Takuuvuokra laina: Hae paras laina vuokravakuuteen 2023

Onko muutto edessä ja tarvitset takuuvuokraan lainaa?

Takuuvuokra tekee aina ikävän loven jokaisen lompakkoon tilapäisesti ja välttämättä ihan niin paljoa ei tililtä löydy kuin vaaditaan.

Tässä tilanteessa laina tai kulutusluotto sopii erinomaisesti takuuvuokran maksuun (olettaen, että et saa mistään muualta hetkellisesti tarvittua summaa kasaan).

Vuokralle muuttaminen vaatii aina yleensä heti ensimmäisen 3 kuukauden vuokrarahan verran käteistä, ennen kuin hommassa pääsee edes alkuun.

Ja harvalta – erityisesti nuoremmilta – löytyy ihan niin paljoa puskuria kuin tässä tapauksessa tarvittaisiin.

Jos et saa lainattua summaa ensin esimerkiksi perheeltäsi, kannattaa kokeilla pankkilainaa tai käyttölainaa netistä seuraavista paikoista.

Pääset näin helpolla, etkä maksa suuria kuluja, erityisesti suunnitelmissa on maksaa laina takaisin nopeasti muutaman kuukauden sisällä.

 

Katso 5 parasta lainapaikkaa vuokravakuuslainalle:

 

Zmarta

Zmarta kilpailuttaa lainat sen 23:llä yhteistyökumppanilla etsien parhaat tarjoukset käsiinsä ja tarjoaa ne suoraan verkossa sinulle.

zmarta logoMonipuolinen ja uudenlainen lainapalvelu hoitaa edullisen pankkilainan korolla olevan kulutusluoton vuokravakuuksia varten.

Kaikki 20-vuotiaat ja moitteettomasti talous- sekä raha-asiat hoitaneet säännöllisiä tuloja saavat voivat saada Zmartalta lainatarjouksia.

Tarjousten määrä ja niiden korko ovat lähes suoraan verrannollisia tuloihin -> mitä paremmat tulot, sen edullisempi korko.

Jos haluat pankista lainaa takuuvuokraan, niin Zmartan avulla pääset monen pankin tarjontaan kiinni yhdellä hakemuksella.

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainatarjonta: 1000 – 60.000 euroa
 • Maksuaika: 12 – 120 kuukautta
 • Korko: Alkaen 4,41 %

 

Credigo

Credigon kulutusluotto kerralla tililinne maksettava laina ja se sopii hyvin esim. takuuvuokralainaksi, jonka saat nopeasti tilille.

credigo logoVakuudet ja takaajat saat unohtaa tyystin tämänkin osalta, sillä palvelu ei niitä vaadi.

Joustavan Credigon lainan saat maksettua myös paljon nopeammin takaisin ilman lisäkuluja ja luoton saamiseen vaaditaan vain 20 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot ja riittävän hyvä maksukyky (=jonkinlaiset tulot).

Huom! Jos rahatilanne on tiukka, voit ottaa heti ensimmäisen kuukauden maksuvapaata, joten voit aloittaa lyhentämisen vasta myöhemmin.

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainatarjonta: 500 – 10.000 euroa.
 • Maksuaika: 24 – 120 kuukautta.
 • Korko: Alkaen 8,90 %

 

Sortter

Sortter on varma valina ja tekee ison palveluksen puolestasi: se etsii aina ne kaikista parhaimmat tarjoukset 1000 – 60.000 euron väliltä, joten varaudu tutkimaan monta lainatarjousta.

sortter logoPalvelua käyttäessä säästät paljon aikaa ja sinun ei tarvitse lähteä itse toteuttamaan aikaa runsaasti syövää lainapalveluiden kilpailuttamista itse, vaan kaikki tarjoillaan sinulle hopealautaselta Sortterin suorittamana.

Tee viisas päätös ja lähetä yksinkertainen hakemus Lendolle: näet omat tarjoukset nopeasti ja yhteenkään niistä ei väkipakolla tarvitse tarttua.

Palvelun käyttäminen on aina ilmaista, vakuudetonta ja takaajaa ei vaadita.

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Lainatarjonta: 1000 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika: 1 – 20 vuotta.
 • Korko: Alkaen 4 %

 

Morrow Bank

Morrow Bank tarjoaa joustavaa lainaa takuuvuokraan, jossa on aavistuksen korkeampi ikäraja kuin keskimäärin, mutta tämä selittyy, että kyseessä on pankin myöntämä joustoluotto matalalla korkoprosentilla.

morrow bankSaat heti oman tarjouksen netissä ja jos lainaat alle 2500 euroa, saat vastauksen heti.

Tätä suuremmat summat taas ottavat aikaa hieman kauemmin, sillä niihin vaaditaan tarkemmat tuloselvitykset.

Vakuuksia tai takaajaa pankki ei sinulta vaadi.

Kulutusluoton käyttökohde voi ihan hyvin olla takuuvuokraan käytetty laina, jonka saat maksaa joustavaan tahtiin takaisin – tai vaihtoehtoisesti voit maksaa heti kaiken kerralla pois säästäen kustannuksissa.

 • Ikäraja: 23 vuotta
 • Lainatarjonta: 1000 – 50.000 euroa
 • Maksuaika: Ei erikseen määritetty
 • Korko: Alkaen 7,00 %

 

Bank Norwegian

Bank Norwegian on suosituin lainapalvelu ja ja se on ottanut nopeasti valtaistuimen paikan lainamarkkinoilla härnäten kaikkia, erityisesti pankkeja.

bank norwegianNorjalaisen Norwegian lentoyhtiön omistuksessa oleva pankki myöntää vakuudetonta lainaa 1 – 2 minuutin hakemuksella ja ehtoja ei ole vedetty tiukiksi.

Ehkä tässä piileekin pankin suosion salainen resepti!

Säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja vähintään 23 vuoden ikärajan pankki kuitenkin vaatii eli jos haluat samalla kulutusluottoa takuuvuokraan pankista ja netistä, on Bank Norwegian sopiva vaihtoehto.

Ikäraja: 23 vuotta.

Lainatarjonta: 1000 – 60.000 euroa.

Maksuaika: 1 – 15 vuotta.

Korko: Alkaen 6,99 %.

 

Haluaisitko vertailla lisää takuuvuokralainoja ja lukea kokemuksia?

Lainapalveluitahan riittää, jos et siis jostain syystä löytänyt sopivaa lainaa takuuvuokraa varten yläpuolella mainituista.

Eikö mikään edellä mainituista käynyt tai oletko alle 20-vuotias?

Omalaina.fi välittää lainoja alkaen 18-vuotiaalle.

Tästä palvelusta meillä on erityisen hyviä kokemuksia juuri takuuvuokralainaan.

Voit myös aina kokeilla lainan saamista omasta pankista ja mikään muu ei estä sinua lainan saamiselta kuin puuttuvat luottotiedot.

Tosin, luottotiedottomana vuokra-asunnon löytäminenkin on jo hyvin hankalaa, joten et välttämättä pääse etenemään tämän tiimoilta juuri mihinkään.

 

Kannattaako pikavippi takuuvuokraan?

Myös pikavippejä tarjotaan vuokranvakuuksien maksuun, joita voi nykyään suositella, vaikka vieläkin kaikista paras ratkaisu tähän on vieläkin perinteinen kulutusluotto ja sen hyvät puolet, joita yleensä tulee mukana paljon.

Kun olet muuttamassa vuokralle, on järkevää tutustua ensin laina-asioiden miettimistä lakiin asuinhuoneistoin vuokrauksesta yleisesti.

Tiesithän, että kulutusluottokin voi olla pikavippi, sillä näiden kahden erona on nykyään vain nimi.

Kaikki lainapalvelut tarjoavat mahdollisuuden lainan ennenaikaiseen takaisinmaksuun, joten vaikka haet muutaman tuhannen euron lainan alkuun esim. 1-2 vuoden maksuajalla, voit lyhentää sen pois kokonaan paljon aikaisemmin.

Emme listanneet ainuttakaan varsinaista pikalainaa tähän artikkeliin, sillä monet näistä ovat lainanvälitykseen erikoistuneita palveluita, jotka kilpailuttavat myös pikalainayrityksiä.