Testimonials / Suositukset

Olemme saaneet lukuisia viestejä sähköpostin muodossa ja kommenttien kautta. Palaute on ollut enimmäkseen Testimonials ja suosituksia tyytyväisiltä sivustokäyttäjiltäpositiivista, mutta rakentavia parannus- tai päivitysehdotuksia on tullut rutkasti. Näistä iso kiitos ja sivustoa laitetaan parempaan ruotuun niiden resurssien mukaan, mitä on vain suinkin käytettävissä.

Muutama positiivinen suositus


”Suuri kiitos lainojen yhdistely mahdollisuudesta vaikka ensin pidimme tätä kyseenalaisena koska terve järki kyseenalaistaa kaiken. 2018 vuoden alusta säästöä on alkanut kertymään tämän myötä yli 360 euroa kuukautta kohden. Oltiin nojattu omaan pankkiin ihan liikaa vuosia ja kärsitty että velkajärjestely ei sitten sitä kautta onnistunut ilveelläkään, millään nimittäin. Vuosi on kuitenkin lähtenyt paremmin kuin hyvin käyntiin ja saadaan lomakassakin raavittua kasaan pitkästä aikaa päästään Ruotsiakin pidemmälle joululomilla.”

Ilkka Salmi, 43 vuotta, Sodankylä


”Minulla oli joskus 10 vuotta sitten ongelmia pikavippien kanssa. Sain kuitenkin kaikki maksettua takaisin tosin aikasuurien korkojen kanssa. Ajauduin kuitenkin tilanteeseen, jossa jouduin rikkomaan päätöstäni ja löysin Talouteen.comin kautta ratkaisun tähän. Tyytyväinen asiakas ja nettilukuri!”

Sami Kinnunen 45 vuotta, Helsinki


”Mentiin ihan väärään suuntaan noiden vippien kanssa ja kuviteltiin, että oltiin opittu läksyt, mutta ei sitten sinne päinkään. Joustoluoton ottamisen jälkeen pankista sai sitten lopulta riittää, kun ynnäiltiin, että velkoja maksamatta ja joku turha pikaluotto vuodelta nakkikin oli jäljellä yhä. Ei olla luottotietohäiriöisiä eli päästiin sitten yhden (emme halua mainita nimeä) yrityksen kanssa yhteisymmärrykseen ja saatiin kaikki haltuun. Tärkeintä oli taloudesta oppiminen ja sen kontrolliin saaminen.”

Mari Vuorinen, 28 vuotta, Lahti


ihminen oppii vain lukemalla vaikka kaikki on oikeastaan selvää ihan itsestään tai niin sitä kuvitteli. Hiukan teidän avustuksella ja sitten oman järjen balansoimisilla olemassa olleet lainat saatiin niin hyvään jamaan, että enää vuoden jälkeen opintolainaa jäljellä.

Ei tarvinnut turvautua mihinkään järjestelyihin, vaan onneksi tarpeeksi suuri varoittelu netissä ja medioissa oli kerännyt ja kasvattanut huomion sille tasolle että varautuminen oli riittävää. Isoimpana apuna oli lainavertailu, joka ei jättänyt kylmäksi.”

Kaarlo Marttila, 31 vuotta, paikkakuntaa ei mainittu


Velkavankifiiliksillä mutta hieman paremmilla sellaisilla. Säästövinkit tarvitsee näköjään lukea, että ne saa käytäntöön pantua. Mitään mullistavaa ei ole mutta huvittavaa tavallaan, että ihmismieli toimii kuten se nyt toimiikin. Kiitos vinkeistä, tasapaksua ja tylsää arkitalouta kohden tallustetaan vankoin askelein ja säästöastemittari on siellä plussapuolella nuoruuden huonoista päätöksistä ja huonoista korteista huolimatta.

Elisa, Kankaanpää


”Sijoitusvinkkejä en saanut mutta lähtökohdan kyllä ja olin oikeastaan menossa pahasti metsään ja elin vuosia harhaluulossa, että sijoittaminen olisi hankalaa ja vaatisi massakasoin rahaa. Tajusin tuon sitten konkreettisesti kun aloitin kuukausisäästämisen rahastoihin ja annan asian oikeastaan vain maata vuosia. Lähteiden ja materiaalin perusteella sekä historiaan nojaten (ainoa mahdollinen virhe) olen toiveikas että saan lisävuosia eläkkeeseen ja vuorotteluvapaita enemmän kun vuodet 45 vuotta.”

Eero Mattila


”Kilpailutuksissa on ainesta. Järkikin sen sanoo mutta miksi vasta kun ikää on viisikymmentä. Kiitos vinkeistä ja lukuhetkistä, luetaan mielellään. Tässä tehdään jo 2000 euron vuosisäästöä (joustoluotto maksuaika ”optimoitu” vaikka tämä oli tavallaan takaraivossa  jo 20 vuotta sitten.. Vaan ei siitä tekoja tullut! Asuntolaina on ollut ainoa fiksu juttu tässä taloudessa, muut sähkärit ynnä muuta liittymäsopimus ja niin edes päin ovat unholaan jääneet. Vaan ei enää!

Anneli, 49, Espoo