Resurs Bank – Kokemuksia ja esittely

Resurs Bank antaa laina päätöksen heti, kun tarvitsetko yksityislainaa järkevällä korolla!

Resurs Bank kokemuksia ja arvosteluHaluaisitko lainan 1000 – 50.000 euron väliltä alkaen 6-12 kuukauden ja korkeintaan jopa 12 vuoden maksuajalla?

Tarvitsetko kulutusluottoa arkisiin tarkoituksiin, hankintakustannuksien rahoittamiseen, auton ostoon tai haluaisitko vihdoin laittaa ne edelliset kalliimmat lainat yhteen samaan?


Kaikki tämä onnistuu Resurs Bankilla kohtuullisen vähäisellä vaivannäöllä!

Myös räätälöidyt yritysrahoitukset ja samalla myyntirahoitus onnistuvat olemalla palveluun yhteydessä.


Resurs Bank saattaa auttaa teitä saamaan sopivan lainatarjouksen välittäen lainan.

Lainatarjouksen saa pyytää ilman kuluja ja jos haluat lisää vertailupohjaa tai tarjouksia, voit verrata muita kulutusluottoja tästä, mutta älä tee sitä ennen tutustumista Resurs Bankin lainatarjouksiin.

Kaikki palvelut välittävät tai myöntävät suoraan itse lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit myös tutustua muihin lainanvälityspalveluihin täältä. Huom! Kun saat ensimmäisen laskun, sinulla on aina 30 tai 60 vrk kulutonta maksuaikaa starttina.


Resurs Bank kokemuksia ja arvostelu esittelyn kanssa

Olemme tehostaneet lainan hakemista niin, että Resurs Bank ja monien muiden pankkien lainat kilpailutetaan ilmaiseksi teille.

Kun jätät hakemuksen meidän suositteleman luotonmyöntäjän kautta, saat Resurs Bankin lisäksi myös tarjoukset noin 20 muulta pankilta tai lainanmyöntäjältä.

Perustiedot Resurs Bank -palvelusta:

 

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 1000 – 50.000 euroa
 • Maksuaika: 1 – 12 vuotta
 • Lainaa helposti ilman vakuuksia ja takaajia
 • Hae lainaa nyt ja saat päätöksen heti
 • Aina ilmainen hakemus netissä
 • Yhteisvastuullinen lainaaminen parantaa yleensä myönteisen päätöksen saamista
 • Lainaa poikkeuksellisesti ilman pankkitunnuksia
 • Saat lainaan mukaan lisämaksullisen lainaturvan / maksuvakuutuksen, jos niin haluat
 • Voit korottaa nykyistä luottoa hakemalla lisälainaa helposti nettihakemuksella
 • Aina selkeä korko alk. vain 7,56% ilman piilokuluja
 • Lyhennä osamaksulla: saat reilusti maksuaikaa
 • Palvelua tarjotaan myös yritysasiakkaille

Hae lainaa tästä >>

 

Suosittelemme myös kokeilemaan esimerkiksi Bank Norwegian Suomi pankkilainaa, vaikka senkin kilpailutus onnistuu yhdellä samalla hakemuksessa yläpuolelta.

Löydät nyt sivultamme yli 45 eri lainapalvelun tai pankin esiteltynä, joten valinnan varaa riittää.

 

Resurs Bank laina – Yleiset ehdot

Julkisia maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla (kummallakaan hakijoista) ja lainan hakijalle tehdään aina luottotietojen tarkistus. Samalla maksukyky tarkistetaan ja bruttotulojen on ylitettävä 17.000 euroa vuodessa (tarkista tämä aina, sillä siinä on tapahtunut muutoksia).

Ikäraja on 20 vuotta ja hakijalla pitää olla suomalainen osoite ja pankkitili.

Verkkopankkitunnuksia ei tarvita, vaan lainaa saa poikkeuksellisesti haettua ilman pankkitunnuksia. Jos laina haetaan yhteisvastuullisesti, myös rinnakkaishakijan vaatimukset ovat samat.

Tarkemmat sopimus- ja lainaehdot löydät Resurs Bankin kotisivuilta hakemuksen yhteydessä.

Moni silti kysyy, että saako pankista lainaa yleensäkään? Pankki on todella tiukka ja siksi halusimme tuoda normaaleja lainanvälittäjiä mukaan helpottamaan lainan saamista normaalituloiselle suomalaiselle.

 

Lainalaskuri helpottaa tuntuvasti lainaajan elämää

Tämä työkalu on lainaajalle optimaalisen työkalu koskaan, sillä siitä alkaa luoton hakeminen.

Resurs Bank tarjoaa laskimen, johon valitset summan ja kun päivität laskurin, näet muutaman lainaesimerkin alapuolella.

Korko esimerkeissä on arvio, mutta antaa suunnan, mihin ollaan menossa.

 

Pankkitunnukset tarvitaan, mutta tämä nyt on jo standardi kaikkialla

Seuraavaksi tunnistaudut pankkitunnuksilla, jolloin pankki saa suoraan oikeat henkilötietonne ja samalla myös luotettavasti. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea lainaa ilman pankkitunnuksia valitsemalla toisen painikkeen alapuolelta, jolloin täytät henkilö- ja muut tiedot manuaalisesti.

Lainaaminen pankkitunnuksilla (TUPAS-tunnistaumisella laina) nopeuttaa kuitenkin prosessia, mutta Resurs Bank on yksi harvoista, joka tarjoaa lainaamisen ilman niitä, eikä se edes mobiilivarmennetta vaadita (lakiasetusten takia tämä ei välttämättä enää ole lukuhetkellä ajan tasalla).

Kun olet tunnistaudut tai syöttänyt tiedot manuaalisesti – jatka ohjeiden mukaan ja viimeistele hakemus. Näet myös pian, mikä on lopullinen todellinen vuosikorko ja sinun (tai teidän, jos haette luottoa yhteisvastuullisesti) kuukausierä sekä lopullinen lainan kokonaiskustannusmäärä.

Hakeminen on maksutonta ja kaikki on sitoumuksetonta, niin kauan, kun lainasopimus allekirjoitetaan kaikkien vaadittujen tietojen & dokumenttien kanssa.

Täytä 4-vaiheinen kilpailutushakemus tästä*

*Muista, että tämä on Resurs Bankin ulkoistama palvelu Sortter, joka tarjoaa 20 eri pankkipalvelun lainat yhdellä samalla hakemuksella, joka parantaa mahdollisuuksia lainan saamisen suhteen.

 

 

Lainojen yhdistely palvelun kautta – onnistuuko?

Voit nyt yhdistää lainat niin Resurs Bankilla, kuin useamman muunkin palvelun kautta. Kuvaa klikkaamalla, voit lukea lisää lainojen yhdistämisestä ja kilpailuttaa sekä vertailla eri vaihtoehtoja. Täysin ilmaiseksi!

Yhdistä lainat Resurs Bank -palvelussa jo tänään ja säästät heti rahaa

Voit yhdistää lainat helposti Resurs Bankilla, kuten useimmilla muillakin lainapalveluille, joiden valikoimiin kuuluvat suuremmat kulutusluotot.

Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos maksat turhaan kallista korkoa monesta eri pikalainasta, tililuotosta tai olet hankkinut monta eri osamaksua, jotka kaikki tyhjentävät kukkaroa joka kuukausi – ja aivan liikaa!

Älä koskaan aliarvioi lainayhdistelyn tehokkuutta ja positiivista vaikutusta talouteen, vaan pyydä tarjous, niin näet kuukausierän laskevan.

Laske kuitenkin tarkasti, sillä tämä järjestely ei takaa sataprosenttista säästöä, jos nykyiset lainat ovat pienikorkoisia!

Unohda siis pikavipit ja muut ”korkosyöpöt” ja ainakin harkitse niiden tilalle pankkilainaa tai kulutusluottoa.

 

Onko Resurs Bank -laina nopea ja mikä sen käsittelyaika on?

Lainan hakeminen on yleisesti nopeaa kellon ympäri, mutta rahojen siirtyminen ottaa noin  1 – 2 pankkipäivää ja joissain tapauksissa jopa kolme.

Pankin kohdalla ei voida siis puhua varsinaisesti nopeasta lainasta, jotka kategorisoimme siihen, että maksusuoritus näkyy siirtyneenä alle vuorokauden sisällä. Jos tarvitset lainaa heti tilille: Nopeimmat lainat kannataa siinä tapauksessa vilkaista.

Resurs Bank kirjaudu, laskutus ja luoton takaisinmaksu

Lasku lähetetään aina kerran kuukaudessa postilla tai sähköpostin kautta. Sen lyhentäminen onnistuu välittömästi laskun saavuttua tai maksaessasi lyhennyserän ennenaikaisesti kirjataan se maksetuksi ja vähennetään kokonaisesta avoimesta lainasaldosta pois.

Laskun pystyy suorittamaan kertamaksusuorituksena ilman lisäkuluveloituksia, joka säästää hakijalta pitkän pennin. Lisää maksuaikaa tai maksuvapaita kuukausia ei ole tarjolla, mutta maksuvaikeuksien yllättäessä sellaisten sopiminen asiakaspalvelun kanssa on yleensä mahdollista.

Lisälainan hakeminen onnistuu, kun maksusuorituksia on tehty yhteensä kuusi kappaletta moitteettomasti eräpäivään mennessä. Avoin lainasaldo voi olla korkeintaan 30.000 euroa.

 

Millaisia kokemuksia Resurs Bankista on yleisesti ja mitä ihmiset kirjoittavat pankista?

Pankki menee samaan kategoriaan myLenderin ja Avidan kanssa, se on kohtuullisen edullinen ja asiakaslähtöinen, mutta parempia vaihtoehtojakin on tarjolla. Myös pankin yhteistyökumppanilista on alati kasvava, joten parempia korkoja voidanneen odottaa tulevaisuudessa.

Yleisesti palvelu toimii moitteettomasti ja verkkosivukäytettävyys myös mobiililla on koodattu toimimaan hyvin.

Palvelu on monipuolinen ja jokainen saa käyttöönsä ”Omat sivut” -verkkoportaalin, jonka kautta ohjaat lainasaldoa, korotat lainaa tai näet, milloin seuraavan eräpäivän lasku on ja niin edelleen.

 

Toiminta on vakaata useammassa Pohjoismaassa

Resurs Bank kokemuksia on useammasta eri Pohjoismaasta, josta se on alunperin ottanen kasvattanut juuriaan myös meille Suomeen.

Siitä on enimmäkseen positiivista sanottavaa ja palvelua on käyttänyt jo yli 100 000 yksityishenkilöä turvallisesti ja luotettavasti. Asiakaslähtöisyys kuuluu sen peruselementteihin ja jokaista asiakasta palvellaan suurella sydämellä.

Koska lainan voi käyttää vapaasti, toimii se hyvin myös esimerkiksi sijoituslainana, olettaen, että saat edes vähänkään kohtuullisen korkotarjouksen. Muuten tämän voi hyvin pitkälti unohtaa, koska marginaalit eivät saa nousta kovin korkealle sijoitusluotoissa.

 

Profiloidut yritysten osamaksutuotteet & myyntirahoitus

Pankin tarjontaan kuuluu myös hieman eri tyyppinen yrityslaina, joka on räätälöity rahoitustuote sopimaan erityisesti pienyritykselle lainaksi. Palvelu voi toteuttaa profiloidun maksuunnitelman sopivan pitkällä maksuohjelmalla / osamaksulla. Yrityspalveluista löydät tarkemmin tietoa pankin kotisivuilta.

Jos olet kiinnostunut yritysrahoituksesta tai -myynnistä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun tai kirjautua palveluun sen kotisivun oikeasta yläkulmasta.

Voit myös lähteä liikkeelle jämptisti suoralla puhelinsoitolla, niin tiedät tarkemmin, kuinka edetä asiassa.

 

Miksi pankista on vaikea saada lainaa, onko Resurs Bank huijaus?

Pankki on kieltämättä vaativa luoton myöntämisen kanssa, edes sen ilmoitetut kriteerit eivät riitä jostain käsittämättömästä syystä.

Huijaus se ei kuitenkaan ole, vaan todella vaativainen tulojen ja meidän näkemys on, että töiden jatkuvuutta katsotaan myös ihan maalaisjärjellä, joka taas vaikuttaa pankin lainapäätökseen.

 

Resurs Bank – Asiakaspalvelu & yritys- sekä yhteystiedot:

Pankin suomiasiakaspalvelu toimii hyvin ilmoittamiensa aikojen mukaan, jotka tosin saattavat vaihdella joskus.

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@resurs.fi
 • Asiakaspalvelu: Aukioloajat maantaista perjantaihin kello 08:00 – 18:00.
 • Puhelinnumero: 09 622 4308.
 • Osoite: Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900, FI-00002 Helsinki.
 • Yrityksen Tiedot ja Y-Tunnus: Resurs Bank AB Suomen sivuliike, Y-Tunnus: 2110471-4.

Kertoisitko omat kokemukset pankista?

Voit jättää omat kokemukset pankista tai antaa muuten vain palautetta, ilmoittaa virheistä tai kysyä kysymyksiä.

Ylläpito julkaisee ja vastaa kaikkia arvoa tuovat kysymykset ja kommentit – myös ne negatiiviset sellaiset. Talouteen.com on täysin puolueeton lainoja- ja muita taloustuotteita vertaileva joka saralla pääosin puhtaasti säästämiseen tähtäävä sivusto.

 1. sallinen.marita 13.10.2017 at 04:53

  No jo on pankkilaina jos korko 30 pinnaa. Tehtiin hakemus ja 20 ja risat meillä yhteishakijan mukana että ei voi antaa hinnasta vihreää valoa tälle paikalle missään nimessä sen sijaan muita hakemuksia vetämässä niin katsotaan jos saataisiin parempia tarjouksia tai muuten jää remontit kesään koska mielummin säästetään kun maksetaan lainasta törkyistä korkoa. Aktialta ei saatu ensikädessä muuta kuin luu käteen. Resurs bank käsittelyaika oli nopea ja käytöstä kokemukset ok, mutta ei ole korkean koron takia meidän valinta tällä erää..