Joustoluotto – Helppo joustoluotto heti tilille!

Joustoluotto, joka ei petä ja joka kulkee suuressa suosiossa: Suosittelemme Bank Norwegiania! Nyt voi saada ensimmäistä kertaa oikeaa pankkilainaa / joustoluottoa 100% netistä ilman paperitöitä. Pyydä maksuton 6,99% vuosikorkon joustoluotto -tarjous 1000 – 60.000€ välittömästi! Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainan saamiseen.

Bank Norwegian joustoluotto pankista on erinomainen valinta, jos tarvitset lainaa joustavasti ja suurempaan tarkoitukseen

Voit hakea joustoluottoa:

 • Kodin remonttiin tai pihan ”uudelleen uskoon” laittamiseen
 • Sisustamiseen
 • Matkustamiseen tai harrastuksiin
 • Vapaaseen käyttöön tai muiden velkojen järjestelyyn

…..sekä noin tuhanteen muuhun tarpeeseen, sillä sinähän saat itse kohteen päättää… Listasimme teille 4 suosituinta joustoluottoa tällä hetkellä Suomessa ja liudan lisää heti alapuolelle:

Joustoluotto ja samalla lainojen kilpailutus on aina ilmaista eli siinä sinänsä tuhise, ainoastaan karistelet ylikorkoiset luotot pois
Ikäraja 23 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika 1-15 v.
Lue lisää!
Norjalainen pankki on ottanut haltuunsa joustoluotto -vertailun ykköspaikan sen monipuolisuuden ja helppouden kautta plus muiden loisto-ominaisuuksien takia
Ikäraja 23 v.
Tarjonta: 1000-50.000€
Laina-aika: Joustava
Lue lisää!
Myös tässä on joustoluottovertailun jaetulla tokalla sijalla oleva pankki tai pikemminkin nopea joustoluotto tai laina -palvelu, joka ei petä. Sen kautta saat saat aina lainaa, jos määrität kriteerit ja olet hoitanut hyvin raha-asiat alle 15 minuutissa
Ikäraja 21 v.
Tarjonta: 10-2000€
Laina-aika 1-50 kk
Lue lisää!
Halusit sitten uutta lainaa tai kilpailuttaa nykyiset tai niputtaa vanhat roikkuvat velan pirulaiset, voit kääntyä tämän palvelun puoleen
Ikäraja 18 v.
Tarjonta: 2000-60.000€
Laina-aika 1-15v.
Lue lisää!

Joustoluotto on pommin varma keino paikata talouden yllättävät menot ja kulut nopeasti.

Se on samanaikaisesti myös edullinen vaihtoehto ja sen avulla voit tehdä talouteesi liikkumavaraa ja lisätä joustavuutta.

Joustoluotot ovat monellakin tavalla järkevin ratkaisu henkilöille, jotka tarvitsevat luottoa arjen yllätyskulujen kattamiseksi.

Talouteen.com vertasi Suomen parhaat joustoluotontarjoajat ja näet niiden tärkeimmät tiedot ylä- ja alapuolelta lisää vaihtoehtoja. Teidän tehtäväksi jää enää valita omaan taloustilanteeseen sopiva joustoluotto.

Klikkaa valitsemasi yhtiön kohdalta ”Lue lisää” ja pääset vain kahdella klikkauksella palvelun maksuttomaan joustoluottohakemukseen.

Joustoluotto Ikäraja Laina tilille alle 15min Joustoluotot Koroton Ensilaina? Maksuaika
bank norwegian hakemukseen 23 v.
Lue lisää
ei 1000-60.000 €
Ei 1-15 v
ostosraha hakemukseen 21 v.
Lue lisää
kyllä 400-10.000 €
Ei 12-96 kk
ferratum hakemukseen 21 v.
Lue lisää
kyllä 1-2000 €
Kyllä 3-50 kk
fixura hakemus 21 v.
Lue lisää
kyllä 1000-10.000 €
Ei 24-60 kk
lendo hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 500-60.000 €
Ei 1-15 v
credigo hakemus 20 v.
Lue lisää
kyllä 100-2500 €
Vain 3,42% korko 12-60 kk
freedomrahoitus hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 500-60.000 €
Ei 1-15 v
zmarta hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 500-60.000 €
Ei 1-15 v
Pääset tästä Komplett Bankin joustoluottohakemukseen 23 v.
Lue lisää
kyllä 1000-50.000 €
Ei Ei määritetty
vivus hakemukseen 20 v.
Lue lisää
kyllä 10-2010 €
Kyllä 3-61 vrk
rahalaitos lainahakemus 20 v.
Lue lisää
ei 500-70.000 €
Ei 1-15 v
etua.fi hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 2000-50.000 €
Ei 1-15 v
credit24 hakemus 19 v.
Lue lisää
kyllä 100-4000 €
Kyllä 1-36 kk

 

Komplett Bank – Uusi vaihtoehto suureenkiin rahan tarpeeseen

Komplett Bank on uusi 23 v. ikärajan joustoluotto markkinoilla ja se tarjoaa sellaista alkaen 1000 eurosta aina ihan 50.000 euroon asti vain alkaen 4,99 % vuosikorolla. Laina on luotettavan ja Komplett Bank on joustolaina, joka on herättänyt monen kiinnostuksenvakavaraisen norjalaisen pankin myöntämä ja täysin vakuudeton sekä takaukseton.

Lainassa ei ole ennalta määritettyä maksuaikaa ja voit lyhentää pelkästään joustoluoton koron ja kulujen osuuden joka kuukausi, joka on minimilyhennys. Luotossa on myös jatkonosto-ominaisuus eli jos avaat 5000 euron joustoluoton ja käytät siitä puolet, voit jatkossa nostaa loput 2500 euroa näin halutessasi.

Lisäksi lyhentäessäsi luottoa vapautat lisää saldoa nostettavaksi eli Komplett Bankin joustoluotto toimii täysin luottokorttiperiaatteella.

Komplett Bank on uusi joustoluotto 2018 vuoden markkinoilla syöden suomalaisten palveluiden asiakkaita edullisen korkonsa ansiosta

Siirry Komplett Bankin lisätietoihin >>

 

Credit24 – Suomen suosituin joustoluotto

poikkeuksellisen suosittu luotontarjoaja jo kolmatta vuotta peräkkäinCredit24 tarjoaa uudistuneen kuluttajaystävällisen ratkaisun lisäämään joustavuutta taloudessasi 100 – 4000€ luottorajalla.

Kuluttaja voi valita itselleen luoton, joka on helppokäyttöinen joustava laina, mitä voi nostaa tilille silloin kun rahan tarvetta ilmenee.

Saat runsaasti liikkumavaraa ja voit nostaa rahaa käyttöön milloin vain haluat, kellon ajasta riippumatta.

Hakemus on 3-vaiheinen ja erittäin helppo – Credit24:n Joustoluotto-sopimus voidaan myöntää kaikille vähintään 19 vuotta täyttäneille luottokelpoisille suomalaisille.

Lainan lyhentämisohjelma on joustava ja maksuohjelman pituus vaihtelee 1-36 kuukauden välillä.

credit24 on halvin joustoluotto ilman kiinteitä kustannuksia

Siirry Credit24-joustolimiitin lisätietoihin >>

 

Freedom Rahoitus kilpailuttaa joustoluotot 60.000€ asti

freedom rahoitus peittoa kilpailijansa sen valtavalla valikoimallaKun olet hiukan suuremman, mutta silti joustavan lainan tarpeessa, kannattaa vähintäänkin antaa Freedom Rahoituksen kilpailuttaa joustoluottotarjouksia sinulle ilmaiseksi.

Freedom Rahoitus on monessa mielessä ylitse muiden ja se on lainaajan helpoin vaihtoehto, koska se käy läpi koko Suomen luottotarjonnan kilpailuttaen kaikki yhteistyökumppaninsa.

Näin Freedom Rahoitus tarjoaa usein päivän halvimman joustoluoton täsmälleen sinun toivomuksien mukaisesti.

Hakeminen ja kilpailuttaminen on vaivatonta netissä ja voit täyttää hakemuksen milloin ikinä haluatkaan.

Ikäraja palvelussa on nyt nostettu 20 vuoteen ja joustoluottoja voi kilpailuttaa netissä 500 – 60.000€ väliltä, maksuohjelman pituus voi olla enintään 15 vuotta.

freedom rahoitus takaa nopean ja edullisen joustoluoton sen laajan yhteistyökumppaniverkoston kautta

Siirry Freedom-joustoluoton lisätietoihin >>

 

Ferratum-Joustava on vakuudeton joustoluotto 1-2000€

saat ferratum-joustoluottoa ilman vakuuksia puhtaana käteenLaaturahoittaja Ferratumilla on myös tarjolla jatkuvaan käyttöön tarkoitettu Ferratum Joustava-luotto.

Se sopii hyvin sinulle, jos rahan tarpeesi on kohtuullisen pieni ja lyhytaikainen.

Jos siis tarvitset lainaan useita tonneja, on syytä valita lainantarjoajaksesi esimerkiksi yläpuolella mainittu Freedom Rahoitus.

Tarvittaessa saat kuitenkin nostettua heti 2000 euroa lainaa käyttöösi muutamassa minuutissa netistä.

Ferratum on hyvä pika-apu nopeasti rahaa tarvitsevalle, sen kautta joustoluotto on heti haettavissa ilman vakuuksia kaikille yli 21-vuotiaille.

Sopimus on sinulle täysin maksuton eli Ferratum ei peri lainasta kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja eikä erillisiä tilinhoitomaksuja.

joustavaa ferratumia parhaimmillaan

Siirry Ferratum-Joustavan lisätietoihin >>

 

 

Suomilimiitti – Koroton joustoluotto 1000 € asti

suomilimiitiltä hakija saa joustoluottoa netistä 1000e saakka kuluittaSuomilimiitti toi markkinoille Suomen ensimmäisen kuluttoman joustoluoton.

Uudet asiakkaat saavat nyt jopa 2000 € ensilainan maksutta, korotonta maksuaikaa on saatavissa enintään 60 vuorokautta.

Suomilimiitillä voit avata 2000 € joustoluoton, josta voit tehdä rahanostoja tilillesi aina kun tarvits2et ylimääräistä nopeaa rahaa.

Suomilimiitti edellyttää hakijalta 21 vuoden ikää, moitteetonta maksuhistoriaa ja asuinosoitetta Suomessa.

nostokuluton luotto 60 vuorokaudeksi josta et maksa mitään kuluja

Siirry Suomilimiitti-joustoluoton lisätietoihin >>

 

Tarjoammeko kuluttajille joustoluottolaskuria?

Jokaiselta lainantarjoalta löytyy yleensä jonkin sortin joustoluottolaskuri, joka laskee automaattisesti kulut tietylle summalle ja maksuajalle.

Kaikki kustannukset ovat aina esillä ennen kuin laitat hakemuksesi sisään.

Luotontarjoajat pitävät asiakkaansa hyvin perillä kokonaiskuluista ja mitään piilotettuja ylimääräisiä kustannuksia ei ole enää pariin vuoteen tullut vastaan. Läpinäkyyys ja selkeys ovat parantuneet onneksemme huomattavasti!

Mitä joustoluotolla tarkoitetaan?

Se on käytössäsi oleva luotto, jota voit vapaasti kontrolloida siirtämällä rahoja tilille tai kiinteä laina, johon voit hakea korotusta tarpeen tullen.

Tällä hetkellä markkinoilla käytännössä kahden tyylisiä joustavia luottoja.

Pankit myöntävät erityisesti kertaerässä maksettavia joustoluottoja, kun taas osa tarjoaa luottokortin tyyppistä kestolainaa.

Joustoluotoissa ei ole avausmaksuja, eikä sinulta veloiteta mitään, jos et nosta luotolta rahaa.

Kenelle joustoluotot sopivat parhaiten?

Se sopii kenelle tahansa, joka tarvitsee äkillistä rahallista paikkausta talouteen, esimerkiksi remontti tai auton korjauttaminen ovat yleisiä syitä, miksi joustoluottoja haetaan.

Nykyään yksi merkittävä syy on myös luottojen yhdistäminen ja yhdellä luotolla voit yhdistää kaikki osamaksusi ja pikavipit yhdeksi paljon halvemmaksi joustavaksi lainaksi.

Jos täytät edellytykset eli olet vähintään 18 vuotta vanha, käyt säännöllisesti töissä ja saat kuukausipalkkaa sekä olet hoitanut talouden ja raha-asiat ilman maksuhäiriömerkintöjä, voit pistää hakemuksen vetämään milloin vaan katsomatta kellon aikaa tai viikon päivää.

Tarvitset hakuun myös aina verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, näin pystyt tunnistamaan henkilöllisyytesi luotettavasti sähköisesti.

Voinko saada yleensäkään lainaa, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos puhutaan ulkopuolisen yksityisen tahon tarjoamista luottotuotteista, niin mahdollisuutesi ovat olemattomat, jos olet saanut itsellesi maksuhäiriömerkinnän. Voit lukea maksuhäiriömerkinnästä lisää Kuluttajaliitolta.

Voit käydä pankissasi neuvottelemassa ja jos olet hyväpalkkaisessa vakituisessa työssä ja pystyt takaamaan lainasi kiinteällä omaisuudella tai jos saat mukaan yhteishakijan, voi sinulla on olla pienet mahdollisuudet saada luottoa.

Maksuhäiriömerkintä on siinä mielessä ikävä asia, että se tekee rahoituskuvioista todella haastavia.

Helpoiten selviät jos pystyt saamaan taloudellista apua lainan muodossa esimerkiksi perheenjäseniltäsi, näin kulutkin ovat vielä parhaassa tapauksessa normaalia pankki- tai yksityisluottoa alhaisemmat.

Voinko saada joustoluottoa muualta, kuten esim. pankeista?

Joustoluottoa on tarjolla myös OP:n, S-pankin ja Nordean toimesta eli jos pidät pankkeja miellyttävämpänä vaihtoehtona, voit kokeilla edellä mainittuja.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että esimerkiksi Freedom Rahoitus kilpailuttaa monen eri pankin (20+) luotot keskenään, joten se saattaa silti olla halvin vaihtoehtosi.

Käyttämällä sen palvelua joustoluottovertailu on tehty muutamalla napin painalluksella eli sikäli sitä voi suositella myös lisäksi sen helppouden takia.

Lainan kilpailuttamisesta on tullut Suomessa arkipäivää ja se on järkevän lainaajan ykkösvalinta aina, oli lainamäärän tarve mitä tahansa, satasista satoihin tonneihin.

Yksi johtavimmista lainankilpailuttajista on myös Rahalaitos, joka kilpailuttaa lainat peräti yli 27 yhteistyökumppaninsa kautta.

Asioita, joita kannattaa panna merkille joustoluottovertailun lomassa:

Luoton tyyppi:

Mieti, tarvitsetko jatkuvan luoton virtuaalisena luottokorttina, josta voit tehdä nostoja tilillesi vai kiinteän lainan, jonka suuruutta voi viilata lennosta lisälainalla korkeammaksi tarvittaessa.

Joustoluottojen keskenään vertaaminen:

Teetkö vertailun itse vai annatko sen ammattilaisrahoittajien käsiin.

On monin verroin helpompaa antaa lainantarjoajien tehdä joustoluotto vertailu puolestasi, näin päädyt isommalla todennäköisyydellä edullisimpaan kohteeseen.

Suosittelemme, että säästätte aikaanne ja rahojanne antamalla rahoitusammattilaisten kilpailuttaa lainat puolestasi.

Maksuaika:

Maksuaika määrittyy usein sen mukaan, minkä tyyppiseen ratkaisuun päädyt ja kiinteissä lainoissa on usein myös kiinteä maksuaika (esimerkiksi 36 kuukautta), mutta jatkuvissa limiiteissä taas saat päättää lyhennettävän kuukausierän itse ja vaihtaa sitä lennosta halutessasi.

Usein lainayhtiöillä on jokin minimilyhennys, joka on aina suoritettava kuukaudessa.

Joustoluotossa idea on kuitenkin antaa lainaajalle mahdollisimman hyvin muuttuviin tilanteisiin mukautuva laina eli maksuaikaan pystyy useimmiten tekemään muutoksia pelkällä puhelinsoitolla asiakaspalveluun.

Millaisia kokemuksia meillä on joustoluotoista?

hymyile sillä kokemukset luottojen kohdalla puhuvat puolestaan niiden ollessa megapositiivisiaMeillä on erittäin hyviä omakohtaisia kokemuksia joustoluotoista.

Se on huomattavan fiksu ja edullinen tapa rahoittaa arkiset ylimääräiset kulut ja saat reilun maksuaikataulun, johon voi tarvittaessa tehdä muutoksia ilman lisäkuluja.

Myös lisäluoton saaminen on usein mahdollista, joten saat melkoisen vapaan ladun muuttaa lainasummaa ja aikataulua omien halujen ja tarpeiden mukaisesti.

