Bank Norwegian laina & luottokortti esittelyssä (2024)

Bank Norwegian on tehostanut Suomen toimintaansa, tarjoten lainaa ilman vakuuksia ja takaajia sekä toisena vaihtoehtona luottokorttia erinomaisilla ominaisuuksilla.

Bank Norwegian arvostelu ja kokemuksiaVakavarainen pankki aloitti toimintansa Suomessa 2015 joulukuussa ja sen lainoista ja luottokortista tuli nopeasti hittituotteita.

Bank Norwegian oli myös viime vuonna suosituin pankkilainapalvelu verkossa jo seitsemättä vuotta putkeen.

Jos etsit siis vakuudetonta kulutusluottoa, yhdistelylainaa tai luottokorttia, niin kannattaa jatkaa lukemista.

Kulutusluottoa voit hakea 1000 – 60 000 € väliltä täysin vapaaseen käyttöön.

Bank Norwegian luottokortti on 1000 – 15 000 € luottorajan Visa-kortti, jonka voi hakea helposti netissä ilmaiseksi.

 

Bank Norwegian lainan tiedot:

 • Ikäraja: 23 vuotta
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta
 • Lainasummat: 1000 – 60 000 €
 • Pankkilainat aina ilman vakuuksia tai takaajia
 • Täytä ilmainen hakemus hetkessä netissä
 • Saat luottotarjouksen heti ilman minkäänlaista sitoumusta
 • Luoton korko alkaen 7,49 %
 • Tarkista päivän korkoprosentti minuutissa: lainatarjouksen pyytäminen ilmaista
 • Sopii paremmin kuin hyvin lainojen yhdistelyä varten

Voit myös kilpailuttaa nykyisen lainan uudelleen ja katsoa, paljonko voit säästää vaihtamalla sen uuteen.

Täytä ilmainen hakemus >>


 

Kuka voi hakea Bank Norwegian lainaa?

Kaikki 23 v. täyttäneet vuotiaat luottokelpoiset suomalaiset tai vähintään Suomessa 36 kuukautta asuneet voivat hakea Norwegianin luottoa.

Maksuhäiriömerkintää ei saa olla ja kaikkien hakijoiden luottokelpoisuus tarkistetaan vielä automaattisen systeemin avulla.

Hakemiseen tarvitaan nettipankkitunnukset, joilla tunnistat henkilöllisyytesi turvallisesti ja luotettavasti, näin väärinkäytöksiä ei ilmene.

Myös luoton hakijan asuinosoite täytyy olla Suomessa, jotta lainan saaminen on mahdollista, joka on osa pankin kartoitusprosessia.

Lainan hakijalla täytyy myös olla säännölliset tulot ja lainansaantimahdollisuuksia voi parantaa hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa.

Myös korkoa voi viilata rinnakkaishakijan kanssa mahdollisesti alaspäin.

 

Miten haen kulutusluottoa pankista?

Täytä ilmainen helppotäyttöinen hakemus ja kilpailuta samalla muut lainat netissä pienessä hetkessä napsauttamalla tästä.

Kirjoita haluamasi lainasumma ja täytä henkilötietosi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.

Pian tämän jälkeen saat vastauksen hakemukseesi eli lainapäätöstä ei tarvitse odottaa kauaakaan.

Hakeminen on vain 2-vaiheinen, kuten alapuolella olevasta kuvasta näet, luoton haku on todella helppoa.

Hakemuksen jättämisessä ei kauaa nokka tuhise, nimittäin se on täytetty noin viidessä minuutissa millä tahansa laitteella, vaikka älypuhelimella.

Bank Norwegian on helppoakin helpompi hakea

Vakuudettoman nettirahoituksen hakeminen ei varmasti voi enää muuttua helpommaksi kuin tämä; varsinkaan, kun kyseessä on oikea pankkilaina, eikä pikavippi tai ylihinnoiteltu kulutusluotto.

 

Mitä liitteitä tarvitsen lainan hakemiseen?

Hakemus onnistuu lähes kokonaan ilman paperitöitä, Bank Norwegian saattaa kuitenkin pyytää sinulta liitteen tulotodistuksestanne.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tarvitsisi lähteä kiikuttamaan paperillista todistusta mihinkään, vaan voit lähettää myös sen täysin sähköisesti sähköpostin kautta.

Bank Norwegianin pankkilaina on kaikista yksinkertaisin ja helpoin pankkilaina, mitä Suomessa on historiallisesti koskaan ollut tarjolla.

Kirjaudu palveluun (omat sivut), kun olet tehnyt hakemuksen ja huomaat tämän viimeistään siinä vaiheessa.

 

Norwegian yhdistää kalliit pikavipit ja muut laskut yhdeksi lainaksi

Jos sinulla on kalliita pikalainoja ja vippejä sekä luottokortti- tai osamaksulaskuja, älä turhaan hukuttaudua hirveään laskuläjään, vaan yhdistä kaikki nämä yhdeksi halvemmaksi lainaksi.

Tämä lainojen yhdistelyn järjestely ei maksa mitään sinulle, säästät pelkästään rahaa eli ei siis muuta kuin toimimaan. Yhdistä luotot ja laskut nyt viivyttelemättä ilman kustannuksia.

Norwegian-luoton määrän voit valita 1000 – 60 000€ väliltä, joten eiköhän joku summa löydy, joka kattaa kaikki aikaisemmat laskusi.

Tämän järjestelyn hakija ei voi muuta kuin voittaa ja suosittelemme sitä kaikille, jotka kärvistelevät kovien laina- tai osamaksukustannusten kanssa kuukausi toisensa jälkeen.

 

Millaisia Bank Norwegian kokemuksia meillä on?

Bank Norwegian on jo tuttu kulutusluotto- ja pankkilainapalvelu Suomessa, mutta siitä on alkanut kuulumaan vielä enemmän palautetta ja kokemuksia, mikä ei ole ihme, sillä se on kehittynyt vastuulliseksi monikansalliseksi digipankiksi.

bank norwegian kokemuksetJa kokemukset Suomen pankkitoiminnoista ovat oikeastaan pääasiassa positiivisia sellaisia, mikä on kaikista tärkeintä.

Pankkiyhtiöstä tuli menestys Suomessa ja syitä tälle ovat varmasti esimerkiksi:

 • Se on hyvin vakavarainen, luotettava ja tietoturvallisuus on huipputasoa, voit siis lainata erittäin turvallisin mielin
 • Yhtiön digitaaliset palvelut ovat selkeästi monia muita palveluita edellä
 • Saat lainapäätöksen välittömästi, kun olet jättänyt hakemuksen
 • Lainan hakeminen täysin verkon välityksellä ei voisi enää helpommaksi muuttua
 • Myös lainojen edullisuudesta voisi moni pankki ja rahoituslaitos ottaa mallia, sillä korko on edullisempi kuin muilla palveluilla

Siirry pankin kotisivuille >>

Muista, että korko on aina hakijakohtainen ja lainan käsittelyaika on nopea.


Bank Norwegian on ehdottomasti Viiden tähden valinta ja vähintään kahden peukun ylös nostamisen arvoinen palvelu.


Myös naapurimaissa Ruotsissa ja Norjassa pankki on ollut hurja menestys ja kulutusluotot menevät kaupaksi kuin häkä niiden edullisuuden ja kilpailukykyisyyden takia.

Norwegian ei todellakaan näytä tekevän poikkeusta Suomessa, vaan kaikki on suunniteltu hyvin ja se on tullut ryminällä tarjoten entistä suurempia edullisia lainoja ilman vakuuksia aina 60.000 € asti alkaen 1000 eurosta.

Vinkki: Siirry ihmeessä jo pankin palveluun, jos olet lukenut artikkelia jo näin pitkälle. Se käy yläpuolella näkyvästä painikkeesta.

 

Norwegian Bank on Suomen suosituin pankkilaina

Paras pankkipalkinto menee Norjan ihmeelle!Tämä ei missään tapauksessa tullut meille yllätyksenä, sillä Bank Norwegianin huippusuosion tiedettiin tarttuvan naapurimaista myös meille Suomeen ja pysyvän sellaisena pitkään.

Asiakkaita on kaikissa maissa sillä on jo yhteensä lähes 1,5 miljoonaa.

Hienoisena yllätyksenä tuli kuitenkin, kuinka hämmästyttävän vastaanoton molemmat sekä pankkilaina, että Norwegianin luottokortti molemmat ovat saaneet.

Ei ole taaskaan epäilyksen häivää kenelle viime vuoden ”Suomen suosituin pankkilainapalvelu” -palkinto meni, kirkas voittaja on nimittäin Bank Norwegian.

Ja tämä samainen pysti meni myös 2018-2022 vuosina norjalaispankille. Todella vahva suorittaminen siis jatkuu.

Edulliset lainat, helppo käytettävyys (erityisesti mobiilissa) sekä selkeä lainatuote kotimaisiin pankkilainoihin rinnastettavalla korolla todella ovat tehneet tehtävänsä.

 

Millainen Bank Norwegian lainojen korko on?

Lainojen korko alkaa 7,49 %:sta ja se voi nousta enintään 19,99 % asti.

Kaikki tämä riippuu sinusta ja tulotasostasi.

Yhteishakijan avulla parannat lainansaantimahdollisuuttasi ja voit jopa saada pienikustanteisemman luoton.

Bank Norwegianin lainalaskuri antaa alkunumerot ja saat päätöksen jälkeen tietää, paljonko oman luoton korko on. Voidaan siis puhua yksilöllisesti korosta.

Esimerkiksi: Esim. 9,89 % viitekorolla, joka on melkeinpä korkein mahdollinen ja 12,21 %:n todellisella vuosikorolla 10 000 euron lainan kokonaiskuluiksi kertyy kolmessa vuodessa 11861 euroa ja kuukausieräksi 328 euroa (yht. 36 erää).

