Lainatarjous: Hae paras yhdellä hakemuksella 2023

Etsit oletettavasti lainaa ja haluaisit kilpailuttaa halvimman lainatarjouksen, mutta et ole aivan varma, kuinka edetä asiassa?

Nykyään lainaaminen on helppoa ja turvallista oikein toteutettuna, se on myös suhteellisen halpaa (ei asuntolainat – tai kaikki on toki suhteellista) ja hakeminen tapahtuu sähköisesti netistä.

Kaikki menee niin, että: täytätte siis yhden tai jopa kahden lainanvälittäjän hakemuksen ensin ja vertaatte melkein heti saamianne vastauksia.

zmarta laina tarjous
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Hae lainaa
omalaina logo
Ikäraja 18 v.
Tarjonta: 100-60.000€
Laina-aika: 1-20 v.
Hae lainaa
rahalaitos logo
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 500-70.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Hae lainaa
sortter tarjous
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Hae lainaa

Valitse vain sopiva palvelu yläpuolelta, jotka olemme listanneet viimeisten perustietojen kanssa ja koppaa halvin lainatarjous – tai useampia sellaisia.

Samaiset tarjoukset ovat myös nähtävillä verkossa lainanvälityspalveluiden kautta omalle tilille kirjautuessa ja ne ovat voimassa keskimäärin 3 viikon ajan.

Joskus jopa pidempään.

 

Kokeile parasta lainatarjous netistä

Vaihtoehtoja on rajatusti, jos tässä vaiheessa siis vielä mietit, mistä hakisit lainaa.

Ensimmäisenä esitelynä palveluna, Sortter on ilmainen, lainan välityksen ja kilpailutuksen tarjoaja välittäen lainaa 60.000€ asti alkaen 1000 eurosta.

Vastauksen hakemukseen saat arkisin aina alle tunnissa mahdollisia juhlapyhiä tai viikonloppua lukuunottamatta.

lainatarjous 2023Palvelun lainalaskuri laskee lainan korot ja Sortter (palvelun esittely) on muutenkin helppokäyttöinen sekä turvallisuuteen on panostettu vähintään yhtä paljon kuin sen rehelliseen kilpailutustoimintamalliin.

Palvelua käyttämällä varmistat aina edullisimman mahdollisen lainan koron, sillä ammattilaiset kilpailuttavat useampia yhteistyökumppaneita samanaikaisesti.

Palvelu tarjosi itse asiassa vielä hetki sitten aina halvimman lainan takuun ja teki sen myös aidosti, johon se siis aina pyrkii, mutta ilman parhaan lainatarjouksen takuuta.

Jos haluat itse valita omaan käyttöön sopivan lainan, pääset varmasti ihanneratkaisuun palvelun avulla.

 

Lisää tarjousvaihtoehtoja? Sekin on mahdollista, mutta ei välttämättä kannattavaa ajallisesti

lendo logoRuotsalaisen Lendon kautta on haettavissa 500 – 60.000€ lainaa nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia.

Lähettämällä yhden ainoan hakemuksen saat vastaukseksi sähköpostiisi pian useampia luottotarjouksia.

Nämä tarjoukset ovat ammattilaisten kilpailuttamia ja voit käydä tarjoukset läpi rauhassa, kaikki tämä on veloituksetonta.

Voit myös kilpailuttaa ja etsiä nykyiselle lainallesi edullisemman koron tai yhdistää olemassa olevat pikalainat, osamaksut ja muut lyhennykset yhdeksi lainaksi huomattavasti halvemmilla kustannuksilla.

Ikäraja Lendo-välityspalvelussa on 20 vuotta, hakijalla täytyy olla myös säännölliset kuukausitulot ja maksuhäiriöitä ei saa olla.

Täsmälleen samat vaatimukset, kuin edellisissäkin siis.

 

Riittääkö hyvä lainatarjous tai yli 20 vuoden kokemus lainatarjouksien välittämisestä?

Yleensä, Freedom Rahoitus etsii parhaat lainatarjoukset vakuudettomasti ja ilmaiseksi 1000 – 60.000 € ja maksuajan lainoille saa valita 1 – 15 vuoden väliltä.

freedom rahoitus logoSaat aina yhdellä hakemuksella monta eri lainatarjousta ja tarjouksien kilpailutus/vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään.

Tarkista lainan korko sitoutumatta mihinkään, jos tarjous miellyttää, voit ottaa sen vastaan.

Voit hakea lainan mihin tarkoitukseen hyvänsä: autoon, remonttiin, merkkilaukkuun tai mihin vaan, valinta on teidän.

Palvelun ikäraja on 20 vuotta, tämän lisäksi hakijalla täytyy olla osoite Suomessa, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kun haluat päästä helpolla, on Freedom Rahoitus kuin tehty sinua varten, sen kautta tavoitat yli 20 lainantarjoajaa yhdellä iskulla.

 

Etua.fi saattaa tarjota vielä lisää kermaa kakun päälle

Suomalainen Alma Median Etua.fi on helppo, halpa ja vakavarainen Suomalainen kulutusluottovälittäjä, joka kilpailuttaa monen eri pankin lainat sinulle ilman kuluja.

etua.fiTäytä hakemus netissä pienessä hetkessä ilmaiseksi, saat pian sähköpostiisi useita eri lainatarjouksia, joita voit käydä rauhassa läpi.

Tämä vaihe ei ole vielä millään tavalla sitova, jos löydät itsellesi sopivan lainatarjouksen, voit edetä hakemuksessa loppuun asti.

Jos miellyttävää ratkaisua ei löydy, voit jättää lainan hakemisen siihen paikkaan.

Etua.fi palvelu rahoittaa niin pienet kuin suuretkin hankinnat, luottoa on haettavissa 500 – 60 000 euroa pitkällä jopa 18 vuoden maksuajalla.

Kun haluat takuulla edullisen ja varman kulutusluoton, on Etua.fi yksi hyvistä valinnoista myös.

Tee hakemus tästä >>

 

Halvin lainatarjous tälle vuodelle

zmarta hyvä lainatarjousJo heti ylhäällä mainittuna, Zmarta erinomainen palvelu, joka välittää lainoja kilpailuttamisperiaatteella 1000-60.000 € ja laina-ajan hakija saa päättää itse 1 – 15 vuoden väliltä.

Miksi Zmarta kannattaa? Se on nopea ja hyvin helposti lähestyttävissä oleva kulutusluotonvälittäjä netissä, kun haluat lainan varmasti päivän parhaalla korolla, suosittelemme antamaan ohjat Zmartan käsiin.

Lähetä yksi ainoa hakemus, jonka täytät muutamassa minuutissa ja odota pieni hetki, saat kohta sähköpostiisi Zmartan löytämiä lainatarjouksia.

Tutki tarjouksia rauhassa ja jos sopiva vaihtoehto löytyy, voit jatkaa hakemuksesi loppuun asti, myös lainan allekirjoittaminen onnistuu digitaalisesti nettipankkitunnuksilla.

Zmartalla on ns. homma hanskassa ja palvelu ei voisi enää olla parempi!

 

Kestomenestyjäpankki suoraan Norjasta

norwegianMelkein varma, uljas Norjan Bank Norwegian, on menestynyt Suomessa ja sen monipuolinen nettilainapalvelu takaa keskimäärin halvat kulutusluotot jopa 60 000 euroon asti.

Etsitkö kertaluonteista lainaa, rahoitusta tai laina auton ostoa varten tai kulutukseen kertaluonteista käyttöluottoa?

Kaikki tämä on Norwegianin heiniä ja kuka tahansa 23-vuotias luottokelpoinen ja säännöllisesti tuloja saava voi hakea lainatarjousta netin kautta ilman paperitöitä.

Norwegian tarjoaa suurimman mahdollisen netin kautta saatavilla olevan kulutusluoton – isompia lainasummia löytyy enää vain kivijalkapankeista.

Lainatarjous annetaan heti, kun hakemus on sisällä systeemissä.

Tee hakemus tästä >>

 

Mistän tiedän, että lainatarjous on edullisin?