Pitänee kuitenkin muistaa, että luotoissa on luotonmyöntäjäkohtaisia eroja ja kaikki joustoluotot eivät suinkaan ole ominaisuuksiltaan yhtä helposti ”muokattavia” kuin toiset.

Tässä tullaankin siihen, että lainaehdot kannattaa sisäistää hyvin ja on olennaista miettiä, onko sinun taloutesi joustava ja millainen maksukykynne on lähitulevaisuudessa.

Mitä enemmän epävarmuutta löytyy maksukyvyn puolelta, sen tarkemmin kannattaa ajatella lainan tarpeellisuutta.

Jos se on aivan välttämätöntä, kannattaa valita mahdollisimman pitkällä maksuajalla oleva joustoluotto, jota voi tarpeen tulleen myös muokata (esimerkiksi siirtää maksuaikataulua, ottaa maksuvapaita kuukausia tai pienentää kuukausittain lyhennettävää maksuerää).

Ovatko joustoluotot oikeasti edullisia?

Asiaan ei löydy suoraa vastausta ja toisille mikään ei ole koskaan edullista. Joustoluottojen hinnoissa on paljon eroja ja kaikki eivät suinkaan paini halvimmassa sarjassa.

Vaikka kalliimman puoleisia joustoluottojakin on (ja myös ilmaisilla nostokuluilla varustettuja: katso esim. Joustoluotto.org -esittely), kannattaa kuitenkin pitää mielessä niiden muut ominaisuudet ja edut.

Nopeus ja helppous eivät aina kulje käsi kädessä matalimman koron kanssa ja netin joustoluotot ovat yleensä juurikin nopeita lainaratkaisuja, tästä syystä niiden korko on välillä kieltämättä suuri.

Halvin joustoluotto irtoaa hakijalle usen pankista, mutta kaikilla ei ole aikaa odottaa tai myönteistä luottopäätöstä ei sieltä irtoa tiukkojen vaatimusten takia.

Jokainen voi siis muodostaa oman mielipiteen mikä on kallista ja mikä ei, pidäthän myös mielessäsi, että netistä voit hakea täysin ilmaista lainaa useamman palvelun toimesta.

Korottomien ensilainojen edullisuudesta varmasti jokainen on kuitenkin samaa mieltä 😉

4 Kommentit
 1. Vastaa ritva.kannus lokakuu 25, 2017 at 11:23 am

  Ei ihan halvinta joustoluottoa teillä mutta pankki on vähän tiukka noiden suhteen. nyt sitten odotellaan. tattista vain.. ritva

  • Vastaa Ylläpito lokakuu 27, 2017 at 12:00 pm

   Hei ritva,

   Edullisin meillä esitelty joustoluotto on Komplett Bankin alkaen 4,5% viitokoron joustoluotto. Tai mikäli rahkeet riittävät lyhyeen maksuaikaan, on Suomilimiitin puolelta jopa ilmaista joustoluottoa. Tämä koskee kuitenkin vain ensimmäistä tehtyä nostoa ja siinä on tiukka aikaraja (max. 60 kuukautta) lyhentää se kokonaan takaisin.

   Terveisin, Ylläpito

 2. Vastaa Pahiss marraskuu 25, 2018 at 11:22 am

  Joustoluotto huijaus kuulostaa paremmalta. Tiesitte varmaan asiantuntijana että kaikki luotothan ovat joustavia? Kukapa lainuri ei niitä haluaisi roikottaa jos saa osan pala palalta takaisin ja korot jylläävät. Mikä on sitten hyöty joustoluotoissa meille? Sanoisin, että ei yhtikäs mitään. Parempi irtautua lainoista heti kun vain siihen mahdollisuus on ja ideaaleinta olisi olla lainaamattta yhtään mitään!

 3. Vastaa Marja-Leena tammikuu 20, 2019 at 7:48 pm

  Yhdistä lainat jokaisessa mainoksessa sama juttu ,mutta ei vaan onnistu.vaikka samalla vois maksaa yhtä lainaa helpoimin ihan turhaa mainontaa. Tai onnistuu varmaan jos on kunnot tulot. Meillä se ”helppo” joustoluotto, mutta haluttaisiin se parempaan korkoon vai ei onnistu… Marja

  ps. tämä siis pankista.

Kommentoi

Olethan ihminen? *