Lainan avausmaksu on 90 euroa ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 euroa (laskettu mukaan kokonaiskorkoon/-kuluihin).

Saat aina Bank Norwegianilta yksilöllisen lainatarjouksen, jossa korko on määritelty riskiprofiilin mukaan.

Voit saada paremman lainatarjouksen hakemalla luottoa rinnakkaishakijan kanssa, sillä tällä tavoin pankki näkee hakijassa vähäisemmän riskin.

Hae oma lainatarjous tästä heti >>

Muista, että myös ennenaikainen takaisinmaksu onnistuu, jolloin maksat lainasta paljon vähemmän tai et lainkaan korkoa tai kuluja.

 

Mitä parempi luottoluokitus: sen edullisempi Bank Norwegian -laina

Vaikka Bank Norwegianilta on helppo saada pankkilainaa, on korko kuitenkin armoton pienituloisia kohtaan ja ainakaan minimikorkoon ei valitettavasti usein päästä, jos yrität hakea lainaa yksin pienillä tuloilla.

Pienituloisena voit kuitenkin parantaa luottoluokitusta hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa.

Tuloistasi riippumatta ihan jokaisen kannattaa hakea lainaa yhdessä puolison tai sukulaisen kanssa, jos se on vain mahdollista.

Luottoluokitukseen vaikuttavat tulojen lisäksi mm. asumismuoto, vanhat velat (opinto- ja asuntolainat jne.) ja työsuhteen luonne.

Esim. vakituisessa työsuhteessa olevan luottoluokitus on usein paljon parempi kuin osa-aikatyötä tekevän.

Korko on kuitenkin paljon parempi kuin missään vanhassa pikavipissä, muissa luottotileissä tai useimmissa kulutusluotoissa, huolimatta siitä, millaisen tarjouksen sait.

Erityisesti siinä tapauksessa, mikäli laina on haettu ennen korkokattolakiasetusta.

 

Missä on pankin lainalaskuri?

Bank Norwegianilla ei löydy lainalaskuria, sillä koron vaihteluväli on aina 7,49 – 19,99 %.

Korkoa on laskettu vielä vähän lisää korkokattomuutoksen myötä ja se on yhä hyvin kilpailukykyinen, joskaan ei välttämättä halvin kaikille.

Lainalaskuri olisi yksi työvaihe lisää hakemuksessa ja sen sijaan pankki antaa asiakkaan pelkästään valita lainasumman ja laina-ajan.

Lainalaskurin arvio voisi kuitenkin antaa vain hakijalle karkean suunnan, millainen korko voisi olla.

Siihen vaikuttavat niin monet asiat, kuten haetko lainaa yksin vai rinnakkaishakijan kanssa, antamasi tulotiedot, työpaikan luonne ja kaikki auki olevat lainat sekä muut taloudelliset tekijät.

Tämän kaiken sijaan saat nopean lainapäätöksen, jossa näkyy sinun lainatarjous korkoineen ja tämä korko on henkilökohtainen.

 

Bank Norwegian luottokortti – Tiedot ja kokemukset 2023

Bank norwegian luottokortti on vihdoinkin Suomessa ja se on erityisen hyvä hintatietoiselle matkailijalle, kokemuksia siitä voi kehua melkein yli äyräiden, mutta ei ihan, koska kaikesta löytyy aina jotain moittimista.

Bank Norwegianin luottokortti on vieläkin suuressa suosiossa:

 • Luottorajan voit saada 1000 – 15 000 € väliltä
 • Korotonta maksuaikaa on jopa 45 vuorokautta
 • Hakemus verkossa alle 5 minuutissa
 • Nopea toimitusaika – ei vuosimaksua
 • Matkavakuutus sekä peruutus- ja päivittäistavaravakuutus mukana kortissa
 • Valitse CashPoint -pisteet tai cashback

Sen saaminen onnistuu netissä helposti täysin ilman kuluja ja siihen ei tarvita erikseen vakuuksia tai takaajia.

Hae luottokortti kätevästi tästä >>

Kilpailutimme kortit ja Norwegianin Visa luottokortti on erittäin lähellä Suomen ykkösluottokorttia.


Lue vielä vähän lisää Norwegian kortista

Sen vuosimaksuttomalla luottokortilla voit kerryttää jokaisesta ostoksestasi ns. ”CashPoints -pisteitä”, joita voit hyödyntää Norwegian -lentoyhtiön lentojen ostossa.

Kortissa tulee mukana myös matkavakuutus, mikäli vähintään puolet matkasta maksetaan kortilla ja saat vielä kaiken kukkuraksi peruutusturvankin.

Norwegianin luottokortista on tullut kova kipailija Finnair Plus -lentopisteohjelmalle.

Bank Norwegian nopean toimitusajan luottokortti on ollut myös suuressa suosiossa Norjassa ja Ruotsissa.

 

Ilmainen luottokortti aina 45 vuorokauden ajan

Kortti on erityisesti matkaajalle erinomainen erityisesti, kun luoton lyhentää 45 vuorokauden sisällä pois (0% kulut). Kortti joka tapauksessa loistava lisä kukkaroon muiden korttien kaveriksi.

Norwegianin luottokortti tarjoaa myös oman palkinto-ohjelman, jossa ansaitset ns. CashPoints -bonuspisteitä kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista.

Pisteitä voit käyttää lentovarauksissa tai hankkiessasi jo ostetulle lennolle esim. ylimääräisiä matkatavaroita tai nostaessasi lentoluokkaa Business-luokkaan.

Ohjelma sisältää myös palkintoja ja voit saada mm. maksuttoman istumapaikkavarauksen ja muuta mukavaa.

Bank Norwegian luottokortin toimitusaika on keskivertoa nopeampi ja kortin saa yleensä nopeasti käyttöön jopa muutamassa arkipäivässä.

Löydät halutessasi lisää korttivaihtoehtoja ja vertailupohjaa meidän luottokorttivertailusta.

 

Tarkemmat tiedot norjalaisesta Bank Norwegian -verkkopankista

Yritys on ollut erittäin suosittu muissa Pohjoismaissa ja 2015 vuoden lopussa se on laajentanut myös Suomeen.

Tarjolla on edullisia ja fiksuja lainapalveluita netissä, luottokortti ja säästötili. Kivijalkapankiksi asti se ei mitä luultavammin tule venymään ainakaan lähivuosien aikana.

Yhtiöllä on Suomessa tarjolla lainojen puolelta kulutusluottoa ja luottokorttia helppokäyttöisellä nettihakemuksella: lainatarjouksen saat sähköpostiin hetkessä ilmaiseksi.

Norwegian avasi verkkopankkinsa Suomeen ja samalla Tanskaan tarkemmin ottaen joulukuun 2015 alussa.

Pankin osaomistajana toimii tunnettu ruotsalaispankki Nordax Bank AB.

Ruotsissa ja Norjassa pankki on toiminut jo pidempään ja se on molemmissa erittäin iso ja vakavarainen toimija, niin kuin voi olettaa jo pelkän nimen perusteella.

Sen huippusuosio perustuu yrityksen viimeisen päälle hiottuun täysin digitaaliseen toimintamalliin, hakeminen ja sopimuksen allekirjoitus sekä kaikki lainaamiseen liittyvät asiat hoidetaan netissä.

Tämä juuri on sitä Bank Norwegianin huippuosaamisaluetta.

 

Bank Norwegian turvallinen talletustili

Bank Norwegian tarjoaa myös yhä yhden suurimmista talletuskoroista, joka on nostettu 3,15 prosenttiin korkojen noustua jyrkästi.

Voit avata maksuttoman talletustilin netissä ja saat 3,15% tuoton aina alkaen eurosta 100 000 € asti.

Bank Norwegian korko peittoaa esimerkiksi monet suomalaiset pankit, jotka tarjoavat keskimäärin pienempiä talletuskorkoja, joka käy ilmi säästötilivertailusta.

Jos haluat sijoittaa turvallisesti tehden pientä tuottoa tai ainakin vähintään pysyä inflaation hurjassa vauhdissa, kannattaa tässä tapauksessa ehdottomasti tutustua Norwegian talletustiliin.

Talletussuoja on kunnossa, sillä pankki kuuluu Ruotsin talletussuojajärjestelmän piiriin.

Talletussuoja on 1 050 000 SEK / 100 000 euroa, joten kuluttajalla ei ole mitään riskejä valuuttakurssiriskiä lukuunottamatta.

Säästötilissä ei ole avausmaksua, minimitalletusta, nostorajoituksia tai määräaikaisuutta.

 

Bank Norwegianin pankkilaina on kaikista helpoin hakea

Norwegian pankin luotto on kaikista helpoin pankkilaina, mitä netissä on tarjolla. Sen hakemiseen kun ei edellytetä mitään muuta kuin nettipankkitunnukset, säännölliset tulot ja yhteys nettiin.

Luoton hakeminen onnistuu siis vaikka pelkällä matkapuhelimella, jossa on nettiin pääsymahdollisuus ja nettipankkitunnuksilla.

Luottohakemuksen täyttäminenkään ei voisi enää olla mitenkään helpompaa, joten Bank Norwegian on todella nyt Suomen nettilainatarjonnan edelläkävijä sen helpolla ja digitaalisella systeemillään.

Aikakaan ei voi olla kenellekään este, koska hakemuksen tekeminen & tarjouksen vastaanotto ovat yhteensä noin 5 – 10 minuutissa hoidettu.

 

Millainen politiikka pankilla on liitteiden kanssa?

Bank Norwegian ilmoittaa nettisivuillaan, että liitteitä fyysisinä paperiversioina ei tarvita, mutta hakijalta vaaditaan usein palkkatodistusta, eläkepäätöstä tai viimevuoden verotodistusta, jonka voi toimittaa sähköpostilla skannattuna tai kännykkäkamerakuvana.

Pankki vaatii hakijalta säännölliset tulot, joten oletettavasti tämä kysytään jokaiselta hakijalta.

Kuinka paljon tuloja sitten tarvitaan?

Tähän emme osaa antaa vastausta, koska emme tiedä Norwegian pankin päämajan tarkkoja ehtoja, politiikkaa, emmekä heidän säännöksiään.

Toiminta on kuitenkin aina täysin yksilöllistä eli varmasti tuloilla ja haetulla lainan määrällä on jokin korrelaatio.

Teknologia on kuitenkin huippukehittynyttä, koska lainapäätöksiä annetaan luotettavasti ilman pankkiviranomaisen hyytävän tarkkaa lasersilmää.

 

Yleinen vaikutelma digitaalisesta Norwegian pankista

Bank Norwegian on tervetullein lisä pitkiin aikoihin Suomen lainamarkkinoille ja se on varmasti nimi, joka tulee kasvamaan vielä huomattavasti.

Pankilta voidaan myös odottaa suurempia lainoja lähitulevaisuudessa, erityisesti vakuudellisia asuntolainoja.

Norwegianin pankkilainat ovat sen verran edullisen koron lainoja, että monet muut lainanvälittäjät joutuvat mitä luultavimmin laskemaan ainakin hiukan korkojaan, jotta kaikki asiakkaat eivät valuisi Bank Norwegianin haaviin.

 

Helppous yhdistettynä digitaalisuuteen on Norwegianin käsialaa

Lähes jokainen lainaaja tai yleensäkin mitä tahansa tuotetta etsivä arvostaa helppoutta ja netistä on yleensä kaikista helpoin lähteä liikkeelle.

Nyt kun Bank Norwegian toi markkinoille digitaalisen kulutusluoton, jota voi kuka tahansa lähestyä ilmaiseksi ja hakemisesta on tehty melkein lasten leikkiä, ei ole epäilystäkään, mistä monet lainatarjouksensa hakevat.

 

Onko Norwegian pankki varmasti luotettava ja turvallinen?

Jos tämä on vielä epäselvää, niin kyllä, pankki on yksi turvallisimmista ja luotettavimmista lainantarjoajista netissä koko Suomen historiassa.

Sen tietoturvallisuus on käytännössä tehty parhaaksi mahdolliseksi maailmassa.

Uusi NOBA Bank Group AB on hyvin vakavarainen ruotsalaisyhtiö, eli voisi sanoa, että nyt ollaan paremmissa käsissä kuin edellisen (osa-omistajan) Norwegian lentoyhtiön kanssa.

 

Pankin yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

Asiakaspalvelu: Aukioloajat ma-pe 11:00 – 17:00 (yhteydenottolomakkeen voit kuitenkin täyttää milloin vaan)

Puhelinnumero: 07532-66-200

Yritys ja osoite: Bank Norwegian, NOBA Bank Group AB:n (publ) Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norja

Lainan hakeminen: Voit hakea lainan milloin tahansa – hakemuksen jättäminen ei katso aikaa tai paikkaa!

Tee ilmainen hakemus >>

Yritys-, omistus- ja taloustiedot löydät täältä englanniksi.

 

Bank Norwegianin usein kysytyt kysymykset:

Kysymyksiä on valtavasti ja keskustelu on ollut hyvin vilkasta.

Olemme jopa joutuneet sulkemaan kommentoinnin kokonaan liiallisen viestimäärän takia.

Tässä kuitenkin vastauksia vielä muutamaan todella usein esitettyyn kysymykseen.

Voinko hakea Norwegin lainan yhteishakijan kanssa?

Voit ja kun haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, tulet nostamaan mahdollisuuksia saada teidän ehtojen mukaista lainaa ja kuluissa voidaan samalla päästä pykälää alaspäin. Rinnakkaishakijan hyödyntäminen on kannattavaa ja esim. aviopuoliso on hyvä valinta. Toinen hakija voi kuitenkin olla kuka vaan, esimerkiksi ystävä tai perheen jäsen.

Miten Bank Norwegianin omat sivut ja kirjautuminen toimivat?

Kun olet sinulla on asiakasprofiili, kirjaudu omille sivuille pankin kotisivuilta oikealta ylälaidasta. Kirjautuminen onnistuu pankkitunnuksilla, jolloin saat pääsyn kaikkiin toimintoihin ja tekstiviestikoodilla pääset sisään rajoitetuilla toiminnoilla.

Miksi Norwegian laina ei lyhene?

Et yksinkertaisesti maksa sitä tarpeeksi takaisin. Tässä kannattaa olla tarkkana aina, sillä minimi kk-lyhennys ja huonolla korolla otettu laina saattavat ikään kuin laittaa lainan junnaaman paikallaan. Pidä siis huoli, että lyhennät lainaa takaisin riittävästi.

Voinko kilpailuttaa vanhan lainan uudestaan?

Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuuden vanhan lainan uudestaan kilpailuttamiselle. Tämä maksuton toimenpide on enemmän kuin järkevää ja lainan uudelleenkilpailutusta tapahtuu valitettavan harvoin kulutusluottojen kohdalla.

Asuntolainoja suomalaiset kyllä kilpailuttavat, joten miksi ei sitten myös kulutusluottoa?

Jos sinulla on vanha kallis remonttilaina, kulutusluotto tai autoluotto, kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos saisit paremman tarjouksen.

Varsinkin jos koet, että laina lyhenee turhan hitaasti tai lainaehdot eivät tunnukaan sopivilta.

Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina, niin uuden kuin vanhankin kohdalla, haluathan kuitenkin säästää ja saada kaikista halvimman lainan.

91 Kommentit
 1. Vastaa koti-ylppä 1.2.2016 at 17:58

  Täytyy sanoa että aika hyvä pankki tämä Norwegian vaikken lentoyhtiön isoin ylistäjä ole (lento myöhässä joskus takavuosina). Kilpailutin ja 5.10 prosentin korolla tarjosivat minulle lainaa, en kyllä vilä ottanut kun kuviot eivät täysin selvät. Voi kuitenkin peukuttaa tätä peukutin jo facebookissakin, olen ollut sitä mieltä aina että norskit rulettaa ja nyt ne vie varmasti markkinaosuutta näissä lainoissakin

  • Vastaa Eitajua 25.11.2019 at 22:33

   Perui hakemuksen ja ei anna syyta, mitä Norwegian mitä?

  • Vastaa Palauteboxi 2.2.2016 at 17:42

   Hei Koti-Ylppä,

   Norwegian pankki on yllättänyt meidätkin positiivisesti, 5,10% todellinen vuosikorko on jo todella huikea korkoprosentti ja tuosta alemmaksi ei Norwegianilla juuri pääse.

   Alhaisin mahdollinen tod. vuosikorko on 4,99%, joten tarttuisin ilman muuta tuohon 5,10 prosenttiin, jos lainalle tarvetta löytyy.

   Olen myös samaa mieltä kanssasi norjalaisten esimerkillisistä taidoista monella eri alalla, digitaalisten pankkipalveluiden virheetön kädenjälki näkyy vahvasti myös Norwegian Bankin verkkolainapalvelussa.

 2. Vastaa Tenho 17.2.2016 at 12:39

  Onko mitaan tietoo koska luottokorttia voisi saada haettua ja saako senkin netissa ilman etta tarvii taas lahettaa lipuketta ja lapuketta??

  Mulla on ennestaan laina alla mutta myontajana pankki joten varmaan ei pitaisi ongelmia olla luottokortin saamisessa??

  • Vastaa Palauteboxi 21.2.2016 at 07:10

   Valitettavasti ei ole mitään tietoa vielä tästä, myöskään Norwegianin sivuilla ei ole tiedotettu asiasta sen enempää kuin, että pitäisi olla tuloillaan pian.

   Hakuprosessi tulee tässä olemaan varmasti hyvin yksinkertainen, sillä Norwegianin idea on toimia täysin digitaalisesti.

   Tuskin kuitenkaan tulet selviämään täysin ilman liitteitä, sillä luottokortin hakemiseen vaaditaan säännölliset tulot, eli palkka- tai eläkekuitteja mitä luultavammin vaaditaan.

   Luottokortin saaminen on mahdollista, vaikka sinulla olisi ennestään pankkilaina tai muita luottoja auki.

 3. Vastaa hagge 11.6.2016 at 09:59

  Millä mahtaa päästä tuohon 4,99% korkoon kysynpähän vaan? Haettiin tarjousta vaimon kanssa ja meillä on keskivertotaloutta korkeammat nettotulot ja vakituiset työpaikat mutta ei päästy lähellekään tälläisiä lukemia. Onko korko sama jos kokeillaan hakea viikon päästä uudelleen? Miten tuo yleensä edes määrittyy ja millä perusteilla. Nyt tarjoosivat 7,55 prosentin koron lainaa mutta meillä ei ole kamala kiire niin kokeillaan uusiksi myöhemmin.

  • Vastaa Palauteboxi 11.6.2016 at 15:02

   Bank Norwegianin lainatarjous on aina yksilöllinen ja siinä on otettu huomioon lainan hakijan/hakijoiden maksukyky.

   Se miten riskiprofiili määritetään, pysyy varmasti pankin omana tietonaan ja valitettavasti en osaa antaa tähän vastausta.

   Kokeile ihmeessä uudestaan myöhemmin ja kerro millaisen tarjouksen sait, epäilen kyllä vahvasti, että numerot tulevat tuosta muuttumaan, jos lainan hakijat pysyvät samana ja tulot ovat samat.

 4. Vastaa Pultari 13.6.2016 at 11:19

  Joku on jo kysynytin mutta aikaa sitten tuosta luottokortista? Onko sellanen tulossa vai puhetta vaan, kiinnostaisi kun ei nää suomalaiset pankit lämpiä vaikka kohtuulliset 2000e bruttotulot ja kaikki muutenkin kunnossa… Onko tietoa kuinka kallis kortti sitten kyseessä koska ainakin Bank Norwegianin lainat näyttää kalliimmilta kun esmes S-Pankki?

  • Vastaa Palauteboxi 13.6.2016 at 16:02

   Luottokortti on tulossa jossain vaiheessa, mutta tarkkaa ajankohtaa ei ole ilmoitettu.

   On kuitenkin varmasti tulossa, sillä sellainen löytyy esimerkiksi Ruotsin markkinoilta.

   Palvelu avasi vasta viimesyksynä meillä Suomessa, joten luottokortin julkaiseminen tapahtuu varmasti, kun kaikki on valmista.

   Bank Norwegian ei ole ilmoittanut mitään luottokortin kuluista, eikä myöskään sen vaatimuksista. Vain aika meille tämän näyttää.

 5. Vastaa rosemarylyn 15.6.2016 at 05:03

  en valita mutta ihmettelen, sain ensin hylsyn 15000e lainaan mutta tänään laittoivat viestiä että 10500e lainan hyväksyisivät. Kai tuo on otettava vastaan, vaikee vaan käsittää mistä syystä en saanut koko summaa lainaksi..

 6. Vastaa Sepalus auki 17.6.2016 at 17:26

  Kovan hinnan joutuu maksamaan tästä lainasta jos S-Pankkiin vertaa mutta kun ei suomalaiset pankit kerran hyväksy, niin minkäs tässä nyt sitten mahtaa… Bank norwegian varmaan kiittää ja kumartaa. Kai maar parempi kun pikavippi silti…

  • Vastaa Palauteboxi 19.6.2016 at 14:05

   Kiitos kommentista! Voi olla S-Pankkiin ja muihinkin pankkeihin verrattuna aavistuksen kalliimpi.

   Tämä kaikki riippuu millaiset kuukausitulonne ovat: mitä paremmat tulot ja vähäisemmän riskin Norwegian Pankki näkee, sen edullisempi korko.

   Bank Norwegianilta voit kuitenkin saada hyvinkin edullista nettilainaa, korko on prosentin tai kaksi (parhaimmillaan) kalliimpi kuin pankkilainoissa, mutta myöntämisvaatimukset ovat löysemmät ja helppous on ennennäkemätöntä.

 7. Vastaa Hilavitkutin 20.6.2016 at 04:54

  en saa lainaa vaikka reilu 2000e/kk tulot mikkäköhän on perusteet tälläiselle? muualla saa tarjouksia kyllä mutta haluaisin norwegianin myös jos korko noin edukas. Haluaisin vaan syyn saada selville koska olen kolmekymppinen, on tuloja, ei ole lainaa avoinna paitsi luottokortilta. kaikki liitteet löytyy ja asun Suomessakin. Onko tähän antaa mitään selvyyttä kiitos.

  • Vastaa Palauteboxi 21.6.2016 at 10:32

   Hei Hilavitkutin,

   Valitettavasti en pysty antamaan tähän vastausta, sillä en tiedä tarkalleen, millä perusteilla Bank Norwegian lainahakemuksia hyväksyy/hylkää ja en varsinkaan siinä tapauksessa, jos ”perusvaatimukset” ovat kunnossa.

   Sinun kohdallasi kaikki näyttäisi kuitenkin olevan kunnossa, suosittelen olemaan yhteydessä asiakaspalveluun asian tiimoilta.

 8. Vastaa MAIJA 21.6.2016 at 08:32

  Olen saanut BANK NORWEGIANILTA LAINATARJOUKSEN. SIVUILLA SANOVAT ETTÄ VOIN LÄHETTÄÄ PALKKATOD.JNE.MYÖS POSTITSE. NYT OLEN 3 KRT. LAITTANUT EMAILIÄ JA KYSYNYT OSOITETTA . EIVÄT VASTAA MUTTA JATKUVASTI MUISTUTTAVAT ETTÄ LAINATARJ.VOIMASSA……..

  • Vastaa Palauteboxi 21.6.2016 at 10:29

   Hei Maija,

   Kummallista ja harmillista, että et ole saanut vastausta sähköpostin välityksellä, oletko koittanut Bank Norwegianin nettisivuilta Asiakaspalvelu -osiosta löytyvää yhteydenottolomaketta?

   Voit myös olla asiakaspalveluun yhteydessä puhelimitse, mistä saat ainakin varmasti vastauksen nopeasti. Bank Norwegianin asiakaspalvelun tavoitat numerosta: 07532 66 200 ja asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 11:00-17:00.

   Toivottavasti näillä neuvoilla saat lainahakemuksesi maaliin asti.

 9. Vastaa Tökkään 30.6.2016 at 13:49

  Näin teiltä että luottokorttia ei saa mutta nyt on jo mukana pankilla. Hain lainaa ja korttia ja korttia en saanut, joten näyttää vaikeelta sen saaminen. Bank Norwegian luottokortti näyttää hyvältä, mutta haluaisin kyllä tarkemman kataloogin siitä joka tapauksessa. Suomalaiset pankkipahaset ei oo koskaan luottokorttia mulle lykänny saati sallinu mutta olisin toivun että joka edes voisi. Toivossa on hyvä elää ja odotan suurelti jos saisin tän kortin lunastettua niin ei tarvis enää vippirosvoja näykkiä ja maksaa tuhdisti korkoja… Onko mitään apua moiseeen Suomi24 ei ainakaan vielä luottokortti kokemuksia ole! help. T.erv. Jekumitar

  • Vastaa Palauteboxi 4.7.2016 at 15:45

   Kiitos valtavasti tästä tiedosta.

   Artikkeliin on nyt päivitetty tiedot Bank Norwegian luottokortista tiivistettynä.

   Valitettavasti emme osaa kuitenkaan auttaa luottokortin saamisessa, sillä emme tiedä tarkkaan Norwegianin vaatimuksia.

   Toivottavasti kuitenkin löydät itsellesi luottokortin jostain – pidetään peukkuja ja hyvää kesän jatkoa! 🙂

 10. Vastaa Heku 5.7.2016 at 16:14

  Kirjoitetaan tänne omakohtaisia kokemuksia Bank Norwegian pankista ja sen lainasta. Pistin tarjouspyynnön sisään tabletilla sain myönteisen vastauksen n. 5-6 tunnissa. Tämän jälkeen pankista ei kuitenkaan kuulunut mitään ja löysin vastaavanlaisia kokemuksia myös keskusteluja tähyilessä. noin 36 tunnin kuluttua sain kuitenkin ilmoituksen että laina on myönnetty ja rahat ovat pian tilillä. Odotin seuraavalle päivälle ja rahat tulivat tilille. Maksan kovan koron lainoista ja en lähellekään tuota 4,99% joka kuulostaa epärealistiselta ja enemmänkin markkinakikalta, mutuna sanoisin.

  Muuten Norwegianista on melko hyvät kokemukset ja sain sen mitä halusinkin, mutta en edes halvemmalla mitä olisin voinut saada muilta lainanävälittäjiltä. Nyt katsotaan miten vaimon kanssa käy kun hakee juuri luottokorttia. Tuo luottokorttihan on sikahintanen osamaksulla luottokorttilaskunsa maksavalle, mutta pikkuostoksia ja lentovarauksia varten hyvä ja kätevä. Meillä on tapana heittää pari kolme reissua ja lennetään paljon Norwegianilla koska se on halpalentoyhtiö ja hyvä sellainen. Tämä kortti on siis fiksu hankinta meille. Kerron luottokortti kokemukset heti kun sellaiset saadaan.

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 6.7.2016 at 20:39

   Terve terve,

   Kiitos pitkästä viestistä ja arvokkaasta tiedon jakamisesta! Kertokaahan myös kokemuksia, miten luottokortin kanssa meni. Kyllähän tuon saa helposti, jos tulopuoli on kunnossa ja luottotiedoissa ei ole säröjä!

   -Palauteboxissa tällä kertaa Mikko

 11. Vastaa REISSUMIES 6.7.2016 at 08:00

  VOIKO NORWEGIAN LUOTTOKORTTIA SAADA JOS EI LUOTTOTIETOJA? EI ERIKSEEN OLE ILMOITETTU MUTTA KOKEMUKSET PUHUU ETTEI…? Eivät myönnä oikeastaan enää mitään kun häiriö makusutiedoissa mutta jos Norjassa eri myöntämisperijaatteet?

  • Vastaa Viljo 21.12.2018 at 16:42

   Hei Reissumies, Kyllähän sinun luulisi ymmärtävän sen kun luottotiedot ovat menneet, niin et varmasti saa mistään lainaa tai edes pientä pikavippiä. Eihän lainanantajat ole niin tyhmiä että luottotiedottomalle lainaisivat. Et saa nyt etkä tulevaisuudessakaan lainaa jos on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa.

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 6.7.2016 at 20:37

   Tervehdys!

   Ei, valitettavasti maksuhäiriömerkintä/luottotietojen puutteellisuus ovat sellaisia tekijöitä, joissa ei jousteta, ei lainojen saannin suhteen, eikä myöskään luottokortin kanssa.

   Norjan vaatimuksista emme tiedä, mutta epäilys on vahva, että maksuhäiriöiselle ei Bank Norwegian luottokorttia myönnä.

 12. Vastaa epäilyserkki 7.7.2016 at 10:09

  Määritelkäähän tuo halpa? Sain 8,76% korkotarjouksen ja Handels tarjoaa noin neljään prosenttiin. Kaukana ovat vielä halvat pankkilainat netissä, ehkä Norwegian siihen sakkiin joskus mahtuu jos avaavat ”oikean” fyysisen konttorin Suomeen. Onko täällä ketään joka olisi päässyt lähellekkään tuota 5 prosentin korkoa? Rohkenen epäillä tätä suurelti…

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 7.7.2016 at 13:03

   No morjens epäilyserkki,

   Epäillä saa aina ja usein se on jopa ihan tervettä. Halpaa on kuitenkin, kun verrataan muihin vastaaviin täysin netissä oleviin lainanvälittäjiin tai niiden myöntäjiin.

   8,76% ei ole edullinen, jos sitä verrataan tavan pankin kulutusluottoon, mutta näillä ei ole mitään tekemistä nettilainojen kanssa.

   Muuten se on kuitenkin tyypilliselle nettiluotolle hyvinkin fiksun oloinen korkoprosentti. Vielä halvemmalla voi toki kuitenkin päästä.

   Bank Norwegianilta voi saada 4,99% lainan esimerkiksi, jos lainan hakijoita on kaksi ja heidän kk-bruttotulot ylittävät 4700€ ja jos lainasumma on 47.500€ 14 vuoden maksuohjelmalla. Luonnollisestikaan maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla ja asuinpaikan täytyy olla Suomen rajojen sisäpuolella.

   Toivottavasti saat jostain lainaa todellisella vuosikorolla, johono sinä olet tyytyväinen. Jos netin lainatarjoukset eivät tunnu sopivilta, hae laina pankista.

   -Mikko (tällä kertaa palauteboxissa, kun vakioboxi lomalla)

 13. Vastaa nasu 8.7.2016 at 14:45

  Pankki parhaasta paasta suosittelen kaikille. Ei oo mitaan hamymenoo ja toimii hienosti!! Ei kylla ole halpaa lainaa bank norwegian nahnytkaan ellei pohjakorolla saa mutta smoothi on palvelu. Viitta tahtee en ihan antais kun vahan epaselva mutta 4 tippuu heittamalla.

 14. Vastaa Fionelli 9.7.2016 at 14:25

  Epäselvää on kyllä niin moni tämän pankin kanssa, että en nyt tiedä edes mitä tässä tapahtuu. Hakemus sisässä toista vuorokautta mutta vastauksia ei kuulu. Kai ne kylkäämisenki ilmottaa? Bank Norwegian ei kyllä saa kovinkaan korkeinta pisteitä asiakaspalvelu puolelta. Sen kulutusluotto on muutenkin kallis jos ei saa 5-8% vuosikorolla. Yli 15% koron lainat muistuttaat suoraan jo pikavippejä mielestäni. Vähän hiomalala tästäkin pankista voisi ihan oikeasti saada loistavan pankkilainan. Vähän siis tsemppiä Bank Norwegian niin kyllä se siitä! Ps. Santander on yhä ykkönen mitä tulee nettipankkeihin!

 15. Vastaa Anspu 10.7.2016 at 10:47

  sain jokin aika sitten Bank norwegian luottokortin ja hyvin toimii.Ei mitään kuluja kortin käytöstä ja pitkä maksuaika laskulle! Suosittelen!

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 11.7.2016 at 15:42

   Kiitos tiedosta! On mukava saada lisää positiivisia kokemuksia Bank Norwegianin tuotteista! Nähtävästi sekä kulutusluotto, että luottokortti, ovat molemmat saaneet todella lämpimän vastaanoton myös meillä, negatiivista palautetta on hyvin vähän. 🙂

   -Mikko

 16. Vastaa Elemys 11.7.2016 at 15:35

  Olen tilannut Bank Norwegian luottokortin ja yleiset kokemukset on myös tosi hyvät. Kortissa ei ole tosiaankaan kuluja ja kivasti maksuaikaa maksaa laskut takaisin. Se on myös hyvä jos matkaa paljon taikka edes vähän. Meidän taloudessa liikutaan jonnin verran mutta nyt tullaan kyllä suosimaan Norwegianin jos vain tarjoukset natsaavat. A+ kokemuksia tästä paikasta ja voi suositella kaikille. Myös kulutusluoton haku näyttäisi olevan yhtä helppoa kuin luottokortin, sen hakemisesta ei ole kuitenkaan ainakaan vielä kokemuksia.

 17. Vastaa Mikko K 14.7.2016 at 17:57

  Norwegian ei myönnä lainaa jos ei ole hyvätuloinen joten omalta osaltani voin sanoa että menee samaan kastiin kuin pankit. LAinan saaminen harmittavan vaikeaa eikä piitata asiakkaasta vaikka varmasti maksukykyinen, ok-tulot (yli 1700e/kk) eikä häiröitä maksutilastioissa. Yhtäkän maksua tai mätkyä ei ole elämässä jäänyt vaiheeseen ja kaikki menneet eräpäivän sisällä maksettavaksi. Epäreilu maailma, millaiset ihmiset tästä Norjan purtellista oikeen saa lainaa, Bank Norwegian voisi tehä selvemmäksi sivuillaan että mistä syystä luottokelpoinen EI saa lainaa…

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 22.7.2016 at 14:14

   Terve Mikko-kaima! Norwegianilta pitäisi irrota lainaa, jos tulotasot ovat tuolla tasolla, oletko varma, että täytät muuten kaikki vaatimukset?

   Jos kaikki asiat on kunnossa ja (netto?)-tulosi ovat yli 1.700€ / kk, ei lainan saamisen suhteen pitäisi olla mitään ongelmia.

   Kuinka pitkälle pääsit lainahakemuksessa, lähetitkö Bank Norwegianille esim. palkkakuitin, josta käy ilmi, että saat em. summan pankkitilille joka kuukausi?

   Vaikea auttaa tässä tilanteessa, mutta suosittelen olemaan yhteydessä asiakaspalveluun ja olen sitä mieltä vahvasti, että jos tosiaan tilanne on kuten selitit, sinun pitäisi saada Norwegianilta lainatarjous ongelmitta.

   Vielä lisävinkiksi, voit koittaa hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa, tässä tapauksessa ainakin Bank Norwegian on oikein halukas myöntämään suurtakin luottoa.

   Toivottavasti näillä eväillä edetään asiassa, Terv. kaimasi Mikko.

 18. Vastaa Polkkatukka 21.7.2016 at 22:10

  Sain lainan palvelusta mutta sai hetken elää pienessä epätiedossa että missä oikein mennään kun ei kukaan ilmoita mitään, tai myönteinen oli vastaus/päätös mutta mitä tapahtuisi seuraavaksi? Kukaan ei ilmottanut koska saan rahat tilille. No tulivat ne sitten vihdoin tänään ja sain sen verran kuin halusinkin enkä yhtään yli tai ali.

  Plussaa Norwegianilla:
  On kyllä todella helppo hakea ja en aluksi uskonut lukemaani koska kaikista sanotaan samaa: ”helppo, nopeaa ja niin edelleen…” Mutta Bank norwegian nyt oli sitten ihan jo oikeasti sitä. Korko ei pirullakaan viitoisella alkanut mutta ihan kauhean kauaksi ei jouduttu korkoa venyttämään. Oli helppo hakea vaimon kanssa yhteis hakijana, minulta verkkotunnukset pankkiin ja vaimolta henk. tiedot.

  Negatiivista:
  Sivulla vähän turhan nihkeästi tietoa ja vaikuttaisi jotenkin siltä että joku on vielä kesken. Resursseja varmasti riittäisi kuitenkin rykäistä pystyyn kunnolliset infot kaikista asioista, kuten tuosta lainan maksusta jonka kanssa olin epätiedossa hetken aikaa. Selittääkö tämän uusi palvelu vai verkkovastaavan laiskuus?

 19. Vastaa jukola 23.7.2016 at 20:49

  Yli suurta korkoa vrt. pankkiini mutta onnistunut ainakin digimurrossa. Ei mene kauaa niin nämä meidän kivijalat putoavat kuin kivet kun ruottin ja norjan pojat lyövät läpi. Kauanko menee että norski bank alkaa asuntolainaa kauppaamaan ja pystyykö tekemään senkin netistä? Siinä vasta kilpailija olisikin. Pistääkö valtio jo hanttiin tässä vaiheessa vai mitä jos oikein aletaan pankkiasiakkaitakin poimimaan?? Heh heh.

  • Vastaa Ötö 11.8.2016 at 19:28

   Norwegian ei tule koskaan tarjoamaan asuntolainaa Suomessa sano mun sanoneen.

 20. Vastaa Sepu 25.7.2016 at 05:52

  Pienyrittäjän tilpäiseen lainantarpeeseen tein hakemuksen. Luoototiedot kunnossa,verotiedot toimitettu
  ja maksukykä löytyy. Vaativat muistaakseni tilintarkastajan jotkut selvitykset. Eihän pienyrittäjällä ole mitään tilintarkastajia vaan kirjanpidon hoidan itse vastasin. Sitten vaativat tiliotteet kolmelta kuukaudelta nähtäväksi. Aika omituista, kyse oli suhteelisen pienestä summasta joten jätin asian sikseen.
  Outoa oli myös se että lainasopimuksen joutui allekirjoittamaan pankkitunnuksilla ennen lainan myöntöä,onkohan tuo edes ihan laillista.

 21. Vastaa kerettiläinen 1.8.2016 at 19:40

  Bank Norwegian Suomi on yllättänyt positiivisesti. Mistään yltiöhalvasta pankista ei tässä voida kuitenkaan puhua mutta se on halvempi kuin muut moni muu mistä pyysin tarjouksia. En ole kuitenkaan kiireessä joten käyn vielä pankistakin pyytämässä tarjousta. Vahva epäilys kyllä että lisälainaa ei sieltä enää heru kun olen jo velkaa sinne vielä edellisestä kulutusluotosta. Yksityisillä tai norwegian bankilla ei olisi ainakaan tätä ongelmaa.

 22. Vastaa HITSI 2.8.2016 at 16:18

  Minkä vuoksi nettisivut pyytävät heti aluksi mun henkilötunnusta ennen kuin pääsen käsiksi mm. laskuriin yms?
  Mitä Bank Norwegian tekee sillä tiedolla jo alkumetreillä?

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 3.8.2016 at 21:33

   Hei!

   Tämä on varmasti vain Norwegianin peruskäytäntö, henkilötunnuksellasi pankki ei varmasti tee mitään muuta kuin tunnistaa luotettavasti, turvallisesti ja Suomen lain mukaisesti henkilötietonne.

   Kieltämättä tosin olisi järkevämpää, jos laskuriin pääsisi käsiksi välittömästi ilman, että hakijan täytyisi ilmoittaa mitään henkilökohtaisia tietoja.

   -Mikko Boxi

 23. Vastaa Fiesta 6.8.2016 at 22:33

  Bank Norwegianilla on hiukan ristiriitaista tietoa sivulla. Mikä onkaan heidän pienin lainansa tällä hetkellä? Saako pankista tonnin joustoluottoa esim. vai onko minimi 2000€ (löytyy sivuilta myös merkintä tästä) Pankki mainitsee sivullaan myös pikalainan, tekstiviestilainan, pikavipin ja kulutusluoton. Mitä lainaa tässä nyt ollaan hakemassa vai kulkeeko kaikki nimet samassa? En halua missään nimessä Bank Norwegian pikavippiä vaan oikean pankkilainan josta maksan korkoa joka takaa hyvät yöunet. Miksi asiat pitää tehdä näin vaikeaksi?

 24. Vastaa miljoonan_pelle 7.8.2016 at 12:33

  Oli helppoa hakea mutta halvaksi ei voi nimittää. Silti paljon pienepi korko kuin monella muulla mitä ollaan mietitty ja katsottu. Mietityttää nyt kuitenkin kauan kestää rahojen tulo, tili Handelssissa. Ymmärretään ettei viikonloppuna liiku mutta josko heti huomenna kun pankkipäivä? Puhelinnumero ei ole vastannut vlopun aikana myöskään, vaikka verkkopankki onki niin luulisi olevan jotain aspaa viikonloppuisinkin kun miljardiluokan pankki kuitenkin kyseessä. Lainabisnes kuitenkin niin hyvää bisnestä että tuskin tarvii säästöohjelmaa pykätä tässä rahantekopajassa.

 25. Vastaa Etusepi 9.8.2016 at 19:47

  Kiitos lainatarjouksesta joka on tähän mennessä saaduista halvin. Norwegian on tehnyt sen mitä on odotettu jo pitkään täällä maalla: pankkilaina jossa on joustoa ja asiakasta ymmärretään. Tiesin päivän joskus tulevan ja olin varma että suomalaisten pankkien toimesta ei tätä ainakaan tapahdu. Kysymys kuuluu vain että miksei koska kuluttaja maksaa kuitenkin rankemman hinnan eli koron lainasta ja pankki loppuviimein voittaa. Tähän tarvittiin vain Norjan väki näyttämän esimerkkiä ja keräämään rahat kotiin. Mielummin olisin korkoa kotiinpäin maksanut mutta raha virrannee ulkomaille jälleen, halpuus kun on se mikä voittaa. T. Etusepi

 26. Vastaa Samu 15.8.2016 at 08:52

  Harhaan johtavaa, todellisuudessa nuo korot ihan jotain muuta!
  Pyysin lainatarjousta niin korko oli yli 20%, ei mitään järkeä moisessa.
  Niin, alkaen korko 5% 🙂

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 15.8.2016 at 19:13

   Tervehdys,

   Bank Norwegian lainojen korot ovat alkaen 4,99% ja enintään 22,49% – harhaanjohtavasta markkinoinnista ei siis ole kyse, vaan lainan korko määritetään puhtaasti luotonhakijan tulojen pohjalta.

   Mitä paremmat kuukausitulot ja parempi taloudellinen tilanne yleensäkin (ei aikaisempia velkoja jne.), sen paremmalla korolla lainaa tarjotaan.

   Bank Norwegian suosii myös rinnakkaishakijan kanssa lainaamista ja korkoprosentti on (lähes poikkeuksetta) alhaisempi, jos lainaa haetaan yhteishakijan kanssa, joka voi siis olla vaikka puoliso, perheenjäsen ja miksei vaikka ystävä.

   Jos norjalaispankin keskivertokulutusluoton korkoa vertaa kuitenkin esim. Nordean, S-Pankin, Danske Bankin, Aktian tai OP:n kulutusluoton korkoon, ei ole epäilystäkään, etteikö pankki olisi edullisempi. Norwegian kuitenkin pesee pankit helppoudellaan ja nopeudellaan, jotka ovat digitaalisen pankin vahvuuksia.

   Yhteenvetona siis: Bank Norwegianin luottojen keskimääräinen korko on varmasti kaksinumeroinen, mutta moni on saanut lainaa 5-7% todellisella vuosikorollakin.

   Ystävällisin terveisin,
   Syksyn Mikko

 27. Vastaa marit 26.8.2016 at 12:15

  Mitäs tää pankki oikeen vaatii että saa lainaa? Meillä talous kunnossa, ei merkintöjä maksuhäiriötilastoissa ja mies työelämässä kiinni ja minä ansiosidonnaisella. Mistä johtuu ettei saada lainaa vaikka kaiken pitäisi olla kunnossa meillä?

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 26.8.2016 at 13:45

   Hei Marit!

   Bank Norwegian käsittelee kaikki hakemukset yksilöllisesti ja jos olette hakeneet lainaa yhteishakijan kanssa, teillä ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja molemmilla on tuloja, pitäisi ainakin jonkinlaista tarjousta irrota.

   Tarkistattehan myös seuraavat asiat:

   a) Onko hakemus täytetty virheettömästi (kannattaa olla tarkkana tämän kanssa)
   b) Oletteko tarkistaneet kaikki muut lainaehdot?
   c) Oletteko molemmat asuneet Suomessa yhtäjaksoisesti vähintään 36 kuukautta?

   Suosittelen kokeilemaan uudestaan ja olemaan tarvittaessa yhteydessä Norwegianin asiakaspalveluun, sieltä pitäisi viimeistään selvitä mistä oikein kiikastaa.

   Jos pankki ei yksinkertaisesti myönnä teille lainaa, ei se onneksi ole ainoa lainanmyöntäjä verkossa.

   Mennäänkö näillä eteenpäin? Hyvää viikonloppua teille 🙂

   Terveisin Mikko.

 28. Vastaa kiti 1.9.2016 at 11:30

  Lainaa oli helppoa ja nopeeta hakea, toden totta ajat on muuttunut ja tätä huushollia ei varmaan nähdä enää pankeilta lainaa ’anomassa’, koska sitä se tuppaa nykyään olemaan. Asuntolainan rippeet kun saa hoidettua niin mahdolliset remonttiluotot ja mitä hyvänsä tarvitaankaan, tullaan ottamaan Bank Norwegianin kaltaisilta nettipankeilta, jotka ei liitteistä tai pikkujutuista ’marise’.

 29. Vastaa Inari 7.9.2016 at 15:37

  Hyvä pankki eikä kyllä paha korko ja Osuuspankin joustoluottoon nähden jopa pienempi korko tässä. Haettiin lainaa maanantaina lomamatkaa varte ja on nyt jo tilillä, suosittelemme!

 30. Vastaa mummokas 8.9.2016 at 11:06

  Ei onnistunut lainansaanti (10000€). Taustani: Ikinä ei ole ollut maksuhäiriömerkintöjä, tällä hetkellä on pieni asuntolaina, ei yhtään opintovelkaa, autokin on kokonaan maksettu, olen kokopäiväinen työntekijä, suht hyvällä palkalla – siltikään lainaa ei tippunut.
  Hylättiin vain ilman kummempia syitä.
  Höh, onneksi muualla onnistui ja jopa paljon paremmalla (=pienemmällä) korkoprosentilla 🙂

  Aina ei tiedä oliko onni vai onnettomuus 😀

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 8.9.2016 at 18:35

   Hei!

   Pääasia, että sait lainaa ja vielä parempi juttu, jos sait edullisemman koron tarjouksen jostain muualta!

   Hämmentävää tosin, jos Bank Norwegian ei tarjonnut sinulle lainaa noilla taustatiedoilla, sieltä kun on kaikista helpointa saada pankkilainatarjousta pöytään.

   Korko on Norwegianilla markkinoiden edullisin, jos luottoluokitus on hyvä eli selvästi et vain täyttänyt pankin lainaehtoja.

   Terveisin Mikko

   • Vastaa Nappisilmä 23.6.2019 at 15:03

    Onko mahdollista saada lainaa 21-vuotiaana jos kaikki muut kriteerit täyttyvät?

    • Ylläpito 29.6.2019 at 13:26

     Hei Nappisilmä,

     Voit lähettää aina maksuttoman hakemuksen, mutta Bank Norwegian kyllä ilmoittaa ikärajaksi 23 vuotta. Alunperin luottokortin sai nuorempanakin, mutta tähänkin tapahtui muutos. Voit aina kokeilla löydät meiltä runsaasti muita hyviä vaihtoehtoja.