Tämän sinulle kertoo puhtaasti lainatarjouksessa ilmoitettu todellinen vuosikorko. Se on tarkin ja oleellisen mittari lainoja vertaillessa ja siihen on sisällytetä kaikki kulut.

Tyypillisesti edullisin korko lähtee edellä mainittujen palveluiden kautta tuloista riippuen 3,99 % tuntumasta.

Alimmat – ja ne erittäin harvat – lainatarjoukset ovat pankkien toimesta 3,8 %:n tienoilla, joten edes pankkilainavertailun kautta tuskin löydät parempaa tarjousta.

Nykyisen korkokaton suurin mahdollinen nimelliskorko ei saa ylittää 20%.

Koska korko kirjaimellisesti tarkoittaalainarahan hintaa”, niin on olennaisen tärkeää lähteä aina ensikädessä korosta ja laskea sen päälle muut kulut, joita ovat lähes aina lainan avausmaksu sekä kk-järjestelymaksu (keskimäärin 5 € /kk).

 

Reaaliaikaiset lainatarjoukset myös pienituloisille

Talouteen.com on etsinyt ne luotonmyöntäjät, joiden kautta saat reaaliaikaisen ammattilaisten kilpailuttaman lainatarjouksen – tai useita sellaisia – 500 – 70.000 euron väliltä teidän edellyttämillä lainaehdoilla.

Jos näistä mikään ei tärpännyt, niin tuskin tärppää muualtakaan.

Tämä johtuen siitä, että meillä on kasattuna oikeastaan aikalailla tämän hetken Suomen ”kerma” eri laadukkaimmat ja parhaimmat lainapaikat ja lainanvälittäjät.

Päivän halvin lainatarjous lähtee siis yhdellä hakemuksella nopeammmin, kun mikään järki pystyy selittämään.

Palvelut ovat nostaneet tasoaan ja etsineet keinon tarjota lainatarjoukset myös kuluttajalle, jolla on keskimääräistä pienemmät tulot.

 

Usein kysytyt kysymykset

Lainatarjouksistakin on mahdoton määrä kysymyksiä, vaikka suosittelemme nimenomaan ensin hakemaan niitä esimerkiksi: Omalaina.fi kilpailuttaa yli 25 pankkia – tee hakemus tästä.

Onko lainatarjous ja lainalupaus sama asia?

Käytännössä kyllä. Nämä ovat usein synonyymejä keskenään, mutta lainalupauksista yleensä puhutaan pankkien vakuudellisten lainojen kanssa, erityisesti asuntolainojen. Molemmat kuitenkin tarkoittavat, että olet saanut lainatarjouksen, joka on allekirjoitusta vaille valmis.

Mikä on lainatarjouksen voimassaolon kesto?

Tämä on aina pankkikohtaista. Yleensä se on noin 2-3 viikkoa, mutta olemme huomanneet, että se ei sieltä mihinkään todellisuudessa katoa. Yleensä vasta kahdessa kuukaudessa. Korko kuitenkin saattaa muuttua jopa ihan sinne suotuisaankin suuntaan, jos tarjouksen päälle lyödään uusi lainatarjous. Näinkin voi tapahtua.

Mikä on sitovuusaika tai miten sitä sovelletaan tarjouksiin?

Lainatarjoukset ovat teille tarjottuja, niissä ei ole sitoutumisaikaa, puhutaan tarjouksista. Kannattaa laittaa paino tälle sanalle eli et ole sitoutunut mihinkään. Olet hakenut lainatarjouksia ja nyt ne on esitelty pankin toimesta ja seuraava päätös on teidän. Pankin lainatarjous ei ole siis sitova, ellei siinä allekirjoista molemmilta puolilta.

Onko lainan sähköinen allekirjoitus lainsäädönnössä oikein?

On. Teet sen pankkitunnuksilla, henkilökohtaisesti. Se on erittäin vahva tunnistautuminen ja allekirjoitus on sama kuin tekisit sen kameran edessä kirjoittaen - tai lähes (juridillisesti).