Nordax Bank

Huom! Emme tee tällä hetkellä yhteistyötä Nordax Bankin kanssa, mutta monipuolisuuden vuoksi pankki on esiteltynä sivulla.

Parempia vaihtoehtoja ovat mm. Rahalaitos, Freedom Rahoitus ja Zmarta -välitysrahoittajat.

Haluaisitko nopean lainan, mutta toivoisit kuitenkin lainanmyöntäjän olevan pankki?

Etsitkö luottoa 3000 – 60 000 euron ilman vakuuksia, etkä halua käyttää ylimääräistä aikaa lainan etsintään?

Haluaisitko keskittää vaikkapa pienlainat tai toteuttaa unelmia?

Nordaxilla laina on vain nimelliskorolla 8,90 % varustettu alkaen, joten rahkeet todella halpaan kulutusluottoon ovat olemassa: kaikki riippuu vain tuloistanne.

Nordax Bank on rahoittanut Pohjoismaalaisia jo iät ja ajat – pankki on tunnettu erityisesti nopeudestaan ja helppoudestaan.

Se on huomattavasti suomalaisia kivijalkarakennelmapankkikonttoreita helpompi tapa lainata rahaa!

 

Kuka pystyy saamaan lainaa Nordax Bankilta?

Nordax Bankilta kuluttajan on helppoa saada lainaa, samoin kuten Avida Finans -palvelustakin ja nimelliskorko on houkuttanut jo useamman kymmenen tuhannen suomalaisen lainaamaan Nordaxilta.

Peruslainansaamisen vaatimuksiin kuuluvat 23 vuoden ikä, minimissään 16 000 euron vakituiset vuositulot ja 36 kuukauden Suomessa asumisolo. Luottotiedot pitää myös olla putipuhtaat, ts. maksuhäiriömerkintää ei saa olla.

Pankkilaina maksetaan hakijan tilille, jonka tulee olla samalla nimellä varustettu, millä hakemus on alunperin luoto. Lainaa ei siis voida maksaa toisen tilille, vaikka muut kriteerit olisivatkin kunnossa.

Lainanhakija täyttää myös hakemuksessa sähköpostin ja puhelinnumeronsa.

 

Nordax kokemuksia lyhyesti

Nordax Bank on pankki, joka on tarjonnut yksityiskuluttajille rahoitustuotetteita suoraan kulutusluottona jo 2000-luvun alusta alkaen.

Pankki on vakavarainen ja kuluttajan on helppo pyytää oma tarjouksensa pöytään ilman mitään vastuuta, kuluja saati ”sitovuustakuuta”.

Nordax Bank kokemukset asiakaspalvelun puolelta ovat hyvät, vaikkakin aukioloajat ovat rajoitetut, mutta näin tämä on lähes jokaisella pankilla, kuten Monobankilla ja suosituimmalla (Pohjoismaissa) Bank Norwegianilla.

 

Pystynkö yhdistämään vanhemmat pikavipit ja kulutusluotot Nordaxilla?

Kyllä, tämä onnistuu helposti ja monet ottavatkin yhteyttä pankkiin yhdistääkseen lainoja. Nordax Bank on pankkilaina, jolla toimenpide on hoidettu helposti.

Säästö on myös lähes varma, mutta huomioi sana lähes, olet itse vastuussa laskemaan, että korkoprosentti ja kokonaiskulut ovat pienemmät kuin nykyiset lainasi, osamaksusi tai mitkä vain velat hartailtanne ovatkaan.

Lainayhdistelmäjärjestelyvaihtoehdoista voit lukea myös lisää täältä.

Yhdistelainoja on haettu jo kymmeniä tuhansia monen eri pankin kautta ja jokainen taskulaskinta käyttävä on onnistunut säästämään satasia tai peräti tuhansia euroja rahaa yhden hakemuksen jättämisellä.

 

Nordax laina on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti

Voit allekirjoittaa lainahakemuksen elektronisesti ja täten nopeuttaa lainan saantia!

Ei turhia paperihommia, eikä mitään muutakaan turhaa: täytä hakemus ja täytä se pankkitunnuksilla sähköisesti.

Päätös on käsillänne heti, kun hakemus on ruukattu sisään!

Tämä on nykyään melkein sanomattakin selvää ja Suomessa toimii enää vain aniharva joukko palveluita, jotka käyttävät ”käsipelimenetelmiä” eli allekirjoitus on mahdollista vain mustaa valkoisella kynätekstillä.

 

Liitteet ja tarjouskoodit pankilta

Nordax vaatii hakijaltaan tulot eli palkkakuitti tai -nauha on edellytys, tai eläkeläisille päätös eläkkeest

ja eläkkeen määrä. Tarjouskoodeja on satunnaisesti tarjolla, mutta niiden tuoma ”etu” on hyvin vähäistä. Nordax laina liitteineen ja tarjouskoodeineen on kuitenkin järkevä katsastaa, jos tarviset 3000 – 50 000 euron pankkilainaluottoa.

Tarjouskoodeja kannattaa kytätä ja niiden avulla voit todellakin säästää. Emme kuitenkaan voi ennustaa milloin Nordax päättää löydä tarjouskoodimahdollisuuden pöytään ja ne ovat yleensä kohtuullisen harvinaista herkkua.

Jos etsit enintään 2000 euron lainaa, Ferratumilla on joka kuukausi mahdollisuus bonuskooditarjouksiin, joilla voit säästää jopa -50 % nostokuluista (usein kuitenkin vain 1000 euroon asti). Tämäkin vaihteleee

 

Saanko pankista lainaa vakuudetta ja entä miten takauspolitiikka toimii?

Nordax Bank myöntää lainaa ilman vakuuksia ja takaajia verkossa.

Voit hakea lainaa siis yksin ja omaisuutta ei tarvitse olla laisinkaan. Suosittelemme tekemään kuitenkin vakuudettomien lainojen vertailun parhaimman hinnan ts. koron saamiseksi.

Vakuudettomat lainat löytyvät täältä

Suomessa jo yli 40 (ennen korkokattoa niitä oli enemmän) palvelua, josta saat lainaa vakuudetta ja ilman takaajatarvetta.

 

Nordax Bank lainaturva tuo sinulle lisäturvaa

Lainaturva kannattaa pitää mielessä, sillä koskaan et voi tietää, milloin arki ottaa ikävän yliotteen ja esimerkiksi sairastut tai menetät työpaikkasi.

Lainaturva on todella hyvä apu, jos ikävät tilanteet iskevät.

Lainaturva on hyödyllinen ominaisuus, jota ei ole tarjolla kovin monen verkossa toimivan pankkitahon kautta, mutta Nordaxilta saat sellaisen halutessasi.

Lainaturva on vapaaehtoinen vakuutus, joka on hyvä, silloin, kun odottomattomat tilanteet tuleva eteen. Sairastuminen ja esimerkiksi työtapaturmat ovat valitettavia ja niitä tapahtuu.

Tällöin lainavakuutus on erinomainen lisäturva. Lainaturvakuutus on kattava ja lisätietoja löydät tarkemmin Nordaxin omilta kotisivuilta.

3 Kommentit
 1. Vastaa blank Tenonmies 14.8.2017 at 04:38

  En nyt lähtisi ihan ”brilliantiksi” tätä pankkia kutsumaan. Ensinnäkin mobiilitoimivuus aika kehno ja sain jotain virhettä hakemusta lähettäessä ja tarjouksessa kesti. Eikä ollut sekään edes meille sopiva vaan päädyttiin toiseen pankkiin. Nordax pankki varmaan sopii jos saa minimikoron lainaa, mutta meillä lukemat aika hurjat joten kieltäydyttiin suosiolla…

 2. Vastaa blank jukka aho 9.7.2018 at 21:05

  En minäkään kehuisi, eivät antaneet lainaa, kun tarvitsin. Nyt,kun en tarvitse, niin heti tulee tarjous. asiakas 30589

  • Vastaa blank Aaron 10.7.2018 at 13:50

   Hei Jukka Aho,

   Suosittelemme kokeilemaan jostain muualta – jos et ole menettänyt luottotietoja, tasan varmasti jostain tärppää. Huomaa myös, että suuremmat lainat vaativat aina tuloja ja Nordax ei tee tässä poikkeusta. Kertoivatko miksi sait hylätyn päätöksen? (ei ole heidän vastuullaan tosin). Kriteerit ovat kuin pankilla, Nordax ei löysäile, vaan myöntää luottoa vain asiakkaille, joilla maksukyky tuntuu olevan vahva.

   – Aaron

Kommentoi

Olethan ihminen? *