Teemmekö yhteistyötä?

Saatamme vaikka tehdäkin eli:

Haluaisitteko ryhtyä yhteistyötoimintaan meidän kanssa? Pallo on teillä ja olemme avoimia kuulemaan, millaisia Yhteistyötä - mailia kehään, niin katsotaanyhteistyöehdotuksia teillä on. Olemme kiinnostuneita villeimmistäkin sellaisista, kuitenkin sillä edellytyksellä, että niistä hyötyy kaksi osapuolta – eli Te ja me.

Sähköposti on kaikista tehokkain keino saada meiltä vastaus 24 tunnin sisällä arkipäivisin (viikonloppuna vastaus saattaa siirtyä arkipäivän puolelle), mailatkaa: blogi@talouteen.com

Emme (luultavasti) lähde tekemään yhteistyötä, mikäli:

  • Edustatte hämäräperäisiä verkkosivuja (ei lisäystä, tiedätte lukiessanne tätä, mikäli kuulutte tähän kategoriaan).
  • Teidän sivunne aihe on jollain muulla ”harmaalla alueella”, kuten aikuisviihteessä (aikuisviihde on ihan hyvä juttu kaikin puolin – ei negatiivista sanottavaa, mutta ei sovi meidän business -malliin).

Huomion arvoista on myös, että uhkapelisaittien sisältö katsotaan tarkasti, ennen kuin lähdetään toteuttamaan yhteistyökuvioita (toisin sanoen, sivuston täytyy olla laadukas).


Nämä tulivat ensin nopeasti mieleen, kaikki ehdotukset otetaan kuitenkin vastaan ja harkintaan, mitä tarjotaan eli antakaahan palaa vaan.

Voit ottaa yhteyttä meihin myös alapuolella olevalla kaavakkeella, mutta sähköpostitse saat huomattavasti nopeammin vastauksen.