Millainen on BusinessCredit -yrityslainapalvelu?

Tarvitseeko yrityksenne rahoitusta ideoiden tai minkä tahansa rahoitusta vaativan projektin toteuttamiseen?

Osuuko lainan tarve johonkin 1000 – 100.000 euron välille ja haluaisitteko tarjouksen/lainapäätöksen heti?

BusinessCredit on tehokas ja ennen kaikkea nopea yrityslaina, jonka juuret ovat 100 % Suomessa jopa 12 vuoden kokemuspohjalla erilaisilta rahoitussektoreilta. Sillä on AAA-luottoluokitus BusinessCredit on pitkän kokemuksen Suomen Vahvimmat sertifikaatin saanut yrityslainapalveluja vielä Suomen Vahvimmat -platinasertifikaatti – luottamuspulaa ei siis ole.

Asiakkaita autetaan 365 vuorokautena vuodessa selkeän lainatuotteen avulla, jossa hinnoittelu on asiakasystävällistä ja läpinäkyvää.

Yrityksille tarjotaan myös mahdollisimman joustava aikataulu maksuun ja BusinessCredit:n politiikka luoton myöntämisen suhteen ei ole yhtä tiukka kuin pankeilla.

Huomatkaa, että kaikkien yrityslainojen kustannukset ovat vähennyskelpoisia yrityskirjanpidossa.

Tutustu BusinessCredit -palveluun tästä >>

 

Mitä yritykseltä vaaditaan, että yrityslainahakemus voidaan hyväksyä?

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus yrityksessä ja henkilöitä tarvitaan aina kaksi. Esinevakuuksia ei tarvita, mutta henkilövakuus sen sijaan vaaditaan.

Yksityishenkilöltä vaaditaan omavelkaosuus -takaus 20.000 euroon asti ja yksi henkilö riittää. 20.000 – 100.000 euron lainat vaativat kahden henkilön takaukset lainalle.

Jos yrityksenne löytyy Suomen Kaupparekisteristä, vastuuhenkilöiden maine on kohdillaan ja maksuhäiriömerkintöjä ei ole (yritys/vastuuhenkilöt), voidaan BusinessCredit -laina myöntää 100.000 euroon asti.

Korko ja kulut: Lainassa on aina kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää suoraan kaikki lainan kustannukset. Lainassa on 3-12 kuukauden tasaerämaksuinen maksuohjelma.

Esimerkiksi: 5000 euron laina 6 kuukaudeksi ottaa 1122 euron toimituspalkkion, maksat yhteensä 6122 euroa ja 1020 euroa / kk.

 

 

Hakeminen & lainapäätös – koska ja kauanko? Entä kokemuksia yleisesti?

Päätös annetaan heti samana päivänä hakijoille, jos se on toimitettu ennen klo 16:00. Hakemukset palvelu vastaanottaa sähköisesti 24 tuntia vuorokaudessa.

Business Credit on suomalainen yrityslaina ja sen lainalaskuri näyttää suoraan kulupalkkiomäärän

Kaikki toimii nykyään netissä ja Businesscredit ei tee tässä poikkeusta, sillä asiat on laitettu sähköiseen muotoon asioinnin helpottamiseksi. Yritys on hoitanut tämän puolen oikein mallikkaasti ja kokemuksia voi ilolla painottaa positiiviseen suuntaan.

Toteutus on kokonaisuudessaan loistava ja J.W. -Yhtiöt on luonut erinomaisen yrityslainan, joka auttaa yritysasiakkaita erityisen hyvin, kun rahaa tarvitaan mutkattomasti ja nopeasti.

Jos yrityksellänne on halu kasvaa tai tarvetta ylimääräiselle rahalle ja nopeasti, on tässä ehdottomasti yksi varteenotettavimmista ehdokkaista. Erityisesti silloin, jos pankkilaina– tai muut järjestelyt ovat menneet pieleen pelkästään inhimillisistä syistä, kuten liian tuoreesta yrityksestä tai jos liikevaihtonne on vielä pieni.

 

BusinessCredit:n yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

  • Aukioloajat: Maanantaista sunnuntaihin kello 08:00 -22:00.
  • Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@businesscredit.fi
  • Puhelinnumero: 03 3399 3601 (vain pvm)
  • WWW-sivu: http://www.businesscredit.fi
  • Osoite: Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti
  • Yritys ja Y-tunnus: J.W.-Yhtiöt Oy, Y-Tunnus 1742521-6

Yritys kuuluu vakavaraiseen ja Suomessa kahdeksalla paikkakunnalla vaikuttavaan WestStar -konserniin, jonka liikevaihto ylitti 36 miljoonaa euroa 2017 vuonna.

Se on valittu myös vuonna 2017 niin sanotuksi ”Menestyjä yritykseksi” Kauppalehdessä.

 

Oletko suosinut palvelua ja jos olet, jakaisitko kokemukset siitä?

Asiakaspalaute ja kokemus on kaikki kaikessa ja olisimme enemmän kuin halukkaita kuulemaan, oletko hakenut kyseisen palvelun kautta yrityslainajärjestelyitä ja kuinka se on palvellut teitä? Ja oletteko olleet/olitteko tyytyväisiä siihen yleisesti?

Kommenttikenttään voit rustata niin positiiviset uutiset ja antaa noottiakin – pääasia, että me/lukijat/itse lainapalvelu pysytään kärryillä mitä asioita tehdään oikein ja mitä pitää kenties muuttaa.

 

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *