Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen tulee heti kysymykseen, jos vastaat myönteisesti edes yhteen seuraavista kysymyksistä. Oletko velkaa useammalle eri luotonmyöntäjälle, lyhennätkö lukuisia eri osamaksu- tai luottokorttilaskuja tai kamppailetko jatkuvasti raha-asioiden kanssa velka-asioiden takia?

Näistä mikään ei kannata missään tapauksessa, sillä yhdistämällä kaikki velat sekä luotot yhdeksi isommaksi lainaksi on fiksuin mahdollinen olemassa oleva ratkaisu jokaisesta näkökulmasta katsottuna. Tietenkin sillä olettamuksella, että tämä uusi yhdistelylaina on halvempi kokonaisuus kuin aikaisemmat velat kuukausi- ja kokonaiskustannustasolla.

Lainojen yhdistäminen on ylivoimaisesti tehokkain keino säästää lainanlyhennysten kustannuksissa.

Näin yhdistelylaina järjestyy

Lainojen yhdistäminen on kaiken lisäksi todella helppoa. Säästät tällä tavalla rahaa ja maksat kuukausittain vain yhden lainan lyhennyksen useamman sijasta, samalla myös turhat useammat lainanhoitokulut karsiutuvat pois.

Suosittelemme tänäkin vuonna erityisesti Sortter lainojen kilpailutuspalvelua, siinä missä vielä aikaisemmin useampana vuonna  Norwegian-jälleenrahoitus kannatti yli 90 % tapauksista. Nyt asia ei ole enää ihan niin, sillä Sortter vetää pidemmän korren sen monipuolisuudellaan ja myös muita palveluita on kiilannut mukaan tiukkaan kilpailuun.

Tarjousta voi pyytää kellon ympäri, eikä siihen tarvitse tarrata kiinni, jos korko & kulut eivät miellytä. Suuri etu on myös siinä, että tarjous annetaan sinulle nopeasti, kun olet jättänyt sähköisen hakemuksen sisään.

Yhdistelylainapalvelut ja -kilpailuttajat 2022 vuonna

Kun kilpailutat yhdistelainaa sinulla on paljon vaihtoehtoja. Yksi vaihtoehto on mennä kivijalkapankkiin ja hoitaa järjestelyt sitä kautta, vaikka harvaa enää asioi pankissa, vaan digikausi on ottanut todella vahvan otteen. Tästä syystä lähes kaikki hoitavat lainojen yhdistämisen netissä valikoiman ollessa runsaampi, sillä mukana on myös edellä mainittuja nk. kivijalkapankkeja.

Suosittelemamme lainantarjoajat kilpailuttavat yksityisten lainantarjoajien rinnalla myös pankkeja, joten ne tulevat automaattisesti mukaan vertailuun. Näistä lisää alapuolella.

Yhdistä lainat ja voit säästää jopa tuhansia euroja rahaa

Freedom Rahoitus on enemmän kuin kelvollinen vaihtoehto eri lainojen yhdistämistä varten ja sen yhdistelylainasta ihmisillä on paljon hyviä kokemuksia.

Jos olet velkaa suuntaan ja toiseen, makselet pois vanhoja pikalaina-, luottokortti- tai muita osamaksulaskuja, niin kannattaa kääntyä Freedom Rahoituksen puoleen ja hoitaa talous parempaan jamaan kertaheitolla.

Voit yhdistää kaikki korkeakorkoiset lainasi yhteen vakuudettomaan 1000 – 60.000€ kulutusluottoon. Kulutusluotolle voit valita maksuaikaa reilusti 1 – 15 vuoden väliltä.

Yhdistämällä lainat ja luotot teet peliliikkeen, johon et tule missään nimessä pettymäänYhtiö hyödyntää 10 eri pankin luottotarjontaa, saat siis runsain mitoin eri tarjouksia, joiden kulut alittavat varmasti nykyisten lainojesi kustannukset.

Kaikki tämä on vielä ilmaista ja voit tutkia ensin vapaasti hintoja ottamatta lainaa lainkaan.

Hakulomakkeen täyttö on helppoa ja liikkeelle lähdetään lainojen yhdistelyyn käytettävän määrän, maksuaikaohjelman ja toivotun luoton määrän valitsemisella.

Yhdistät lainasi yksinkertaisesti 60000 euroon saakka yhteistyöpankkien rahoittamalla kulutusluotolla

Yhdistä lainasi Freedom Rahoituksella >>

 

Uusi pohjoismaalainen pankki, joka tekee lainojen yhdistelystä nopeaa ja helppoa

Uusi korkeatasoinen verkkopankki, josta saat pankkilainaa lainojen yhdistämiseen, on Bank Norwegian pankkiluotto, joka on samalla nettilainamarkkinoiden paras ja halvin luotto korkeintaan 20 % korolla.

Jos velat painaa päälle, yhdistä lainat heti Bank Norwegianilla ja voit olla varma, että sitä päivää et tule katumaan.

Kulutusluottoa pankilta voit hakea verkosta ilman paperitöitä, vakuuksia tai takaajaa – lainasummat ovat 1000 – 60.000 euroa. Tulet säästämään siis lainojen tilinhoitokuluissa ja korossa molemmissa, jos yhdistelet lainat yhdeksi Norwegian pankin pankkilainaksi.

Tarjouksen ja yleensäkin koko luottoprosessin hoitaminen tapahtuvat nettihakemuksella ja pankin nopea järjestelmä käsittelee hakemuksen viipymättä, joten saat lainatarjouksen heti ruudulle.

Netissä on myös joitain monen meillä listatun palvelun lisäksi, jotka tarjoavat yhdistelylainan kilpailuttamisen veloituksetta ja tarjouksen saa näytölle ilman sitoumusta eli näet siis heti, kuinka paljon voit säästää kuluissa.

Palvelu on ilmainen ja tarjousta pystyy pyytämään kuka tahansa 23-vuotias luottokelpoinen suomalainen.

Bank Norwegian pankkilainalla yhdistät lainat silmänräpäyksessä netissä!

Hae Bank Norwegian pankkilainaa lainojen yhdistelyyn >>

 

Velat ja vanhat laskut sekä piikit kuriin lainojen yhdistämisen kautta

Etua.fi Yhdistelylaina on toinen punnitsemisen arvoinen vaihtoehto, jos olet aatoksissa yhdistää vanhat kulutusluottosi, osamaksusi ja luottokorttilaskusi yhteen.

Sitä voi suositella erityisesti kaikille niille, jotka painivat lukuisten pikavippilaskujen kanssa.

Miksi et helpottaisi velan maksuasi tällä pienellä maksuttomalla luottojärjestelyllä?

Helpotat oman taloutesi hallintaa eksponentiaalisesti kun maksat kuukaudessa vain yhden luotonlyhennyksen. Etua.fi kulutusluotto on 2000 – 50.000€ ja lainanlyhennysaika 1 – 15 vuotta.

Sen tarkoitus on etsiä kuluttajalle aina halvin laina, joten se käy läpi yli 16 lainantarjoajan valikoiman ja esittää tarjoukset kumppaniverkostojensa tuloksien perusteella. Kilpailuttaminen ja yhdistelyt ovat maksuttomia palveluita kaikille.

Palvelusta löytyvä lainalaskuri arvioi kuinka paljon tulet säästämään yhdistäessäsi lainasi, alapuolella esimerkki:

etua laskurilla näet kuinka paljon todellisuudessa säästät pienillä muutoksilla

Anna Etua.fi:n hoitaa lainojen yhdistäminen maksutta >>

 

Osamaksujen ja pienlainojen tilalle löytyy aina edullisempi yhdistelylaina

Ei kannata jäädä nuolemaan näppejä aivan liikaa, sillä aika on rahaa ja paljon aikaa on paljon rahaa.

Paljon rahaa joudut maksamaan vain siinä tapauksessa, jos jatkat sitkeästi edellisen vippi- ja osamaksulaskuarmeijan lyhentämistä. Laskut pitää tietenkin maksaa, mutta strategian muutos on kaikille tässä tapauksessa kannattavinta.

Vipeistä joudut maksamaan huomattavia kuluja tilinhoitolisineen, josta kertyy suuri potti maksettavaksi. Älä enää tuhlaa päivääkään, vaan hoida talous kuntoon yhdistämällä vipit Lendo-palvelusta täysin ilmaiseksi.

Lendo on luotettava ja kansainvälinen rahoittaja, joka tarjoaa pikavippien, kulutusluottojen ja lainojen yhdistämistä yhdeksi matalakustanteisemmaksi lainaksi nyt jopa 500 – 60.000€ väliltä.

Kaikki vähintään parikymppiset voivat hakea Lendo-luottoa netin kautta näppärällä pikahakemuksella ilman sitoumuspakkoa.

lendo on käypä vaihtoehto kun lukuisat pikalainalaskut alkavat käymään hermoillesi

Vilkaise Lendon tarjouksia ja säästät kuluissasi >>

Kelvollisia palveluita löytyy vielä kourallinen lisää

Aikaisempiin verrattuna hyvin saman tyylisen palvelun tarjoaa myös Zmarta Luottopalvelu tarjoten 500 – 60.000€ luottoa ilman vakuuksia, joka sopii tosi hyvin pikavippien ja osamaksujen yhdistämiseen yhdeksi lainaksi.

Monet tuskailevat kalliiden osamaksujen ja tekstivippien kanssa, mutta aivan turhaan, koska Zmartalta saat ratkaisun, jonka avulla maksat vähemmän lainastasi lyhentämällä vain yhtä lainaa.

Ilmainen kulutusluoton kilpailutus takaa sinulle edullisen lainan ja saat varmasti valinnoillesi vastinetta.

Zmartan lainat ovat myös nykyään markkinoiden halvimpia, joten suosittelemme kilpailuttamaan lainatarjouksia myös sen palvelusta.

Jos laina ei ole mieluisa, niin sitä ei ole otettava vastaan ja voit jatkaa yhdistelylainan etsimistä tai jatkaa vanhojen lainojen lyhentelyä.

pienennä kuukauskulusi zmartalla yhdistämällä kalliit tekstiviestilainat ja osamaksut

Yhdistä kalliit pikavipit ja osamaksut Zmartalla >>

Muut toimivat palvelut, jossa yhdistät lainat helposti

Rahalaitos on suomalainen rahoitusfirma, joka tarjoaa kulutusluottoja lainan yhdistämistarpeisiin ja oikeastaan mihin hyvänsä tarpeisiin.

Voit hakea jopa 500 – 70.000€ lainan riippuen millainen taloudellinen tilanteesi on ja millaisella tasolla kuukausitulosi ovat. Yhteishakijan kanssa sinulla on parempi flaksi saada kaikista isoimpia lainoja.

Jos olet kiinnostunut kaikkien luottojesi yhdistelystä yhteen, Rahalaitos hoitaa sen sinulle maksutta kilpailuttamalla monta palvelua samalla kertaa. Parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen pääset, kun kilpailutat muutaman eri lainantarjoajan jo valmiiksi kilpailuttamat lainat keskenään.

Näin pääset aivan varmasti edullisimpaan lainaan kiinni.

 

Anna Rahalaitoksen yhdistää lainasi

Yksi ylitse muiden, kun haluat laittaa lainat yhteen nopeasti

Komplett Bank joustoluotto on vieläkin yksi uusimmista kohtuuhintaisesti palveluista Suomessa, josta saat pankkilainaa lainojen yhdistämistä varten.

Lainoissa on edullinen 3 kk:n Euribor-sidonnainen alkaen 7,49 % vuosikorolla ja lainan avausmaksu on 49 euron.

Lainassa ikärajat on asetettu 23 – 64 vuosien välille, hakija tarvitsee myös säännölliset vähintään 10.000 euron vuositulot ja puhtaat luottotiedot.

Palvelusta pystyt hoitamaan lainat yhteen helposti ja rahaa on tarjolla velkojen maksuun, jos olet hoitanut aikaisemmin raha-asiat moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä sekä sinulta löytyy tuloja.

Lainaan on saatavilla myös lainaturvavakuutus ja sen saaminen onnistuu nettihakemuksella vakuudetta.

Lainojen yhdistäminen onnistuu myös joustoluotolla ja sillä pystyt hoitamaan kerrasta kaikki pikavipit yhteen

Hoida lainat yhteen Komplett pankissa >>

 

Onnistuuko lainojen yhdistäminen, mikäli en ole työelämässä?

Eri lainojen yhdistäminen työttömänä on huomattavasti vaikeampaa, sillä suurin osa luotontarjoajista edellyttää säännöllisiä tuloja. Varsinkin nyt, kun korkoja on tiukennettu ja korona-aika ei tunnu hellittävän. Yhdistelylaina vaatii siis melkeinpä 100% varmuudella tuloja ja niiden todistaminen on pakollista.

Vaikka työttömänä on nimenomaan tärkeää säästää joka penni lainanhoitokuluista, saattaa se silti olla haastavaa, mutta myös kokeilemisen arvoista.

Mikään ei ole kuitenkaan mahdotonta. Jos olet nimittäin jo ennestään jonkin pankin asiakas ja olet hoitanut rahoitusasiasi moitteettomasti, voi tähän löytyä pieni mahdollisuus, vaikka olisit väliaikaisesti työtön. Yläpuolella esitetyt pankit ja lainanvälittäjät kuitenkin vaativat aina sinulta tuloja huolimatta haetko 500 euron, vai 70.000 euron kulutusluottoa.

”Myös pienillä tuloilla voi saada myönteisen päätöksen eli tämä ei ole este, vaan ehkä vain hidaste!”

Onnistuuko muiden lainojen yhdistäminen asuntolainaan?

Jos haluaisit päätyä kyseiseen ratkaisuun, emme valitettavasti voi antaa suoraa vastausta onnistuuko se vai ei, sillä se riippuu pankistasi ja sinun taloudellisesta tilanteestasi.

Tämän kaltaiset rahoitusjärjestelyt ovat mahdollisia, mutta suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan pankkiin ja selvittämäään tilanteesi ja nykyiset lainasi. Näin pankki voi harkita tapaustasi ja tehdä päätöksen sen perusteella.

Luoton yhdistämiseen liittyvät järjestelyt onnistuvat myös pankeissa

Jos et pidä verkossa asioimisesta, voit aina turvautua omaan kivijalkapankkiisi.
Pankkilainalla saat hyvän koron luoton ja säästät lainanlyhennyskuluissa.

Esimerkiksi pankeista lainojen yhdistämistä tarjoavat mm:

Lähtökohtaisesti voit saada kaikilta pankeilta jonkinlaisen ratkaisun tilanteeseesi, varaa aika lainaneuvojalle ja saat varmasti vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Yhdistä lainat nyt hyvän sään aikana tai käytä edes 5 minuuttia aikaa, niin huomaat järjestelyn olevan niin hyvä, että siihen tarttuminen tuo heti lomamatkan verran säästöä jo ensimmäisenä lainanmaksuvuotena!

Kerro omat kokemukset yhdistelylainasta

Onnistuitko vaihtamaan pois kalliit pikavipit ja muut velat? Herättikö artikkeli sinut vihdoin ja pääsit pois piinaavasta velkataakasta?

Löysitkö meiltä palvelun, josta sait yhdistettyä vanhat luotot yhteen pankkilainaan tai kulutusluottoon?

Kerro omia kokemuksia tai runosuonen sykkiessä vaikka koko oma tarina, kuinka pääsit pois velkavankeudesta lainojen yhdistelyn avulla. Jokaisella on oikeus kuulla tästä erinomaisesta ja ilmaisesta tavasta hoitaa talous laakista parempaan kuntoon!

 1. blank murolee 3.9.2016 at 12:37

  Onko tietoo onnistuisiko lainojen yhdistäminen asuntolainaan? Omalla kohdalla olisi kaikista paras ratkasu kun on pikkuluottoja ja asuntolainaa. Jos ei oo mahdollista niin pitää koittaa laittaa kaikki lainat yhteen nippuun perusluotolla..

 2. blank rantakari 10.12.2016 at 10:44

  Kuinkas tuo toimii eli jos otan yhdistelylainaa, niin maksaako lainapaikka suoraan velat pois vai saanko ensin rahat tilille ja sitten hoidan itse nuo lyhentelyt? Kysyn kun olen huono raha-asioissa ja pelkään että kerkiän tuhlaamaan osan rahoista jos tilille ilmestyy tuppo rahaa.

 3. blank Frustrated 21.11.2017 at 14:52

  No, kun saisikin sen yhdistelylainan 🙁

  • blank Ylläpito 22.11.2017 at 05:50

   Hei,

   Sellaisen saaminen edellyttää aina tietyn suuruisia tuloja lainapalvelusta riippuen ja luottotiedot täytyy olla kunnossa. Useimmat palvelut/pankit vaativat myös vähintään 20 vuoden ikää, että lainojen yhteen niputtaminen onnistuu. Omaa pankkia ei myöskään kannata sulkea pois kuvioista ja jos tulotilanne on kunnossa & vakityö löytyy, voitte löytää myös sopivan ratkaisun sitä kautta.

   – Ylläpito

 4. blank Leena 12.12.2017 at 14:14

  Hei! Minulla pitäisi olla kaikki asiat kunnossa; vakituinen työ ja säännölliset tulot, luottotiedot kunnossa ja elämäntilanne selkeä. Olen hakenut yhdistelylainaa jokusen kerran, mutta minulle ei ole myönnetty sitä, en tiedä miksi. Käyttäisin tuon lainan sataprosenttisen varmasti vanhojen lainojen yhdistämiseen. Viestini tarkoitus oli siis kertoa, että niin hieno ajatuksena kuin lainojen yhdistäminen onkin niin erittäin vaikeaa on yhdistelylainaa saada.

  • blank Ylläpito 14.12.2017 at 10:17

   Hei Leena,

   Yhdistelylainan saaminen ei pitäisi olla ongelma tässä tapauksessa. Jos lainaa on kuitenkin ennestään jo paljon (yli 10000 euroa) ja olet pienituloinen, voivat jotkut palvelut lyödä jarrua tästä syystä. Jos tulonne ylittävät selvästi 7200 euroa / vuosi, pitäisi ainakin lainanvälittäjien kautta ilmestyä jonkinlaista tarjousta. Oletko kokeillut lainan hakemista omasta pankista?

   Terveisin, Ylläpito

   • blank En ymmärrä 31.8.2018 at 13:20

    Aika jännä, kun eikös tuolla lainalla nimenomaan yhdistettäisi juuri ne 10 000 € entiset lainatkin?

    • blank Ylläpito 1.9.2018 at 05:37

     Hei,

     Kyllä toki, lainojen yhdistämisessä ei sinansä ole kattoa ja kulujen viilaus on pääasia. Kaikki on vain niin yksilöllistä ja koska emme informaatisivustona voi antaa suoranaisia tarjouksia, niin emme tiedä esim. milloin 10000 euroa tulisi edullisemmaksi, saati millä summalla. Lainojen yhteen pano kannattaa, mutta laskinta se vaatii, vaikkakin prosessi on yksinkertainen.

     Terveisin, Ylläpito (Aaron)

 5. blank Niklas 2.10.2018 at 10:46

  Olen koittanut hakea lainaa jopa yhteishakijan kanssa ja meidän taloudelliset tulot vuodessa ylittävät 40000e, mutta edes yhteishakijan kanssa emme ole saaneet 20000-50000e lainaa, vaikka molemmilla ikä ei ole este ja yhdisteltäisiin vanhoja lainoja pois. En ymmärrä, miksi jokaisella nettisivulla lukee, että ”helppoa hakea ja saada lainaa”, mikä ei edes ole totta.