Morrow Bank Luottokortti: Arvostelu ja kokemukset

Morrow Bank (entinen Komplett Bank) luottokortti vetää nyt erityisen hyvin meillä Suomesa, johon pääsyynä on sen 50 vuorokauden koroton maksuaika ja keskimäärin helppo saatavuus.

morrow mastercard kuvaHakemuksen jättäminen tehdään netissä, eikä paperihommia tarvita. Vastausaika on nopea ja samoin luottokortin toimitusaika on keskimääräistä nopeampi.

Kortti on vieläkin uusi meillä, mutta naapurimaissa se on ollut tarjolla jo jokusen vuoden ja koska se on toiminut siellä, niin palveluntarjoaja, Morrow Bank, on luonnollisesti lanseerannut kortin Suomeen samoilla loistavilla ominaisuuksilla.

Korttiin voit hakea vapaavalintaisesti 500 – 10.000 euron luottorajaa, joka päätetään lopulta pankin riskiarvion perusteella.

Tee hakemus tästä >>

Huomion arvoista: Saat tietää välittömästi, saitko kielteisen vai myönteisen vastauksen. Ja vaikka kortti myönnettäisiinkin teille, et ole vielä sitoutunut vastaanottamaan sitä.

 

 

Morrow Bank luottokortti tarjoaa mukavia etuja

Tämä kortti on yksi suosituimmista luottokorteista Suomessa ja se tuo samalla mehukkaita etuja kuluttajalle, joka kortista entistäkin vetovoimaisemman.

Paras etu on sen maksuton hakemus nopean käsittelyajan kanssa eli saat päätöksen heti. Ja varmasti jaetulla ykköspaikalla on myös luottokortin tuoma 50 päivän täysin kuluton maksuaika.

Digitaalinen lompakko Apple tai Google Payn kautta lisää myös kortin turvallisuutta, etkä jaa missään myymälässä kauppiaalle omia tietoja tai tarvitse PIN-koodia, vaan pelkästään puhelin, tabletti tai älykello riittää.

 

Muut kortin tuomat edut:

  • Ei ollenkaan vuosimaksua tai juoksevia kuluja
  • Voitte saada korttiin 500 – 10.000 euron luottorajan
  • Kerrytätte bonuspisteitä jokaisesta ostoksesta (2% verkko-ostot ja 1% muut ostot)
  • Päätöksen jälkeen et ole vielä sitoutunut ottamaan luottokorttia vastaan
  • MasterCard -luottokortti käy lähes kaikkialla maailmassa
  • Hoidat kortilla kätevästi myös kaikki nettiostokset
  • Mukana myös vakuutuksia*

Lisäksi korttiin kuuluu maksuttomat käteisnostot ja saat valita PIN-koodin vapaan valinnan mukaan.

morrow bank luottokortti

Luottokortti pärjää erinomaisen hyvin vertailussa mille tahansa luottokortille!

Hae luottokorttia >>

 

Meidän Morrow Bank luottokortti kokemuksia

Luottokortti on erinomainen. Ja erityisesti siis silloin, kun sitä käytetään hankintoihin, jotka pystyt lyhentämään 50 vuorokauden sisällä. Näin selviät ilman kuluja ja koska mitään vuosimaksuja tai avauspalkkiotaan ei ole, niin et maksa ostoksista lainkaan korkoa.

Pankista ja luottokortista kokemukset ovat pääsääntöisesti hyvät tässä vaiheessa ja kortti pärjää myös Norwegian Bankin kortille, joka on toinen hyvin samantyyppinen luotttokortti.

Morrow Bank tosin päihittää kortin, mitä tulee korottomaan maksuaikaan, sillä se tarjoaa sitä 5 vuorokautta enemmän kuin edellä mainittu kilpaileva kortti.

Suosittelemme tosin tutustumaan molempiin kortteihin – ja toki muihinkin luottokortteihin ensin lopullista valintaa.

Meidän omakohtainen testi hakemuksen, päätöksen saamisen ja toimitusajan suhteen on ollut myös hyvä. Kaikki toimi nopeasti, läpinäkyvästi ja mitään kustannuksia ei ole tullut. Jos et ole vielä luottokortin omistaja tai haluat esimerkiksi toisen kortin lompakkoon varalle, on Komplett Bank luottokortti oikein hyvä vaihtoehto.

Huomaa, että luottoraja määrittyy antamienne tietojen mukaan eli sitä ei voi suoraan itse päättää.

*Vakuutuksen takana on BNP Paribas Cardif ja Gouda Vakuutus, joista lisätiedot täältä.

 

Millainen korko Morrow Bank Mastercardissa on?

Jos päätätte lyhentää luottoa osamaksulla, on korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä seuraavanlainen:

Korko on 19,94 % 1000 euron luotolle 12 kuukaudessa lyhennettynä eli kuluja kertyy 108 euroa (laskentamalli tehty 21,87 % todellista vuosikorkoa käyttäen).

Tästä syystä suosittelemmekin aina pyrkimään hyödyntämään kortin 50 vuorokauden kuluttoman maksuajan, mikäli se on vain mahdollista.

 

Suosittelemme: Morrow Bankin digitaalista luottokorttia

Voit liittää luottokortin kätevästi omaan puhelimeen tai älykelloon, jolloin et tarvitse PIN-koodia, joka tekee maksamisesta vielä turvallisempaa.

Kauppiaalle ei välitetä kortin tietoja ja maksutapa toimii miljoonissa kaupoissa ympäri maailmaa.

Tämä on täysin maksuton ominaisuus ja tarvitsee vain Google Pay tai Apple Pay -sovelluksen. Tämän jälkeen digitaalinen lompakko on heti käyttövalmis.

 

Tietoa Bonuspiste -järjestelmästä

Morrow pankin Mastercardin kautta saat kaikista verkossa tehdyistä ostoksista pisteitä. Bonuspistejärjestelmä säästää teiltä rahaa, sillä saat aina bonuksia joka ostosta.

Esimerkiksi 100 bonuspistettä on yhtä kuin 10 euroa. Voit kerätä pisteitä kuitenkin rajoitetusti, sillä kuukaudessa pinnoja voit kerryttää korkeintaan 500 ja vuoden sisällä 2000 kappaletta.

2000 bonuspistettä vastaa 200 euron rahallista etua, joka on jo huomattava summa ”extrarahaa”.

Tutustu korttiin ja bonuspistejärjestelmään Morrow Bankin kotisivuilta tästä.

Kortti on vuoden yksi potentiaalisimmista luottokorteista, joten siihen kannattaa ehdottomasti tutustua – se kun ei teille mitään maksa.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi