Pikavippi heti edullisesti – Nopea pieni pikavippi

Tiesitkö, että voit saada vieläkin pikavippiä monelta eri luotonmyöntäjältä keskimäärin 5-10 minuutissa?

Listasimme noin 15 paikkaa, mistä löydät pikavipin heti tilille 100 – 60.000€ ilman vakuuksia ja takaajia. Tosin joukosta löytyy nykyään myös palveluita, jotka tarjoavat vielä suurempia lainasummia.

Pikavippi heti, mitä enää mietit? Tarvitset sen kuitenkin pian, jos olet tällä sivulla. Vippi ei ole paha asia, vaan sillä on omat hyötynsä. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan nopeisiin pikavippeihin ja hakemaan pikalainaa netistä.

Löydät alhaalta Suomen suosituimmat pikavipit 2022 vuodelta helposti, nopeasti ja turvallisesti digitaalisella lainahakemuksella netistä.

Listasimme myös kaikki palvelut, joista voit saada pikavippiä edullisella korolla ja noin 15 minuutissa tilille. Löydät nämä vaihtoehdot heti taulukon kärjestä.

Sortter

Lainasumma

1000-60.000€

Korko

3,69-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

 • Laina edullisella korolla
 • Vuoden valinta
 • Yhdistää lainat kätevästi
Omalaina

Lainasumma

100 - 60.000 €

Korko

4,19-20%

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lue lisää

 • Jopa 34 eri palvelua samassa paketissa
 • Lainapäätös heti netissä
Rahalaitos

Lainasumma

500-70.000€

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

 • Vakuudeton laina nopealla päätöksellä
 • Tehokkain yhdistelylaina
Zmarta

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

 • Hae kulutusluottoa heti
 • Yleensä aina edullisin lainatarjous
Suomen Yhdistelylaina

Lainasumma

100 - 60.000 €

Korko

4,19-20%

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lue lisää

 • Suosituin ja edullisin lainojen yhdistäminen
 • Hoitaa kalliit lainat pois heti
Freedom Rahoitus

Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

 • Kulutusluottoa pankista
 • Yhdistä lainat
Ferratum

Lainasumma

1-4000 €

Korko

- 19,97%

Laina-aika

3-54 kk

Arvostelu

Lue lisää

 • Joustoluotto pienemmällä korolla
 • Tarjolla myös 2000-30.000€ kulutusluottoa
Sambla

Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,9-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

 • Lainatarjoukset 23 pankilta
 • Uusi palvelu toimii todella nopeasti
Lendo

Lainasumma

500-60.000€

Korko

4,9-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

 • Ilmainen kilpailuttaja
 • Tarjoukset vain minuuteissa
Komplett Bank

Lainasumma

1000-50.000€

Korko

7,49%-

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lue lisää

 • Pankkilaina turvallisesti
 • Vakuudeton joustoluotto
Bank Norwegian

Lainasumma

500 - 60.000 €

Korko

5,49-20%

Laina-aika

1 - 15 v.

Arvostelu

Lue lisää

 • Hae pankkilainaa
 • Kilpailutuksessa mukana myös muita pankkeja
Credigo

Lainasumma

500-10.000€

Korko

- 19,95 %

Laina-aika

2-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

 • Kulutusluottoa pienellä kk-erällä
 • Todella nopea
Rahoitu

Lainasumma

2000-60.000€

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

 • Parasta laatua
 • Helppo, nopea ja vakuudeton luotto
Bank Norwegian luottokortti

Lainasumma

100-10.000 €

Korko

0% -

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lue lisää

 • Vuoden suosituin luottokortti
Vippi-fi

Lainasumma

300-10.000 €

Korko

-19,99%

Laina-aika

- 88 kk

Arvostelu

Lue lisää

 • 3 eri tuotetta
 • Monipuolinen legendaarinen lainapalvelu
Näytä kaikki

Nykyään käytännössä jopa pankkilaina voidaan määrittää pikavipiksi, sillä korko pysyy kaikissa matalana ja tekniikka on todella nopeaa kaikissa verkosta saatavilla olevissa pikavipeissä. Tässä siis vastaus kysymykseen, mitä tarkoittaa pikavippi. Se on nopea laina, fiksuilla säännöillä, koroilla ja noudattaen lakeja ilman kompromissejä.

Tärkeä huomio: Osa artikkelista on tällä hetkellä vanhentunutta tietoa, korkokatto laittaa markkinoita uusiksi ja myllerrys on yhä päällä! Päivitämme tietoja niiden kehittyessä. Pikavippien ja kaikkien lainojen korkokatto on tällä hetkellä 20% ja luotoissa ei ole piilokuluja.


Mistä saan pikavippiä ilmaiseksi ja miten tämä on mahdollista?

Aikaisemmin koroton pikavippi löytyi vielä uusille asiakkaille useammastakin paikasta, mutta enää asian laita ei ole näin. Ainoastaan Ferratum Bank pystyy peruutussuojan turvin tarjoamaan jopa 30.000 euron lainaa ilman kuluja ja korkoa.

Onko pikalainavalikoima vähentynyt 2022 vuonna?

Klassiset pikavipit ovat kieltämättä määrällisesti pienentyneet yli 95 %:lla, joka on merkittävästi, mutta kuluttajan näkövinkkelistä katsoen tämä on vain positiivista. Pienemmät korot, paremmat laina-ajat ja kaikkiaan kuluttajaystävällisemmät ehdot ovat ehdottomaksi eduksenne. Myös termin kliseisyys on noussut, koska tänään pankkilaina on yhtä kuin pikavippi.

Kertaluonteinen pieni pikavippi

 1. Ferratum Bank tarjoaa kertaluonteista pikalainaa 2000 -30.000 euron väliltä joustavasti kaikille vähintään 22-vuotiaille 1-10 v. maksuajalla (peruutusaika 14 vrk).
 2. Vivus välittää nykyään Sortterin lainoja ja ei toimi enää samalla tavalla kuin, mistä se on aikaisemmin tunnettu Vivus oli ”Suomen ensimmäinen ilmainen pikavippi”.
 3. Credit24 joustoluotto oli 1-4000 euron vakuudeton pikalaina, joka menee myös pikavipistä. Nyt se toimii yhteistyössä OmaLainan kanssa.

Lisäksi ilmaistarjontaa on myös Limiitiltä ja Suomilimiitillä (ilmaistarjoukset eivät ole enää voimassa).

Useimmilta edellä mainituilta palveluilta kuluttajat voi avata kuitenkin vielä 2022 vuonnakin joustavan lainan, joka toimii vähän kuin luottokortti. Erona on vain, että se on puhtaasti nettipohjainen eli nostoja voi tehdä netistä, mobiilisovelluksella ja/tai tekstiviestillä (ilman lisäkuluja).


Huom! Tarkista aina tarjoukset pikavippipalveluiden sivuilta, koska ne eivät ole aina voimassa ja vaihtuvat nykyään usein, siinä missä laitkin koronapandemian takia.

Pikavippi ilman vakuuksia ja takaajia

Klassiset pikavipit ovat kieltämättä määrällisesti pienentyneet noin puolella, joka on paljon, mutta kuluttajan näkövinkkelistä katsoen tämä on vain positiivista.

pikavippi ilman vakuuksia ja takaajia mutta mistä kun vippipalveluiden määrä on laskenut alle puoleenTämä ei ole siis suomalaiselle pikavippien kuluttajalle lainkaan huono asia, vippipalveluiden vähentyminenhän on suora reaktio korkokattolaista, joka voimaan astuessaan, alensi vippien korot hyvin siedettävälle tasolle.

Ja vaikka suorat pikavippipalvelut ovatkin vähentyneet, tilalle on auennut palveluita, joista saa käyttöön jatkuvan luottotilin, josta voi vippiä voi nostaa 24h vuorokaudessa luottorajan päätyyn asti.

Näissä tuotteissa korot ovat entisajan vippejä edullisemmat ja kuluttajalla on vapaat kädet kontrolloida lainaansa netistä, tehden verkkopalvelussa kaikki nostot, lainanlyhennykset, eräpäivän siirrot ja maksuvapaiden kuukausien aktivoinnin.

Ja kun tili on kerran avattu, se on aina käytettävissä, hamaan loppuun asti (asiakkaan näin halutessaan) – kuluja ei tule avaamisesta, eikä myöskään tilin makuuttamisesta, vaan vasta kun ensimmäinen nosto tehdään.

Pikavippien lähes sukupuuttoon kuoleminen on siis kuluttajalle vain selkeää plussaa!

Mihin käyttötarkoitukseen pikavippiä voi hakea?

Käyttökohde on täysin vapaa, kuluttajalla on itsellään täysi valta määrittää mihin pikavippinsä käyttää, usein käyttökohdetta ei edes hakemuksessa kysytä, ellei rahan tarve ole selvästi suurempi, kymmenien tuhansien eurojen luokkaa.

Tässä tapauksessa harvemmin käytetään edes pikavippi nimikettä, vaan kyseessä on puhtaasti nopea netistä haettu laina, isompia summiakin kun voi saada tilille nopeasti ja vieläpä saman päivän sisällä, niin osittain nämäkin voi luokitella pikavippikategoriaan kuuluviksi.

Pienlainaa haetaan yleisemmin pienien yllättävien kulujen kattamiseen

Arkeen mahtuu juhlaa ja niin myös äkillisiä ikäviä kuluja, syitä on lukuisia, mutta pesukoneen hajoaminen, yksityislääkärilasku tai television rikkoutuminen saattavat ajaa kuluttajan pikavippihakemuksen äärelle. Pienlaina klassinen synonyymi tälle.

Monilla työssä käyvillä suomalaisilla liikenee tarvetta pikavipille juuri yllättävien kulujen kattamista varten elämänsä aikana, nopea pikavippi on yhä paras ratkaisu äkilliseen pikkurahan tarpeeseen, johon ei olla varauduttu.

Usein syyn ei tarvitse olla kummoinen, välillä tulee elettyä vähän turhan koreasti, toisin sanoen yli varojen, ja vippiin turvautuminen muutama päivä ennen palkkapäivää on tarpeen.

Nykyään muutaman euron kulut moisesta eivät suomalaista palkansaajaa juurikaan paina, tilanne oli toinen vielä ennen kuin pikavippi saattoi kustantaa viikoksikin kymmeniä euroja.

Pikavipillä voit helpottaa rahahuolet hetkeksi ja oikein hoidettuna se on turvallinen apu, kun laskujen sadetulva ei vain lopu, vaan kasvaa ja kasvaa. Pikavippi on ollut yli 700 000 suomalaisen pelastus, mutta se on silti huonossa maineessa yhä 2018 vuonna.

Pikavippi auton ostoon tai kunnostamiseen on myös yleinen syy

Auto on monelle elintärkeä väline Suomessa ja sitä käytetään paljon, erityisesti talvipakkasilla lapsiperhe yksinkertaisesti tarvitsee autoa kaupankäyntiä ja muita asiointeja varten.

Auton hankintaan tai kunnostamiseen tarvitaan rahaa, ja siihen pikavippi soveltuu oikein hyvin, edellyttäen ettei kyse ole uuden karheasta Volvosta tai jostain muusta kalliista autosta. Siihen sopii sitten autolaina, joista lisää täällä.

Oli syy mikä hyvänsä, hae halpa pikavippi tilille nyt kun sellaisesta ei enää, luojan kiitos, joudu maksamaan kiskurihintojakaan!

Kuinka nopeasti saan yleensä pikavipin tilille?

Nopeta pikavippipalveluita on paljon, kaikista nopein pikavippi löytyy Vivukselta, jonka saat alle vartissa käyttöön.

Tämä on oikeastaan se kaikista klassisin nopea vippi, Vivus oli nimittäin ensimmäisiä vippipalveluita, jotka siirtävät lainarahat heti asiakkaan tilille ja jotka ovat yhä toiminnassa. Myös monet muut palvelut pystyvät kuitenkin tilittämään rahat samassa ajassa tai jopa nopeammin, kuten Credigo. Myös muutama muu uudempi pikavipppaikka pystyy maksamaan pikavipin heti tilille palvelun aukioloaikojen sisällä. Esimerkiksi Easycredit tilittää pikavipin 10 minuutissa pankkitilille, ja vielä ilman takaajia tai vakuuksia.

Näiden kahden edellä mainitun maksuaja on todella pitkä, jopa 2-10 vuotta, mikäli näin haluatte.

Sivulta löytyvistä pikalainapaikoista (ja jopa pankeista) arviolta noin 85% maksaa rahat asiakkaan tilille heti, joten mikä tahansa palveluista sopii nopean vipin tarpeessa olevalle.

Halvin pikavippi on nyt helppo löytää

Halvin vippi on helppo hakea ja taulukossa olevat vipit ovat kaikki edullisia, joten niistä on erittäin hyvä lähteä liikkeelle.

Korkokaton myötä mitään lainapalvelu ei ole enää ainakaan hinnalla pilattu, eikä muissakaan ominaisuuksissa ole valittamista, joten minkä tahansa valitseminen ensimmäisenä, toisena, kolmantena ja miksei vielä neljäntenäkin vaihtoehtona on jopa suotavaa!

Halvin pikalaina löytyy yleensä tosi helposti, koska vaihtoehtoja ei ole rajattomasti ja 2022 vuonna ei ole enää sellaista käsitettä kuin kallis pikavippi tai piilokuluja, myöskään tekstiviestikuluja ei ole olemassa (kiitos Suomen lain! ja erityisesti 1.9.2019 korkokaton).

Hae pikavippi myös suoraan tavallisilta ihmisiltä

Kyllä, tämä on nyt mahdollista, sen meille mahdollistavat vertaislainapalvelut, joissa haet pikavipin yksityiseltä henkilöltä vippiyhtiön sijaan. Muutaman palvelun kautta voit hakea pikavippiä suoraan toiselta yksityishenkilöltä. Summat ovat kuitenkin vuosien varrella kohonneet yli tonnin pintaan, joten emme ehkä puhuisi enää pikavipeistä ja vertaislainatkin ovat kuihtuneet oikeastaan kokonaan pois.

Välikäsiä näissä ei ole ja vipistä kääritty tuotto menee yksityishenkilölle, joten sekä lainaaja, että vippiä hakenut henkilö voittavat, kuinka kätevää?

Vertaislainaus on silti nykyään tosi yleistä Euroopassa sen helppouden vuoksi, sitä kautta kuluttaja löytää myös usein poikkeuksellisen halpaa pikavippiä, sillä koron määrittää lainan tarjoava henkilö. Suomessa ilmiö on sahannut hieman molempiin suuntiin ja 2020 vuonna vertaislainatarjontaa on tarjolla todella niukasti.

Pikavippi yksityiseltä ei ole vaihtoehtona lainkaan hullumpi, ihan pienimpiä pikavippejä ei tällä hetkellä vertaislainapalveluista irtoa, mutta 500 eurosta ylöspäin kyllä.

 1. blank yrjö lindroos 3.10.2017 at 16:18

  Tarvitsen nopeasti 500€. 1 kk.

  • blank Ylläpito 3.10.2017 at 16:43

   Hei Yrjö,

   Emme valitettavasti toimi lainanmyöntäjänä, vaan pelkästään vertailemme ja esittelemme tahoja, jotka myöntävät pikavippejä ym. lainatuotteita. Suosittelemme siis kääntymään jonkin pikavippiyhtiön puoleen. Lainahakemukset ovat yksinkertaisia ja 500 euron pikavippi kuukauden maksuajalla onnistunee helposti, jos täytät pikavippipalvelun vaatimukset. 500 euron pikavippi pitäisi myös lähteä tilitykseen nopeasti, joten senkään tiimoilta ongelmia ei pitäisi olla.

   Olethan siis yhteydessä pikavippiyrityksiin. Tätä kautta homma lähtee eteenpäin, jos kriteerit täyttyvät. Tärkeintä on, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

   Terveisin,
   Ylläpito