Svea Ekonomi

Svea tarjoaa lainoja verkossa vakuudetta 50.000 euroon asti ja se on hyvin monipuolinen tarjoten kuluttajalle myös mm. talletusmahdollisuuden.

SveaEkonomi tarjoaa rahoitusta jokaiselle suomalaiselle, myös luottotiedottomille.Lainatuotteitta on mm. Direklaina, Privatlaina ja FixLaina, joille kaikille löytyy oma tarkoituksensa.

Direktlaina on vakuudeton 1000 – 50.000 euron kulutusluotto, jotka sopivat isompiin unelmiin – tai miksei myös pieniinkin.

Privatlainaa taas myönnetään maksuhäiriöisellekin, mikäli ne on hoidettu pois alta ja niitä on korkeintaan 2 kpl (erittäin yksilöllistä).

FixLainalla pystyt järjestelemään lainat yhdistelylainalla, joista voit lukea yleisesti lisää täältä.

Hae lainatarjous >>

Huomaathan, että saat laajamittaisen kilpailutuksen Rahalaitoksen kanssa, joka toimii yhteistyössä Svea:n sekä lukuisten muiden pankkipalveluiden kanssa.

Voit toteuttaa Svean lainalla unelmasi helposti.

Svea pankin lainat yleisesti:

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Lainasummat (tuotteesta riippuen): 1000 – 50.000 euroa
  • Maksuaika (tuotteesta riippuen): 1 – 15 vuotta
  • Korko vaihtelee paljon ja on halvimmillaan n. 6,99 %
  • Yhteishakijamahdollisuus parantaa ja nopeuttaa myöntämisprosessia
  • Et tarvitse lainoihin vakuuksia etkä takaajaa
  • Lainaa pystyy hakemaan nopeasti netissä (1-2 minuutissa)
  • SveaDirekt on luotettava ja kansainvälinen lainantarjoaja
  • Poikkeuksellisesti myös maksuhäiriömerkinnän saanut (ja pois hoitanut) voi saada lainaa palvelusta
  • Lyhennät lainaa kaikissa tuotteissa aina joka kuukausi

 

Svea Ekonomi palvelusta saat lainaa kaikkiin tarpeisiin

Oletko menossa häihin ja tarvitset lainaa häihin?

Oletko hankkimassa uutta autoa ja olet autolainaa vailla?

Vai tarvitsetko rahoitusta matkalle lähtöä varten, unelmien toteuttamiseen tai venelainaa?

Parasta on, että Svea ei niinkään välitä tai kysele, mihin käytät rahoituspalvelusta saadut rahat, vaan pankille riittää puhtaasti, että sinulla on maksukykyä lainanlyhennyksiin.

Voit myös järjestää nykyiset osamaksulla maksettavat lainat edullisempaan muotoon yhdistelyrahoituksella.

SveaDirekt rahoituspalvelu on kohtuullisesti hinnoiteltu.

Svealta saat aina lainan ilman vakuuksia ja takaajia, lisää tietoa vakuudettomista lainoista löydät tästä linkistä. Suosittelemme tekemään tarkan vertailun, ennen kuin päätät, mistä otat kulutusluoton / lainan.

Svealta kaikki lainat onnistuvat ja kaikki ovat vain yhden hakemuksen päässä verkossa, jonka täyttämiseen kuluu aikaa arviolta 15 minuuttia. Myös yrityksille on tarjolla lainaa ja SveaDirekt palvelee niin pien- kuin suuryrityksiäkin parhaansa mukaan.

Pankin seula on kuitenkin kohtuullisen tiukka ja tulotiedot on selvitettävä tarkasti, ennen kuin saat myönteisen päätöksen.

Yhteishakijan kanssa lainaaminen helpottaa tilannetta ja parantaa mahdollisuuksia huomattavasti, kunhan molemmilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

 

Ainutlaatuinen SveaDirekt PrivatLaina

PrivatLaina taas on hyvin poikkeuksellinen, sillä sen voi saada, vaikka olisitkin menettänyt luottotietosi.

Privatlainaa myönnetään 2000 – 10.000 euroa maksuhäiriönsä jo hoitaneile eli maksuhäiriömerkintä ei ole tässä tapauksessa este.

SveaDirekt keskittyy nimenomaan asiakkaan nykyiseen maksukykyyn, eikä tuijota niinkään tulevaisuutta!

Lainaa myönnetään niillekkin, jotka eivät täytä pankkien vaatimia tyypillisiä lainaehtoja eli tässä tapauksessa voit saada lainaa ilman luottotietojakin, olettaen, että olet hoitanut nykytilanteesi kunnialla.

 

Mitä PrivatLainaan tarvitaan?

Tarvitset lainaan aina kiinteät kuukausitulot ja jokaiselle hakijalle tehdään luottokykyarvio, jossa katsotaan nimenomaan tulevaisuuteen. Tämän pohjilta saat sitten lopullisen päätöksen, mutta laina on vakuudeton ja takaukseton tästäkin huolimatta.

Ikäraja on 20 – 65 vuotta ja sinun täytyy olla asunut Suomessa vähintään 3 vuotta, maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla yli 2 kappaletta ja niitä ei myöskään saa olla viimeisen vuoden ajalta.

Tulojen täytyy ylittää 18 000 euroa vuositasolla ja maksuhäiriövelat täytyy olla suoritettuna, ennen kuin laina voida myöntää sekä viimeisenä hakijan täytyy läpäistä SveaDirektin luottokelpoisuusarvio.

SveaDirekt on ainoa paikka Suomessa, josta saat lainaa luottohäiriöisenäkin!

 

Kokemuksia Svea lainatuotteista ja palvelusta

Tuttu, turvallinen ja luotettava SveaDirekt on lainannut Pohjoismaissa jo vuosia ja siitä ei sinänsä ole mitään moitittavaa ja kokemukset ovat päällisin puolin sieltä pirteältä & positiiviselta suunnalta.

Verkkosivu on kohtuullisen kattava tarjoten kaiken tiedon, paitsi esimerkkilainaa ei ole ilmoitettu heti etusivulla.

Lainan saaminen on kohtalaisen helppoa, kunhan kaikki vaaditut liitteet on toimitettu ja lainan toimitusaikakin on alkaen vain 2 vuorokautta, mutta usein se ottanee hieman pidempään (verkosta poimittujen kokemuksien mukaan, 4+ vuorokautta).

Asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 09:00 – 16:00, joten sitä kautta asiat selviää, mutta palvelu meidän testauksien mukaan kovinkin ruuhkautunut, joten Sveaan ei välttämättä aina pääse läpi ihan helpolla. Tämä on kuitenkin suhteellisen yleistä ja sähköposti toimii tässä tapauksessa parhaiten.

Emme tee kuitenkaan palvelun kanssa yhteistyötä, joten suosittelemme tutustumaan muihin kulutusluottoihin täältä, joita olemme vertailleet Talouteen.com -sivustolla.

Hae lainaa heti >>

 

Palvelun yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

Osoite: Mechelininkatu 1 A, 00180 Helsinki.

Puhelinnumero: 0942423090

Sähköposti: info@sveadirekt.fi

Pääkonttori on Ruotsissa, Tukholmassa (Svea Ekonomi AB).

 

Millaiset kokemukset teillä on Sveasta? Täyttikö pankki odotuksenne?

SveaDirekt lainasta olisi mukava kuulla myös suoraan käyttäjien omia kokemuksia ja palautetta.

Erityisesti PrivatLainasta kiinnostaisi kuulla enemmän eli, kuinka helposti luottotietonsa (mutta maksurästinsä hoitanut) voi saada lainaa?

Haluaisimme myös kokemuksia SveaDirektin yrityslainasta – oletteko kokeilleet yrityslainan hakemista palvelusta?

Kerro omat kokemukset kommentoimalla tai jätä kysymyksiä, niin vastaamme mahdollisuuksien ja tietotaitomme mukaisesti teille.