BusinessCredit -yrityslaina kokemuksia

Tarvitseeko yrityksenne rahoitusta ideoiden tai minkä tahansa rahoitusta vaativan projektin toteuttamiseen? Osuuko lainan tarve johonkin 1000 – 100.000 euron välille ja 3-18 kk:n maksuaika on sopiva?

Businesscredit kokemuksiaHaluaisitteko tarjouksen ja samalla lainapäätöksen heti?

BusinessCredit on tehokas ja ennen kaikkea nopea yrityslaina, jonka juuret ovat 100 % Suomessa yli 15 vuoden kokemuspohjalla erilaisilta rahoitussektoreilta. Sillä on hyvä luottoluokitus eli luottamuspulaa ei siis ole.

Asiakkaita autetaan vuoden jokaisena päivänä selkeän lainatuotteen avulla, jonka hinnoittelu on edullinen ja läpinäkyvä sekä aina kiinteä.

Yrityksille tarjotaan myös mahdollisimman joustava aikataulu maksuun ja BusinessCredit:n politiikka luoton myöntämisen suhteen ei ole yhtä tiukka kuin pankeilla.

Huomatkaa, että kaikkien yrityslainojen kustannukset ovat vähennyskelpoisia yrityskirjanpidossa.

Tee hakemus tästä >>

 

Mitä yritykseltä vaaditaan, että yrityslainahakemus voidaan hyväksyä?

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus yrityksessä ja henkilöitä tarvitaan aina kaksi.

Esinevakuuksia ei tarvita, mutta henkilövakuus sen sijaan vaaditaan.

  • Yksityishenkilöltä vaaditaan omavelkaosuus -takaus 20.000 euroon asti ja yksi henkilö riittää.
  • 20.000 – 100.000 euron lainat vaativat kahden henkilön takaukset lainalle.

Jos yrityksenne löytyy Suomen Kaupparekisteristä, vastuuhenkilöiden maine on kunnossa eli maksuhäiriömerkintöjä ei ole (yritys/vastuuhenkilöt), voidaan BusinessCredit -laina myöntää 100.000 euroon asti.

Korko ja kulut: Lainassa on aina kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää suoraan kaikki lainan kustannukset. Lainassa on 3-18 kuukauden tasaerämaksuinen maksuohjelma.

Annettu korko ja toimituskulut (=kaikki lainan kulut) ovat yrityskohtaisia. Näet ne heti, kun hakemus ollaan käsitelty ja se on myönteinen.

 

Hakeminen & lainapäätös – koska ja kauanko? Entä kokemuksia yleisesti?

Päätös annetaan heti samana päivänä hakijoille, jos se on toimitettu ennen klo 16:00. Hakemukset palvelu vastaanottaa sähköisesti 24 tuntia vuorokaudessa.

Business Credit on suomalainen yrityslaina

Kaikki toimii nykyään netissä ja Businesscredit ei tee tässä poikkeusta, sillä asiat on laitettu sähköiseen muotoon asioinnin helpottamiseksi.

Yritys on hoitanut tämän puolen oikein mallikkaasti ja kokemuksia voi ilolla painottaa positiiviseen suuntaan.

Toteutus on kokonaisuudessaan loistava ja WS Finance Oy on luonut erinomaisen yrityslainan, joka auttaa yritysasiakkaita erityisen hyvin, kun rahaa tarvitaan mutkattomasti ja nopeasti.

Jos yrityksellänne on halu kasvaa tai tarvetta ylimääräiselle rahalle ja nopeasti, on tässä ehdottomasti yksi varteenotettavimmista ehdokkaista.

Erityisesti silloin, jos pankkilaina– tai muut järjestelyt ovat menneet pieleen pelkästään inhimillisistä syistä, kuten liian tuoreesta yrityksestä tai jos liikevaihtonne on vielä pieni.

 

BusinessCredit:n yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

  • Aukioloajat: Arkisin kello 08:30-16:00
  • Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@businesscredit.fi
  • Puhelinnumero: 03 3399 3601 (vain pvm)
  • WWW-sivu: Businesscredit.fi
  • Osoite: Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti
  • Yritys ja Y-tunnus: WS Finance Oy, Y-Tunnus 2954832-8

Yritys on vakavarainen ja se on kasvattanut tulostaan nyt useampana vuotena putkeen, vaikka ajat ovat olleet erityisen hankalat erityisesti koronapandemian takia.

 

Millaiset kokemukset teillä on Businesscredit -palvelusta?

Asiakaspalaute ja kokemus on kaikki kaikessa ja olisimme enemmän kuin halukkaita kuulemaan, oletko hakenut kyseisen palvelun kautta yrityslainajärjestelyitä ja kuinka se on palvellut teitä?