DNA Liittymät – Tarjoukset, hinnat ja paketit

DNA Puhelinliittymät ja nettipaketit ovat tuttu juttu kaikille – tai lähes kaikille.

Joka kodin liittymä: DNA. Mitä muuta enää sanoa?Kaavailetko puhelinliittymäsäästöä, etsitkö halvinta hintaa tai nopeinta nettiä luuriin?

DNA saattaa tulla kysymykseen ja se on – sekä on ollut jo vuosien ajan – reilusti yli kolmanneksen suomalaisen valinta, joten operaattori lienee hyvin lähellä teidänkin sydäntänne.

Tällä ei ole kuitenkaan merkitystä, koska hinta merkitsee ja hinnaston me teille kerromme. Yli 83 % lukijoistamme asuu alueella, jossa DNA toimii 4G:na (tai 4G LTE:nä) ja antaa vähintään 50 megan nopeuksisia nettiyhteyksiä rajattomalla datalla.

Tutustu liittymiin tästä >>


Lue kuitenkin lisää, koska olet jo päässyt lukemisen makuun ja sinulla on mahdollisuus säästää, vaikka et sitä vielä välttämättä tiedäkään.

DNA on todella edullinen, tiedät sen viimeistään pian.

Kyseinen värssy on poimittu DNA:n nettisivuilta sitä muokkaamatta ja paikkansahan se pitää.


Liittymien vertailu vuoden tai kahden välein on automaattinen säästö, joka on todistettu moneen otteeseen. Vuosi 2019 ei tee tässä mitään poikkeusta, koska elämme aina muutosten aikaa.

DNA -liittymäkauppa tarjoaa sinulle helposti sopivan puhelinliittymän

Montaa vaihtoehtoa ei vieläkään ole ja hyvä niin! Vahvimmat kilpakumppanit ovat Moi Mobiili ja Saunalahden hypernopeat liittymät, joiden 1000 Mbit/s 5G -tekniikkaa ei vieläkään peittoa kukaan ottaen kaikki tekniset faktorit mukaan.

Paitsi hinnassa kylläkin, ja peruskäyttöön viimeisimpänä mainittu Saunalahti ei ole paras mahdollinen. Moi Mobiilissa taas on ”moni-simminen” ominaisuus, jota ei ole tarjolla muilla: tämä on perhekäyttöön paras kaikista. Sen sijaan, jatketaan DNA:n puhelinliittymien tiimoilta artikkelia eteenpäin.

 

DNA:ssa ei ole määräaikaisuuksia ja kaikille löytyy sopiva liittymä

Edullisien puheluiden ja tekstareiden lisäksi DNA tarjoaa nopean netin datakatottomana tehokäyttöönkin. Tehokäyttäjiä on kuitenkin pieni osa ja melko suurelle osalle riittää perinteinen DNA Jämpti -paketti alkaen vain 9,90 € / kuukaudessa. Tämän edullisemmin ei liittymää enää tällä hetkellä saa oikeastaan mistään. jos haluat käyttää nettiä.

Nopeampiakin ratkaisuja löytyy ja ne näet heti alapuolelta, mutta ota huomioon ”tiheä päivitysaste”, eli asetelmat todellakin muuttuvat, hinnat laskevat ja nopeudet sen sijaan nousevat. Näin on tapahtunut viimeisen vähintään viiden tai jopa kymmenen vuoden ajan. Elämme muutosten aikaa.

DNA:lta löydät superälypakettia ja niin paljon muuta, että meidän on mahdotonta pysyä kärryillä mukana: tästä syystä suosittelemmekin siirtymään DNA:n kotisivuille tästä.

Löydät aina päivitetyt tiedot, hinnaston ja nopeudet teleoperaattorin kotisivuilta.

Nopeimmat liittymät tehokäyttöön

Yläpuolella näet tämän hetken nopeimmat liittymät, joista Super 4G Rajaton on suosituin tai jaetulla kakkospaikalla Nopea 4G Rajaton Plus -puhelinliittymäpaketin kanssa.

Vilkaise myös kevyeen käyttöön tarkoitetut liittymäpaketit:

Kevyeenkin tai todella vähäiseen käyttöön on omat pakettinsa

Halvin DNA liittymä on klikkauksen päässä!

Kyllä, niin se on. DNA puhelinliittymän voit saada paremmilla ehdoilla kuin koskaan ennen ja tämäkin vuosi on tuonut lisää nopeutta ja kuuluvuusalueet paranevat – niin kuin niiden on tapana tehdä vuosi vuodelta.

Myös hinnasto elää kilpailijoiden mukaan ja operaattori koittaa olla edelläkävijä tarjoten halvimman liittymäpaketin kiinteällä hinnalla ilman käyttörajoitteita. Paketteja löytyy aivan jokaisen tarpeisiin, tästä voit olla varma!

Aloita valitsemalla minkälainen puhelinliittymä sopii sinulle parhaiten

Operaattorin puhelinliittymä -valikoima on suuri ja jokaiseen käyttöön löytyy joko valmis paketti tai sitten voit "luoda" sellaisen itse.

 

Pääset hyvin alkuun valitsemalla jonkin kuudesta vaihtoehdosta yläpuolella. Vain yksi klikkaus riittää!

  • Rajaton käyttö kiinteällä hinnalla.
  • Valitse valmis paketti, joka sopii sinulle parhaiten.
  • Liittymä, josta maksat aina käytön mukaan.
  • DNA-Prepaid liittymä saattaa tulla edulliseksi, jos puhelinkäyttö on vähäistä.
  • Puhutko paljon ulkomaan puheluita? Tähänkin löytyy sopiva paketti, joka laskee kustannuksia.

Voit räätälöidä juuri omanlaisen paketin ja tilata DNA Puhelinliittymän ilman määräaikaisuuksia netistä. SIM-Kortti lähetetään omaan postilaatikkoon tai voit hakea sen esimerkiksi R-Kioskilta tai lähimmältä postikonttorilta.

Tietoisku: DNA on perustettu vuonna 2001 ja sillä on yli 3,5 miljoonaa käyttäjää, lähde: Wikipedia.

Teleoperaattorin slogan kuuluu seuraavasi: ”Elämä on.”

 

DNA kokemuksia – liittymistä ei ole moitittavaa.

Kyseisen operaattorin jo yli kymmenvuotisena omistajana ainakaan kirjoittajalla ei ole mitään pahaa sanottavaa palvelusta. Jotain hässäkkää ulkomaan dataroamingin kanssa 2010-luvun taitteessa Lapin ja Ruotsin rajaa sahatessa tuli vastaan, mutta operaattori hoiti asian hienosti ilman, että siitä tuli lainkaan lisäkustannuksia.

DNA on ollut monen mittauksen mukaan nopein liittymä tietyillä alueilla ja se yltää huippunopeuteensa eli 300 megaan (nopein DNA Max 4G Rajaton)  monella alueella. Kokemukset nopeuden puolelta ovat ainakin pääkaupunkiseudulla ja Lahden sekä Tampereen alueella erinomaiset.

Yhteys on myös ilmeisen stabiili ja junassa verkko harvemmin junnaa, eikä edes ”YouTube-streamaus” aiheuta ongelmia. Kuuluvuusalue kattaa monet taajama-alueetkin, vaikka 4G LTE -nopeuksiin ei ihan aina ylletäkään. Palstat käyvät kuumana ja keskustelua käydään ”mikä on paras teleoperaattori”, DNA:n nimi on näkyvillä hyvin monen kirjoittajan teksteissä.

Tietenkin joku löytyy aina jotain negatiivistakin sanottavaa, mutta näin on joka tuotteen kohdalla. Aina ja ikuisesti. Voit tutustua DNA:n liittymiin täällä.

Plussapisteitä voi antaa myös näistä:

Operaattori tarjoaa mm. ”edullisuuslupauksen”, pidennetyn 3 vuoden takuun ja vaihtohyvityksen, mikäli ostat matkapuhelimen sen verkkokaupasta!

 

Entäpä asiakaspalvelu – mitä maksaa ja joudunko jonottamaan minuuttikaupalla?

Asiakaspalvelussa on aika ajoin jonoa, mutta jonotusaika on harvemmin yli 1 – 2 minuuttia, etkä maksa törkeitä taksoja puheluista.

Asiakaspalvelun puh. nro on 044-144-044 ja myyntipalvelun 0800-550-044. Suosittelemme kuitenkin käyttämään sivulta löytyvää Live-Chat -palvelua, joka on maksuton ja vastauksen saat aina todella nopeasti.

 

Uutta: DNA Deezer Premium – musiikkifanaatikkojen tai satunnaiskuuntelijoiden unelma.

Päivitystä: oletko musiikin kuuntelija? Deezer -palvleu tarjoaa sinulle yli 40 miljoonaa (kuukausitasolla määrä kasvaa sadoilla tuhansilla) kotimaista ja ulkomaalaista kappaletta. Lue täältä lisää, jos kiinnostuit.

Saat kokeilukuukauden 0 euron kustannuksilla ja jatkossa maksat 4,99 euroa / kk / 12 kk – jatkossa 9,99 euroa kuukaudessa ilman määräaikaisuuksia! Tässä on Suomen monipuolisin ”musakirjasto”, joka on puhelimessasi 24/7.

1 Comment
  1. Vastaa blank Pirkko Helander 18.2.2019 at 12:50

    Haluaisin Dna:lta edullisimman rajattoman puhelinkäytön kiinteällä hinnalla sekä hälytysjärjestelmän liittymän.

Kommentoi

Olethan ihminen? *