POP-Pankki Pikalaina: Kokemuksia ja esittely 2023

POP pankki on paikallisosuuspankkien ryhmittymä, joka on perustettu vuonna 2009. Vuonna 2015 siihen kuului 26 itsenäisesti toimivaa toisistaan riippumatonta paikallisosuuspankkia. Pankit ovat osuuskuntaperusteisia.

pop logoTämä tarkoittaa sitä, että pankin omistavat sen asiakkaat. Myös tunnetumpi S-pankki toimii samalla toimintaperiaatteella.

Palvelupisteitä POP-Pankilla oli vuonna 2015 89 kappaletta, mutta niiden määrää on karsittu kulujen noustessa vuosi vuodelta.

Nämä pankit tarjoavat palveluitaan yksityisille asiakkaille, yrityksille (lue lisää muista yrityslainoista) ja esimerkiksi maatalousyrittäjille.

POP-Pankilta löytyy yksityishenkilöille useita eri palveluita. Heiltä voit hakea vakuudellista ja vakuudetonta lainaa hyvinkin edullisesti aina 60.000 euroon asti.

Eniten viimeisen vuoden aikana on ollut esillä kuitenkin POP-Pikalaina, joka on kuin oikea pankkilaina, mutta nopeampi.

Kilpailuta POP Pankin lainat >>

Kilpailuttamalla lainat saat aina myös muut pankit mukaan kilpailutukseen veloituksetta sekä samalla vielä lisäksi muita rahoitusyhtiöitä.

POP Pankki kokemuksia

 

Miksi valita POP pankki?

POP pankin asiakkaat ovat tutkitusti tyytyväisimpiä. Pankki tarjoaa henkilöasikkailleen todella asiantuntevaa palvelua. Vuosia pankin asiakkaana toimiessani en ole löytänyt yhtäkään moitteen sanaa.

Asiakaspalvelu on aina ollut avuliasta ja pääset helposti ja nopeasti juttusille asiantuntijan kanssa, jolle oma tilanteesi on tuttu ja joka osaa auttaa ongelmissasi erinomaisesti.

Monet eivät luota täysin Internetin uumenissa toimiviin kasvottomiin pankkeihin, kuten Bank Norwegianiin tai ruotsalaiseen Avida -pankkiin. Tämä on täysin ymmärrettävää – vaikkakin edellä mainittu pankki on hyvin luotettava ja vastuullinen.

Varsinkin vanhemmalle sukupolvelle oikean ihmisen kanssa keskustelu kasvokkain luo paljon paremman vaikutelman, kun täysin sähköinen asiointi kasvottoman konsernin kanssa.

POP pankilta löytyykin koko Suomen kattava verkosto ja suurelle osalle Suomalaisista lähin POP pankin ryhmittymään kuuluva pankki löytyy lyhyen ajomatkan päästä.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa on siis helppo ajaa suoran pankille ja varata aika asiantuntijan kanssa kasvotusten.

Kasvotusten keskustelemalla kun usein saat asiasi nopeammin ja helpommin pakettiin ja voitte yhdessä asiantuntijan kanssa silmäillä mukana olevat dokumentit läpi ja päästä tätä kautta helposti käsiksi ongelmatilanteeseen.

Tälläistä henkilökohtaista ja ammattimaista asiakaspalvelua ei enään monet pankit pysty tarjoamaan, sillä toiminta siirtyy enemmän ja enemmän verkon puolelle.

 

Tietoa ja kokemuksia POP-Pankista sekä vähän sen historiaa

Osuuspankkiryhmästä (nykyään toimii nimellä Osuuspankki) poistui aikoinaan 44 pankkia, jotka päättivät perustaa yhdessä oman Paikallisosuuspankki – ryhmittymän.

Syynä tähän oli erimielisyydet Osuuspankkiryhmän tekemiin muutoksiin toiminnassa, koska Osuuspankkiryhmä päätti vuonna 2009 tulla yhteisvastuulliseksi yhteysliittymäksi.

Tämä ei eronneille pankeille käyneet, vaan he halusivat jatkaa toimintaansa entiseen malliin. Tästä syntyi idea perustaa oma ryhmittymä, jossa he olisivat itse tulevaisuudessa päätösvallassa ja näin syntyi POP pankki.

Onko sinulla tietoa tai haluaisitko kertoa omat kokemukset pankista? Voit tehdä sen jättämällä kommentin artikkelin loppuun.

 

POP-Pankin kulutusluottoa jopa 100 000 € asti

Vaikka konttorilla käyminen on monille pankin asiakkaalle luontevampi tapa, voit myös tehdä lainahakemuksesi täysin sähköisesti.

Kulutusluottoa POP pankki tarjoaa aina 100.000€ saakka, joka on normaalia suurempi määrä kertalainalle (joka ei ole asuntoluotto).

Muista, että tarvitset lainaasi vakuuksia, joka poikkeaa merkittävästi esimerkiksi Komplett Bankin tarjoamasta vakuudettomasta joustoluotosta.

Vakuudelliset lainat verkossa ovat tyypillisesti poikkeuksia ja niitä tarjoavat nykyisen tiedon mukaan ainoastaan kivijalkapankit.

Vakuudeksi esimerkiksi oman asunnon laittaminen herättää kuitenkin pankissa merkittävää luottamusta takaisinmaksukykyysi ja täten pankilta haettavien kulutusluottojen korkoprosentit ovat usein huomattavasti alhaisempia, kuin vakuudettomia lainoja myöntävien lainanmyöntäjien tarjoamat korot.

Maksuaika tyypillisesti joustoluotoissa on 1-10 vuoden väliltä ja niiden valikoima on lisäätynyt erityisesti verkossa, katso lisätietoja ja löydä paras ja turvallinen joustoluotto meiltä.

 

POP asuntolaina: ensiaskel oman asunnon omistamiseen

Asuntolainan hakeminen tulee monille eteen jossain kohtaa elämää ja hyvä niin, sillä omistusasunto on useimmissa tapauksissa erinomainen sijoitus.

Yleensä vakituisen työpaikan löydyttyä ja avioliiton solmimisen jälkeen seuraava looginen askel on alkaa miettimään oman asunnon ostamista. POP-Pankki tarjoaakin asuntolainaa jopa puoleen miljoonaan euroon saakka.

Lainaa hakiessa tarvitset lainasi vakuudeksi yleensä hankinnassa olevan asunnon tai muuta omaisuuttasi, jonka pankki arvioi vastaavan arvoiseksi.

Jokaisen lainanlyhennyksen jälkeen olet askeleen lähempänä oman velattoman asunnon omistamista, joka on monille meistä todellinen unelma.

Asuntolaina eroaa kulutusluotoista merkittävästi siten, että korot ovat usein pienempiä, sekä voit vähentää osan korkokuluista verotuksessa. Koroksi asuntolainaasi voit valita Euriborin 12 kuukauden koron, joka pysyy samana vuoden kerrallaan.

Muita korkovaihtoehtoja ovat POP prime, joka on POP pankin oma viitekorko. Voit myös valita lainallesi kiinteän koron joko 3, 5 tai 12 vuodeksi kerrallaan.

Jos tämän hetken korot ovat todella alamaissa ja aavistelet korkotason nousevan tulevaisuudessa, niin 10 vuoden kiinteä korko voi säästää vuosien saatossa tuhansia euroja rahapussistasi.

 

POP Pankki luotto- ja debit-kortit

POP Visa Credit/Debit kortilla voit maksaa helposti joko suoraan tililtäsi tai käyttää sinulle myönnettyä luotto-ominaisuutta aina luottorajaasi asti. Saat luottokortilla tehtyihin kustannuksiin korotonta ja kulutonta maksuaikaa keskimäärin 40 vuorokautta.

Huom! Myös uusi kilpailukykyinen Sweepbank luottokortti tarjoaa kulutonta maksuaikaa 60 vuorokautta.

Luottokorttiasi voit lyhentää joko sinun tilanteesi sopivilla kuukausierillä, tai maksaa koko luoton takaisin korottomana seuraavana tilipäivänäsi.

Tarjolla on myös Visa Gold-kortti, johon voit saada yllämainittujen ominaisuuksien lisäksi suuremman luottorajan, jatkuvan matkavakuutuksen ja vuorokauden ympäri toimivan kansainvälisen Global Customer Assistance -palvelun.

Palvelu auttaa teitä välittömästi, jos korttisi katoaa esimerkiksi lomareissun aikana.

POP pankki tarjoaa myös aivan perinteisiä debit-kortteja ilman credit-ominaisuuksia. Kaikki ostoksesi siis veloitetaan suoraan pankkitililtäsi, mutta näistä korteista ei löydy luottokorttia. Jos et tunne tarvitsevasi korttiisi luottorajaa niin aivan tavallinen pankkikortti on loistava valinta.

Vaikka luottokortti tarjoaa joustavuutta päivittäiseen elämään, voi se väärin käytettynä tuoda ikäviä ylimääräisiä kuukausittaisia kuluja, joidenka kanssa painiminen voi helposti viedä yöunet.

Siksi suosittelemme tutkimaan muitakin kortteja täältä helposti, että saatte varmasti mieluisan kortin, oli se sitten luottokortti debit-kortti.

Erityisesti kannattaa pitää silmällä vuosimaksuttomia ja ilmaisia vaihtoehtoja: säästämiseenhän tässä pyritään.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi