Talouteen.com: Tietoa meistä

2015 vuonna perustettu Talouteen.com on puolueeton ja rehellinen suomalaisten rahoitusalalla työskentelevien/työskennelleiden henkilöiden ylläpitämä informatiivinen alkujaan blogipohjainen nettisivusto.

 

Mini BIO – (Author) – eli kirjoittajasta:

Sivuston päätoimittaja / sisältövastaava on pitkän linjan Kauppatieteiden maisteri ja lisäksi suorittanut päälle Henleyn MBA:n, joten ala on hallusssa ja säästäminen verissä.

Lisäksi uudessa tulessa on tällä momentilla myös vielä Strategic Finance & Analytics, joka on myös talouspuolelle vankasti sijoittuva koulutusohjelma.

Mentaliteetti on luokkaa ”Never Stop Learning”.


Nettisivu tarjoaa informaatiota ja neuvoja erilaisista säästämiseen liittyvistä asioista ja kaikista lainamuodoista kuten asuntolainoista, kulutusluotoista,  pikalainoista ja luottokorteista.

 

Kaikki palvelut, tietoartikkelit ja vertailut ovat tarkan syynin sekä kovasilmäisten henkilöiden seurannassa

Talouteen.com on keskittynyt suomalaisten netissä toimivien lainapalveluiden vertaamiseen.

Kaikki palvelut toimivat Finanssivalvonnan, Kuluttaja-asiamiehen ja Aluehallintoviraston valvonnan alla, joten jokaisen palvelun takana on rekisteröitynyt ja luotettava Suomen lakeja ja säännöksiä noudattava lainayritys.

Pääset sivulta käsiksi kaikkiin lainapalveluihin Suomessa – hakeminen on maksutonta ja lainaraha liikkuu parhaimmillaan minuuteissa asiakkaan tilille.

Teemme kaiken aikaa kattavaa tieto- ja arviointityötä netissä toimivista luottoyhtiöistä ja kokoamme parhaat vaihtoehdot nettisivulle.

Talouteen.com vertailee ja tutkii Etelä-Suomen aluehallintoviraston silmän alla olevia luotonmyöntäjiä ja parhaat näistä pääsevät Award Winner 2018 eli sisältöpalkintotunnustuksen saanut Talouteen.com pyrkii tekemään vielä laadukkaampaa jälkeä tulevien kuukausien sekä vuosien vieriessäosaksi sivuston kattavaa informaatiopakettia.

Talouteen.com ei ole lainanmyöntäjä itse, eli se ei itse myönnä lainoja, vaan ainoastaan tarjoaa kuluttajalle erilaisia Suomessa toimivia lainavaihtoehtoja.

Ylläpitäjät saavat pienen korvauksen, mikäli hakija päättää hakea lainan Talouteen.com sivulla olevan linkin kautta, jolla sivun toiminta rahoitetaan.

On oma valintasi, päätätkö hakea lainan linkkimme kautta, vai et – jos kuitenkin toivoa saa, niin klikkaa linkkiä, sillä se ei sinulle mitään maksa.

 

Nettisivuston tarkoituksena on:

  1. Auttaa ihmisiä tekemään parempia päätöksiä mitä tulee arjen valintoihin (laajakaista, puhelinliittymä ja sähkösopimus jne.) ja lainaamiseen (asunto-, auto-, remonttilainat jne.)
  2. Nopeuttaa ja helpottaa lainan hakemisesta.
  3. Auttaa kuluttajaa säästämään kaikessa ja erityisesti lainan kulurakenteessa (lainan kulujen optimointi on tärkeää)
  4. Lainojen yhdistäminen on usein järkevää: tarjoamme myös tähän yksityiskohtaiset ohjeet.
  5. Antaa nopeasti selkeä kokonaiskuva Suomen nykyhetken yksityisistä lainamarkkinoista.
  6. Tarjoamme myös lukuisia yleisiä arjen säästövinkkejä, joista on hyötyä monellakin tavalla.
  7. Jakaa nippelitietoa osake- ja rahastosijoittamisesta, emme kuitenkaan suosittele kenenkään kopioivan sijoitustrategiaamme.

 

Yhteydenotot:

Yhteydenotot voi lähettää info@talouteen.com tai blogi@talouteen.com sähköpostiosoitteisiin.

Molemmat mailit on koko ajan silmän alla, joten viesti lipuu perille molemmista!

Jos koet, että viesti on kiireellinen, voit lisätä otsikkoon ”URGENT:” tai ”KIIREELLINEN:” -etuliitteet, jolloin saat yleensä vastauksen tuntien kuluessa arkisin kello 10:00-16:00 välisenä aikana.

Viikonloppuisin sähköpostilaatikot pidetään kiinni lähtökohtaisesti.

Katso tästä yhteistyömahdollisuudet.

 

Talouteen.com sosiaalisessa mediassa

Meidät tavoitat myös Twitteristä.

Seuraa, jos haluat lukea taloustwiittejä, niin niitä laitellaan harvakseen, sillä meidän ylläpidossa ei ole ketään niin sanottua Twitter-fania tällä hetkellä.