Siltaraha – Varma rahoitus yrityksen tarpeisiin

Siltaraha on erinomainen laina yritykselle, jonka saat haettua netistä. Se tarjoaa rahoitusta firmoille pääasiassa lyhytaikaisiin tarpeisiin. Se on helppo ja nopea ratkaisu, kun yrityksellänne on kaikki kunnossa, mitä tulee talousasioihin.

Lainaa palvelu myöntää yritykselle – oli se sitten henkilöyhtiö, toiminimi tai osakeyhtiö –  aina 300.000 euroon asti alkaen ihan sieltä pienimmistä summasta eli 1000 eurosta. Summa määrittyy yritysmuodon mukaan.

Jos olette kiinnostunut palvelusta, niin saat aina tarkemmat tiedot heidän auttavasta asiakasneuvonnasta, meiltä tai heidän verkkosivultaan, mikäli joku asia on epäselvää.


Huom! Siltaraha XL -laina tai ”Pro” -versio luotosta myönnetään reaalivakuuksilla aina 500.000 € asti.


”Se on erinomainen 5 tähden väylä yrityksenne rahoitustarpeisiin.”

Siltarahapalvelu ansaitsee helposti täydet viisi tähteä

Hae Siltaraha -lainaa tästä >>

Siltaraha - Edullinen yrityslaina juuri teidän firman tarpeisiin

Rahoitusta ei kannata unohtaa, sillä se on monen yrityksen kasvun edellytys ja tähän palvelu sopii paremmin kuin hyvin. Se on simppeli yrityslaina, joka vaatii maksukyvyn lisäksi vähintään yhden takaajan ja siinä se pähkinänkuoressa.

Siltaraha ja sen hakeminen – kenelle ja miten?

Siltarahaa voivat hakea yritykset, jotka ovat harjoittaneet liiketoimintaa Suomessa vähintään 2 vuoden ajan ja samalla rekisteröityneet Suomeen. Yrityksen pitää olla luottokelpoinen, samoin lainan takaajana toimivan henkilön. Myös takaajan täytyy asua kirjoilla Suomessa (Väestörekisteriin merkityn osoitteen pitää olla Suomessa) ja samoin luottotiedot pitää takaajankin osalta olla kunnossa.

Hakeminen kolmessa vaiheessa:

  1. Täytä ensin ilmainen ja yksinkertainen hakemus vajaassa 5 minuutissa
  2. Saat yhteydenoton samana päivänä (kunhan kyseessä on pankkipäivä) ja päätös lainasta tehdään nopeasti
  3. Myönteinen päätös johtaa nopeaan maksuun ja rahat voi teknisesti siirtyä tilille jo saman päivän aikana*

*Palvelu suosittelee kuitenkin jokaista varautumaan 1-3 pankkipäivään, sillä näin kauan lainan siirtymisessä tilille keskimäärin kestää.

Siltaraha on kehittynyt palvelu ja sillä on asiakkaita aina Hangon seudulta Lapin maalle monella eri toimialalla. Se sopii paremmin kuin hyvin, kun rahoitustarve on akuutti.

Siltaraha luoton hakeminen lähtee lainalaskurista

Aloita lainan hakeminen lainalaskurista, josta näet lainan kuukausierän ja kokonaismäärän eri lainasummilla ja laina-ajoilla.

Tärkeintä on muistaa, että lainahakemuksen jättäminen palveluun ei kustanna mitään ja kilpailutus on ilmaista, niin toiminimellä toimivalle elinkeinonharjoittalle* kuin myös osakeyhtiölle. Eli hakemus kannattaa ehdottomasti jättää myös Siltarahalle. Siirry hakemukseen tästä, niin huomaat heti, kuinka helppo palvelun prosessi on.


*Yksityisenä elinkeinonharjoittajana voit saada lainaa 1 – 6 kuukaudeksi 1000  – 10.000 euroa ja lainan saaminen edellyttää kahden yksityishenkilön takauksen.

Siltaraha kokemuksia

Kun tarkastelee muiden henkilöiden kokemuksia itse palvelun verkkosivuilta, niin hyvin tyytyväistä asiakaskunta näyttää olevan. Ja emme näe asialle mitään estettä, sillä esimerkiksi palvelun kotisivut ja toteutus yleisesti on – niin kuin jo mainittu – sitä viiden tähden kastia hipovaa tai sinne uppoavaa. Niin kauan, kun kaikki toimii, ovat ihmisten kokemukset myös jatkossa varmasti hyvät.

Merkille kannattaa pistää, että kaikki informaatio on helposti asiakkaan löydettävissä, eikä mitään ole kirjoitettu pienellä präntillä, kuten joillain yrityksillä on tapana.

Lainan korko ja kulut

Yrityslainasta peritään aina läpinäkyvästi kiinteä toimitusmaksu. Muita kuluja ei tule, joten lainaajan on heti helppo hahmottaa, paljonko kokonaiskulut tulevat olemaan. Mitään piilokuluja ei ole ja Siltaraha on hyvin avoin ja selkeä itse palveluna, kuin lainan kulujenkin ilmoittamisen suhteen.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Palveluun voit ottaa helposti yhteyttä ja vastausta ei tarvitse odottaa kauaa, vaikka mistään ”24h -palvelusta” ei ole kuitenkaan kyse.

  • Osoite: Antinkatu 3 D, 7 krs. 00100 Helsinki
  • Oulun toimipisteen osoite: Kiilakiventie 1, 90250 Oulu
  • Kotisivut: www.siltaraha.fi
  • Yrityksen Y-tunnus: 2732852-4
  • Ota yhteyttä s-postin kautta osoitteessa: info@siltaraha.fi
Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi