Bank Norwegian – Kokemuksia ja tiedot pankista

Monelle suomalaiselle tuttu Bank Norwegian on jatkanut Suomeen rantautumistaan lennokkaasti, tarjoten lainan tarpeessa oleville lainaa ilman vakuuksia ja takaajia tai toisena vaihtoehtona myös kätevää lentopisteluottokorttia matkavakuutuksen kera.

2007 vuonna perustettu vakavarainen rahoittaja avasi toimintansa Suomessa 2015 joulukuussa ja siitä on tullut hetkessä suosittu erityisesti lainaajien keskuudessa.

Bank Norwegian oli myös viime vuonna suosituin pankkilainapalvelu Suomessa, joka oli jo viides vuosi putkeen.

Bank norwegian tarjoaa suomalaisille yksityishenkilöille vapaakäyttöistä osamaksullista järkevää lainaa nopeasti netistäEtsitkö itsellesi esim. autolainaa, luottokorttia tai kulutusluottoa ja haluat hoitaa asioinnin 100% netissä?

Haluaisitko yhdistää nykyiset kalliit osamaksut, luottokorttilyhennykset ja muut lainat yhteen huomattavasti halvempaan kulutusluottoon?

Suunnitteletko luoton hakua nyt tai tulevaisuudessa ja haluaisit ilmaisen sitomattoman lainatarjouksen netistä välittömästi?

Jos vastasit johonkin yläpuolella esitetyistä kysymyksistä Kyllä, suosittelemme jatkamaan lukemista…

Pankilla tarjolla myös: Bank Norwegian luottokortti on 10.000 € luottorajan kortti, jonka voi hakea helposti netissä ilmaiseksi, jos kiinnostuitte, voit lukea Bank Norwegian -luottokortista lisää täältä.

Bank Norwegian on myöntänyt jo yli 210 000 suomalaiselle pankkilainan tai luottokortin viimeisen lähes 7 vuoden sisällä ja suosion kasvulle ei näy loppua. Lue kokemuksia täältä.

 

Perustiedot Norwegian pankista:

Digitaaliset lainapalvelut ja lainan korko ovat yrityksen aseita joilla se haukkaa suomenkin kilpailusta ajan kanssa varmasti tuhdin siivun

 • Ikäraja: 23 vuotta (Luottokortissa nykyään sama).
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
 • Lainaa välittömästi tilille netin välityksellä 1000 – 60.000€.
 • Pankkilainat aina ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Täytä ilmainen hakemus hetkessä netissä.
 • Saat luottotarjouksen heti ilman minkäänlaista sitoumusta.
 • Käytä laina mihin ikinä haluatkaan – käyttökohteita ei kysellä!
 • Hakeminen tapahtuu 100% netissä, vastaus välittömästi.
 • Luoton korko 4,99 – 19,99 %
 • Helposti suosituin verkosta haettava pankkilaina Suomessa!
 • Tarkista päivän korkoprosentti minuutissa: lainatarjouksen pyytäminen ilmaista.
 • Sopii paremmin kuin hyvin lainojen yhdistelyä varten.
 • Voit myös kilpailuttaa nykyisen lainan uudelleen Bank Norwegianilla ja katsoa, paljonko voit säästää!
 • Voit nyt saada avaus- ja vuosimaksuttoman luottokortin jopa 10.000 € luottorajalla.

Hae lainatarjous tai luottokortti tästä >>

Tärkeä huomio: Saat nyt mukaan Zmartan avustamaan kilpailutuksessa eli 20 muuta pankkia samaan hakemukseen!


Kuka voi hakea Bank Norwegianilta lainaa?

Kaikki 23-vuotiaat luottokelpoiset suomalaiset tai vähintään Suomessa 36 kuukautta asuneet voivat hakea Norwegianin luottoa.

Maksuhäiriömerkintää ei saa olla ja kaikkien hakijoiden luottokelpoisuus tarkistetaan vielä kartoituksen avulla.

Hakemiseen tarvitaan nettipankkitunnukset, joilla tunnistat henkilöllisyytesi turvallisesti ja luotettavasti, näin väärinkäytöksiä ei ilmene.

Myös luoton hakijan asuinosoite täytyy olla Suomessa, jotta lainan saaminen on mahdollista.

Lainan hakijalla täytyy myös olla säännölliset tulot ja lainansaantimahdollisuuksia voi parantaa hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa. Myös korkoa voi viilata rinnakkaishakijan kanssa mahdollisesti alaspäin, katso lisätiedot koroista täältä.

 

Miten haen kulutusluottoa pankista 2021?

Täytä ilmainen helppotäyttöinen Bank Norwegianin pankkilaina hakemus netissä pienessä hetkessä napsauttamalla tästä.

Kirjoita haluamasi lainasumma ja täytä henkilötietosi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.

Pian tämän jälkeen saat vastauksen hakemukseesi eli lainapäätöstä ei tarvitse odottaa kauaakaan.

Hakeminen on vain 2-vaiheinen, kuten alapuolella olevasta kuvasta näet, luoton haku on todella helppoa.

Hakemuksen jättämisessä ei kauaa nokka tuhise, nimittäin se on täytetty noin viidessä minuutissa millä tahansa laitteella, vaikka älypuhelimella.

Bank Norwegian on helppoakin helpompi hakea

Vakuudettoman nettirahoituksen hakeminen ei varmasti voi enää muuttua helpommaksi kuin tämä; varsinkaan, kun kyseessä on oikea pankkilaina, eikä pikavippi tai ylihinnoiteltu kulutusluotto!

Mitä liitteitä tarvitsen lainan hakemiseen?

Hakemus onnistuu lähes kokonaan ilman paperitöitä, Bank Norwegian saattaa kuitenkin pyytää sinulta liitteen tulotodistuksestasi.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tarvitsisi lähteä kiikuttamaan paperillista todistusta mihinkään, vaan voit lähettää myös sen täysin sähköisesti sähköpostin kautta.

Bank Norwegianin pankkilaina on kaikista yksinkertaisin ja helpoin pankkilaina, mitä Suomessa on koskaan ollut tarjolla.

Norwegian yhdistää kalliit pikavipit ja muut laskut yhdeksi lainaksi

Jos sinulla on kalliita pikalainoja ja vippejä sekä luottokortti- tai osamaksulaskuja, älä turhaan hukuttaudua hirveään laskuläjään, vaan yhdistä kaikki nämä yhdeksi halvemmaksi lainaksi.

Tämä lainojen yhdistelyjärjestely ei maksa mitään sinulle, säästät pelkästään rahaa, ei siis muuta kuin toimimaan! Yhdistä luottosi ja laskusi nyt viivyttelemättä ilman kustannuksia.

Norwegian-luoton määrän voit valita nyt jopa 1000 – 60.000€ väliltä, joten eiköhän joku summa löydy, joka kattaa kaikki aikaisemmat laskusi.

Tämän järjestelyn hakija ei voi muuta kuin voittaa ja suosittelemme sitä kaikille, jotka kärvistelevät kovien lainakustannusten kanssa kuukausi toisensa jälkeen.

Voit myös kilpailuttaa vanhan lainasi uudelleen

Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuuden vanhan lainan uudestaan kilpailuttamiselle.

Tämä maksuton toimenpide on enemmän kuin järkevää ja lainan uudelleenkilpailutusta tapahtuu valitettavan harvoin kulutusluottojen kohdalla.

Asuntolainoja suomalaiset kyllä kilpailuttavat, joten miksi ei sitten myös kulutusluottoa?

Jos sinulla on vanha kallis remonttilaina, kulutusluotto tai autoluotto, kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos saisit paremman tarjouksen.

Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina, niin uuden kuin vanhankin kohdalla, haluathan kuitenkin säästää ja saada kaikista halvimman lainan.

 

Millaisia Bank Norwegian kokemuksia meillä on?

Bank Norwegian on uudempi kulutusluotto- ja pankkilainapalvelu Suomessa, mutta siitä on alkanut kuulumaan entistä positiivisempia kokemuksia, joka ei ole mikään ihme, sillä se on kasvanut todella nopeasti tunnetuksi digipankiksi. Ja kokekemusrintamalla on oikeastaan pelkästään positiivisia sellaisia, mikä on merkittävä ja yllätyksellinen Talouteen.com suosittelee, sillä Bank Norwegian kokemukset ovat olleet erittäin positiivista isolla P-kirjaimella heti sen meille tulosta lähtienpoikkeus.


Pankkiyhtiöstä on tullut jymymenestys myös Suomessa, joka olikin hyvin odotettavissa. Alapuolella vain muutama syy:


 • Se on hyvin vakavarainen, luotettava ja tietoturvallisuus on huipputasoa, voit siis lainata erittäin turvallisin mielin.
 • Yhtiön digitaaliset palvelut ovat selkeästi monia muita palveluita edellä.
 • Saat lainapäätöksen välittömästi, kun olet jättänyt hakemuksen.
 • Lainan hakeminen täysin verkon välityksellä ei voisi enää helpommaksi muuttua.
 • Myös lainojen edullisuudesta voisi moni pankki, rahoituslaitos ja lainanvälittäjä ottaa mallia, sillä korko on edullisempi kuin muilla palveluilla – enintään 20 %.

Siirry pankin kotisivuille >>

Koska elämme kilpailutuksen aikaa, haluamme tarjota kaikki parhaat mahdolliset lainatarjoukset eli saat samasta linkistä myös muiden pankkien tarjoukset samassa. Nimelliskorko ei koskaan ylitä 20 %. Korko on aina hakijakohtainen.


Bank Norwegian on ehdottomasti Viiden tähden valinta ja vähintään kahden peukun ylös nostamisen arvoinen palvelu.


Myös naapurimaissa Ruotsissa ja Norjassa pankki on ollut hurja menestys ja kulutusluotot menevät kaupaksi kuin häkä niiden edullisuuden ja kilpailukykyisyyden takia.

Norwegian ei todellakaan näytä tekevän poikkeusta Suomessa, vaan kaikki on suunniteltu hyvin ja se on tullut ryminällä tarjoten entistä suurempia edullisia lainoja ilman vakuuksia aina 60.000 € asti alkaen 1000 eurosta.

Vinkki: Siirry ihmeessä jo pankin palveluun, jos olet lukenut artikkelia jo näin pitkälle. Se käy yläpuolella näkyvästä painikkeesta.

Norwegian Bank oli myös 2020 vuonna Suomen suosituin pankkilaina

Paras pankkipalkinto menee Norjan ihmeelle!Tämä ei missään tapauksessa tullut meille taaskaan yllätyksenä, sillä Bank Norwegianin huippusuosion tiedettiin tarttuvan naapurimaista myös meille Suomeen ja pysyvän sellaisena pitkään.

Hienoisena yllätyksenä tuli kuitenkin, kuinka hämmästyttävän vastaanoton molemmat sekä pankkilaina, että Norwegianin luottokortti molemmat saivat.

Ei ole taaskaan epäilyksen häivää kenelle viime vuoden ”Suomen suosituin pankkilainapalvelu” -palkinto meni, kirkas voittaja on nimittäin Bank Norwegian! Ja tämä samainen pysti meni myös 2016-2020 vuosina norjalaispankille. Todella vahva suorittaminen siis jatkuu!

Edulliset lainat, helppo käytettävyys (erityisesti mobiilissa) sekä selkeä lainatuote kotimaisiin pankkilainoihin rinnastettavalla korolla todella tekivät tehtävänsä.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja suosittelemme kaikille lainan tarpeessa oleville Bank Norwegianin joustavaa lainaa – ja tänä vuonna suosittelemme sitä taas asteen verran enemmän!

”Norjassa siis todellakin osataan muutakin kuin vain kalastaa ja kutoa villapaitoja!”

Sieltä on nimittäin tullut myös noin kolme vuotta sitten toinen kivenkova pankkipalvelu, Komplett Bank nimeltään, josta on tullut jo kova kilpailija Bank Norwegianille. Tämän jälkeen kilpailijoita on tullut vielä yksi lisää, joten ruuhkaa tuppaa olemaan.

Kilpailun takia voidaan odottaa yhä parempia ehtoja ja korkoja, joka sopii meille vallan erinomaisesti, vai mitä?

Nyt alkaneena vuonnakin näyttäisi vahvasti siltä, että uutta kultamitalistia ei tule löytymään, vaan lentoyhtiön pankki pystyy pitämään pintansa ja vahvistaa asemiaan entisestään.

Millainen Bank Norwegian luoton korko on yleensä 2021?

Lainojen korko alkaa vain 4,99%:sta ja se voi nousta enintään 19,99 % asti. Kaikki tämä riippuu sinusta ja tulotasoistasi, yhteishakijan avulla parannat lainansaantimahdollisuuttasi ja voit jopa saada pienikustanteisemman luoton. Bank Norwegianin lainalaskuri. antaa alkunumerot ja saat päätöksen jälkeen tietää, paljonko oman luoton korko on. Voidaan siis puhua yksilöllisesti korosta.

Esimerkiksi: Esim. 9,89 % viitekorolla, joka on melkeinpä korkein mahdollinen ja 12,21 %:n todellisella vuosikorolla 10 000 euron lainan kokonaiskuluiksi kertyy kolmessa vuodessa 11861 euroa ja kuukausieräksi 328 euroa (yht 36 erää).

Lainan avausmaksu on 90 euroa ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 euroa (laskettu mukaan kokonaiskorkoon/-kuluihin).

Saat aina Bank Norwegianilta yksilöllisen lainatarjouksen, jossa korko on määritelty riskiprofiilin mukaan.

Voit saada paremman lainatarjouksen hakemalla luottoa rinnakkaishakijan kanssa, sillä tällä tavoin pankki näkee hakijassa vähäisemmän riskin.

Lähteenä Norwegian Bankin hinnasto: https://www.banknorwegian.fi/Hinnasto

Bank Norwegiaa tarjoaa nyt myös lainasuojaa

Voit saada lainaturvan, jos täytät pankin vaatimat kriteerit eli olet työkykyinen, vähintään täysi-ikäinen, kuulut KELA:n piiriin ja asut vakituisesti Suomessa. Lainasuojan hinta on 7,9 % lainan ilmoitetusta kk-erästä. Toisin sanoen, jos lyhennät ainaa esim. 200 eurolla / kk, maksat lainaturvasta 15,80 euroa / kuukaudessa.

Voit lukea lisää Norwegian pankin lainasuojasta sen kotisivuilta täältä.


Jos luottoluokituksesi on hyvä, saat Bank Norwegian -pankista edullista lainaa vielä 2021 vuonnain

Vaikka Bank Norwegianilta on helppo saada pankkilainaa, on korko kuitenkin armoton pienituloisia kohtaan ja ainakaan minimikorkoon ei valitettavasti usein päästä, jos yrität hakea lainaa yksin pienillä tuloilla.

Pienituloisena voit kuitenkin parantaa luottoluokitusta hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa.

Tuloistasi riippumatta ihan jokaisen kannattaa hakea lainaa yhdessä puolison tai sukulaisen kanssa, jos se on vain mahdollista.

Luottoluokitukseen vaikuttavat tulojen lisäksi mm. asumismuoto, vanhat velat (opinto- ja asuntolainat jne.) ja työsuhteen luonne.

Esim. vakituisessa työsuhteessa olevan luottoluokitus on usein paljon parempi kuin osa-aikatyötä tekevän.

Korko on kuitenkin paljon parempi kuin vanhoissa pikavipissä, luottotileissä tai monissa kulutusluotoissa, huolimatta siitä, millaisen tarjouksen sait. Erityisesti siinä tapauksessa, mikäli laina on haettu ennen korkokattolakiasetusta, joka astui voimaan 2019 vuoden syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Bank Norwegianin uusi pankkilaina on edullinen joka tapauksessa.

Missä on pankin lainalaskuri?

Bank Norwegianilla ei löydy lainalaskuria, sillä koron vaihteluväli on aina 6,99 – 10,00 %. Korkoa on laskettu 2019 vuoden korkokattomuutoksen myötä!

Lainalaskuri olisi yksi työvaihe lisää hakemuksessa ja sen sijaan pankki antaa asiakkaan pelkästään valita lainasumman ja laina-ajan. Lainalaskurin arvio voisi kuitenkin antaa vain hakijalle karkean suunnan, millainen korko voisi olla.

Siihen vaikuttavat niin monet asiat, kuten haetko lainaa yksin vai rinnakkaishakijan kanssa, antamasi tulotiedot, työpaikan luonne ja muut auki olevat lainat sekä muut taloudelliset tekijät.

Tämän kaiken sijaan saatkin nopean lainapäätöksen ruudulle, jossa näkyy sinun lainatarjous korkoineen.

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa kannattaa aina

Jos haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, tulet nostamaan mahdollisuuksiasi saada juuri sinun ehtojesi mukaista lainaa ja kustannuksissa voidaan samalla päästä pykälää alaspäin.

Rinnakkaishakijan hyödyntäminen on monesti kannattavaa ja esimerkiksi aviopuoliso on hyvä valinta rinnakkaishakijalle.

Rinnakkaishakija voi kuitenkin olla kuka vaan, esimerkiksi ystävä tai perheen jäsen, joka ei valitettavasti ole yleisessä tietoisuudessa kovinkaan usein.

Bank Norwegian luottokortti – Tiedot ja kokemukset 2021

Bank norwegian luottokortti on vihdoinkin Suomessa ja se on erityisen hyvä hintatietoiselle matkailijalle, kokemuksia siitä voi kehua melkein yli äyräiden, mutta ei ihan, koska kaikesta löytyy aina jotain moittimista.

Bank Norwegianin luottokortti on nyt vihdoin myös meillä Suomessa pitkän odottelun jälkeen:

 • Luottorajan voi saada 500 – 10.000€ väliltä
 • Korotonta maksuaikaa on jopa 45 vuorokautta
 • Hakemus verkossa alle 5 minuutissa
 • Nopea toimitusaika jopa alle viikossa
 • Ei vuosi- eikä kuukausimaksua tai muita kuluja
 • Matkavakuutus + rahanarvoiset CashPoints -pisteet kaupan päälle

Sen saaminen onnistuu netissä helposti täysin ilman kuluja ja siihen ei tarvita erikseen vakuuksia tai takaajia – ikäraja kortissa on nostettu 23 vuoteen..

Hae Bank Norwegian luottokortti kätevästi tästä >>

Tärkeä huomio: Kun täytät luottokorttihakemusta, pidäthän huolen, että syötät henkilötunnuksen varmenteen Isolla kirjaimella.


Tai lue vielä vähän lisää Norwegian kortista:

Sen vuosimaksuttomalla luottokortilla voit kerryttää jokaisesta ostoksestasi ns. ”CashPoints -pisteitä”, joita voit hyödyntää Norwegian -lentoyhtiön lentojen ostossa.

Kortissa tulee mukana myös matkavakuutus, mikäli vähintään puolet matkasta maksetaan kortilla ja saat vielä kaiken kukkuraksi peruutusturvankin.

Norwegianin luottokortista on tullut kova kipailija Finnair Plus -lentopisteohjelmalle ja helisemässä on varmasti myös SAS Eurobonus. Bank Norwegian nopean toimitusajan luottokortti on ollut äärimmäisessä suosiossa Norjassa ja Ruotsissa, jää siis nähtäväksi kuinka se vakiinnuttaa paikkansa Suomessa.

Kortti on erityisesti matkaajalle erinomainen erityisesti, kun luoton lyhentää 6 viikon sisällä pois (0% kulut). Kortti joka tapauksessa loistava lisä kukkaroon muiden korttien kaveriksi.

Norwegianin luottokortti tarjoaa myös oman palkinto-ohjelman, jossa ansaitset ns. CashPoints -bonuspisteitä kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista. Pisteitä voit käyttää lentovarauksissa tai hankkiessasi jo ostetulle lennolle esim. ylimääräisiä matkatavaroita tai nostaessasi lentoluokkaa Business-luokkaan.

Ohjelma sisältää myös palkintoja ja voit saada mm. maksuttoman istumapaikkavarauksen ja muuta mukavaa. Bank Norwegian luottokortin toimitusaika on keskivertoa nopeampi ja kortin saa yleensä nopeasti käyttöön jopa muutamassa arkipäivässä.

Löydät halutessasi lisää korttivaihtoehtoja ja vertailupohjaa meidän luottokorttivertailusta.

Tarkemmat tiedot norjalaisesta huippusuositusta Bank Norwegian -nettipankista.

Yritys on ollut erittäin suosittu muissa Pohjoismaissa ja 2015 vuoden lopussa se on laajentanut myös Suomeen tarjoten edullisia ja fiksuja lainapalveluita netissä, kivijalkapankiksi asti se ei mitä luultavammin tule venymään ainakaan lähivuosien aikana.

Yhtiöllä on Suomessa tarjolla pikalainaa, kulutusluottoa ja luottokorttia helppokäyttöisellä nettihakemuksella, lainatarjouksen saat sähköpostiin hetkessä ilman kustannuksia. Norwegian avasi verkkopankkinsa Suomeen ja samalla Tanskaan tarkemmin ottaen joulukuun 2015 alussa. Pankin osaomistajana toimii tunnettu lentoyhtiö Norwegian.

Ruotsissa ja Norjassa pankki on toiminut jo pidempään ja se on molemmissa erittäin iso ja vakavarainen toimija, niin kuin voi olettaa jo pelkän nimen perusteella.

Sen huippusuosio perustuu yrityksen viimeisen päälle hiottuun täysin digitaaliseen toimintamalliin, hakeminen ja sopimuksen allekirjoitus sekä kaikki lainaamiseen liittyvät asiat hoidetaan netissä ja tämä juuri on sitä Bank Norwegianin huippuosaamisaluetta.

Haluaisitko Bank Norwegian lainan ottamisen sijaan turvallista tuottoa sijoitukselle?

Bank Norwegian tarjoaa myös yhä Suomen suurimman talletuskoron, joka on 0,75 prosenttia. Voit avata maksuttoman talletustilin netissä ja saat 0,75% tuoton aina eurosta 200.000€ asti. Korko oli vielä reilu vuosi sitten 1,75%, mutta se on sittemmin alennettu ollessa siltikin erinomainen.

Bank Norwegian korko peittoaa mennen tullen esimerkiksi suomalaiset pankit, jotka tarjoavat vain keskimäärin 0,10 – 0,25 prosentin talletuskorkoja ja harvemmin ihan sitäkään, joka käy ilmi säästötilivertailusta.

Jos haluat sijoittaa turvallisesti tehden pientä tuottoa tai ainakin vähintään pysyä inflaation hurjassa vauhdissa, kannattaa tässä tapauksessa ehdottomasti tutustua Norwegian talletustiliin.

Talletussuoja on kunnossa, sillä pankki kuuluu Norjassa talletussuojajärjestelmän piiriin.

Talletussuoja on n. 2 000 000 kruunua eli ~ 212.000 euroa, joten kuluttajalla ei ole mitään riskejä valuuttakurssiriskiä lukuunottamatta.

Mahdolliset korvaukset maksetaan paikallisessa rahassa eli Norjan kruunuissa.

Säästötili on nostorajoitukseton ja minimitalletusmäärää ei ole.

Bank Norwegianin pankkilainan omainen kulutusluotto on kaikista helpoin hakea!

Norwegian pankin luotto on kaikista helpoin pankkilaina, mitä netissä on tarjolla. Sen hakemiseen kun ei edellytetä mitään muuta kuin nettipankkitunnukset ja Internet-yhteys.

Luoton hakeminen onnistuu siis vaikka pelkällä matkapuhelimella, jossa on nettiin pääsymahdollisuus ja nettipankkitunnuksilla.

Luottohakemuksen täyttäminenkään ei voisi enää olla mitenkään helpompaa, joten Bank Norwegian on todella nyt Suomen nettilainatarjonnan edelläkävijä sen helpolla ja digitaalisella systeemillään. Aikakaan ei voi olla kenellekään este, koska hakemuksen tekeminen & tarjouksen vastaanotto ovat yhteensä noin 5 – 10 minuutissa hoidettu.

Millainen politiikka norjalaisella pankilla on liitteiden kanssa?

Bank Norwegian Finland itse ilmoittaa nettisivuillaan, että liitteitä fyysisinä paperiversioina ei tarvita, mutta sähköisesti hakijalta saatetaan vaatia palkkatodistusta, eläkepäätöstä tai viimevuoden verotodistusta, jonka voi toimittaa sähköpostilla skannattuna tai kännykkäkamerakuvana.

Pankki vaatii hakijalta säännölliset tulot, joten oletettavasti tämä kysytään jokaiselta hakijalta, mutta tähän emme osaa antaa suoraa vastausta, koska emme tiedä Norwegian pankin päämajan tarkkoja ehtoja, politiikkaa, emmekä heidän säännöksiään. Teknologia on kuitenkin huippukehittynyttä, koska lainapäätöksiä annetaan luotettavasti ilman pankkiviranomaisen hyytävän tarkkaa lasersilmää.

Mainitavan arvoista on myös, että jos Bank Norwegian laina ei lyhene, niin et yksinkertaisesti maksa sitä riittävästi kuukaudessa takaisin. Tässä kannattaa olla tarkkana aina, sillä minimilyhennys ja ”huonolla” korolla otettu laina saattaa junnata paikallaan, josta kertyy ylimääräisiä kuluja. Pidä siis huoli, että lyhennät lainaa takaisin riittävän määrän.


Ja tärkeintähän on tietenkin, että luoton tilaaminen on verkossa tapahtuvaa ja kaikki hoituu netissä 100%.


Yleinen vaikutelma uudesta digitaalisesta Norwegian pankista

Bank Norwegian on tervetullein lisä pitkiin aikoihin Suomen lainamarkkinoille ja se on varmasti nimi, joka tulee kasvamaan vielä huomattavasti – pankilta voi myös odottaa suurempia lainoja lähitulevaisuudessa (jopa asuntolainoja).

Se tuo mukanaan varmasti vielä lisää painetta muille kilpailijoille, sillä Norwegianin pankkilainat ovat niin edullisia, että monet muut lainanvälittäjät joutuvat mitä luultavimmin laskemaan ainakin hiukan korkojaan, jotta kaikki asiakkaat eivät valuisi Bank Norwegianin haaviin.

Helppous yhdistettynä digitaalisuuteen on Norwegianin käsialaa

Lähes jokainen lainaaja tai yleensäkin mitä tahansa tuotetta etsivä arvostaa helppoutta ja netistä on yleensä kaikista helpoin lähteä liikkeelle.

Nyt kun Bank Norwegian toi markkinoille digitaalisen kulutusluoton, jota voi kuka tahansa lähestyä ilmaiseksi ja hakemisesta on tehty lähes lasten leikkiä, ei ole epäilystäkään, mistä monet lainatarjouksensa hakevat.

Onko pankki varmasti luotettava ja turvallinen?

Jos tämä on vielä epäselvää, niin kyllä, pankki on yksi turvallisimmista ja luotettavimmista lainantarjoajista netissä koko Suomen historiassa!

Myös tietoturvallisuus on paras mahdollinen ja ajan tasainen SSL-tietosuojaprotokolla ja tietoturvallisuus onkin vähintään suomalaisten kivijalkapankkien tasolla.

Pankin- / Lainapalvelun yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

Sähköposti: mail@banknorwegian.fi (tai vastaavasti voit täyttää yhtiön sivuilla olevan yhteydenottolomakkeen!)
WWW-osoite: https://www.banknorwegian.fi
Asiakaspalvelu: Suomenkielisen puhelinpalvelun aukioloajat ma-pe 11:00-17:00 (Yhteydenottolomakkeen voit kuitenkin täyttää milloin vaan)
Puhelinnumero: 07532-66-200
Yritys ja Osoite: Pääkonttori Bank Norwegian AS, Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norja
Lainan hakeminen: Voit hakea lainan milloin tahansa – hakemuksen jättäminen ei katso aikaa tai paikkaa!

Yritys-, omistus- ja taloustiedot löydät täältä englanniksi.

Liity Bank Norwegian -keskusteluun, kommentoi ja kerro omia kokemuksia!

Voit kertoa omista Bank Norwegian kokemuksista alapuolelta tai antaa omia mietteitä pankista.

Voit myös kysyä ylläpidolta kysymyksiä tai keskustella muiden kanssa, norjalaisesta pankista on ollut poikkeuksellisen paljon keskustelua.

Tämä pohjautuu varmasti siihen, että Bank Norwegian on Suomen ensimmäinen digitaalinen pankki ilman ”kivijalkaperustaa”.

Keskustelu on myös yltynyt syksyn aikana pankin uuden luottokortin lanseeramisen myötä, voit siis kertoa myös omia kokemuksia Bank Norwegian luottokortista ja toivommekin niin.

Kommentoi & anna arvosan sekä palautekenttä on suljettu liiallisen roskaviestitulvan takia. Pahoittelut häiriöstä.

 1. blank koti-ylppä 1.2.2016 at 17:58

  Täytyy sanoa että aika hyvä pankki tämä Norwegian vaikken lentoyhtiön isoin ylistäjä ole (lento myöhässä joskus takavuosina). Kilpailutin ja 5.10 prosentin korolla tarjosivat minulle lainaa, en kyllä vilä ottanut kun kuviot eivät täysin selvät. Voi kuitenkin peukuttaa tätä peukutin jo facebookissakin, olen ollut sitä mieltä aina että norskit rulettaa ja nyt ne vie varmasti markkinaosuutta näissä lainoissakin

  • blank Eitajua 25.11.2019 at 22:33

   Perui hakemuksen ja ei anna syyta, mitä Norwegian mitä?

  • blank Palauteboxi 2.2.2016 at 17:42

   Hei Koti-Ylppä,

   Norwegian pankki on yllättänyt meidätkin positiivisesti, 5,10% todellinen vuosikorko on jo todella huikea korkoprosentti ja tuosta alemmaksi ei Norwegianilla juuri pääse.

   Alhaisin mahdollinen tod. vuosikorko on 4,99%, joten tarttuisin ilman muuta tuohon 5,10 prosenttiin, jos lainalle tarvetta löytyy.

   Olen myös samaa mieltä kanssasi norjalaisten esimerkillisistä taidoista monella eri alalla, digitaalisten pankkipalveluiden virheetön kädenjälki näkyy vahvasti myös Norwegian Bankin verkkolainapalvelussa.

 2. blank Tenho 17.2.2016 at 12:39

  Onko mitaan tietoo koska luottokorttia voisi saada haettua ja saako senkin netissa ilman etta tarvii taas lahettaa lipuketta ja lapuketta??

  Mulla on ennestaan laina alla mutta myontajana pankki joten varmaan ei pitaisi ongelmia olla luottokortin saamisessa??

  • blank Palauteboxi 21.2.2016 at 07:10

   Valitettavasti ei ole mitään tietoa vielä tästä, myöskään Norwegianin sivuilla ei ole tiedotettu asiasta sen enempää kuin, että pitäisi olla tuloillaan pian.

   Hakuprosessi tulee tässä olemaan varmasti hyvin yksinkertainen, sillä Norwegianin idea on toimia täysin digitaalisesti.

   Tuskin kuitenkaan tulet selviämään täysin ilman liitteitä, sillä luottokortin hakemiseen vaaditaan säännölliset tulot, eli palkka- tai eläkekuitteja mitä luultavammin vaaditaan.

   Luottokortin saaminen on mahdollista, vaikka sinulla olisi ennestään pankkilaina tai muita luottoja auki.

 3. blank hagge 11.6.2016 at 09:59

  Millä mahtaa päästä tuohon 4,99% korkoon kysynpähän vaan? Haettiin tarjousta vaimon kanssa ja meillä on keskivertotaloutta korkeammat nettotulot ja vakituiset työpaikat mutta ei päästy lähellekään tälläisiä lukemia. Onko korko sama jos kokeillaan hakea viikon päästä uudelleen? Miten tuo yleensä edes määrittyy ja millä perusteilla. Nyt tarjoosivat 7,55 prosentin koron lainaa mutta meillä ei ole kamala kiire niin kokeillaan uusiksi myöhemmin.

  • blank Palauteboxi 11.6.2016 at 15:02

   Bank Norwegianin lainatarjous on aina yksilöllinen ja siinä on otettu huomioon lainan hakijan/hakijoiden maksukyky.

   Se miten riskiprofiili määritetään, pysyy varmasti pankin omana tietonaan ja valitettavasti en osaa antaa tähän vastausta.

   Kokeile ihmeessä uudestaan myöhemmin ja kerro millaisen tarjouksen sait, epäilen kyllä vahvasti, että numerot tulevat tuosta muuttumaan, jos lainan hakijat pysyvät samana ja tulot ovat samat.

 4. blank Pultari 13.6.2016 at 11:19

  Joku on jo kysynytin mutta aikaa sitten tuosta luottokortista? Onko sellanen tulossa vai puhetta vaan, kiinnostaisi kun ei nää suomalaiset pankit lämpiä vaikka kohtuulliset 2000e bruttotulot ja kaikki muutenkin kunnossa… Onko tietoa kuinka kallis kortti sitten kyseessä koska ainakin Bank Norwegianin lainat näyttää kalliimmilta kun esmes S-Pankki?

  • blank Palauteboxi 13.6.2016 at 16:02

   Luottokortti on tulossa jossain vaiheessa, mutta tarkkaa ajankohtaa ei ole ilmoitettu.

   On kuitenkin varmasti tulossa, sillä sellainen löytyy esimerkiksi Ruotsin markkinoilta.

   Palvelu avasi vasta viimesyksynä meillä Suomessa, joten luottokortin julkaiseminen tapahtuu varmasti, kun kaikki on valmista.

   Bank Norwegian ei ole ilmoittanut mitään luottokortin kuluista, eikä myöskään sen vaatimuksista. Vain aika meille tämän näyttää.

 5. blank rosemarylyn 15.6.2016 at 05:03

  en valita mutta ihmettelen, sain ensin hylsyn 15000e lainaan mutta tänään laittoivat viestiä että 10500e lainan hyväksyisivät. Kai tuo on otettava vastaan, vaikee vaan käsittää mistä syystä en saanut koko summaa lainaksi..

 6. blank Sepalus auki 17.6.2016 at 17:26

  Kovan hinnan joutuu maksamaan tästä lainasta jos S-Pankkiin vertaa mutta kun ei suomalaiset pankit kerran hyväksy, niin minkäs tässä nyt sitten mahtaa… Bank norwegian varmaan kiittää ja kumartaa. Kai maar parempi kun pikavippi silti…

  • blank Palauteboxi 19.6.2016 at 14:05

   Kiitos kommentista! Voi olla S-Pankkiin ja muihinkin pankkeihin verrattuna aavistuksen kalliimpi.

   Tämä kaikki riippuu millaiset kuukausitulonne ovat: mitä paremmat tulot ja vähäisemmän riskin Norwegian Pankki näkee, sen edullisempi korko.

   Bank Norwegianilta voit kuitenkin saada hyvinkin edullista nettilainaa, korko on prosentin tai kaksi (parhaimmillaan) kalliimpi kuin pankkilainoissa, mutta myöntämisvaatimukset ovat löysemmät ja helppous on ennennäkemätöntä.

 7. blank Hilavitkutin 20.6.2016 at 04:54

  en saa lainaa vaikka reilu 2000e/kk tulot mikkäköhän on perusteet tälläiselle? muualla saa tarjouksia kyllä mutta haluaisin norwegianin myös jos korko noin edukas. Haluaisin vaan syyn saada selville koska olen kolmekymppinen, on tuloja, ei ole lainaa avoinna paitsi luottokortilta. kaikki liitteet löytyy ja asun Suomessakin. Onko tähän antaa mitään selvyyttä kiitos.

  • blank Palauteboxi 21.6.2016 at 10:32

   Hei Hilavitkutin,

   Valitettavasti en pysty antamaan tähän vastausta, sillä en tiedä tarkalleen, millä perusteilla Bank Norwegian lainahakemuksia hyväksyy/hylkää ja en varsinkaan siinä tapauksessa, jos ”perusvaatimukset” ovat kunnossa.

   Sinun kohdallasi kaikki näyttäisi kuitenkin olevan kunnossa, suosittelen olemaan yhteydessä asiakaspalveluun asian tiimoilta.

 8. blank MAIJA 21.6.2016 at 08:32

  Olen saanut BANK NORWEGIANILTA LAINATARJOUKSEN. SIVUILLA SANOVAT ETTÄ VOIN LÄHETTÄÄ PALKKATOD.JNE.MYÖS POSTITSE. NYT OLEN 3 KRT. LAITTANUT EMAILIÄ JA KYSYNYT OSOITETTA . EIVÄT VASTAA MUTTA JATKUVASTI MUISTUTTAVAT ETTÄ LAINATARJ.VOIMASSA……..

  • blank Palauteboxi 21.6.2016 at 10:29

   Hei Maija,

   Kummallista ja harmillista, että et ole saanut vastausta sähköpostin välityksellä, oletko koittanut Bank Norwegianin nettisivuilta Asiakaspalvelu -osiosta löytyvää yhteydenottolomaketta?

   Voit myös olla asiakaspalveluun yhteydessä puhelimitse, mistä saat ainakin varmasti vastauksen nopeasti. Bank Norwegianin asiakaspalvelun tavoitat numerosta: 07532 66 200 ja asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 11:00-17:00.

   Toivottavasti näillä neuvoilla saat lainahakemuksesi maaliin asti.

 9. blank Tökkään 30.6.2016 at 13:49

  Näin teiltä että luottokorttia ei saa mutta nyt on jo mukana pankilla. Hain lainaa ja korttia ja korttia en saanut, joten näyttää vaikeelta sen saaminen. Bank Norwegian luottokortti näyttää hyvältä, mutta haluaisin kyllä tarkemman kataloogin siitä joka tapauksessa. Suomalaiset pankkipahaset ei oo koskaan luottokorttia mulle lykänny saati sallinu mutta olisin toivun että joka edes voisi. Toivossa on hyvä elää ja odotan suurelti jos saisin tän kortin lunastettua niin ei tarvis enää vippirosvoja näykkiä ja maksaa tuhdisti korkoja… Onko mitään apua moiseeen Suomi24 ei ainakaan vielä luottokortti kokemuksia ole! help. T.erv. Jekumitar

  • blank Palauteboxi 4.7.2016 at 15:45

   Kiitos valtavasti tästä tiedosta.

   Artikkeliin on nyt päivitetty tiedot Bank Norwegian luottokortista tiivistettynä.

   Valitettavasti emme osaa kuitenkaan auttaa luottokortin saamisessa, sillä emme tiedä tarkkaan Norwegianin vaatimuksia.

   Toivottavasti kuitenkin löydät itsellesi luottokortin jostain – pidetään peukkuja ja hyvää kesän jatkoa! 🙂

 10. blank Heku 5.7.2016 at 16:14

  Kirjoitetaan tänne omakohtaisia kokemuksia Bank Norwegian pankista ja sen lainasta. Pistin tarjouspyynnön sisään tabletilla sain myönteisen vastauksen n. 5-6 tunnissa. Tämän jälkeen pankista ei kuitenkaan kuulunut mitään ja löysin vastaavanlaisia kokemuksia myös keskusteluja tähyilessä. noin 36 tunnin kuluttua sain kuitenkin ilmoituksen että laina on myönnetty ja rahat ovat pian tilillä. Odotin seuraavalle päivälle ja rahat tulivat tilille. Maksan kovan koron lainoista ja en lähellekään tuota 4,99% joka kuulostaa epärealistiselta ja enemmänkin markkinakikalta, mutuna sanoisin.

  Muuten Norwegianista on melko hyvät kokemukset ja sain sen mitä halusinkin, mutta en edes halvemmalla mitä olisin voinut saada muilta lainanävälittäjiltä. Nyt katsotaan miten vaimon kanssa käy kun hakee juuri luottokorttia. Tuo luottokorttihan on sikahintanen osamaksulla luottokorttilaskunsa maksavalle, mutta pikkuostoksia ja lentovarauksia varten hyvä ja kätevä. Meillä on tapana heittää pari kolme reissua ja lennetään paljon Norwegianilla koska se on halpalentoyhtiö ja hyvä sellainen. Tämä kortti on siis fiksu hankinta meille. Kerron luottokortti kokemukset heti kun sellaiset saadaan.

  • blank Palauteboxi-Mikko 6.7.2016 at 20:39

   Terve terve,

   Kiitos pitkästä viestistä ja arvokkaasta tiedon jakamisesta! Kertokaahan myös kokemuksia, miten luottokortin kanssa meni. Kyllähän tuon saa helposti, jos tulopuoli on kunnossa ja luottotiedoissa ei ole säröjä!

   -Palauteboxissa tällä kertaa Mikko

 11. blank REISSUMIES 6.7.2016 at 08:00

  VOIKO NORWEGIAN LUOTTOKORTTIA SAADA JOS EI LUOTTOTIETOJA? EI ERIKSEEN OLE ILMOITETTU MUTTA KOKEMUKSET PUHUU ETTEI…? Eivät myönnä oikeastaan enää mitään kun häiriö makusutiedoissa mutta jos Norjassa eri myöntämisperijaatteet?

  • blank Viljo 21.12.2018 at 16:42

   Hei Reissumies, Kyllähän sinun luulisi ymmärtävän sen kun luottotiedot ovat menneet, niin et varmasti saa mistään lainaa tai edes pientä pikavippiä. Eihän lainanantajat ole niin tyhmiä että luottotiedottomalle lainaisivat. Et saa nyt etkä tulevaisuudessakaan lainaa jos on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa.

  • blank Palauteboxi-Mikko 6.7.2016 at 20:37

   Tervehdys!

   Ei, valitettavasti maksuhäiriömerkintä/luottotietojen puutteellisuus ovat sellaisia tekijöitä, joissa ei jousteta, ei lainojen saannin suhteen, eikä myöskään luottokortin kanssa.

   Norjan vaatimuksista emme tiedä, mutta epäilys on vahva, että maksuhäiriöiselle ei Bank Norwegian luottokorttia myönnä.

 12. blank epäilyserkki 7.7.2016 at 10:09

  Määritelkäähän tuo halpa? Sain 8,76% korkotarjouksen ja Handels tarjoaa noin neljään prosenttiin. Kaukana ovat vielä halvat pankkilainat netissä, ehkä Norwegian siihen sakkiin joskus mahtuu jos avaavat ”oikean” fyysisen konttorin Suomeen. Onko täällä ketään joka olisi päässyt lähellekkään tuota 5 prosentin korkoa? Rohkenen epäillä tätä suurelti…

  • blank Palauteboxi-Mikko 7.7.2016 at 13:03

   No morjens epäilyserkki,

   Epäillä saa aina ja usein se on jopa ihan tervettä. Halpaa on kuitenkin, kun verrataan muihin vastaaviin täysin netissä oleviin lainanvälittäjiin tai niiden myöntäjiin.

   8,76% ei ole edullinen, jos sitä verrataan tavan pankin kulutusluottoon, mutta näillä ei ole mitään tekemistä nettilainojen kanssa.

   Muuten se on kuitenkin tyypilliselle nettiluotolle hyvinkin fiksun oloinen korkoprosentti. Vielä halvemmalla voi toki kuitenkin päästä.

   Bank Norwegianilta voi saada 4,99% lainan esimerkiksi, jos lainan hakijoita on kaksi ja heidän kk-bruttotulot ylittävät 4700€ ja jos lainasumma on 47.500€ 14 vuoden maksuohjelmalla. Luonnollisestikaan maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla ja asuinpaikan täytyy olla Suomen rajojen sisäpuolella.

   Toivottavasti saat jostain lainaa todellisella vuosikorolla, johono sinä olet tyytyväinen. Jos netin lainatarjoukset eivät tunnu sopivilta, hae laina pankista.

   -Mikko (tällä kertaa palauteboxissa, kun vakioboxi lomalla)

 13. blank nasu 8.7.2016 at 14:45

  Pankki parhaasta paasta suosittelen kaikille. Ei oo mitaan hamymenoo ja toimii hienosti!! Ei kylla ole halpaa lainaa bank norwegian nahnytkaan ellei pohjakorolla saa mutta smoothi on palvelu. Viitta tahtee en ihan antais kun vahan epaselva mutta 4 tippuu heittamalla.

 14. blank Fionelli 9.7.2016 at 14:25

  Epäselvää on kyllä niin moni tämän pankin kanssa, että en nyt tiedä edes mitä tässä tapahtuu. Hakemus sisässä toista vuorokautta mutta vastauksia ei kuulu. Kai ne kylkäämisenki ilmottaa? Bank Norwegian ei kyllä saa kovinkaan korkeinta pisteitä asiakaspalvelu puolelta. Sen kulutusluotto on muutenkin kallis jos ei saa 5-8% vuosikorolla. Yli 15% koron lainat muistuttaat suoraan jo pikavippejä mielestäni. Vähän hiomalala tästäkin pankista voisi ihan oikeasti saada loistavan pankkilainan. Vähän siis tsemppiä Bank Norwegian niin kyllä se siitä! Ps. Santander on yhä ykkönen mitä tulee nettipankkeihin!

 15. blank Anspu 10.7.2016 at 10:47

  sain jokin aika sitten Bank norwegian luottokortin ja hyvin toimii.Ei mitään kuluja kortin käytöstä ja pitkä maksuaika laskulle! Suosittelen!

  • blank Palauteboxi-Mikko 11.7.2016 at 15:42

   Kiitos tiedosta! On mukava saada lisää positiivisia kokemuksia Bank Norwegianin tuotteista! Nähtävästi sekä kulutusluotto, että luottokortti, ovat molemmat saaneet todella lämpimän vastaanoton myös meillä, negatiivista palautetta on hyvin vähän. 🙂

   -Mikko

 16. blank Elemys 11.7.2016 at 15:35

  Olen tilannut Bank Norwegian luottokortin ja yleiset kokemukset on myös tosi hyvät. Kortissa ei ole tosiaankaan kuluja ja kivasti maksuaikaa maksaa laskut takaisin. Se on myös hyvä jos matkaa paljon taikka edes vähän. Meidän taloudessa liikutaan jonnin verran mutta nyt tullaan kyllä suosimaan Norwegianin jos vain tarjoukset natsaavat. A+ kokemuksia tästä paikasta ja voi suositella kaikille. Myös kulutusluoton haku näyttäisi olevan yhtä helppoa kuin luottokortin, sen hakemisesta ei ole kuitenkaan ainakaan vielä kokemuksia.

 17. blank Mikko K 14.7.2016 at 17:57

  Norwegian ei myönnä lainaa jos ei ole hyvätuloinen joten omalta osaltani voin sanoa että menee samaan kastiin kuin pankit. LAinan saaminen harmittavan vaikeaa eikä piitata asiakkaasta vaikka varmasti maksukykyinen, ok-tulot (yli 1700e/kk) eikä häiröitä maksutilastioissa. Yhtäkän maksua tai mätkyä ei ole elämässä jäänyt vaiheeseen ja kaikki menneet eräpäivän sisällä maksettavaksi. Epäreilu maailma, millaiset ihmiset tästä Norjan purtellista oikeen saa lainaa, Bank Norwegian voisi tehä selvemmäksi sivuillaan että mistä syystä luottokelpoinen EI saa lainaa…

  • blank Palauteboxi-Mikko 22.7.2016 at 14:14

   Terve Mikko-kaima! Norwegianilta pitäisi irrota lainaa, jos tulotasot ovat tuolla tasolla, oletko varma, että täytät muuten kaikki vaatimukset?

   Jos kaikki asiat on kunnossa ja (netto?)-tulosi ovat yli 1.700€ / kk, ei lainan saamisen suhteen pitäisi olla mitään ongelmia.

   Kuinka pitkälle pääsit lainahakemuksessa, lähetitkö Bank Norwegianille esim. palkkakuitin, josta käy ilmi, että saat em. summan pankkitilille joka kuukausi?

   Vaikea auttaa tässä tilanteessa, mutta suosittelen olemaan yhteydessä asiakaspalveluun ja olen sitä mieltä vahvasti, että jos tosiaan tilanne on kuten selitit, sinun pitäisi saada Norwegianilta lainatarjous ongelmitta.

   Vielä lisävinkiksi, voit koittaa hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa, tässä tapauksessa ainakin Bank Norwegian on oikein halukas myöntämään suurtakin luottoa.

   Toivottavasti näillä eväillä edetään asiassa, Terv. kaimasi Mikko.

 18. blank Polkkatukka 21.7.2016 at 22:10

  Sain lainan palvelusta mutta sai hetken elää pienessä epätiedossa että missä oikein mennään kun ei kukaan ilmoita mitään, tai myönteinen oli vastaus/päätös mutta mitä tapahtuisi seuraavaksi? Kukaan ei ilmottanut koska saan rahat tilille. No tulivat ne sitten vihdoin tänään ja sain sen verran kuin halusinkin enkä yhtään yli tai ali.

  Plussaa Norwegianilla:
  On kyllä todella helppo hakea ja en aluksi uskonut lukemaani koska kaikista sanotaan samaa: ”helppo, nopeaa ja niin edelleen…” Mutta Bank norwegian nyt oli sitten ihan jo oikeasti sitä. Korko ei pirullakaan viitoisella alkanut mutta ihan kauhean kauaksi ei jouduttu korkoa venyttämään. Oli helppo hakea vaimon kanssa yhteis hakijana, minulta verkkotunnukset pankkiin ja vaimolta henk. tiedot.

  Negatiivista:
  Sivulla vähän turhan nihkeästi tietoa ja vaikuttaisi jotenkin siltä että joku on vielä kesken. Resursseja varmasti riittäisi kuitenkin rykäistä pystyyn kunnolliset infot kaikista asioista, kuten tuosta lainan maksusta jonka kanssa olin epätiedossa hetken aikaa. Selittääkö tämän uusi palvelu vai verkkovastaavan laiskuus?

 19. blank jukola 23.7.2016 at 20:49

  Yli suurta korkoa vrt. pankkiini mutta onnistunut ainakin digimurrossa. Ei mene kauaa niin nämä meidän kivijalat putoavat kuin kivet kun ruottin ja norjan pojat lyövät läpi. Kauanko menee että norski bank alkaa asuntolainaa kauppaamaan ja pystyykö tekemään senkin netistä? Siinä vasta kilpailija olisikin. Pistääkö valtio jo hanttiin tässä vaiheessa vai mitä jos oikein aletaan pankkiasiakkaitakin poimimaan?? Heh heh.

  • blank Ötö 11.8.2016 at 19:28

   Norwegian ei tule koskaan tarjoamaan asuntolainaa Suomessa sano mun sanoneen.

 20. blank Sepu 25.7.2016 at 05:52

  Pienyrittäjän tilpäiseen lainantarpeeseen tein hakemuksen. Luoototiedot kunnossa,verotiedot toimitettu
  ja maksukykä löytyy. Vaativat muistaakseni tilintarkastajan jotkut selvitykset. Eihän pienyrittäjällä ole mitään tilintarkastajia vaan kirjanpidon hoidan itse vastasin. Sitten vaativat tiliotteet kolmelta kuukaudelta nähtäväksi. Aika omituista, kyse oli suhteelisen pienestä summasta joten jätin asian sikseen.
  Outoa oli myös se että lainasopimuksen joutui allekirjoittamaan pankkitunnuksilla ennen lainan myöntöä,onkohan tuo edes ihan laillista.

 21. blank kerettiläinen 1.8.2016 at 19:40

  Bank Norwegian Suomi on yllättänyt positiivisesti. Mistään yltiöhalvasta pankista ei tässä voida kuitenkaan puhua mutta se on halvempi kuin muut moni muu mistä pyysin tarjouksia. En ole kuitenkaan kiireessä joten käyn vielä pankistakin pyytämässä tarjousta. Vahva epäilys kyllä että lisälainaa ei sieltä enää heru kun olen jo velkaa sinne vielä edellisestä kulutusluotosta. Yksityisillä tai norwegian bankilla ei olisi ainakaan tätä ongelmaa.

 22. blank HITSI 2.8.2016 at 16:18

  Minkä vuoksi nettisivut pyytävät heti aluksi mun henkilötunnusta ennen kuin pääsen käsiksi mm. laskuriin yms?
  Mitä Bank Norwegian tekee sillä tiedolla jo alkumetreillä?

  • blank Palauteboxi-Mikko 3.8.2016 at 21:33

   Hei!

   Tämä on varmasti vain Norwegianin peruskäytäntö, henkilötunnuksellasi pankki ei varmasti tee mitään muuta kuin tunnistaa luotettavasti, turvallisesti ja Suomen lain mukaisesti henkilötietonne.

   Kieltämättä tosin olisi järkevämpää, jos laskuriin pääsisi käsiksi välittömästi ilman, että hakijan täytyisi ilmoittaa mitään henkilökohtaisia tietoja.

   -Mikko Boxi

 23. blank Fiesta 6.8.2016 at 22:33

  Bank Norwegianilla on hiukan ristiriitaista tietoa sivulla. Mikä onkaan heidän pienin lainansa tällä hetkellä? Saako pankista tonnin joustoluottoa esim. vai onko minimi 2000€ (löytyy sivuilta myös merkintä tästä) Pankki mainitsee sivullaan myös pikalainan, tekstiviestilainan, pikavipin ja kulutusluoton. Mitä lainaa tässä nyt ollaan hakemassa vai kulkeeko kaikki nimet samassa? En halua missään nimessä Bank Norwegian pikavippiä vaan oikean pankkilainan josta maksan korkoa joka takaa hyvät yöunet. Miksi asiat pitää tehdä näin vaikeaksi?

 24. blank miljoonan_pelle 7.8.2016 at 12:33

  Oli helppoa hakea mutta halvaksi ei voi nimittää. Silti paljon pienepi korko kuin monella muulla mitä ollaan mietitty ja katsottu. Mietityttää nyt kuitenkin kauan kestää rahojen tulo, tili Handelssissa. Ymmärretään ettei viikonloppuna liiku mutta josko heti huomenna kun pankkipäivä? Puhelinnumero ei ole vastannut vlopun aikana myöskään, vaikka verkkopankki onki niin luulisi olevan jotain aspaa viikonloppuisinkin kun miljardiluokan pankki kuitenkin kyseessä. Lainabisnes kuitenkin niin hyvää bisnestä että tuskin tarvii säästöohjelmaa pykätä tässä rahantekopajassa.

 25. blank Etusepi 9.8.2016 at 19:47

  Kiitos lainatarjouksesta joka on tähän mennessä saaduista halvin. Norwegian on tehnyt sen mitä on odotettu jo pitkään täällä maalla: pankkilaina jossa on joustoa ja asiakasta ymmärretään. Tiesin päivän joskus tulevan ja olin varma että suomalaisten pankkien toimesta ei tätä ainakaan tapahdu. Kysymys kuuluu vain että miksei koska kuluttaja maksaa kuitenkin rankemman hinnan eli koron lainasta ja pankki loppuviimein voittaa. Tähän tarvittiin vain Norjan väki näyttämän esimerkkiä ja keräämään rahat kotiin. Mielummin olisin korkoa kotiinpäin maksanut mutta raha virrannee ulkomaille jälleen, halpuus kun on se mikä voittaa. T. Etusepi

 26. blank Samu 15.8.2016 at 08:52

  Harhaan johtavaa, todellisuudessa nuo korot ihan jotain muuta!
  Pyysin lainatarjousta niin korko oli yli 20%, ei mitään järkeä moisessa.
  Niin, alkaen korko 5% 🙂

  • blank Palauteboxi-Mikko 15.8.2016 at 19:13

   Tervehdys,

   Bank Norwegian lainojen korot ovat alkaen 4,99% ja enintään 22,49% – harhaanjohtavasta markkinoinnista ei siis ole kyse, vaan lainan korko määritetään puhtaasti luotonhakijan tulojen pohjalta.

   Mitä paremmat kuukausitulot ja parempi taloudellinen tilanne yleensäkin (ei aikaisempia velkoja jne.), sen paremmalla korolla lainaa tarjotaan.

   Bank Norwegian suosii myös rinnakkaishakijan kanssa lainaamista ja korkoprosentti on (lähes poikkeuksetta) alhaisempi, jos lainaa haetaan yhteishakijan kanssa, joka voi siis olla vaikka puoliso, perheenjäsen ja miksei vaikka ystävä.

   Jos norjalaispankin keskivertokulutusluoton korkoa vertaa kuitenkin esim. Nordean, S-Pankin, Danske Bankin, Aktian tai OP:n kulutusluoton korkoon, ei ole epäilystäkään, etteikö pankki olisi edullisempi. Norwegian kuitenkin pesee pankit helppoudellaan ja nopeudellaan, jotka ovat digitaalisen pankin vahvuuksia.

   Yhteenvetona siis: Bank Norwegianin luottojen keskimääräinen korko on varmasti kaksinumeroinen, mutta moni on saanut lainaa 5-7% todellisella vuosikorollakin.

   Ystävällisin terveisin,
   Syksyn Mikko

 27. blank marit 26.8.2016 at 12:15

  Mitäs tää pankki oikeen vaatii että saa lainaa? Meillä talous kunnossa, ei merkintöjä maksuhäiriötilastoissa ja mies työelämässä kiinni ja minä ansiosidonnaisella. Mistä johtuu ettei saada lainaa vaikka kaiken pitäisi olla kunnossa meillä?

  • blank Palauteboxi-Mikko 26.8.2016 at 13:45

   Hei Marit!

   Bank Norwegian käsittelee kaikki hakemukset yksilöllisesti ja jos olette hakeneet lainaa yhteishakijan kanssa, teillä ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja molemmilla on tuloja, pitäisi ainakin jonkinlaista tarjousta irrota.

   Tarkistattehan myös seuraavat asiat:

   a) Onko hakemus täytetty virheettömästi (kannattaa olla tarkkana tämän kanssa)
   b) Oletteko tarkistaneet kaikki muut lainaehdot?
   c) Oletteko molemmat asuneet Suomessa yhtäjaksoisesti vähintään 36 kuukautta?

   Suosittelen kokeilemaan uudestaan ja olemaan tarvittaessa yhteydessä Norwegianin asiakaspalveluun, sieltä pitäisi viimeistään selvitä mistä oikein kiikastaa.

   Jos pankki ei yksinkertaisesti myönnä teille lainaa, ei se onneksi ole ainoa lainanmyöntäjä verkossa.

   Mennäänkö näillä eteenpäin? Hyvää viikonloppua teille 🙂

   Terveisin Mikko.

 28. blank kiti 1.9.2016 at 11:30

  Lainaa oli helppoa ja nopeeta hakea, toden totta ajat on muuttunut ja tätä huushollia ei varmaan nähdä enää pankeilta lainaa ’anomassa’, koska sitä se tuppaa nykyään olemaan. Asuntolainan rippeet kun saa hoidettua niin mahdolliset remonttiluotot ja mitä hyvänsä tarvitaankaan, tullaan ottamaan Bank Norwegianin kaltaisilta nettipankeilta, jotka ei liitteistä tai pikkujutuista ’marise’.

 29. blank Inari 7.9.2016 at 15:37

  Hyvä pankki eikä kyllä paha korko ja Osuuspankin joustoluottoon nähden jopa pienempi korko tässä. Haettiin lainaa maanantaina lomamatkaa varte ja on nyt jo tilillä, suosittelemme!

 30. blank mummokas 8.9.2016 at 11:06

  Ei onnistunut lainansaanti (10000€). Taustani: Ikinä ei ole ollut maksuhäiriömerkintöjä, tällä hetkellä on pieni asuntolaina, ei yhtään opintovelkaa, autokin on kokonaan maksettu, olen kokopäiväinen työntekijä, suht hyvällä palkalla – siltikään lainaa ei tippunut.
  Hylättiin vain ilman kummempia syitä.
  Höh, onneksi muualla onnistui ja jopa paljon paremmalla (=pienemmällä) korkoprosentilla 🙂

  Aina ei tiedä oliko onni vai onnettomuus 😀

  • blank Palauteboxi-Mikko 8.9.2016 at 18:35

   Hei!

   Pääasia, että sait lainaa ja vielä parempi juttu, jos sait edullisemman koron tarjouksen jostain muualta!

   Hämmentävää tosin, jos Bank Norwegian ei tarjonnut sinulle lainaa noilla taustatiedoilla, sieltä kun on kaikista helpointa saada pankkilainatarjousta pöytään.

   Korko on Norwegianilla markkinoiden edullisin, jos luottoluokitus on hyvä eli selvästi et vain täyttänyt pankin lainaehtoja.

   Terveisin Mikko

   • blank Nappisilmä 23.6.2019 at 15:03

    Onko mahdollista saada lainaa 21-vuotiaana jos kaikki muut kriteerit täyttyvät?

    • blank Ylläpito 29.6.2019 at 13:26

     Hei Nappisilmä,

     Voit lähettää aina maksuttoman hakemuksen, mutta Bank Norwegian kyllä ilmoittaa ikärajaksi 23 vuotta. Alunperin luottokortin sai nuorempanakin, mutta tähänkin tapahtui muutos. Voit aina kokeilla löydät meiltä runsaasti muita hyviä vaihtoehtoja.

     – Ylläpito

 31. blank remexi 13.9.2016 at 22:19

  Kuinka pitkä toimitusaika luottokortissa on? Jos tilaan kortin nyt, kauanko päätöksessä kestää ja koska luottokortti on kourassani?

  • blank Palauteboxi-Mikko 14.9.2016 at 19:10

   Morjens remexi,

   Bank Norwegian luottokortin toimitusaika on noin viikon verran (4-6 arkipäivää) eli saat sen nopeasti kouraasi.

   Terv Mikko

 32. blank bbb 18.9.2016 at 15:16

  Maksaakos/käsitteleekö Norwegiani viikonloppuisinkin lainahakemuksia?

 33. blank parantainen 27.9.2016 at 18:46

  Luottokortti saapui juuri ja onhan tuo komea! Mahtava, nopea ja helppo palvelu. Kiitos Bank Norwegian. Voin suositelle kenelle tahansa!!

 34. blank Pikahippi 28.9.2016 at 22:48

  Laina, jonka korko pääomitetaan joka kuukausi luo kyllä varsinaisen ikiliikkujan, varsinkin jos lyhennys on minimaalinen.

 35. blank Hunavee 6.10.2016 at 11:27

  Norwegianin laina selvästi kannattaa vaan jos tulotasot ovat kohdillaan koska meidän taloudessa on heikot tulot ja ei saatu mitään järin hyvää tarjousta. Pankit eivät kuitenkaan tarjoa sitäkään joten tällä on mentävä. Ei ole meidän kohdalla ollenkaan ongelma kun pystytään maksaan koko laina pois luultavasti vuoden sisällä. Oli kuitenkin helppo hakea ja ei ongelmia pankin kanssa

 36. blank Salavoni 22.10.2016 at 11:55

  Suosittelen luottokorttia lämpimästi, ei oo mitään järkeä ottaa muuta kun se jos tarvii nopeasti pikavippiä. Luotokorttin saa 6 viikon ilmaismaksuajan ja sopii tosi hyvin ”vippitarpeisii”. Käyttö ei maksa mitään ja miljoona kertaa paremmat koron kun tililainoissa tai pikalainoissa. Ihan vaan tiedoksi kaikille. Ja olen 19 ja sain Bank norwegianin luottokortin että sen saa melko helposti nuoretkin.

  • blank Palauteboxi-Mikko 29.10.2016 at 23:47

   Kyllä vain Salavoni, olet oikeassa tässä ja luottokortti norjalaispankilta on paljon parempi verrattuna kalliimpaan pikavippiin.

   Terveisin Palautemies Mikko

 37. blank takala 7.11.2016 at 18:01

  onkohan norjassa kuulo tai taido hukassa? tunnissa ei kuulu ja lainaa pankista haluttaisiin heti, tai jo se paatos toisi tietyn mielenrauhan.. ollaan hukkumassa lainaan mutta bank norwegian pankkilaina pelastaisi meidat. Auliit kiitokset!!

  • blank Palauteboxi-Mikko 8.11.2016 at 09:55

   Morjensta takala.

   Oletan, että olette jo vuorokaudessa saaneet päätöksen? Kannattaa pieni hetki odottaa Bank Norwegianin kanssa. Lienee syytä myös muistaa, että tämä on pankkilaina.

   Pankkilaina ei ole koskaan niin nopea kuin pieni pikalaina tai vastaava, mutta tässä on tämän hetken nopein pankkilaina.

   Toivottavasti saitte päätöksen ja se oli myönteinen. Onnea tulevaisuuteen!

   Ystävällisin terveisin
   Palauteboxin Mikko

 38. blank improvisoija 27.11.2016 at 17:12

  miten on mahdollista että meille tarjotaan 15% koron lainaa vaikka hakijoita kaksi? onko tämä vain bank norwegianin markkinointia ”alkaen 4,99…. %”? Jos vaaditaan sen verran hyvät tulot että lainaa ei edes tarttisi että saisi ylipäätänsään tuon koron pankkiluottoa…

 39. blank nuusku 12.12.2016 at 10:12

  Mikä mahtaa olla suurin summa jota Norwegiani pankki myöntää ennestään velalliselle (osamaksut moneen liikkeeseen ja joustoluotto yksityiseltä tarjoajalta)? Vaikuttavatko nämä jotenkin negatiivisesti lainan saantiin? Pystyisikö pankkilainan saamaan jotta ottaisin sen tilalle ja käyttäisin koko summan entisiin laskuihin? Mitä mahtaa tuumata jos haen isoa lainaa vaikka olen jo ennestään paljon velkaa vai onko tämä ok pankille? Kiitos jos jaksatte nähdä vaivaa vastataksenne.

  • blank Palauteboxi-Mikko 12.12.2016 at 12:30

   Hyvää alkanutta viikkoa nuusku,

   Myönnetty lainasumma riippuu ihan niistä tiedoista, mitkä tulet antamaan Bank Norwegianille lainahakemusta täyttäessä.

   Lainasumma riippuu hakijan tuloista ja kokonaistaloustilanteesta. Näiden pohjilta minun on siis vaikea arvata, kuinka paljon lainaa voisit pankilta saada.

   Bank Norwegian kuitenkin myöntää lainoja juuri nimenomaan lainojen yhdistämistä varten ja noin neljäs osa lainoista käytetään näihin tarpeisiin.

   Yhdistelylainan ei pitäisi vaikuttaa negatiivisesti lainan myöntämisen suhteen ja pankille ei tule minkäänlaisena yllätyksenä, jos haet pankkilainaa vanhojen velkojen pois maksamista varten.

   Pyydä siis vain rohkeasti tarjousta ja katso, mitä pankki sinulle tarjoaa, tämä kun ei teille mitään kustanna.

   Terveisin Mikko

 40. blank Iida Martin 13.12.2016 at 17:46

  Hei! MInua kiinnostaisi enemmän tämä Säästöpuoli Norwegianilta. Onko turvallista? Entä helppoa ja kulutonta?

  • blank Joulu-Mikko 16.12.2016 at 08:57

   Hei.

   Bank Norwegian kuuluu Norjan talletussuojajärjestelmän piiriin, joten olet turvallisissa käsissä.

   Talletussuojan taso on 212.000 euroa eli varat on turvattu tähän summaan asti

   Tämä takaa sen, ettet asiakkaana menetä rahoja, vaikka pankki ajautuisi jostain syystä konkurssiin.

   Ainoa riski oikeastaan on valuuttakurssiriski eli mikäli äärimmäistapauksessa pankki joutuisi konkurssiin, näin ollen tallettamanne varat palautettaisiin Norjan kruunuissa.

   Norwegian pankki on kuitenkin kovaa vauhtia kasvava ja hyvää tulosta takova pankki, joten konkurssiriski on olematon.

   Mitä tulee tallettamiseen, se on helppoa verkossa, kuluja ei ole ja voit koska vaan nostaa rahaa talletustililtä, sillä nostorajoituksia ei ole.

   Toivottavasti näistä tiedoista oli hyötyä!

   Jouluterveisin,
   Mikko

 41. blank kumara 4.1.2017 at 16:40

  Lainapäätös on saatu jo mutta aika moisessa tietopimennossa nyt kun ei kuulu enää mitään. Rahat ei ole ainakaan vuorokaudessa ilmestyneet tilille. Kauanko pitää odotella?

  • blank Palauteboxi-Mikko 4.1.2017 at 23:07

   Hei!

   Lainapäätöksen saa nopeasti, mutta rahojen siirtymisessä voi kestää yhdestä kolmeen vuorokautta, joskus jopa pidempään, jos välissä on viikonloppu.

   Pakkasterveisin
   Mikko

 42. blank Kartza 10.1.2017 at 06:55

  Parenminhan taa palvelee kun vertaa Nordeaan. Tulee mieleen ihan vanhan Meritan toiminta! Bank norwegian tietenkin yli 20 vuotta kehittyneempi mutta silti. Tosi hienosti toimii, suositella voi.

 43. blank futaaja 8.2.2017 at 12:25

  Onko tässä jotain kattoa jos haluaa maksaa vanhat lainat norwegian luotolla? Oman pankin kanssa ei oikein tuo järjestely käy kun tarvitsen vähintään 14000 euroa että saan vanhat hoidettua ja vain vakuudellinen laina tulisi kysymykseen sitä kautta. Norwegian on ainoa vaihtoehto tällä hetkellä jonka kautta tämä voisi hoitua ellen löydä teiltä jotain muuta. Jos saan vastauksen tähän niin kiitos olen kuitenkin laittanut kysymyksen norwegianin aspaan myöskin.

 44. blank Juha 28.2.2017 at 12:18

  Kysyisin mitä papereita lainahakumukseen vaaditaan lainanottajan puolelta, siis siinä vaiheessa kun laina allekirjoitetaan?

 45. blank Martti 20.3.2017 at 19:10

  Mikä on valuuttakurssiriski säästötilillä? Onko pääomakin vaarassa tämän riskin vuoksi? Voisitteko selventää asiaa?

 46. blank Silasvaara 4.5.2017 at 04:12

  En löytänyt mistään tietoa saako haettua lainojen yhdistämiseen kohdistettua lainaa yhdesä avopuolison kanssa? Jäi myös epäselväksi voiko osan lainasta yhdistää ja osan ottaa sitten muita tarkoituksia varten? Kiitos jos jäätte vaivaa vastata.

  • blank Palauteboxi 7.9.2017 at 10:36

   Hei,

   Vastataan tähän myöhässä. Pahoittelut ohi menneestä kommentista. Kyllä lainaa pystyy hakemaan myös yhdessä ja avopuoliso käy tähän oikein hyvin. Ja kun talous on muuten kunnossa, niin voit hakea lainaa vaikka 20 000 euroa ja maksaa 13 000 euroa lainojen yhdistämiseen sekä loput saa sitten käyttää vapaasti.

   Terveisin, Ylläpito

 47. blank omituista 7.9.2017 at 10:20

  En ymmärrä miten ihmeessä lainaa voisi saada alimmalla pankin ilmoittamalla korkoprosentilla? Saimme kyllä tarjousta, mutta pitää kohteliaasti kieltätyä, jos parempaa ei tule muualta. Luottokorttia koitin eka ja hylky tuli, tässä suuri ihmetyksen aihe. En oikeastaan edes tarvitse luottokorttia, mutta laina siis helpompi saada kuin kortti? Mitä Bank Norwegian ajaa tällä oikein takaa? Olisi kiva tietää millä koroilla ihmiset on saanut lainaa täältä tai miten luottokorttihakemuksen kanssa on mennyt?

  • blank Palauteboxi 7.9.2017 at 10:38

   Hei,

   Koron määrittää aina ilmoitetut tulot, muut lainat ja taloustilanne. Bank Norwegianin algoritmi laskee aina jokaiselle hakijalle koron. Tulotaso vaikuttaa merkittävästi korkoon ja toisena haetun lainasumman määrä. Pienemmät kulutusluotot ovat aina korkeamman prosentin lainoja. Hankala vastata luottokortti -asiaan ilman tarkennusta. Luottokortin ehdot pitäisivät olla ”kevyemmät”, erityisesti pienen luottorajan luottokorttia saa pienilläkin tuloilla, kunhan vain muut talousasiat on kunnossa.

   Terveisin, Ylläpito

 48. blank janne 11.10.2017 at 16:07

  sE on vakuudeton laina.

  • blank Ylläpito 13.10.2017 at 04:55

   Hei Janne,

   Kyllä Bank Norwegianin kaikki lainat ovat vakuudettomia, vai mitä tarkoitit tällä kommentilla? Lainaa voi hakea kuka vaan ilman ”panttia” tai kiinteää omaisuutta, joka tulisi esittää hakemuksen yhteydessä (asunto tai mökki esim.)

   Aamuterveisin, Ylläpito

 49. blank ekakortti 14.12.2017 at 10:13

  Kauanko luottokortin toimitusaika oikein on kun perjantaina on haettu ja päätös meni läpi kyllä, mutta korttia ei tule. Asiakaspalveluun olin jonossa 5 minuuttia ja eilen laitoimme myös tuon yhteydenottoikkunan kautta viestin perille. Ei vielä mitään vastausta hidasta norwegianin toimintaa vai normaalia?

  • blank Ylläpito 14.12.2017 at 11:31

   Hei,

   Bank Norwegianin luottokortin toimitusaika on yleensä alle viikon verran eli jos hakemus meni läpi, kortin pitäisi ilmestyä postiosoitteeseenne piakkoin, luultavasti huomenna tai sitten ensiviikon alkupuolella. Olettaen siis, että luottokorttipäätös on annettu teille viime viikon perjantaina. Norwegian pankki on keskimäärin nopeampi kuin monet muut luottokortinmyöntäjät, joten hitaudesta pankkia ei voi missään tapauksessa moittia.

   Terveisin, Ylläpito

 50. blank tatu 28.1.2018 at 15:28

  Olen koittanut hakea lainaa pankilta ilman onnea ja sitten jälkiperään heti norwegian pankilta, mutta missään vaiheessa ei ole vaadittu tiliotetta tai tulotositteita ja päätös on alustavasti hyväksytty. Kuinka asia etenee kun en ole mitään kuullut vai meneekö hakemus läpi ilman liitteitä? Minulla on hyvä palkka eikä muuta kuin luottokorttivelkaa ja omistan norwegian bankin luottokortin jo. Kauanko rahan maksuissa kestä yleensä, pankkini on S-Pankissa

 51. blank kanttarelli 1.3.2018 at 08:47

  Oletteko huomanneet norwegianin lainaavan nyt myös 60000 eur kulutusluottoja? Laitettiin hakemus ja nyt odotellaan yllätyksellä jos menisi läpi. Alunperin oli tarkoitus ottaa vähemmän mutta jos saa enemmän ja hyvä korko niin mikä jottei!

  • blank Ylläpito 2.3.2018 at 09:28

   Pakkasen kirpeää & keväistä maaliskuuta Kanttarelli,

   Kiitos huomautuksesta, mutta tämä on huomioitu, tiedostettu ja päivitetty meillä. Muutos on tapahtunut hiljattain aikaisemman lainan enimmäismäärän ollessa vielä 50.000 €.

   Hakemukseen Norwegian antaa päätöksen yleensä heti ja pankki punnitsee hakijan/hakijoiden kohdalla, mikä on korkein mahdollinen lainamäärä ja samalla sopiva korko. Toivottavasti päätös oli teille mieluinen.

   – Ylläpito

 52. blank Jussi Viljanen 13.9.2018 at 13:17

  Kelpo paikka hakea lainaa vai, en sanoisi ihan näinkään? 35k 14% korolla, joka jälkimaksetaan. 10v diili ja 87k takaisin, siinä Bank Norwegian antia tielle ja siinä teille halpakorkoa. Ainoa joka tässä vetäisi meikäläistä puoleensa on tuo talletustili josta kokemukset ovat parempaa luokkaa. Lainaa en sanoisi halvaksi, mutta ei kai halpaa lainaa olekaan sitten… Ellei asuntolainoja oteta mukaan tähän tai ellet kuulu siihen ökyluokkaan sillä suurituloisethan ovat paremmassa asemassa kun keskipulliaiset. Jussi

  • blank Mette 8.7.2019 at 23:24

   Olen eri mieltä kuin Jussi. Kun tajusin, että olen puolen vuoden aikana maksanut ~2500€ lyhennyksiä mutta lainan pääoma on pienentynyt aivan liian vähän kun olin kaavaillut, oli aika marssia omaan pankkiin vääntämään. Bank Norwegianin korko on korkeahko (minunkin kohdalla, minulla on ~ 2100€ nettotulot kk, ei koskaan maksuhäiriöitä ja lisäksi vain asuntolaina ja joitan luottokorttivelkoja, Klarna, mutta maksan kaikkia ajallaan) Pankkilainan eteen joutuu hiukan enemmän tekemään paperinpyöritystä mutta se tosiaan maksaa vaivan kun yhdistää lainoja ja väsää palettia!

 53. blank Rölli 13.9.2018 at 14:56

  Aivan loistavaa ja TODELLA nopeaa palvelua, kun lainaa olet hakemassa.!!
  Itse hain lainan (18000€) ja jo seuraavana päivänä hakemuksen jättämisestä, tuli ilmoitus että laina on maksussa tililleni.!! Toki piti lähettää kuva viimeisimmästä palkka-kuitista, mutta siitä ei mennyt kuin noin kolme tuntia ja tuli ilmoitus lainan hyväksymisestä ja tililleni maksamisesta.!
  Et en yhtään ihmettele miksi Norwegian bank valtaa nämä netin kautta otettavat lainat, ja vieläpä se et korko on huomattavasti pienempi, kuin näissä ns. pikaluotoissa ym.

  Mutta suosittelen todellakin tätä kaikille jotka tarvitsevat lainaa, eivätkä halua käydä läpi normi pankkien kans taistelua ja tositteiden ym. lippujen ja lappujen esittämistä, plus vielä takaajien hommaamista ym.

 54. blank kuronen 30.1.2019 at 07:57

  Ollaan kokeiltu molempaa. Ensin kun oli rahaakin jäljellä niin tuohon talletustiliin, mutta pois kun korko laski ja tarvitsittiin remonttiin muutenkin. Se toimi oikein hyvin. Sitten kun yritettiin luottokorttia tai minä koitin, niin ei antanut edes pienimmällä luottorajalla. Bank Norwegian luottokortin saaneet voisivat huutaa hep? Mutta sain sitten kuitenkin itse lainan ja vielä ison sellaisen, tarjottiin 30000e enkä ole vielä hyväksynyt kun vähempikin riittää. Jos hylkään tämän, voinko alentaa summaa. Turha lainata noin paljon liikaa? Jelppii.

 55. blank Samu 22.2.2019 at 02:40

  Moikka minulla on talletuksia NB llä.
  Mitä jos lentoyhtiö tekee konkurssin meneekö Bank samassa rytinässä?

 56. blank vakuutusnumero 3.4.2019 at 09:14

  Varokaa heidän vakuutusturvaansa joka tulee laskulle, sen lopettaminen oli vähän turha vaikeaa. Älkää ottako sitä siis jos ette aivan välttämättä sitä halua ja tarkistakaa aina laskunne, ettei se tule sinne puolivahingossakaan.
  Sanoisin etttä kehnot kokemukset Bank norwegian asiakaspalvelusta, ei saatavuutta kunnolla, huonot portaalin sivut, ei läpinäkyvyyttä lainkaan mitä viestejä sinne on lähetetty. Vakuutusyhtiö takana on hampaaton kumppani, joka ei tiedä mistään mitään (Vaikka onhan ne Nordeassakin virolaisia ja tietotaito sitä tätä).