Autolaina ilman vakuuksia

Autolaina on usein paikallaan ja saatavilla, kun sellaista tarvitset!

Tiesitkö, että autolainan saa nykyään edullisesti netistä ilman käsirahaa? Oletko löytänyt itsellesi uuden menopelin ja homma on vain rahoitusta vaille valmis? Autolaina kannattaa hankkia nykyään netistä, jos oma pankki ei suostu sellaista myöntämään.

Onko uuden auton hankinta harkinnassa ja etsit sopivaa autolainan tarjoajaa? Haluaisitko hoitaa oman autolainan hakemisen sekä kilpailuttamisen siinä samassa helposti netissä?

Jos vastasit Kyllä, suosittelemme jatkamaan lukemista.

Unelmien kärry haaveena? Enää ei ole hätää, koska apu eli halpa autolaina löytyy läheltäsi ja vielä heti, eikä mitään ikäviä käsirahaosuuksia tai muita vakuita vaadita ollenkaan

Auton hankintaan menee aina rahaa ja se ei ole koskaan halpaa lystiä.

Nelipyöräinen kulkupeli on kuitenkin monelle pakollinen hankinta ja useimpien kohdalla tämä tarkoittaa pienen autorahoituksen hakemista.

Tässä vaiheessa me astumme mukaan kuvioihin, löydät nimittäin jo valmiiksi kilpailutetun edullisen osamaksulla lyhennettävän autolainan ilman vakuuksia ja takaajaa aina 70.000€ asti, joten hieman kalliimman auton hankintakin onnistuu.

Autolainan kilpailutus ja vertailu

Valitse sopiva autolaina taulukosta, pääset lukemaan lainapalvelun lisätietoja napsauttamalla ”Lue lisää” painiketta.

Löydät taulukon alapuolelta myös meidän valitsemat TOP5 (tai vähintäänkin parhaimmistoon kuuluvat) autolaina -palvelut Suomessa pienen esittelyn kera.

Lainapalvelu Ikäraja Päätös heti Lainatarjonta Korko* Maksuaika
bank norwegian hakemukseen 23 v.
Lue lisää
Kyllä, automaattinen päätös annetaan sinulle aina heti 1000-60.000 €
8,99 % –
1-15 v.
Komplett Bank on yksi selkeä autolainojen johtotähti ja samoin minkä tahansa lainan 23 v.
Lue lisää
kyllä 1000-50.000 €
4,99% – Päätä itse!
Rahalaitoksen autolaina voi olla jopa edullisempi kuin tarjous, jonka saat - jos saat - omasta pankista 20 v.
Lue lisää
Kyllä, päätöksiä voi tulla jopa useampi lähes välittömästi eli varaudu tarjoustulvaan 500-70.000 €
4,5% –
1-15 v.
Siirry hakemaan jopa 6%:n koron edullista lainaa auton hankintaa/ostoa varten ja tietenkin ilman käsirahaa. 21 v.
Lue lisää
kyllä 1000-10.000 €
6% –
2-5 v.
ostosraha hakemukseen 21 v.
Lue lisää
kyllä 400-10.000 €
29,5% –
1-8 v.
Palvelu tarjoaa usein osamaksullisen hyvän diilin, mitä tulee autoluottoon, ei muuta kuin hakemus sisään ja katso, mitä tuleman pitää 20 v.
Lue lisää
Jep, päätöksiä satelee nopeasti ja mitä paremmin raha-asiat on kuosissa, sen parempia pankkilainatarjouksia saat auton hankintaa varten 500-60.000 €
4,5 % – 1-15 v.
zmarta hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 500-60.000 €
4,19% –
1-15 v.
Rahoitu tarjoaa lainaa vapaaseen käyttöön eli autolaina edullisesti sen kilpailutuksen kautta onnistuu siinä missä pesukoneluottokin - tai mikä tahansa mihin nyt yleensäkin rahaa tarvitset  18 v.
Lue lisää
Kyllä, Rahoitu pystyy maksamaan lainan jopa tuossa tuokiossa heti teidän tilille 2000-60.000 €
4,19% –
1-15 v.

*Huomaa, että korko on vain suuntaa antava. Lopullisen koron saat aina henkilökohtaisesti, kun olet jättänyt hakemuksen sisään. Tämän jälkeen saat päättää, otatko vai jätätkö sen. Halvin autolaina löytyy kuitenkin yli 96%:n varmuudella edellä mainituista palveluista.

Yläpuolella mainitut 8 palvelua ovat tällä hetkellä ylitse muiden korko erityisesti huomioituna, mutta myös turvallisuus sekä muut lainaajan kannalta tärkeät seikat on laskelmoitu mukaan ja pisteytys on rakennettu sitä kautta.

Parhaat ja halvimmat autolainat nopeasti – TOP5:

Bank Norwegian on uusi lainafirma Suomessa, mutta erittäin tunnettu ja suosittu Ruotsissa ja Norjassa.

Suomalaisille lentoyhtiönä tutuksi tullut yhtiö tarjoaa vakuudetonta autoluottoa jopa 60.000€ saakka ja vain alkaen 8,99% korolla. Se on on ollut usein halvin autolaina, mitä verkossa on ollut tarjolla.

norwegian tunnetaan suomessa lentoyhtiönä mutta 2016 vuosi toi mukanaan meille myös sen pankkitoiminnan

Sen kulutusluotto on tämän hetken suurin, minkä voit Suomessa netistä saada ja tällä rahalla on jo mahdollista hankkia hieno uuden karhea ajoneuvo luksuksella höystettynä.

Monipuolinen Norwegian on hyvä valinta kaikille vähintään 23-vuotiaille ja sen kilpailukykyisesti hinnoitellut lainat on helppoa hakea verkosta ilmaisella hakemuksella pankkitunnuksia hyödyntäen.

Lue lisää Bank Norwegianista >>

Suomalainen autolaina ilman vakuuksia ja takaajia

Etua.fi autolaina – paras autolaina tarjous 2018 aina reaaliaikaisesti päivän hinnoilla kilpailutettuna useiden eri pankkien ja rahoitustarjoajien kautta. Palvelu tekee kaikkensa, että korko on sinulle pienin mahdollinen.

halvin autorahoitus tarjous etuan kautta ja saat yhdellä hakemuksella aina monta luottotarjousta

Pääset samalla myös todella helpolla, sillä Etua.fi kilpailuttaa yli 16 lainantarjoajaa ja etsii tarpeisiisi sopivan lainatarjouksen, jonka voit halutessasi hyväksyä sopimuksen ja lainaehtojen ollessa sinulle tarpeeksi hyvät.

Rahaa lainaan voit saada 2000 – 50.000 euroa ja vakuuksia ei lainalle tarvita (eikä käsirahaa), palvelun ikäraja on 20 vuotta.

Lue lisää Etua.fi autorahoituksesta >>

Freedom Rahoitus tarjoaa joustavan autolainan osamaksulla

Freedom Autorahoitus  – Toimii samoin kuten edellä mainittu lainapalvelu, se kilpailuttaa yli 20 rahoittajaa keskenään etsien Sinun vaatimuksia parhaiten vastaavan tarjouksen pitäen ykköskriteerinä edullisimman lainan löytämisen.

freedom autolaina on päivän paras ilmainen tarjous hakijalle

Jos haluat vakuudettoman 500 – 60.000€ luoton auton ostoon osamaksulla, suosittelemme tutustumaan myös tähän vaihtoehtoon ja muistathan, että tarjousten kilpailuttaminen ei maksa mitään.

Jos siis olet edes harkitsemassa lainaa, miksi et kilpailuttaisi luottotarjousta jo valmiiksi odottamaan sähköpostiisi?

Palvelun ikäraja on 20 vuotta ja puhtaat luottotiedot tarvitaan. Käsirahaa puolestaan ei vaadita ollenkaan.

Lue lisää Freedom Rahoituksesta >>

Lendo on autorahoitus kilpailuttajien tähdistöä

Vuoden paras autolaina tarjous 2018 lendolta on takuulla halpa, sillä se etsii monesta paikasta ja kerää kasaan parhaat firmat Lendo lainapalvelu etsii, kilpailuttaa ja lähettää autolainatarjoukset hakijalleen niin nopeasti kuin mahdollista.

Tarjolla on lainaa ilman vakuuksia 20 vuoden ikärajalla 500 – 50.000€ ja lainan haku on yksinkertaista, vain yhden hakemuksen täyttö riittää ja paperityöt voit unohtaa.

Voit kilpailuttaa aina lainatarjoukset ilman veloituksia ja voit päättää otatko tarjouksen vastaan vai et, jos tarjous ei miellytä, ei sitä tarvitse hyväksyä eikä se maksa hakijalle mitään.

Kaikki luottokelpoiset vakituisesti Suomessa asustelevat sekä vakituisia tuloja nauttivat soveltuvat palvelun asiakkaiksi.

Lue lisää Lendo-autoluotosta >>

Välittää autolainan pankista ja netistä – 100% ilman käsirahaa

Zmartan on tarjolla myös nuoremmille lainanhakijoille ja sitä kautta saat lainaa ilman vakuuksia vaikka olisit vasta juuri täysi-ikäinen.

Rahoitusta on tarjolla 500 – 60.000€ ja käyttökohde on täysin sinun päätettävissäsi, voit siis rahoittaa sillä uuden autosi joko osittain tai kokonaan.

zmartan autolainan saat nopeasti netistä valmiiksi ammattilaisten kilpailuttamana

Luotettava ja nopea Zmarta on kuluttajaystävällinen, piilokuluton ja turvallinen rahoittaja, jonka kautta saat luottopäätöksen hakemukseesi nopeasti netissä.

Voit pyytää maksuttomia lainatarjouksia suoraan sähköpostiin, Zmarta kilpailuttaa sinulle monta eri pankkia ilman, että olet sitoutunut ottamaan luottoa.

Lue lisää Zmartan autolainasta >>

Kuka voi hakea lainaa auton ostoa varten?

 • Työssä käyvä tai eläkettä saava Suomessa pysyvästi asuva vähintään 18-vuotias henkilö.
 • Raha-asiat täytyy olla hoidettu huolellisesti eli luottohäiriöitä ei saa löytyä.
 • Maksukyvyn täytyy olla realistinen, joten kuukausimenot eivät saa ylittää tuloja.
 • Jos sinulla useita päällekkäisiä luottoja, ei lainan ottoa voi missään tapauksessa suositella, mutta se ei aina kuitenkaan ole absoluuttinen lainaehto.
 • Sinulla täytyy olla pankkitili jossain suomalaisessa pankissa ja tarvitset hakua varten myös nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Autolainalaskuri laskee sinulle koron heti ja automaattisesti

Autolainalaskuri kuuluu luonnollisesti lainantarjoajien perustyökalustoon, saat tietää heti hakemisvaiheessa paljonko autolaina tulee kustantamaan, sillä autorahoituslaskin laskee automaattisesti kustannukset sinulle valmiiksi: näet kaikki kulut ja lyhennettävän kuukausierän sekä niiden määrän jo ennen kuin hyväksyt lainasopimuksen.

Autorahoitus laskuri on tärkeä työkalu ja jokaisen lainaajan on syytä tarkistaa huolellisesti paljonko lyhennettäväksi kk-eräksi muodostuu, näin pidät kuukausibudjettisi kurissa ja et joudu epämukavaan tilanteeseen taloudessasi.

Vaihtoehtoiset autorahoitukset:

A1 Autorahoitus

A1 autoluotto on yksi markkinoiden isoimpia tekijöitä tarjoten osamaksullisia autoluottoja niin uusiin kuin käytettyihin autoihinkin. Sen kautta onnistuu myös rahoitusleasing, joka on huoleton tapa hankkia auto käyttöön pitkäaikaisella vuokrasopimuksella, jossa auto itsessään toimii vakuutenasi.

Voit huoletta käyttää autoa miettimättä esimerkiksi arvon heikkenimisiä vuosien varrella. Lyhyesti prosessi menee niin, että valitset haluamasi auton haluamastasi autoliikkeestä ja ilmoitat haluavasi autolle leasingrahoituksen.

Autoliike hoitaa puolestasi kaiken kuten tilaamisen, vuosihuollot (näissä on muuten valtavat erot, käy ilmi Hesarin selvityksestä), vakuutukset, rekisteröinnin, korjaukset ja jopa renkaat vaihdot sekä pienet huoltotoimenpiteet.

Voit hakea tarjousta lainalle myös kivijalkapankista

Jokainen suomalainen omistaa tilin ja asiakkuuden jossain suomalaisessa kivijalkapankissa, joten miksi et hakisi sitä kautta rahoitusta menopeliä varten? Tai ainakin kokeilisi hakea, auto osamaksulla pankista on yleinen keino nelipyöräisen rahoittamiseen.

Jos kaipaatte autoon lainarahaa, pankista lainaaminen ei ole viisain vaihtoehto, mutta se voi olla edullisin. Totuus on, että parhaan lopputuloksen saat mahdollisimman hyvällä autolainavertailulla eli näkemällä hieman työtä lainan eteenEsimerkiksi Nordean autolaina ja Säästöpankin autoluotto ovat suoria edullisia rahoituskanavia upouutta autoa varten ja työssä käyvän hyvin raha-asiansa hoitaneen suomalaisen kannattaa harkita myös niitä vaihtoehdokseen.

Mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä arvostavan kannattaa kuitenkin valita jokin ensin esitellyistä vaihtoehdoista ja meidän ylivoimainen suosikki autolainaan on ehdottomasti nykyään Bank Norwegian autolaina.

Palvelu on myös siinä mielessä hyvä, että se säästää aikaasi kilpailuttaen sinulle monta eri pankkia ja lainantarjoajaa ilman sitoumusta ja kuluja yhdellä iskulla.

Jos tarjoukset eivät miellytä, ei lainasopimusta tarvitse hyväksyä ja voit jättää autolainan hakemisen siihen ja tietenkin kaikki tämä on sinulle kulutonta.

Muita autorahoittajia ovat mm. SAV-Rahoitus, Delta autorahoitus, Santander, Handelsbanken, S-Pankki sekä vertaislainarahoittajat Fixura ja Fellow Finance.

Korkoihin, kuluihin ja luoton saamiseen vaikuttavat tekijät.

Autolainan korko ja kulut vaihtelevat suuresti ja rahoittajissa on melko isojakin eroja.

Tästä syystä autolainavertailu kannattaa ottaa tosissaan ja muutaman lisäminuutin uhraus vertailuun ei ole koskaan haitaksi.

Hintaan vaikuttavat myös melko suorasti haetko luottoa yhteishakijan kanssa ja lisäksi kuukausipalkkasi määrällä on merkityksensä.

Opiskelijatkin voivat saada ja erityisesti ne opiskelijat, jotka tekevät opiskelujen ohessa sivutyötä ovat hyvässä asemassa ja autolainan saaminen on tälle kohderyhmälle helpompaa.

Autolaina opiskelijalle, jolla ei ole työpaikkaa ei välttämättä onnistu ilman yhteishakijaa tai omaisuusvakuuksia.

Vakuudettoman autolainan kilpailuttaminen netissä on vertailun startti

Onko sinulla jo olemassa vanha autolaina ja haluaisit, että korkokulut laskisivat?

Tämä on helppoa verkossa ja kaikki palvelut, jotka on listattuna tässä palvelussa hoitavat ilomielin sinulle paremman diilin nykyiseen autolainaasi.

Tämä ei vaadi sinulta ajallisesti mitään panosta, mutta luonnollisesti pankit ja palvelut haluavat, että sinun talous on hyvässä kunnossa.

Säännölliset tulot ovat siis edellytys, että autolainan kilpailutus on mahdollista. Nykyään toki myös uudet autolainat kannattaa kilpailuttaa aina, sillä vain näin löydät edullisimman.

Oliko artikkeli teille hyödyllinen?

Kerro se meille tai jätä arvosana kommentin muodossa, niin osaamme parantaa artikkelia parhaamme mukaan.

Voit myös kertoa omakohtaisia kokemuksia autolainan hakemisesta ja artikkelissa mainituista lainapalveluista. Myös virheistä voi ja saakin mainita. Jos olet lukenut artikkelia jo näin pitkälle, niin kilpailuta autolaina heti ja et tule pettymään.

6 Kommentit
 1. Vastaa blank Sammy Kehusmaa 23.5.2017 at 21:09

  Mistä saan 18 vuotiaana autorahoituksen 6000€On autoon ilma käsirahaa?

 2. Vastaa blank Anna Mäntynen 29.11.2017 at 11:02

  Hei, kiitos todella kattavasti ja hyvin kirjoitetusta artikkelista. Huomasin, kuitenkin, että listauksestanne puuttuu meidän uusi suomalainen autolainan kilpailutukseen avattu palvelu. Palvelumme avulla autorahoituksen kilpailuttaminen on entistä helpompaa. 🙂

  • Vastaa blank Ylläpito 30.11.2017 at 06:01

   Hei,

   Kiitos kommentistanne. Uusi autolainan kilpailutuspalvelu on huomioitu.

   Jouduin kuitenkin poistamaan mainoslinkin lähettämästänne viestistä.

   – Ylläpito

 3. Vastaa blank Petteri Roimula 18.12.2018 at 13:42

  Itse koin kivijalkapankin kehnoksi vaihtoehdoksi hakiessani rahoitusta auton hankintaan. Helpon autorahoituksen löytää muuta kautta huomattavasti kivuttomammin. Vaihtoehtoja kannattaa tosin harkita tarkkaan ennen päätöksen tekoa, ettei ikäviä yllätyksiä ilmaannu myöhemmin.

 4. Vastaa blank Anna 27.12.2018 at 13:03

  Kiitos vinkeistä auton rahoitukseen! Aihe on meillä pian ajankohtainen kun lastenkanssa ei enää pärjää ilman autoa, ja autolainojen kilpailutus pitäisi pian tehdä. Lisäksi minua kiinnostaisi vielä tietää enemmän auton ylläpidon kustannuksista, ja kuinka paljon rahaa olisi hyvä siirtää sivuun kuukausibudjetista autoa varten.

  • Vastaa blank Ylläpito (Aaron) 31.12.2018 at 19:47

   Hei Anna ja ratkiriemukasta sekä mahtavaa Uutta vuotta 2019,

   Autolainat kannattaa aina kilpailuttaa ja halvin voittakoon. Ylläpidon kustannukset riippuvat täysin autovalinnasta. Esimerkiksi Veyron Bugatin öljynvaihto kustantaa pelkästään 18.000 Amerikan taalaa, vaikka tuskin siitä perheautoksi ihan onkaan. Mutta näin esimerkkinä. Kannattanee siis laskeskella eri skenaarioita ja miettiä myös autovalintaa, sillä vain sillä perusteella voitte saada karkean vuosikustannusarvion kartoitettua. Myös tuurilla on tässä pieni roolinsa, sillä kaikki autot eivät ole niin pitkäikäisiä, valitettavasti.

   Ps. Siivosimme mainoslinkin viestistä.

   – Ylläpito

Kommentoi

Olethan ihminen? *