Yrityslainat – Lainaa yritykselle netistä

Etsitkö yrityslainaa netistä? Talouteen.com ohjaa sinut oikeaan osoitteeseen ja saat haettua yrityksellesi lainaa nopealla ilmaisella hakemuksella netistä ilman pääomaa, henkilötakaajia tai omaisuusvakuuksia.

Vakuudettomien yrityslainojen hakeminen on helpottunut digitalisaation yleistyessä, netissä lainaaminen on entistä yleisempää ja suositumpaa Suomessa, lainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset ja hakeminen tapahtuu nopeasti ilman paperitöitä.

Tämä on positiivista, sillä tämän hetken tiukka taloustilanne on pistänyt pankeille jarrut päälle ja sitä kautta yrityslaina lohkeaa sitä kautta heikosti – toki vakuuksien kanssa lainan saaminen voi onnistua.

Klikkaamalla taulukosta valitsemasi lainapalvelun kohdalta: ”Lue lisää”, pääset sen lisätietoihin ja sitä kautta suoraan sähköiseen nettilainahakemukseen, joka allekirjoitetaan digitaalisesti nettipankkitunnuksilla.

Voit hakea yrityslainaa ilman vakuuksia aina jopa yli miljoonaan euroon asti enintään 60 kuukauden maksuohjelmalla! Huom: Summissa on vaihteluja ja ne ovat erittäin yrityskohtaisia nykyisen koronatilanteen mukaan.

Jos taas etsit pelkästään yksittäistä tietoa yrityslainoista, jatkathan artikkelin lukemista tai vaihtoehtoisesti voit myös siirtyä suoraan usein kysyttyihin kysymyksiin.

 

 

Yrityslainat Lisätiedot Nopea lainapäätös Lainavalikoima Ensilaina ilmaiseksi? Lyhennysaika
Qred lainaa yritykselle ilman reaalivakuuksia nopeasti Lue lisää kyllä 1000-100.000 €
Ei 1-18 kk
Yritysluotto.fi on nopea ja luotettava valinta. Lue lisää kyllä 3000-100.000 €
Ei 1-12 kk
yrityslaina.tif yrityslaina Lue lisää kyllä 20.000-5 milj. €
Ei 6-60 kk
rahaneuvos nopea yrityslaina Lue lisää kyllä 400-2000 €
Kyllä 1 kuukausi
ferratum business yritysluotto Lue lisää kyllä 2000-250.000 €
Ei 6-24 kk
Huom! Yritykset, joilla on verovelkoja rästissä tai maksuhäiriöitä, eivät voi saada myönteistä lainapäätöstä yrityslainalle.

Millaisia yrityslainoja meiltä löytyy?

Emme välitä tai myönnä lainoja suoraan, mutta vertailimme kaikki Suomen yrityslainat seuraavilla ominaisuuksilla:

 • Saat haettua lainaa yritykselle netistä ilmaisella hakemuksella.
 • Rahat siirtyvät tilille palvelun aukioloaikoina lähes heti.
 • Nopeat luottopäätökset jopa isommissa lainoissa.
 • Yritysluotot ovat 100 – 5.000.000+ € suuruusluokassa.
 • Osa lainoista ei vaadi hakijalta pääomaa, takaajia tai vakuuksia.
 • Luotettavaa suomalaista palvelua rekisteröidyiltä luotonantajilta.
 • Uusien palveluiden myötä voit saada nyt rahat tilille jo alle vuorokaudessa!


Jos vaihtoehtoisesti haluat kokeilla yrityslainan välityspalvelua, on Haenyt.fi suosittu vaihtoehto. Palvelussa on mahdollista kilpailuttaa yrityksille tarjottavat lainat aina 300.000 euroon asti. Kaiken lisäksi kilpailutus on ilmaista.


Yrityslaina netistä

Yrityslainan hakuprosessi on tehty hyvin helpoksi ja nopeaksi, kaikki taulukon yritysrahoituspalvelut ovat monipuolisia ja päteviä vaihtoehtoja niin toiminimen alla toimiville, pienyrittäjille ja miksei myös vähän isommille yrityksille.

Esittelin vielä erikseen jokaisen vaihtoehdon ottaen esiin yritysrahoittajien hyvät ja huonot puolet, muut huomioitavat seikat ja lisäksi vielä kätevät lisäpalvelut sekä ominaisuudet, joista on lainaajalle selvästi hyötyä.

Pääset lisätietoihin klikkaamalla valitsemaasi palvelua ja mikäli palvelu tuntuu sopivalta, voit hakea yrityslainaa yhdellä klikkauksella.

Nyt on aika rakentaa jotain uutta ja suurta – hae yrityslainaa siis jo tänään netistä heti käyttöösi!

Yrityslainan korko vaihtelee

Korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joihin varmasti jokaisen lainaajan ensisilmäys kohdistuu laserintarkasti.

Yrityslainan korko riippuu paljolti siitä, millainen lainan luonne on, esimerkiksi ”pikavippi” yritykselle eli nopea 400-2.000€ laina 30 vuorokauden maksuajalla (käytin Rahaneuvoksen lainaa esimerkkinä) on korkoprosentiltaan selvästi suurempi kuin kymmenien tai satojen tuhansien yritysluotot pankista tai yksityisrahoittajilta.

(Voit kuitenkin hyödyntää Rahaneuvoksella (poikkeuksellisesti) uuden asiakkaan tarjouksen ja hakea enintään 600€ lainaa täysin ilman kuluja enintään 30 vuorokaudeksi!)

Suuri kulutusluotto on normaalisti vain 10-15% korkoluokassa, kun pieni pikalaina voi olla yli 40% luokkaa. Huomioi kuitenkin, että se ei tee lainasta kallista, sillä maksuaikakin on merkittävästi lyhyempi, esimerkiksi Rahaneuvoksen tapauksessa se on vain yhden kuukauden verran.

Jos haluat kokeilla hieman erityyppistä yrityslainaa, on Yritysluotto.fi:n lainassa aina kiinteä toimituspalkkio, eikä koskaan muita kuluja tai korkoja, kun laina lyhennetään ajallaan.

Meidän tarkka yritysluotto -vertailu peittoaa kilpailijoiden vastaavat

Yrityslainavertailu on keinoista se kaikkein tehokkain, kun halutaan päästään mahdollisimman miellyttävään lopputulokseen lainan hakemisessa.

Päätimme helpottaa yrittäjien työtä, joten vertailimme vuoden halvimmat yrityslainat ja samalla otimme huomioon muitakin laatuun vaikuttavia tekijöitä.

Jokainen yrittäjä on huomioitu, myös nekin, jotka etsivät sitä kaikkein nopeinta yrityslainaa kiireen vilkkaa firman talouden paikkaamiseen.

Yritysrahoitus ilman pääomaa, takausta tai vakuuksia – mistä?

Jos ihan mahdottoman suurista yrityslainoista ei ole kyse, eli kun pysytään <=100.000€ suuruusluokassa, ovat kaikki sivulla listatut yrityslainat saatavilla ilman pääomaa, takauksia tai vakuuksia.

Suurimman yrityslainan tarjoaa Ferratum Business, sen kautta on tarjolla 2000 – 250.000€ rahoitusta.

Kun mennään tästä isompiin luottoihin, on yksityiseltäkin haettaessa usein tarvetta pääomalle ja mahdollisesti myös takauksille tai vakuuksille.

Vauraus Suomi Oy:n Yrityslainat.fi on yksi näistä ja se myöntää jopa viiden miljoonan euron yrityslainaa, mutta ei ilman vakuuksia. Näin suuri yrityslaina on hyvin poikkeuksellinen.

Talouteen.com ei kuitenkaan käsittele kaikista isoimpia yrittäjärahoituksia, vaan me vertailemme lainoja, jotka ovat sunnattu erityisesti pienyrittäjille tai korkeintaan keskisuurille yrityksille.

Kun kyseessä on sellainen kymmenen miljoonan yrityslaina, niin silloin kannattaa (tai pitää) olla yhteydessä pankkiin tai yksityisiin lainasijoittajiin.

Joka tapauksessa yksityisyrittäjä voi ongelmitta hakea lainaa yritykselle ilman vakuuksia tai toiminimelle meidän listaamistamme palveluista.

Lainaa yrityksen perustamiseen – uusi yritys, mutta mistä rahoitus?

”Aion perustaa yrityksen, mutta rahoitus puuttuu – mistä löytäisin lainaa yrityksen perustamiseen?”

Kunhan sinulla on vähintään luottotiedot kunnossa, hyvä ja hyvin suunniteltu liikeidea, ei yrityslainan saaminen ole ongelma, kunhan jaksat nähdä vaivaa sen eteen.

Suosittelemme myös aina kilpailuttamaan yrityslainat päästäksesi mahdollisimman edulliseen korkoprosenttiin.

Sinulla on käytännössä kolme vaihtoehtoa:

 1. Hae lainaa pankista (mahdollisesti edullisin vaihtoehto, mutta vaatii erinomaista maksukykyä ja mahdollisesti vakuuksia).
 2. Finnvera laina (Finnvera voi tarjota yrityslainan uudelle perustettavalle yritykselle, vähimmäisrahoituksen määrä on 10.000 euroa, max. 50.000 euroa.)
 3. Lainaa netistä (Esim. Vauraus Suomi Oy tarjoaa mahdollisuuden yksityishenkilölle hakea lainaa yrityksen perustamista varten tai voit myös hakea myös suoraa yrityslainaa palvelusta.)

Kun olet perustamassa yritystä ensimmäistä kertaa, suosittelemme varaamaan vielä ajan ilmaiselle yritysneuvojalle joko seudulliseen yrityspalveluun tai uusyrityskeskukseen (löytyy useammalta eri paikkakunnalta 85 eri toimipisteestä).

 

FAQ eli usein kysyttyjä kysymyksiä.

Onko sinulla jotain kysyttävää? Luethan ensin tämän yrityslaina -kysymysosion, niin sen jälkeen luultavasti ei enää ole.

Listasimme vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin koskien yrityslainoja.

Yrityslaina toiminimella – voiko sellaista hakea?

Kyllä voit, yritysmuodolla ei ole merkitystä ja toiminimiyrittäjä voi ihan hyvin hakea lainaa yritykselle, ainoat edellytykset ovat 18 vuoden ikä ja maksuhäiriömerkintöjen sekä verovelkarästien täytyy loistaa poissaolollaan, lisäksi osoite täytyy olla Suomessa. Yrityslaina on kuitenkin kohtuullisen hankala saada eli hoida paperiasiat kuntoon ajoissa.

Olen siirtänyt kirjani ulkomaille, voinko silti saada hyväksytyn lainapäätöksen?

Et voi saada yrityslainaa ulkomailla asuessasi, sillä suomalaisilla lainantarjoajilla on aina edellytyksenä kirjat/asuinosoite Suomessa.

Voit kuitenkin tutustua ja hakea yrityslainaa ulkomailta täältä.

naisyrittäjälaina on tarkoitettu yritykselle jossa naiset muodostavat enemmistöosakkuudenMitä tarkoitetaan naisyrittäjälainalla?

Naisyrittäjälaina (poistunut Finnveran tuotevalikoimasta) oli suunnattu niille yrityksille, jotka työllistävät maksimissaan 5 henkilöä ja johtoportaan on koostuttava yhdestä naisosakkaasta, joka johtaa yritystä päätoimisesti.

Naisilla täytyy olla myös yhtiössä enemmistöosakkuus.

Naisyrittäjälainaa voi hakea niin uusi tuloillaan oleva yritys tai jo käynnissä oleva firma.

Lainaa myönnetään mm. yrityksen aloittamiseen ja laajentamiseen, käyttöpääomatarpeisiin sekä yrityskehitykseen ja muihin investointeihin.

Mitä velkakirjalainalla tarkoitetaan?

Velkakirjalainaa myöntävät pankit, esimerkiksi Aktia pankki.

Sillä rahoitat helposti kaikki yrityksesi investoinnit sekä laajentamiskustannukset, ehdot sovitaan aina hakijan käyttökohteen ja tarpeiden mukaisesti.

Velkakirjalainan korko sovitaan erikseen, joka muodostuu viitekorosta, jonka päälle ynnätään vielä pankin korkomarginaali. Se ei ole sama asia kuin yrityslaina.

Yritys velkakirjalainan korkosidonnaisuus on lainahakijan päätettävissä, vaihtoehtoja ovat pankin oma Prime-korko, euribor tai kiinteä korko.

Myös maksusuunnitelma sovitaan yhdessä hakijan kanssa neuvottelujen yhteydessä, maksusuunnitelmaan voi ottaa lisäjoustoa maksuvapaiden kuukausien muodossa, joista sovitaan erikseen.

4 Kommentit
 1. Vastaa blank Sasu 7.8.2016 at 20:15

  Tattis vaan, sain rahaneuvokselta pienen luoton, jolla sain laskut viikolla maksettua ja nyt ensiviikolla pääsee lyhentämään sen pois ja homma jatkuu. Pienyrittäjän elämä ei ole aina helppoa, mutta onneksi on helppi lähellä!
  -Sasu

 2. Vastaa blank ale 30.10.2016 at 14:15

  Voin suositella Ferratum Business yrityslainaa kaikille. Nopea vastaus ja rahat tilillä jo seuraavana päivänä. En ole koskaan kuvitellut että lainan saaminen pystyisi olemaan näi helppoa!

 3. Vastaa blank Erkka puolijohde 29.4.2017 at 19:13

  Onko yrityslaina laskuri tarkkakin, ei näy täällä??

  • Vastaa blank Palauteboxi-Mikko 1.5.2017 at 12:35

   Hei,

   Löydät yrityslainalaskurin jokaisen palvelun kotisivulta ja kyllä laskuri numerot oikein laskee.

   Lopullisen tarjouksen yrityslainaan korkoineen saat kuitenkin vasta hakemuksen lähettämisen jälkeen, sillä laina on aina riskiperusteinen.

   Terveisin Mikko

Kommentoi

Olethan ihminen? *