WebFinance

WebFinance on vakuudeton välityspalvelu. Yllättikö rahan tarve kuin salama puolikirkkaalta taivaalta ja edessä saattaa olla esim. remontti, rentouttava äkkilähtö johonkin lämpimään tai muu (mikä tahansa) kuluerä?

WebFinance - lainaa ilman vakuuksia alkaen viidestä tuhannesta ylöspäinMikäli, tarvitset rahat nopeasti tilille alkaen 500 eurosta aina 50.000 euroon asti, WebFinance on uusi palvelu, joka palvelee kuluttajiaan verkossa.

Lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa, saat vastauksen päätöksestä heti ja rahat tilille välittömästi!


Kulutusluotto maksetaan aina ilman takaajaa ja aina ilman vakuuksia, joten sen saaminen on pankkilainavertailu -näkökulmastakin helpohkoa.

Tarjousta voi hakea 24 tuntia ja vastaus tulee aina mahdollisimman pian!

Palvelun lisäksi voitte kokeilla myös maineikkaita pankkeja, kuten Norwegian pankkia sekä Komplett Bank -palvelua. Samoin  Rahalaitos tarjoaa mahdollisesti jopa lähes 28 pankkilainatarjousta, joten sekään ei ole hassumpi vaihtoehto ja se on Webfinancea paljon monipuolisempi.

Tiedäthän, että kaikki suomalaiset verkossa lainoja välittävät tai tarjoavat palvelut ovat nyt täysin ilmaisia eli tarjouksia voi pyytää koska vaan näytille. Samoin korkoprosentti on keskimäärin jokaiselle hakijalle korkokattouudistuksen takia 2020 vuonna edullisempi kuin koskaan ennen Suomen lainahistoriassa.

 

WebFinance – Tiedot lyhyesti:

WebFinance kokemuksia ja esittely

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Lainat: Valitse summa 500 – 50.000 euron väliltä.
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta
 • Ei vakuuksia tai takaajia lainkaan lainoihin.
 • Lähetät yhden hakemuksen ja hyvässä lykyssä sinulle annetaan useampi tarjous.
 • Pitkä maksuaika ja valtava määrä vaihtoehtoja.
 • Helpompi käyttää kuin vanhaa Nokian puhelinta!
 • Tekee yhteistyötä maineikkaiden pankkien kanssa.
 • Saat todella nopean lainatarjouksen vastauksen.
 • Lainan käyttötarkoitus saa olla mikä vaan maan ja taivaan väliltä.
 • Voit myös hyödyntää lainojen yhdistelyitä varten ja säästää näin rahaa.
 • Saat rahaa nopeasti tillle – pienemmät summat jopa päivässä.
 • Kyseisellä yrityksellä on yhteistyökumppaneita useita.

Hae oma lainatarjous >>

 

Mitä lainan hakijalla pitää olla, että laina on yleensäkin mahdollista saada?

Vähintään 20 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot ovat perusvaatimukset.

Lisäksi hakijtalta tarvitaan vielä sähköpostiosoite (johon saat tarjoukset) sekä puhelinnumero (suomalainen, tosin yleistynyt prepaid-numero käy myös).

Luotto maksetaan ulos vain Suomi-pankkitilille, samoin muiden palveluiden tavoin, myös Suomen kansalaisuus on pakollinen kriteeri.

Voit hakea lainan myös vanhojen pikavippien ja osamaksuluottojen ym. takaisinmaksuun, eli vanhat lainat taustalla eivät poissulje hakijan positiivista lainapäätöstä.

 

Tarvitaanko WebFinance kulutusluoton saamiseen erillistä omaisuutta?

Vakuuksia ei vaadita, ei edes suurimpiin 50.000 euron kulutusluottoihin.

Lainoja myönnetään siis täysin ilman vakuusomaisuuden esittämistä, eikä esim. lainan takausta tarvita. Voit siis hakea luottoa yksin.

Lainaa pystyy hakemaan myös toisen kanssa eli rinnakkaishakijan, joka saattaa olla fiksu ratkaisu, jos vain mahdollista, koska kultainen sääntö pätee:

”Mitä paremmat tulot, sen paremmat lainaehdot ja pienempi korko.”

 

WebFinance kokemuksia – parempia vaihtoehtoja ei ole montaakaan

Kokemukset WebFinancesta ovat erinomaiset ja se on jopa hieman liian simppeli. Se on ”enkryptoitu” (=salattu) TLS-suojattu 100 % turvallinen palvelu, joka toimii myös kaikilla kännyköillä.

Hakemus ei työläs vaan, täysin päinvastoin: se on hoidettu 3 minuutissa kellon ympäri.

Saman tyyppisiä kilpailuttajia netissä toimii monta, mm. Sortter, Rerursbank ja Lainavertaaja  (emme tosin suosittele jälkimmäistä enää 2019 vuoden jälkeen).

Uusi tuttavuus on myös Monobank, norjalaisvahvistus joka tarjoaa edukasta luottoa max. 50.000 euroon saakka.

Pienenä vinkkinä suosittelemme vertaamaan kaikkia (noin 20 minuutin homma), näin saat eniten tarjouksia ja paras on helppo valita näistä kaikista.

Lainanvälittäjät ovat nykyään kaikkien yli 500 euron lainoja etsivien parhaimpia ystäviä, joten suosittelemme niiden ”kimppuun” ampaisemisesta ensimmäisenä, jos päätät olla ottamatta lainaa omasta pankistasi tai saat hylätyn luottopäätöksen syystä tai toisesta. Pankit ovat melko tiukkoja luoton myöntämisen suhteen.

Suosittelemme myös kokeilemaan uudempaa Avida Finans AB -pankkia, jonka maksimilainasumma on nostettu myös 50000 euroon asti.

 

Voinko luottaa, että WebFinance on turvallinen välittäjä?

Ehdottomasti kyllä ja WebFinance on vain välikäsi ja se etsii ilmaiseksi monta tarjousta pankeilta ja kaikilta mahdollisilta kumppaneiltaan.

Saat siis välittäjäpalvelusta yhdellä samalla hakemuksella pankkilaina- ja kulutusluottotarjouksia ilman sitoutumisvelvoitusta.

Kyseessä on turvallinen ja luotettava lainapalvelu ja yhtiö on myös maininnut sivustollaan tekevänsä yhteistyötä Freedom Rahoituksen kanssa, joka tuo lisää luotettavuutta. Freedom Rahoitus on Suomessa (ja Ruotsissa, josta se on lähtöisinkin) kärkiviisikkoon kuuluva lainojen välitykseen erikoistunut palvelu.

Jos olet epävarma ja kaipaat vinkkejä lainan hakuun, kannattaa lukaista kymmenen tiukkaa lainaajan perusvinkkiä tästä.

 

Olen menettänyt luottotiedot – Voinko saada missään tapauksessa lainaa?

Valitettavasti tämän kanssa ollaan nykyään todella tiukkoja, ja vaikka muuten olisit hoitanut jo viimeiset vuodet raha-asiat säntillisesti, niin et luottotiedottomana vain yksinkertaisesti voi saada lainaa.

Yksikään pankki ei tarjoa siis luottotiedottomalle lainatarjouksia, vaan lainan saamista varten, sinun pitää odottaa, että merkinnät tai merkintä vanhenee rekisteristä.