Euroloan MasterCard -luottokortti esiteltynä

Euroloan luottokortti on perinteinen perusluottokorttien kategoriaan kuuluva MasterCard -luottokortti, johon saat 1000 – 2000 euron luottorajan.

Kortin saa haettua netistä: yksi hakemus, ei vuosimaksuja. Pelkästään nettipankkitunnukset riittävät.

Kortin tarjoaa Euroloan, joka on laajentanut tarjontaansa merkittävästi viimeisen muutaman vuoden aikana, tosin sen taival loppui 2019 vuoden syksyllä lopullisesti.

Kortti on verrattavissa käteviin joustoluottoihin, mutta saat siinä mukana kaikki MasterCard -luottokortin ominaisuudet sekä vielä oman Euroloan joustoluoton tämän lisäksi.

Et tarvitse vakuuksia korttiin ja sillä teet kaikki ostot turvallisesti kaupoissa, verkossa ja ulkomailla.

Euroloan Mastercard luottokortti kokemuksiaLuottokortin kulurakenne on selkeä ja siinä ei ole mitään piilokuluja tai epäselviä ehtoja. Et joudu maksamaan myöskään mistään turhasta eli kiinteitä tai juoksevia kuluja ei ole, mikäli luottosaldoa ei ole piikissä (jos saldoa on avoinna, maksat silloin tilinhoitomaksua 5,90 euroa / kk).

Vaatimuksina luottokortin saamiselle ovat täysi-ikäisyys, pankkitunnukset, suomalainen osoite, säännölliset tulot & puhtaat luottotiedot. Ylimääräisiä liitteitä ei kysellä eli lainaa ilman tuloselvityksiä yleensä kortin kautta saa.

 

Vuosimaksuttoman MasterCardin haku on näinkin helppoa:

  1. Täytä 24h / vrk nopea sähköinen hakemus ja saat päätöksen heti ilmaiseksi verkossa.
  2. Voit allekirjoittaa hakemuksen sähköisesti pankkitunnuksilla (jos koet sen sopivaksi), jolloin hyväksyt samalla myös kortinmyöntäjän ehdot.
  3. Viimeistele hakemus/tilaus ja kortti lähetetään mahdollisimman nopeasti kotiinne.

Ja tässä kaikki: kortti toimitetaan hakijalle keskimäärin noin 2 viikon kuluessa, vaikkakin joskus toimitusaika on kuitenkin huomattavasti nopeampi.

Se on siis hitaampi kuin nopeimmat lainat, mutta luottokorttien toimitusajat ovat väkisinkin aina vähintään muutaman vuorokauden.

 

Meidän kokemuksia Euroloan MasterCardista.

Euroloan MasterCard -luottokortti on peruskortti, joka on kelvollinen kenelle tahansa vähintään täysi-ikäiselle, joka on vailla luottokorttia & joustoluottoa arjen perustarpeisiin.

Ainoa miinuspuoli kortissa on sen pitkä toimitusaika, joka on noin 2 viikkoa. Jos haluat perusluottokortin, jossa saat mukana myös lentopisteominaisuudet sekä 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa, suosittelemme myös vähintään vertaamaan Euroloanin korttia Bank Norwegianin myöntämään Visa luottokorttiin.

Euroloan on palveluna hyvin luotettava ja turvallinen ja sillä on myös kansainvälinen tietoturvasertifikaatti (ISO 27001). Palvelu on suojattu sekä mobiili- että verkkoympäristössä TLS-tietoturvasuojauksella. Toiminnassa noudatetaan hyviä tapoja sekä luonnollisesti Suomen lakeja sekä säännöksiä. Avi eli Aluehallintovirasto valvoo tiukasti kaikkia Suomessa toimivia lainapalveluita ja luottokortinmyöntäjiä.

Eikö kortti tunnu sinulle sopivalta? Voit katsastaa kaikki muut luottokortit listattuna täältä.

Euroloan on palveluna luotettava ja turvallinen sekä aluehallintoviraston hyväksymä.

 

Millainen korko Euroloan luottokortissa on?

Luottokortin todellinen vuosikorko on 29,90 % ja viitekorko on 18,80 %.

Korttiin ei sisälly kiinteitä kk- maksuja, mutta jos sinulla on luottopiikkiä auki, maksat tilinhoitomaksua aina 5,90 euroa kuukautta kohden.

Luottokortti ei ole edullisin vaihtoehto niiden jatkuvasti kasvavassa kirjossa, mutta sillä on kuitenkin jo yli 20 000 tyytyväistä omistajaa ja se tuo runsain mitoin joustavuutta arkeen – ja myös juhlaankin.

Korttia ei enää myönnetä, sillä Euroloan on lopettanut toimintansa, joten suosittelemme tutkimaan meidän vertailemia lainoja sen sijaan.

 

Lisäjoustoa? Saatte kaksi maksuvapaata kuukautta halutessanne.

Maksuvapaat kuukaudet tuovat lisäjoustoa ja voit käyttää niitä tarvittaessa.

Voitte myös valita, maksatteko nostetun luoton minimierissä (ja sen suuruuden) tai pystytte toki vaihtoehtoisesti lyhentämään koko luottosaldon yhdessä kertaerässä. Eräpäivän valinta on myös hakijan oma valinta ja sen saatte päättää itse.

 

Yhteystiedot, tiedot kortin tarjoajasta & asiakaspalvelu:

Kortin tarjoajana toimii Euroloan Consumer Finance Oyj, asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse joka päivä 24h / vrk (operaattorihinta 0,08 euroa / puhelu + 0,17 euroa / minuutti.

Voit myös asioida palvelun kotisivuilla suoraan Live-Chatin kautta, joka on kaikista helpoin tapa tavoittaa asiakaspalvelu. Live-Chatin löydät sivun oikeasta kulmasta klikkaamalla ”Kysy chatissa” -painiketta.

Suora ”Compass” -luottokortti asiakaspalvelu toimii arkisin klo 9.30 – 16.30 numerosta 020-429-1730

 

Meitä kiinnostaisi kuulla myös teidän kokemukset luottokortista:

Jos olet kortin omistaja tai olet joskus omistanut sen, haluaisimme kuulla suoria käyttäjien kokemuksia niin hyvässä kuin pahassa.

Kommentoimalla voit helposti jakaa arvokasta omiin kokemuksiin perustuvaa tietoa ja auttaa muita kuluttajia tekemään harkitsemaan luottokorttia myös kommenttien/arvosteluiden perusteilta. Mainostaminen tai linkkien viljely ei ole sallittua, elleivät ne tuo selvää lisäarvoa pysyen artikkelin aiheessa.