Takuuvuokralaina: 6 parasta luottopalvelua netissä

Onko muutto edessä ja tarvitset takuuvuokraan lainaa?

Takuuvuokra tekee aina ikävän loven jokaisen lompakkoon tilapäisesti ja välttämättä ihan niin paljoa ei tililtä löydy kuin vaaditaan.

Tässä tilanteessa laina tai kulutusluotto sopii erinomaisesti takuuvuokran maksuun (olettaen, että et saa mistään muualta hetkellisesti tarvittua summaa kasaan).

Vuokralle muuttaminen vaatii aina yleensä heti ensimmäisen 3 kuukauden vuokrarahan verran käteistä, ennen kuin hommassa pääsee edes alkuun. Ja harvalta – erityisesti nuoremmilta – löytyy ihan niin paljoa puskuria kuin tässä tapauksessa tarvittaisiin.

Jos et saa lainattua summaa ensin esimerkiksi perheeltäsi, kannattaa kokeilla lainan hakemista pankista tai netistä seuraavista paikoista. Pääset helpolla, etkä maksa suuria kuluja, jos suunnitelmissa on maksaa laina takaisin nopeasti muutaman kuukauden sisällä.

 

6 parasta paikkaa vuokravakuuslainalle netissä:

Vertaile suoraan alapuolelta ja valitse! Voitte pyytää tarjouksen useammasta paikasta ja verrata, missä on paras korko:

Ostosraha

Ostosraha tarjoaa nopeutta eli jos tarvitset pikaista rahaa muuttoa varten, niin vuokravakuuslainan saat Ostosraha on yhtä nopea tai nopeampi kuin pikavippi ja sitä saa kymppitonniin asti.21-vuotiaana sieltä aina 10.00 euroon asti, niillä edellytyksillä, että raha-asiat on hoidettu hyvin ja sinulla on säännölliset tulot.

Palvelu tunnetaan Suomen nopeimpana ja saat sieltä kulutusluoton ilman vakuuksia ja takaajia – jopa 15 minuutissa tilille! Joustava lainapalvelu tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia, kätevän e-laskun sekä paljon muuta.

Ikäraja: 21 vuotta yli 400 euron lainoissa.

Lainatarjonta: 400 – 10.000 euroa.

Maksuaika: 12 – 72 kuukautta (lainan maksu onnistuu myös paljon nopeammin).

Korko: Alkaen 29,74 %

 

Zmarta

Zmarta kilpailuttaa luotot sen 19:llä yhteistyökumppanilla etsien parhaat tarjoukset käsiinsä ja tarjoaa Zmarta rahoituspalvelun kautta saat pankkilainaa takuuvuokraan edullisesti.ne suoraan verkossa sinulle! Monipuolinen ja uudenlainen lainapalvelu hoitaa edullisen pankkilainan korolla olevan kulutusluoton vuokravakuuksia varten.

Kaikki 20-vuotiaat ja moitteettomasti talous- sekä raha-asiat hoitaneet säännöllisiä tuloja nauttivat voivat saada Zmartalta lainatarjouksia. Tarjousten määrä ja niiden korko ovat lähes suoraan verrannollisia tuloihin -> mitä paremmat tulot, sen edullisempi korko.

Jos haluat pankista lainaa takuuvuokraan, niin Zmartan avulla pääset monen pankin tarjontaan kiinni yhdellä hakemuksella.

Ikäraja: 20 vuotta.

Lainatarjonta: 500 – 50.000 euroa.

Maksuaika: 12 – 120 kuukautta.

Korko: Alkaen vain 4,19 %.

 

Credigo

Credigon pikavippi on kerralla maksettava laina ja se sopii hyvin esim. takuuvuokralainaksi, jonka saat Credigon pikalaina sopii korkeintaan 2500 euron takuuvuokralainaksi.heti tilille. Vakuudet ja takaajat saat unohtaa tyystin, sillä palvelu ei niitä vaadi.

Joustavan Credigon lainan saat maksettua myös paljon nopeammin takaisin ilman lisäkuluja ja luoton saamiseen vaaditaan vain 20 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot ja riittävän hyvä maksukyky.

Huom! Jos rahatilanne on tiukka, saat ottaa heti ensimmäisen kuukauden maksuvapaata, joten aloitat lainan lyhentämisen vasta myöhemmin.

Ikäraja: 20 vuotta

Lainatarjonta: 100 – 2500 euroa.

Maksuaika: 6 – 60 kuukautta.

Korko: Alkaen vain 3,25 % kuukausikorko.

 

Lendo

Varma valinta: Lendo, tekee ison palveluksen puolestasi: se etsii aina ne kaikista parhaimmat tarjoukset Lendo tekee takuuvuokralainaajan tehtävästä astetta iisimpää: ota rennosti, kun se kilpailuttaa lainat sinulle valmiiksi.500 – 50.000 euron väliltä, joten varaudu käsittelemään monta tarjousta!

Palvelua käyttäessä säästät paljon aikaa ja sinun ei tarvitse lähteä itse toteuttamaan aikaa runsaasti syövää lainapalveluiden kilpailuttamista, vaan kaikki tarjoillaan sinulle hopealautaselta!

Tee viisas päätös ja lähetä yksinkertainen hakemus Lendolle: näet omat tarjoukset nopeasti ja yhteenkään niistä ei väkipakolla tarvitse tarttua. Palvelun käyttäminen on aina ilmaista, vakuudetonta ja takaajaa ei vaadita.

Ikäraja: 20 vuotta.

Lainatarjonta: 500 – 50.000 euroa.

Maksuaika: 1 – 15 vuotta.

Korko: Yleensä alk. 8 %.

 

Komplett Bank

Komplett Bank on joustava pankkilaina, jossa on aavistuksen korkeampi ikäraja kuin keskimäärin, Komplett Bank joustava pankkilaina, jolla maksat vuokravakuudet helposti.mutta tämä selittyy, että kyseessä on pankin myöntämä joustoluotto matalalla korkoprosentilla.

Saat heti oman tarjouksen netissä ja jos lainaat alle 2500 euroa, saat vastauksen heti. Tätä suuremmat summat taas ottavat aikaa hieman kauemmin, sillä niihin vaaditaan tarkemmat tuloselvitykset. Vakuuksia tai takaajaa pankki ei sinulta vaadi.

Kulutusluoton käyttökohde voi ihan hyvin olla takuuvuokraan käytetty laina, jonka saat maksaa joustavaan tahtiin takaisin – tai vaihtoehtoisesti voit maksaa heti kaiken kerralla pois säästäen kustannuksissa.

Ikäraja: 23 vuotta.

Lainatarjonta: 1000 – 50.000 euroa.

Maksuaika: Ei erikseen määritetty: erittäin joustava sellainen!

Korko: Alkaen vain 4,9 % vuosikorko.

 

Bank Norwegian

Bank Norwegian on suosituin lainapalvelu ja se on ottanut nopeasti valtaistuimen paikan lainamarkkinoilla kiusaten kaikkia, erityisesti pankkeja.

Bank Norwegian lainaa pankista heti tilille 1000 - 50.000 euroa.Norjalaisen Norwegian lentoyhtiön omistuksessa oleva pankki myöntää vakuudetonta lainaa 1 – 2 minuutin hakemuksella ja ehtoja ei ole vedetty tiukiksi. Ehkä tässä piileekin pankin suosion salainen resepti!

Säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja vähintään 23 vuoden ikärajan pankki kuitenkin vaatii eli jos haluat samalla kulutusluottoa takuuvuokraan pankista ja netistä, on Bank Norwegian sopiva vaihtoehto.

Ikäraja: 23 vuotta.

Lainatarjonta: 1000 – 50.000 euroa.

Maksuaika: 1 – 15 vuotta.

Korko: Alkaen 8,99 %.

 

Eikö tärpännyt tai haluaisitko vertailla vielä lisää?

Lainapalveluitahan riittää, jos et siis jostain syystä löytänyt sopivaa luottoa takuuvuokran maksamista varten yläpuolella mainituista.

Eikö mikään edellä mainituista käynyt tai oletko alle 20-vuotias? Kokeile Credit24 joustoluolimiittiä tai tuoreempaa Rahapalvelua, joiden ikärajat ovat 19 vuotta tai tutki lisää lainoja täältä.

Voit myös aina kokeilla lainan saamista omasta pankista ja mikään muu ei estä sinua lainan saamiselta kuin puuttuvat luottotiedot. Tosin, luottotiedottomana vuokra-asunnon löytäminenkin on jo hyvin hankalaa, joten et välttämättä pääse etenemään tämän tiimoilta juuri mihinkään.

 

Älä ota pikavippiä takuuvuokraan – tai älä ainakaan heti ensimmäisenä vaihtoehtona.

Myös pikavippejä tarjotaan vuokranvakuuksien maksuun, mutta se ei ole suositeltavaa, vaan kaikista paras ratkaisu tähän on kulutusluotto. Tiesithän, että kulutusluottokin voi olla pikavippi, jos päätät maksaa sen vain nopeammin takaisin.

Kaikki palvelut tarjoavat mahdollisuuden lainan ennenaikaiseen takaisinmaksuun, joten vaikka haet muutaman tuhannen euron lainan alkuun 1 – 2 vuoden maksuajalla, voit ilmoittaa maksavasi sen pois kokonaan paljon aikaisemminkin.

Emme listanneet ainuttakaan pikalainaa tähän artikkeliin, vaikka kaksi palveluista toimittavatkin lainan pikavipin nopeudella hakijan tilille!

 

 

2 Kommentit
 1. Vastaa Päivi Leppänen 9.5.2019 at 13:49

  Voiko luottotiedoton hakea takuuvuokraan rahaa, paniikki olisi, tarvitsisin 400 euroa lainaa

  • Vastaa Ylläpito (Aaron) 11.5.2019 at 09:40

   Hei Päivi,

   Lähtökohtaisesti luottotiedoton ei valitettavasti voi saada lainaa meidän yhteistyökumppaneiltamme. Emmekä mainosta palveluita, joiden kautta luottotiedoton voi saada lainaa, ellei kyseessä ja taustalla ole valvottu, kotimainen ja luotettava rahoitusyhtiö.

   Ystävällisin terveisin,
   Ylläpito (Aaron)

Kommentoi