörkö ei kuitenkaan ole mitään Anttilan tasoa, vaan se on pienempi ja vielä pienemmäksi teet sen, kun ryhdyt tuumasta toimeen ja haet lainaa heti vapaaseen käyttöön.

Suomilimiitin kulutusluotto on asiakaslähtöinen, joustava, luotettava lainapalvelu, josta saat tietää lainapäätöksen nopeasti!

Hae Suomilimiitti-kulutusluotto >>


Asiakaspalvelu ja yhteyden ottaminen

Asiakaspalvelu toimii yhtä jämäkästi kuin se on aina J.W. Yhtiöt Oy -yrityksellä toiminut eli moittimista ei ole. Lainan käsittelyajat ovat joka päivä 08:00 – 22:00 ja asiakasneuvojan saa kiinni arkisin kello 08:00 – 20:00 ja viikonloppuna 10:00 – 18:00 välillä.

Yhteys- ja yritystiedot:

 • Osoite: Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti
 • Yritys: J.W. Yhtiöt Oy
 • Y-Tunnus: 1742521-6
 • Puhelinnumero: 03-3399-3600 (maksat vain pvm)
 • Tietosuojaseloste: Löytyy palvelun kotisivuilta
 • Luotonantajarekisterissä: Kyllä
 • Perustamisvuosi: 2006 (tosin uusin lainatuote on lanseerattu 2019)

Teidän kokemukset Suomilimiitti kulutusluotosta

Koska kaikilla on sananvapaus ja me sekä kuluttajat janoamme tietoa erityisesti muiden kokemusten kautta, jotka ovat tutustuneet tai käyttäneet kyseistä lainapalvelua.

Tästä syystä haluammekin kuulla teiltä, millainen maku palvelusta jäi ja kuinka palvelu pelasi näin yleensä ottaen. Kerro oma kokemus kommentoimalla kuitenkaan ilman linkityksiä lähteisiin, jotka eivät liity aiheeseen. Aidot kokemukset kiinnostavat ja kumarramme kaikkia, jotka viitsivät sellaisen alapuolelle raapustaa.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *