Ikano Bank on arkielämän helpottaja!

Ikano Bank on monipuolinen pankki, joka tarjoaa mm. Visa -korttia ja IKEA-rahoitusta

Ikano Bankilla on oma visionsa: se haluaa helpottaa kuluttajan arkea tuomalla parempia mahdollisuuksia elämään vähittäiskaupan maksukorteilla ja luotoilla.

Myös yrityksille on tarjolla luottoa leasing-rahoituksena ja kuluttajamyyntiratkaisun kautta. 2004 vuonna perustetulla pankilla on toimipiste Espoon Leppävaarassa.

Ikano Bank toimii verkossa ja se eroaa toistaiseksi muista pankeista, koska se ei myönnä Suomessa ollenkaan suoria perusrahoituksia tai monikäyttöisiä kulutusluottoja.


Mitä Ikano Bank tarjoaa kuluttajalle?

Ikano Bank tarjoaa kuluttajalle joustavuutta St1 Visa luottokortilla (vertaa myös St1 Mastercardiin) ja IKEA-lainalla. Suoraa perinteistä kulutusluottoa pankki ei ainakaan vielä Suomessa tarjoa, vaikka sillä olisi kaikki tarvittavat lähtökohdat ampaista mukaan kilpailuun.

 

IKEA-hei laina

Niin kutsuttu IKEA hei-laina on rahoitus, jolla pistät kodin kalusteet uuteen uskoon tai teet muita kodin hankintoja IKEA-liikkeistä.

Rahoitusta voit hakea nettihakemuksella verkkopankkitunnuksilla korkeintaan 4000 euroon asti ja tavarataloissa jopa 10.000 euroon asti. Lainaan voit saada päätöksen heti 6000 euroon asti ja kaikissa tämän ylittävissä lainoissa kuluttajalta vaaditaan työsuhde-, palkka- ja verotustietojen selvittämistä lainantarjoajalle. Luottoon saat pitkän ja joustavan maksuajan, alkaen vain 15 euron kuukausierälyhennyksillä.

Huom: liitteiden käsittelyyn on syytä varata noin viisi päivää aikaa, jos haet suuremman kategorian rahoitusta.

IKEA hei-luottokortti on joustava 300 - 5000 euron IKEA-tavaratalo kortti.

IKEA hei-kortti on 500 – 5000 euron luottorajan luottokortti. Saat yli 500 euron ostoksille vuoden verran 0 %:n koron laina-aikaa ja korttia voit vinguttaa kaikissa IKEA-tavarataloissa. Hakeminen onnistuu netissä ja Ikeoissa paikan päällä!

Hei-laina on luonteeltaan kerralla myönnettävä laina ja se sopii hyvin, kun kotia on ”tuunattava” uuteen uskoon. Voit myös hakea ”hei-korttia”, johon saat luottorajan, jonka puitteissa voit vapaasti tehdä niin pien- kuin suurostoksiakin.

 

St1 Visa luottokortti

IKEA:n hei-korttia monipuolisemman ja VISA -ominaisuuksien takia käytännöllisemmän St1 Visa -luottokortin haet myös netissä: se on Visa -luottokortti eli se toimii maksuvälineenä jokaisessa maailman kolkassa ja verkossa asioidessa.

Luottokorttiin saat jopa 40 päivää korotonta laina-aikaa ja siinä on vapaavalintainen 500 – 5000 euron luottoraja. Saat myös huomattavan edun, joka näkyy polttoainekustannuksien pienentymisessä, kun teet kortilla ostoksia.

Kaikki luottokortit: Siirry vertailuun >>

 

Kolmas kortti on ”More at Lindex -maksukortti”.

Keräät kortilla tuplapisteet kaikista ostoksista ja siinä on 100 – 1000 euron luottoraja. Voit maksaa kertaerissä tai osamaksulla – valinta on omanne.

Saat myös kanta-asikasetuja, kutsujan Lindexin tapahtumiin, kuumimmat trendivinkit ja tietoa ennakkoaleista!

 

Ikano Bank – entäpä mitä yrittäjälle / yritykselle on tarjolla?

Ikano Bank tekee yhteistyötä monien kansainvälisten palveluita ja laitteita tarjoavien yhtiöiden kanssa ja rahoittaa näiden tarjoamia investointeja hyvin monipuolisesti.

Suoraa yrityslainaa se ei tarjoa, mutta leasing- ja kuluttajamyyntirahoitusta kyllä. Jos haluat tutustua markkinoiden muihin yrityslainapalveluihin (ei sisällä kivijalkapankkeja), löydät niitä kourallisen täältä.

 

Ikano Bank – Yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

  • Pankki: Ikano Bank AB, Suomen sivuliike.
  • Y-tunnus: 2275700-4
  • Sähköposti: info@ikano.fi
  • Postiosoite: PL 85, 02601 Espoo.
  • Puhelinnumero: 010-7735-718

Asiakaspalveluun saat nopeasti yhteyden Live-Chat ikkunasta kirjoittamalla kysymyksenne. Tämä lisä on parantanut pankin asiakaspalvelua, vaikka siitä onkin jo entuudestaan enimmäkseen vain positiivisia kokemuksia!

 

Millaiset kokemukset sinulla on Ikano pankista?

Voit jakaa omat kokemukset myös kommentoimalla alapuolen tekstikenttään. Ikano Bank on vielä hieman tuntemattomampi, eikä se lähtenyt lähellekään täydellä kapasiteetilla kilpailemaan Suomessa.

Keskustelu on vähäistä, koska pankki ei ole vielä lähtenyt porskuttamaan, joten sitä suuremmalla syyllä se on enemmän kuin tervetullutta!

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *