Moi Mobiili Arvostelu: Kokemuksia ja liittymät 2023

Esittelimme Moi Mobiilin, joka tarjoaa mm. nopeita 4G- ja 5G liittymiä suomalaisille parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Vain 5 minuuttia ja saat tilattua/vaihdettua halvimman liittymän ja Moi hoitaa vaihdon puolestasi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin vaihtaa uusi SIM-kortti ja siinä kaikki.

Moi -liittymissä on paljon hyviä puolia ja vaikka tämän uudemman teleoperaattorin tarina on alkanut vasta 2016 vuonna eli se on yhä tuorein Suomessa, on tyytyväisiä Moi-asiakkaita jo merkittävä määrä.

Saat mm. max. 4 €/kk rajatun puhepaketin kotimaahan + EU/ETA-alueelle ja tehosurffareille sekä -pelaajille löytyy rajaton datapaketti kilpailukykyiseen hintaan aina jopa 1000 Mbit/s asti.

Jokainen Moi Mobiili -diili on huippu, sillä tässä on tämän hetken Suomen edullisin puhelinliittymä huolimatta, millaista liittymäpakettia etsit.

Moi liittymä kokemuksia

Tutustu Moi Mobiiliin sen kotisivuilta.

Moi Mobiili on edullisin vaihtoehto muihin teleoperaattoreihin verraten.

Et maksa ikinä turhasta ja et joudu sitoutumaan mihinkään.

 

Moi tuo nopeutta ja se riittää pelaamiseen sekä videoiden katseluun

Moi Mobiilin 5G-verkko saavuttaa jopa 1000 Mbit/s -nopeuden eli data kulkee jopa tuhat megaa sekunnissa!

Tälläisillä nopeuksilla pelaat mitä hyvänsä peliä verkossa, katselet videoita tai pystytät jopa omaan kotiin langattoman verkon kätevästi.

Vaikka se ei aivan pärjää nopeudessa esimerkiksi Elisan liittymille (ainakaan kaikilla paikkakunnilla)*, niin suurin osa ei edes huomaa eroa, koska vajaa 2 prosenttia käyttäjistä tarvitsee todellisuudessa yli kahden sadan megan yhteyttä.

*Ja merkille voi laittaa, että Moi:n testauksien mukaan esimerkiksi Turun ja Tampereen alueella, se performoi jopa paremmin kuin muut teleoperaattorit.

Tai samalle viivalle pääsi vain DNA, mutta ne käyttävätkin samaa verkkoa (onhan Moi:n omistajana myös DNA).

Jo kevyehkö 200 meganen siis täyttää täyttää ainakin yli 97% kuluttajan tarpeista.

Moi mobiili kokemuksia ja arvostelu

Tiesitkö, että tehokäyttäjälle riittää Moin peruspakettikin

Nopeudet tulevat vain kasvamaan tästä, alaspäin ei mennä muuta kuin hinnasto -osastolla!

Kaikki verkkosivut latautuvat salamannopeasti ympäri Suomea ja voit jakaa sitä ”verkottomalle” kaverillekin puhelimella – tai vaikka useammalle ilman, että nopeus kärsii.

Jo näinä päivinä kevyen 200 Mbit/s -kaistankin tukkiminen vaatii jo suorastaan työtä ja monta käyttäjää.

Peruskäytöllä (esim. Facebookkaus, WhatsAppaus, surffaus ja sähköpostin lukeminen) käyttäjiä voi olla jopa kymmenenta verkkoa kohden ilman ongelmia.

 

Moi Mobiili hinnasto ja liittymät

Moi Mobiilin hinnasto on näkyvillä yleisimmille paketeille yläpuolella ja hinnat ovat vähintäänkin kohtuullisia.

Halvin Moi Mobiilin liittymä kustantaa vain 9 €/kk ja myös kaikki sen muut liittymät ovat yksinkertaisesti Suomen halvimpia, myös laitenetti.

Pakettiin voi myös valita rajattomasti puheaikaa tai voit maksaa vapaasti käytön mukaan.

Suosittelemme kuitenkin muuttamaan puhetottumuksia siihen suuntaan, että puhelut vähintään perheen ja kavereiden kesken hoidettaisiin verkon kautta ilman kustannuksia.

Se on edullisempi (tai halvin) verrattuna muihin puhelinliittymiin ja se tarjoaa ainutlaatuisen ”monen simmin liittymätilin”, joita ei ole muiden operaattoreiden toimesta tarjolla.

Tarkempaa tietoa hinnastosta löydät vielä Moi.fi kotisivuilta ja sieltä löydät myös mm. ulkomaan hinnaston.

Toimiiko Moi ulkomailla?

Moi Mobiili toimii myös ulkomailla oikein nätisti, jos laitenettiä ei lasketa mukaan.

Halvin 9 €/kk Moi Potti liittymä tarjoaa 9 Gt EU-roaming dataa per kuukausi ja Rajaton 4G taas 18 Gt siinä missä muhkein Reilu 5G tarjoaa sen 25 Gt.

Hinnat ja datamäärän päivitykset ovat 2023 vuoden maaliskuulta, eli näiden aina ajan tasalla olevat tiedot näet menemällä Moi Mobiilin sivuille.

 

Moi:n kuuluvuusalue ja verkko kattaa pitkälti koko Suomen

Moilla on käytössä DNA:n supernopea 4-5G LTE Verkko, joka toimii reilusti yli 90 %:n suomalaisen asuinalueella.

Jos 5G-verkkoa ei ole käytettävissä, osaa SIM-kortti automaattisesti ottaa seuraavaksi nopeimman verkon käyttöön.

Verkot paranevat jatkuvasti, nopeudet kasvavat ja mikä parasta: hinnat tippuvat!

Jos olet erityisen tarkka nopeuden suhteen, suosittelemme tarkistamaan kuuluvuuskartan, jonka löydät Moi Mobiilin kotisivuilta.

 

Moi Mobiili liittymä kokemuksia ja lyhyt yhteenveto

Moi Mobiilista meillä on hyvät kokemukset niin kuin on myös monella muulla suomalaisella ja se on todistettavasti alkanut syömään osuuksia muilta operaattoreilta liittymän erinomaisen kuuluvuuden, hinnan ja nopeuden takia. Positiivista siinä on, että saat yhdelle liittymälle monta SIM-korttia.

Saarisen perheellä on myös erinomaiset kokemukset Moi Mobiilista ja säästöä alkoi kertymään välittömästi reilusti yli 500 euroa vuodessa:

Erikseen laskutettavat liittymät tulevat monissa tapauksissa kalliimaksi ja ”dataa roikkuu turhaan” ja esimerkiksi 2-5 hengen perheille – tai miksei suuremmillekin – Moi Mobiili on erinomainen ratkaisu!

Saarisen perheen kokemus Moi Mobiilista on positiivinen

Pääset tilaamaan Moi -liittymän tästä >>

Asiakaspalvelua voi kehua myös ja Live-Chat -ominaisuudella saat heti vastauksen kysymyksiin, joka on auki arkisin kello 08:00 – 18:00.

Ainakin yhdeltä operaattoreilta tämä ominaisuus puuttuu kokonaan vieläkin ainakin toistaiseksi.

 

Moi: Yritystiedot ja asiakaspalvelu:

Osoite on Mechelininkatu 1 A, 00180 Helsinki (Helsinki Business Hub) ja yrityksen taustalla toimii Moi Mobiili Oy, jonka Y-tunnus on 2758687-3.

Asiakaspalveluun voit olla kätevimmin yhteydessä Live-Chatin kautta arkisin kello 08:00 – 18:00 välisenä aikana.

Muina aikoina (tai koska vaan), voit olla asiaskaspalveluun yhteydessä sähköpostilla: asiakaspalvelu@moimobiili.fi tai sitten puhelimitse numerosta 044 770 6000 (mpm/pvm).

 

Usein kysyttyä Moi Mobiilista

Mitä verkkoa Moi käyttää?

DNA:n verkkoa, vaikkakin yritys aloitti toimintansa ilman omaa verkkoa täysin virtuaalioperaattorina vuokraten käyttöoikeudet DNA:n verkkoon.

Kuka on Moi:n omistaja tällä hetkellä?

Moi Mobiilin on omistanut DNA 2019 vuodesta lähtien ja sen perustajajäsenet ovat yhä mukana toiminnassa ja liittymiä myydään Moi-brändinimen alla.

Miten vaihdan liittymän?

Moi hoitaa tämän kaiken teidän puolestanne, kun olet vain ensin valinnut, minkä liittymäpaketin haluat. Tässä ei tarvitse siis hikoilla!

Mitä voin tehdä Mun Moi sovelluksella?

Voit hallinnoida sieltä omia palvelujasi. Myös uuden SIM-kortin tilaaminen onnistuu sekä oman liittymäpaketin muokkaaminen lennosta tarpeen mukaan. Näet myös jokaisen simmin datan kulutuksen.

Voinko Moin verkolla rakentaa kotinetin kaikkiin laitteisiin?

Kyllä pystyy, ja se on jopa kannattavaa, sillä siinä sekä säästät kuluissa ja pääset 5G-verkon kautta 1000 Mbit/s nopeuteen asti.

Voit kirjoittaa omat kokemukset Moista meille ja koko kansalle ilman sensuuria kommenttikenttään!

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi