Telia – Puhelin- ja nettiliittymät edullisesti

Telia tarjoaa lyömättömän laatusuhteen puhelin- ja nettiliittymät niin perus- kuin tehokäyttäjällekin.

Telian puhelinliittymäpaketit saat niin räätälöityinä kuin peruspaketteinakin koko perheelle kilpailukykyiseen tai suorastaan edulliseen hintaan.

Millaisia kokemuksia meillä on Teliasta? No aika hyviä voisi sanoa, lue artikkeli ja muiden kokemuksista. niin päätös on helppo tehdä.Liittymätarjouksia on usein tarjolla, joita kannattaa kytätä, jos haluaa säästää ja saada samalla omaan käyttöön sopivan nopean liittymän. Suosittelemme aina kilpailuttamaan puhelinliittymät.

Kaikkiin liittymiin saat myös lisäksi tyytyväisyystakuun 30 vuorokaudeksi, jos, ”kaikki ei mene aina niin kuin  Strömsössä”, kuten operaattori näpsäkästi sivuillaan ilmaisee. Liittymiä on tarjolla yksityishenkilöille ja yrityksille.

Siirry Telian sivuille ja päivitä parempaan liittymään tästä

 

Telia liittymät: nappaa omasi – tarjontaa on joka lähtöön:

Telian liittymissä ei ole määräaikaisuuksia ja paketteja on taatusti jokaisen tarpeeseen. Saat liittymän edullisesti pieneen käyttöön ja tietenkin myös vaativaankin käyttöön löytyy XL-paketti, joka kattaa niin netin tehokäyttäjän ja kuin samalla paljon puheaikaa tarvivankin vaatimukset.

Kattava valikoima liittymiä jokaisen käyttöön. Valkkaa omasi, tutustu ja tilaa netissä.

Telia tarjoaa myös todella järeän 5G -liittymän, jonka voit tilata pelkästään netistä.

Kyseisessä teholiittymässä jyllää jopa 1000 Mbit/s netti ja saat siihen 1200 minuuttia puheaikaa sekä 1200 tekstiviestiä. Käyttö on rajatonta kotimaassa, Baltiassa ja Pohjolassa. EU/ETA-alueella dataa voit käyttää jopa 15 Gt kuukaudessa. Mikäli käyttö ylittää tämän, maksat jokaisesta uudesta alkavasta gigabitistä aina lisähintaa. Huom! Tiedot kannattaa tarkistaa Telian omilta sivuilta, sillä Telialla on paljon tarjouksia ja hinnat vaihtuvat vinhaan tahtiin.

Huomioi, että liittymäpaketit muuttuvat ja samalla keskimäärin parantuvat tiuhaan tahtiin, joten ajankohtaiset tiedot on syytä tarkistaa aina operaattorin kotisivuilta.

Tilaaminen netissä tapahtuu kolmessa vaiheessa todella helposti:

  1. Tutki valikoimaa ja etsi sinun tarpeisiin parhaiten osuva liittymä.
  2. Vertaa myös Moi Mobiilin ja Elisa Saunaladen liittymät parhaan hinnan varmistamiseksi.
  3. Jos päädyt Teliaan, varmista numerosi (tai hommaa tarvittaessa uusi).
  4. Vahvista tilaus ja saat SIM-kortin jopa jo seuraavana päivänä postiin.

Voit tilata liittymän netissä ilmaiseksi ja se on kaiken lisäksi helppoa kuin heinän teko!

Liittymistä nyt on vaan puhtaasti järjetöntä maksaa liikaa: tutki, vertaa ja kilpailuta liittymät aina parhaan hinnan varmistamiseksi.

 

Nettiliittymät: Valitse ”M” -paketin ja aina supernopean ”XXL -pakettin” väliltä.

Voit myös hommata kotiin nopean laajakaistayhteyden, joissa niidenkin tarjonnassa on tietenkin huomioitu vähemmän surffaajat kuin verkon todelliset tehokäyttäjät.

Voit tarkistaa saatavuuden Telian kotisivuilta ja tilata jopa 1000 Mbit eli Gigabitin ”XXL” laajakaistan kotiin. Pienin ”joka kodin netti” tarjoaa korkeintaan 50 Megabitin verkon, joka on sekin enemmän kuin riittävä peruskäyttöön.

 

Kokemuksia Telian puhelinliittymistä ja teleoperaattorin tarjonnasta yleisesti:

Telia on mukiin menevä ja kilpailussa pärjäävä operaattori, hinnat ovat kohdillaan ja se on hyvä valinta siinä missä muutkin liittymät.

Paketteja on joka lähtöön, etkä ole missään kohtaa sitoutunut pitämään pakettia mitään tiettyä aikaa ja niissä on aina 30 vuorokauden tyytyväisyystakuu.

 

Voinko irtisanoa Telia liittymän koska vaan?

Kyllä, liittymän irtisanominen / sulkeminen tai vaihtaminen toiseen teleoperaattoriin onnistuu, sillä et sitoudu mihinkään määräaikaissopimukseen. Myös saman numeron pitäminen onnistuu eli et joudu vaihtamaan sitä, mikäli päätät vaihtaa toiseen operaattoriin.

 

Myös liittymän päivittäminen onnistuu.

Jos valitset ”pienimmän” paketin ja tarvitset jossain vaiheessa järeämpää nettiyhteyttä tai enemmän puheaikaa, niin molemmat onnistuvat. Myös liittymän päivittäminen toiseen suuntaan onnistuu aivan samalla tavalla. Voit päivittää liittymät täältä joko parempaan tai ”huonompaan”.