     – Ylläpito

 31. Vastaa remexi 13.9.2016 at 22:19

  Kuinka pitkä toimitusaika luottokortissa on? Jos tilaan kortin nyt, kauanko päätöksessä kestää ja koska luottokortti on kourassani?

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 14.9.2016 at 19:10

   Morjens remexi,

   Bank Norwegian luottokortin toimitusaika on noin viikon verran (4-6 arkipäivää) eli saat sen nopeasti kouraasi.

   Terv Mikko

 32. Vastaa bbb 18.9.2016 at 15:16

  Maksaakos/käsitteleekö Norwegiani viikonloppuisinkin lainahakemuksia?

 33. Vastaa parantainen 27.9.2016 at 18:46

  Luottokortti saapui juuri ja onhan tuo komea! Mahtava, nopea ja helppo palvelu. Kiitos Bank Norwegian. Voin suositelle kenelle tahansa!!

 34. Vastaa Pikahippi 28.9.2016 at 22:48

  Laina, jonka korko pääomitetaan joka kuukausi luo kyllä varsinaisen ikiliikkujan, varsinkin jos lyhennys on minimaalinen.

 35. Vastaa Hunavee 6.10.2016 at 11:27

  Norwegianin laina selvästi kannattaa vaan jos tulotasot ovat kohdillaan koska meidän taloudessa on heikot tulot ja ei saatu mitään järin hyvää tarjousta. Pankit eivät kuitenkaan tarjoa sitäkään joten tällä on mentävä. Ei ole meidän kohdalla ollenkaan ongelma kun pystytään maksaan koko laina pois luultavasti vuoden sisällä. Oli kuitenkin helppo hakea ja ei ongelmia pankin kanssa

 36. Vastaa Salavoni 22.10.2016 at 11:55

  Suosittelen luottokorttia lämpimästi, ei oo mitään järkeä ottaa muuta kun se jos tarvii nopeasti pikavippiä. Luotokorttin saa 6 viikon ilmaismaksuajan ja sopii tosi hyvin ”vippitarpeisii”. Käyttö ei maksa mitään ja miljoona kertaa paremmat koron kun tililainoissa tai pikalainoissa. Ihan vaan tiedoksi kaikille. Ja olen 19 ja sain Bank norwegianin luottokortin että sen saa melko helposti nuoretkin.

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 29.10.2016 at 23:47

   Kyllä vain Salavoni, olet oikeassa tässä ja luottokortti norjalaispankilta on paljon parempi verrattuna kalliimpaan pikavippiin.

   Terveisin Palautemies Mikko

 37. Vastaa takala 7.11.2016 at 18:01

  onkohan norjassa kuulo tai taido hukassa? tunnissa ei kuulu ja lainaa pankista haluttaisiin heti, tai jo se paatos toisi tietyn mielenrauhan.. ollaan hukkumassa lainaan mutta bank norwegian pankkilaina pelastaisi meidat. Auliit kiitokset!!

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 8.11.2016 at 09:55

   Morjensta takala.

   Oletan, että olette jo vuorokaudessa saaneet päätöksen? Kannattaa pieni hetki odottaa Bank Norwegianin kanssa. Lienee syytä myös muistaa, että tämä on pankkilaina.

   Pankkilaina ei ole koskaan niin nopea kuin pieni pikalaina tai vastaava, mutta tässä on tämän hetken nopein pankkilaina.

   Toivottavasti saitte päätöksen ja se oli myönteinen. Onnea tulevaisuuteen!

   Ystävällisin terveisin
   Palauteboxin Mikko

 38. Vastaa improvisoija 27.11.2016 at 17:12

  miten on mahdollista että meille tarjotaan 15% koron lainaa vaikka hakijoita kaksi? onko tämä vain bank norwegianin markkinointia ”alkaen 4,99…. %”? Jos vaaditaan sen verran hyvät tulot että lainaa ei edes tarttisi että saisi ylipäätänsään tuon koron pankkiluottoa…

 39. Vastaa nuusku 12.12.2016 at 10:12

  Mikä mahtaa olla suurin summa jota Norwegiani pankki myöntää ennestään velalliselle (osamaksut moneen liikkeeseen ja joustoluotto yksityiseltä tarjoajalta)? Vaikuttavatko nämä jotenkin negatiivisesti lainan saantiin? Pystyisikö pankkilainan saamaan jotta ottaisin sen tilalle ja käyttäisin koko summan entisiin laskuihin? Mitä mahtaa tuumata jos haen isoa lainaa vaikka olen jo ennestään paljon velkaa vai onko tämä ok pankille? Kiitos jos jaksatte nähdä vaivaa vastataksenne.

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 12.12.2016 at 12:30

   Hyvää alkanutta viikkoa nuusku,

   Myönnetty lainasumma riippuu ihan niistä tiedoista, mitkä tulet antamaan Bank Norwegianille lainahakemusta täyttäessä.

   Lainasumma riippuu hakijan tuloista ja kokonaistaloustilanteesta. Näiden pohjilta minun on siis vaikea arvata, kuinka paljon lainaa voisit pankilta saada.

   Bank Norwegian kuitenkin myöntää lainoja juuri nimenomaan lainojen yhdistämistä varten ja noin neljäs osa lainoista käytetään näihin tarpeisiin.

   Yhdistelylainan ei pitäisi vaikuttaa negatiivisesti lainan myöntämisen suhteen ja pankille ei tule minkäänlaisena yllätyksenä, jos haet pankkilainaa vanhojen velkojen pois maksamista varten.

   Pyydä siis vain rohkeasti tarjousta ja katso, mitä pankki sinulle tarjoaa, tämä kun ei teille mitään kustanna.

   Terveisin Mikko

 40. Vastaa Iida Martin 13.12.2016 at 17:46

  Hei! MInua kiinnostaisi enemmän tämä Säästöpuoli Norwegianilta. Onko turvallista? Entä helppoa ja kulutonta?

  • Vastaa Joulu-Mikko 16.12.2016 at 08:57

   Hei.

   Bank Norwegian kuuluu Norjan talletussuojajärjestelmän piiriin, joten olet turvallisissa käsissä.

   Talletussuojan taso on 212.000 euroa eli varat on turvattu tähän summaan asti

   Tämä takaa sen, ettet asiakkaana menetä rahoja, vaikka pankki ajautuisi jostain syystä konkurssiin.

   Ainoa riski oikeastaan on valuuttakurssiriski eli mikäli äärimmäistapauksessa pankki joutuisi konkurssiin, näin ollen tallettamanne varat palautettaisiin Norjan kruunuissa.

   Norwegian pankki on kuitenkin kovaa vauhtia kasvava ja hyvää tulosta takova pankki, joten konkurssiriski on olematon.

   Mitä tulee tallettamiseen, se on helppoa verkossa, kuluja ei ole ja voit koska vaan nostaa rahaa talletustililtä, sillä nostorajoituksia ei ole.

   Toivottavasti näistä tiedoista oli hyötyä!

   Jouluterveisin,
   Mikko

 41. Vastaa kumara 4.1.2017 at 16:40

  Lainapäätös on saatu jo mutta aika moisessa tietopimennossa nyt kun ei kuulu enää mitään. Rahat ei ole ainakaan vuorokaudessa ilmestyneet tilille. Kauanko pitää odotella?

  • Vastaa Palauteboxi-Mikko 4.1.2017 at 23:07

   Hei!

   Lainapäätöksen saa nopeasti, mutta rahojen siirtymisessä voi kestää yhdestä kolmeen vuorokautta, joskus jopa pidempään, jos välissä on viikonloppu.

   Pakkasterveisin
   Mikko

 42. Vastaa Kartza 10.1.2017 at 06:55

  Parenminhan taa palvelee kun vertaa Nordeaan. Tulee mieleen ihan vanhan Meritan toiminta! Bank norwegian tietenkin yli 20 vuotta kehittyneempi mutta silti. Tosi hienosti toimii, suositella voi.

 43. Vastaa futaaja 8.2.2017 at 12:25

  Onko tässä jotain kattoa jos haluaa maksaa vanhat lainat norwegian luotolla? Oman pankin kanssa ei oikein tuo järjestely käy kun tarvitsen vähintään 14000 euroa että saan vanhat hoidettua ja vain vakuudellinen laina tulisi kysymykseen sitä kautta. Norwegian on ainoa vaihtoehto tällä hetkellä jonka kautta tämä voisi hoitua ellen löydä teiltä jotain muuta. Jos saan vastauksen tähän niin kiitos olen kuitenkin laittanut kysymyksen norwegianin aspaan myöskin.

 44. Vastaa Juha 28.2.2017 at 12:18

  Kysyisin mitä papereita lainahakumukseen vaaditaan lainanottajan puolelta, siis siinä vaiheessa kun laina allekirjoitetaan?

 45. Vastaa Martti 20.3.2017 at 19:10

  Mikä on valuuttakurssiriski säästötilillä? Onko pääomakin vaarassa tämän riskin vuoksi? Voisitteko selventää asiaa?

 46. Vastaa Silasvaara 4.5.2017 at 04:12

  En löytänyt mistään tietoa saako haettua lainojen yhdistämiseen kohdistettua lainaa yhdesä avopuolison kanssa? Jäi myös epäselväksi voiko osan lainasta yhdistää ja osan ottaa sitten muita tarkoituksia varten? Kiitos jos jäätte vaivaa vastata.

  • Vastaa Palauteboxi 7.9.2017 at 10:36

   Hei,

   Vastataan tähän myöhässä. Pahoittelut ohi menneestä kommentista. Kyllä lainaa pystyy hakemaan myös yhdessä ja avopuoliso käy tähän oikein hyvin. Ja kun talous on muuten kunnossa, niin voit hakea lainaa vaikka 20 000 euroa ja maksaa 13 000 euroa lainojen yhdistämiseen sekä loput saa sitten käyttää vapaasti.

   Terveisin, Ylläpito

 47. Vastaa omituista 7.9.2017 at 10:20

  En ymmärrä miten ihmeessä lainaa voisi saada alimmalla pankin ilmoittamalla korkoprosentilla? Saimme kyllä tarjousta, mutta pitää kohteliaasti kieltätyä, jos parempaa ei tule muualta. Luottokorttia koitin eka ja hylky tuli, tässä suuri ihmetyksen aihe. En oikeastaan edes tarvitse luottokorttia, mutta laina siis helpompi saada kuin kortti? Mitä Bank Norwegian ajaa tällä oikein takaa? Olisi kiva tietää millä koroilla ihmiset on saanut lainaa täältä tai miten luottokorttihakemuksen kanssa on mennyt?

  • Vastaa Palauteboxi 7.9.2017 at 10:38

   Hei,

   Koron määrittää aina ilmoitetut tulot, muut lainat ja taloustilanne. Bank Norwegianin algoritmi laskee aina jokaiselle hakijalle koron. Tulotaso vaikuttaa merkittävästi korkoon ja toisena haetun lainasumman määrä. Pienemmät kulutusluotot ovat aina korkeamman prosentin lainoja. Hankala vastata luottokortti -asiaan ilman tarkennusta. Luottokortin ehdot pitäisivät olla ”kevyemmät”, erityisesti pienen luottorajan luottokorttia saa pienilläkin tuloilla, kunhan vain muut talousasiat on kunnossa.

   Terveisin, Ylläpito

 48. Vastaa janne 11.10.2017 at 16:07

  sE on vakuudeton laina.

  • Vastaa Ylläpito 13.10.2017 at 04:55

   Hei Janne,

   Kyllä Bank Norwegianin kaikki lainat ovat vakuudettomia, vai mitä tarkoitit tällä kommentilla? Lainaa voi hakea kuka vaan ilman ”panttia” tai kiinteää omaisuutta, joka tulisi esittää hakemuksen yhteydessä (asunto tai mökki esim.)

   Aamuterveisin, Ylläpito

 49. Vastaa ekakortti 14.12.2017 at 10:13

  Kauanko luottokortin toimitusaika oikein on kun perjantaina on haettu ja päätös meni läpi kyllä, mutta korttia ei tule. Asiakaspalveluun olin jonossa 5 minuuttia ja eilen laitoimme myös tuon yhteydenottoikkunan kautta viestin perille. Ei vielä mitään vastausta hidasta norwegianin toimintaa vai normaalia?

  • Vastaa Ylläpito 14.12.2017 at 11:31

   Hei,

   Bank Norwegianin luottokortin toimitusaika on yleensä alle viikon verran eli jos hakemus meni läpi, kortin pitäisi ilmestyä postiosoitteeseenne piakkoin, luultavasti huomenna tai sitten ensiviikon alkupuolella. Olettaen siis, että luottokorttipäätös on annettu teille viime viikon perjantaina. Norwegian pankki on keskimäärin nopeampi kuin monet muut luottokortinmyöntäjät, joten hitaudesta pankkia ei voi missään tapauksessa moittia.

   Terveisin, Ylläpito

 50. Vastaa tatu 28.1.2018 at 15:28

  Olen koittanut hakea lainaa pankilta ilman onnea ja sitten jälkiperään heti norwegian pankilta, mutta missään vaiheessa ei ole vaadittu tiliotetta tai tulotositteita ja päätös on alustavasti hyväksytty. Kuinka asia etenee kun en ole mitään kuullut vai meneekö hakemus läpi ilman liitteitä? Minulla on hyvä palkka eikä muuta kuin luottokorttivelkaa ja omistan norwegian bankin luottokortin jo. Kauanko rahan maksuissa kestä yleensä, pankkini on S-Pankissa

 51. Vastaa kanttarelli 1.3.2018 at 08:47

  Oletteko huomanneet norwegianin lainaavan nyt myös 60000 eur kulutusluottoja? Laitettiin hakemus ja nyt odotellaan yllätyksellä jos menisi läpi. Alunperin oli tarkoitus ottaa vähemmän mutta jos saa enemmän ja hyvä korko niin mikä jottei!

  • Vastaa Ylläpito 2.3.2018 at 09:28

   Pakkasen kirpeää & keväistä maaliskuuta Kanttarelli,

   Kiitos huomautuksesta, mutta tämä on huomioitu, tiedostettu ja päivitetty meillä. Muutos on tapahtunut hiljattain aikaisemman lainan enimmäismäärän ollessa vielä 50.000 €.

   Hakemukseen Norwegian antaa päätöksen yleensä heti ja pankki punnitsee hakijan/hakijoiden kohdalla, mikä on korkein mahdollinen lainamäärä ja samalla sopiva korko. Toivottavasti päätös oli teille mieluinen.

   – Ylläpito

 52. Vastaa Jussi Viljanen 13.9.2018 at 13:17

  Kelpo paikka hakea lainaa vai, en sanoisi ihan näinkään? 35k 14% korolla, joka jälkimaksetaan. 10v diili ja 87k takaisin, siinä Bank Norwegian antia tielle ja siinä teille halpakorkoa. Ainoa joka tässä vetäisi meikäläistä puoleensa on tuo talletustili josta kokemukset ovat parempaa luokkaa. Lainaa en sanoisi halvaksi, mutta ei kai halpaa lainaa olekaan sitten… Ellei asuntolainoja oteta mukaan tähän tai ellet kuulu siihen ökyluokkaan sillä suurituloisethan ovat paremmassa asemassa kun keskipulliaiset. Jussi

  • Vastaa Mette 8.7.2019 at 23:24

   Olen eri mieltä kuin Jussi. Kun tajusin, että olen puolen vuoden aikana maksanut ~2500€ lyhennyksiä mutta lainan pääoma on pienentynyt aivan liian vähän kun olin kaavaillut, oli aika marssia omaan pankkiin vääntämään. Bank Norwegianin korko on korkeahko (minunkin kohdalla, minulla on ~ 2100€ nettotulot kk, ei koskaan maksuhäiriöitä ja lisäksi vain asuntolaina ja joitan luottokorttivelkoja, Klarna, mutta maksan kaikkia ajallaan) Pankkilainan eteen joutuu hiukan enemmän tekemään paperinpyöritystä mutta se tosiaan maksaa vaivan kun yhdistää lainoja ja väsää palettia!

 53. Vastaa Rölli 13.9.2018 at 14:56

  Aivan loistavaa ja TODELLA nopeaa palvelua, kun lainaa olet hakemassa.!!
  Itse hain lainan (18000€) ja jo seuraavana päivänä hakemuksen jättämisestä, tuli ilmoitus että laina on maksussa tililleni.!! Toki piti lähettää kuva viimeisimmästä palkka-kuitista, mutta siitä ei mennyt kuin noin kolme tuntia ja tuli ilmoitus lainan hyväksymisestä ja tililleni maksamisesta.!
  Et en yhtään ihmettele miksi Norwegian bank valtaa nämä netin kautta otettavat lainat, ja vieläpä se et korko on huomattavasti pienempi, kuin näissä ns. pikaluotoissa ym.

  Mutta suosittelen todellakin tätä kaikille jotka tarvitsevat lainaa, eivätkä halua käydä läpi normi pankkien kans taistelua ja tositteiden ym. lippujen ja lappujen esittämistä, plus vielä takaajien hommaamista ym.

 54. Vastaa kuronen 30.1.2019 at 07:57

  Ollaan kokeiltu molempaa. Ensin kun oli rahaakin jäljellä niin tuohon talletustiliin, mutta pois kun korko laski ja tarvitsittiin remonttiin muutenkin. Se toimi oikein hyvin. Sitten kun yritettiin luottokorttia tai minä koitin, niin ei antanut edes pienimmällä luottorajalla. Bank Norwegian luottokortin saaneet voisivat huutaa hep? Mutta sain sitten kuitenkin itse lainan ja vielä ison sellaisen, tarjottiin 30000e enkä ole vielä hyväksynyt kun vähempikin riittää. Jos hylkään tämän, voinko alentaa summaa. Turha lainata noin paljon liikaa? Jelppii.

 55. Vastaa Samu 22.2.2019 at 02:40

  Moikka minulla on talletuksia NB llä.
  Mitä jos lentoyhtiö tekee konkurssin meneekö Bank samassa rytinässä?

 56. Vastaa vakuutusnumero 3.4.2019 at 09:14

  Varokaa heidän vakuutusturvaansa joka tulee laskulle, sen lopettaminen oli vähän turha vaikeaa. Älkää ottako sitä siis jos ette aivan välttämättä sitä halua ja tarkistakaa aina laskunne, ettei se tule sinne puolivahingossakaan.
  Sanoisin etttä kehnot kokemukset Bank norwegian asiakaspalvelusta, ei saatavuutta kunnolla, huonot portaalin sivut, ei läpinäkyvyyttä lainkaan mitä viestejä sinne on lähetetty. Vakuutusyhtiö takana on hampaaton kumppani, joka ei tiedä mistään mitään (Vaikka onhan ne Nordeassakin virolaisia ja tietotaito sitä tätä).

 57. Vastaa Jaskab 19.3.2023 at 15:07

  Varmaan aika mahdotonta saada tollaisella 5,99% korolla tästä pankista lainoja? Sain ihan hyvän tarjouksen kyllä, mutta olis kiva tietää mihin toi aloituskorko sitten oikein perustuu…

Kommentoi