Zmarta Yrityslaina – Kokemuksia ja perustiedot

Oletko yrittäjä ja tarvitset lainaa? Zmartan yrityslaina saattaa sopia yrityksellenne erinomaisesti. Siinä missä Zmartan peruskuluttajalainakin, sen yrityslainapalvelussa voit kilpailututtaa lainoja pankeilta 250 000 euroon asti 1 – 36 kuukauden maksuaikataululla. Lisäksi myös riippuen siitä, minkä pankin valitset, lisää joustoa usein löytyy.

Zmarta Yrityslaina ja sen hyvät puolet

  • Se on täysin maksuton
  • Erittäin nopea
  • Monipuolisuutta runsain mitoin
  • Lainahakemus ei sitouta teitä mihinkään
  • Lähetät yhden hakemuksen – saat monta tarjousta
  • Et tarvitse lainaan vakuuksia

Hae Zmartan tarjoukset >>

Näiden lisäksi pääset todella helpolla. Voitte jättää hakemuksen netissä vuorokaudesta tai kellonajasta huolimatta. Arkisin rahat ovat mahdollista saada perille jo samana päivänä, mikäli kaikki sävelet ovat selvät. Suosittelemme siis pyrkimään äärimmäiseen tarkkuuteen hakemusta jättäessä. Yrityslainoissa kun on vielä selvästi kovemmat kriteerit kuin tavan kulutusluotoissa. Samoin starttirahaa hakiessa, kannattaa kääntyä muualle, sillä se ei ole ”välityskelvollista” lainaa firmalle yksityisrahoittajilta tai pankeilta.

Zmarta yrityslaina kokemuksia

Millaisia kokemuksia Zmartan yrityslainasta sitten on?

Tuotehan on kohtuullisen uusi siinä missä Zmarta taas ei ole, vaan kokemukset kantavat todella pitkälle. Brändi kuuluu Suomen luokassa huippuvälittäjien nimiin esimerkiksi Rahalaitoksen, Omalainan ja Sortterin kanssa. Yrittäjälainapuolella Trustpilot arvosanoja seuraten Zmartan palvelu on saanut 4,6 tähteä viidestä eli asiakkaat ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä palveluun keskimäärin. Omakohtaisia kokemuksia meillä ei siis ole, mutta yleensä asiakkaita kannattaa kuunnella ja kun ollaan lähellä viittä tähteä, niin palvelu on erinomainen.

Jos Zmartan yrityslaina ei kelvannut jostain syystä, niin yrityslainavertailusta, löydät lisää nimiä, joissa on varmasti potentiaalia siinä missä Zmartassakin.

Millaiset kriteerit Zmarta yrityslaina vaatii?

Terveen yrityksen kriteerit ovat oikeastaan ainoa noudatus ja käytännössä välittäjänähän Zmarta ei anna kuin perusvaatimukset. Yrityksen ”terveys” edellyttää, että luottotiedot ovat kunnossa, yrityksellä ei ole verovelkoja rästissä ja tuoreimmilla yrityksillä on aina omat vaikeutensa saada lainaa. Vaikka lopulta välittäjänä palvelu ei päätä näitä asioita, vaan kaikki on täysin lainaa myöntävän pankin käsissä. Jos yritys ei saa yhtään tarjousta vuorokauden sisällä (tästä se selviää yhdellä hakemuksella), niin todennäköisesti mahdollisuudet ovat heikot, käytit mitä palvelua hyvänsä.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *