Tietoa Talouteen.com toiminnasta

2015 vuonna perustettu Talouteen.com on puolueeton ja rehellinen suomalaisten rahoitusalalla työskentelevien/työskennelleiden henkilöiden ylläpitämä nettisivusto. Henkilöt sivuston takana omaavat vähintään yhden korkeakoulutuksen rahoitusalalta.


Pikku BIO – Author – eli kirjoittajasta:

Koska kyseesä on niin kutsuttu YMYL -sivusto, lukijoiden pitää tietää, ken tekstin takana on eli; Sivuston päätoimittaja / sisältövastaava Mikko Hintikka (ei omistaja – LinkedIn) on pitkän linjan KTM (Kauppatieteiden maisteri) ja lisäksi suorittanut päälle Henleyn MBA -koulutuksen, joten ala on hallusssa ja säästäminen verissä.

Lisäksi uudessa tulessa on tällä momentilla myös vielä https://www.lut.fi/opiskelu/maisteriohjelmat/kauppatieteiden-maisteriohjelmat, joka on myös talouspuolelle vankasti sijoittuva koulutusohjelma.  Osaamista siis löytyy – ehkä tekstejä pitäisi päivittää ahkerammin, mutta aina ei aika, eivätkä resurssit riitä.

Mentaliteetti on luokkaa ”Never Stop Learning”.


Nettisivu tarjoaa informaatiota ja neuvoja erilaisista säästämiseen liittyvistä asioista ja erilaisista lainamuodoista kuten asuntolainoista, autolainoista, kulutusluotoista, luottotileistä, pikalainoista ja luottokorteista.

Kaikki palvelut, tietoartikkelit & vertailut ovat tarkan syynin & kovasilmäisten henkilöiden seurannassa

Talouteen.com on keskittynyt suomalaisten netissä toimivien lainapalveluiden vertaamiseen. Kaikki palvelut toimivat Finanssivalvonnan, Kuluttaja-asiamiehen ja Aluehallintoviraston valvonnan alla, joten jokaisen palvelun takana on rekisteröitynyt ja luotettava Suomen lakeja ja säännöksiä noudattava lainayritys.

Pääset sivulta käsiksi kaikkiin lainapalveluihin Suomessa – hakeminen on maksutonta ja lainaraha liikkuu parhaimmillaan minuuteissa asiakkaan tilille!

Teemme kaiken aikaa kattavaa tieto- ja arviointityötä netissä toimivista luottoyhtiöistä ja kokoamme parhaat vaihtoehdot nettisivulle.

Talouteen.com vertailee ja tutkii Etelä-Suomen aluehallintoviraston hallinnoimia (tai pikemminkin tarkkailemia) luotonmyöntäjiä ja parhaat näistä pääsevät Award Winner 2018 eli sisältöpalkintotunnustuksen saanut Talouteen.com pyrkii tekemään vielä laadukkaampaa jälkeä tulevien kuukausien sekä vuosien vieriessäosaksi sivuston kattavaa informaatiopakettia. Olemme saaneet virallisen mitali-tunnustuksen erinomaisesta sisällönjakotyöstä. ”Award Winner 2018 & 2019 -sivusto” kuuluu nyt meidän ansioluettoloon neljän ja puolen vuoden sisukkaan työn ansiosta.

Talouteen.com ei ole lainanmyöntäjä itse, eli se ei itse myönnä lainoja, vaan ainoastaan tarjoaa kuluttajalle erilaisia Suomessa toimivia lainavaihtoehtoja.

Ylläpitäjät saavat pienen korvauksen, mikäli hakija päättää hakea lainan Talouteen.com sivulla olevan linkin kautta, jolla sivun toiminta rahoitetaan. On oma valintasi, päätätkö hakea lainan linkkimme kautta, vai et – jos kuitenkin toivoa saa, niin klikkaa linkkiä, sillä se ei sinulle mitään maksa.

Nettisivuston tarkoituksena on:

  1. Auttaa ihmisiä tekemään parempia päätöksiä mitä tulee arjen valintoihin (laajakaista, puhelinliittymä ja sähkösopimus jne.) ja lainaamiseen (asunto-, auto-, remonttilainat jne.)
  2. Nopeuttaa ja helpottaa lainan hakemisesta.
  3. Auttaa kuluttajaa säästämään kaikessa ja erityisesti lainan kulurakenteessa (lainan kulujen optimointi on tärkeää)
  4. Lainojen yhdistäminen on useissa tapauksissa järkevää – tarjoamme myös tähän yksityiskohtaiset ohjeet.
  5. Antaa nopeasti selkeä kokonaiskuva Suomen nykyhetken yksityisistä lainamarkkinoista.
  6. Tarjoamme myös lukuisia yleisiä arjen säästövinkkejä, joista on hyötyä monellakin tavalla.
  7. Jakaa nippelitietoa osake- ja rahastosijoittamisesta, emme kuitenkaan suosittele kenenkään kopioivan sijoitustrategiaamme.

Yhteydenotot:

Yhteydenotot voi lähettää info@talouteen.com tai blogi@talouteen.com sähköpostiosoitteisiin.

Molemmat mailit on koko ajan silmän alla, joten viesti lipuu perille molemmista! Jos koet, että viesti on kiireellinen, voit lisätä otsikkoon ”URGENT:” tai ”KIIREELLINEN:” -etuliitteet, jolloin saat yleensä vastauksen tuntien kuluessa arkisin kello 08:00-16:00 välisenä aikana. Viikonloppuisin sähköpostilaatikot pidetään kiinni.

Voit myös osoittaa viestit erikseen joko PT Mikko Hintikalle tai Ylläpitohenkilölle (Aaron).

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Meidät tavoitat myös Twitteristä (seuraa, jos haluat lukea taloustwiittejä, niin niitä laitellaan harvakseen, sillä meidän ylläpidossa ei ole ketään niin sanottua Twitter-fania tällä hetkellä!)

Meidät löysi (kun se oli vielä auki), mutta käyttö oli silti vähäistä, sillä monien kiinnostuskerroin sitä kohtaan, varsinkin Suomessa, tuntuu olevan vähäinen. Siinä varmasti syy, miksi G+ laitettiin roskakoriin, sitä ei nimittäin ole enää ollenkaan:

 Google ilmoitti asian lyhyesti näin:

In December 2018, we announced our decision to shut down Google+ for consumers in April 2019.

Heillähän ne kortit ovat käsisssään, kuten kaikilla muillakin isoilla korporaatioilla. Meillä normitallaajilla ei ole mitään sananvaltaa. Sama asia pätee Talouteen.com entiseen Facebook-tiliin, joka on sekin hylätty yritystilin järjestäen hankalaan paikkaan laittamisesta.