Resurs Bank – Yksityislainojen välittäjä netissä.

Tarvitsetko yksityislainaa kohtuullisella korolla?

Resurs Bank - välittää yksityislainaa pidemmäksi ajaksi lainaan kelpokuluilla ja ehdoilla.Haluaisitko lainan 1000 – 30.000 euron väliltä alkaen 6 kuukauden ja korkeintaan jopa 12 vuoden maksuajalla?

Tarvitsetko kulutusluottoa arkisiin tarkoituksiin, hankintakustannuksien rahoittamiseen, auton ostoon tai vaikka vanhojen lainojen yhdistämiseen?

Kaikki tämä onnistuu Resurs Bankilla kohtuullisen vähäisellä vaivannäöllä!

Myös räätälöidyt yritysrahoitukset ja samalla myyntirahoitus onnistuvat olemalla palveluun yhteydessä.

Resurs Bank saattaa auttaa teitä saamaan sopivan lainatarjouksen välittäen lainan .

Lainatarjouksen saa pyytää ilman kuluja ja jos haluat lisää vertailupohjaa tai tarjouksia, voit verrata muita kulutusluottoja tästä.

Kaikki palvelut välittävät tai myöntävät suoraan itse lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit myös tutustua lainojen välityspalveluihin täältä.

 

Perustiedot Resurs Bankin palvelusta:

Resurs Bank lainalla haet lainaa yhdessä, joustavasti niin henkilöasiakkaille kuin yritysasiakkaille.

 • Ikäraja: 23 vuotta.
 • Lainasummat: 500 – 30.000 euroa.
 • Maksuaika: 6 kuukautta – 12 vuotta.
 • Lainaa helposti ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Hae lainaa tai tililuotto yksityiseltä.
 • Nopea lainapäätös ja ilmainen hakemus netissä.
 • Lainaa enemmän, varmasti ja paremmalla korolla yhteisvastuullisesti.
 • Lainaa poikkeuksellisesti ilman pankkitunnuksia.
 • Saat lainaan mukaan lisämaksullisen lainaturvan / maksuvakuutuksen, jos niin haluat.
 • Voit korottaa nykyistä luottoa hakemalla lisälainaa helposti nettihakemuksella.
 • KSL:n mukainen suurin mahdollinen todellinen vuosikorko on 30,93 % (10 / 2017).
 • Ei piilokuluja: aina selkeä korko- & kuluselvitys.
 • Lyhennä osamaksulla: saat reilusti maksuaikaa.
 • Palvelua tarjotaan myös yritysasiakkaille.
 • Lainapalvelun korko on suhteessa moneen muuhun vastaavaan melko korkea, vaikka ei aivan mahdoton.
 • Huom! Emme tee palvelun kanssa suoraa yhteistyötä, mutta se löytyy esiteltynä puolueettomuuden vuoksi:

 

Suosittelemme sen sijaan esimerkiksi Bank Norwegianin suoraa pankkilainaa tai Lendon (välittää jopa yli 20 pankin tuotteita) palvelua.

Löydät nyt sivultamme yli 70 eri lainapalvelun tai pankin esiteltynä, joten valinnan varaa riittää!

Resurs Bank laina – Yleiset ehdot

Julkisia maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla (kummallakaan hakijoista) ja lainan hakijalle tehdään aina luottotietojen tarkistus. Samalla maksukyky tarkistetaan ja bruttotulojen on ylitettävä 17.000 euroa vuodessa.

Ikäraja on 23 vuotta ja hakijalla pitää olla suomalainen osoite ja pankkitili. Verkkopankkitunnuksia ei tarvita, vaan lainaa saa poikkeuksellisesti haettua ilman pankkitunnuksia.

Jos laina haetaan yhteisvastuullisesti, myös rinnakkaishakijan vaatimukset ovat samat.

Tarkemmat sopimus- ja lainaehdot löydät Resursbankin kotisivuilta hakemuksen yhteydessä.

Lainalaskuri helpottaa tuntuvasti lainaajan elämää.

Tämä työkalu on lainaajalle optimaalisen työkalu koskaan, sillä siitä alkaa luoton hakeminen. Resurs Bank tarjoaa laskimen, johon valitset summan ja kun päivität laskurin, näet muutaman lainaesimerkin alapuolella. Korko esimerkeissä on arvio, mutta antaa suunnan, mihin ollaan menossa.

Valitse, kuinka paljon tarvitset lainaa ja valitse sitten alapuolelta haluamasi laina-aika ja kuukausierä!

Seuraavaksi tunnistaudut pankkitunnuksilla, jolloin pankki saa helposti henkilötietosi ja myös luotettavasti. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea lainaa ilman pankkitunnuksia valitsemalla toisen painikkeen alapuolelta, jolloin täytät henkilö- ja muut tiedot manuaalisesti.

Lainaaminen pankkitunnuksilla (TUPAS-tunnistaumisella) nopeuttaa kuitenkin prosessia, mutta Resurs Bank on yksi harvoista, joka tarjoaa lainaamisen ilman niitä, eikä se edes mobiilivarmennetta vaadita.

Kun olet tunnistaudut tai syöttänyt tiedot manuaalisesti – jatka ohjeiden mukaan ja viimeistele hakemus. Näet myös pian, mikä on lopullinen todellinen vuosikorko ja sinun (tai teidän, jos haette luottoa yhteisvastuullisesti) kuukausierä sekä lopullinen lainan kokonaiskustannusmäärä.

Hakeminen on maksutonta ja kaikki on sitoumuksetonta, niin kauan, kun lainasopimus allekirjoitetaan kaikkien vaadittujen tietojen & dokumenttien kanssa.

Lainojen yhdistely palvelun kautta – onnistuuko?

Yhdistä lainasi jo tänään ja säästät heti rahaa.

Voit nyt yhdistää lainat niin Resurs Bankilla kuin useamman muunkin palvelun kautta. Kuvaa painamalla voit lukea lisää lainojen yhdistämistä ja vertailla eri vaihtoehtoja.

Voit yhdistää lainat helposti Resursbankilla, kuten useimmilla muillakin lainapalveluille, joiden valikoimiin kuuluu suuremmat kulutusluotot.

Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos maksat turhaan kallista korkoa monesta eri pikalainasta, tililuotosta tai olet hankkinut monta eri osamaksua, jotka kaikki tyhjentävät kukkaroa joka kuukausi – ja aivan liikaa!

Älä koskaan aliarvioi lainayhdistelyn tehokkuutta ja positiivista vaikutusta talouteen, vaan pyydä tarjous, niin näet kuukausierän laskevan. Laske kuitenkin tarkasti, sillä tämä järjestely ei takaa sataprosenttista säästöä, jos nykyiset lainat ovat pienikorkoisia!

Unohda siis pikavipit ja muut ”korkosyöpöt” ja ainakin harkitse niiden tilalle pankkilainaa tai kulutusluottoa.

Onko laina nopea ja missä ajassa hakemukset yleesä käsitellään?

Lainan hakeminen on yleisesti nopeaa kellon ympäri, mutta rahojen siirtyminen ottaa noin  1 – 2 pankkipäivää ja joissain tapauksissa jopa kolme.

Pankin kohdalla ei voida siis puhua varsinaisesti nopeassa lainassa, jotka kategorisoimme siihen, että maksusuoritus näkyy siirtyneenä alle vuorokauden sisällä. Jos tarvitset lainaa heti tilille: Nopeimmat lainat löytyvät tästä.

Laskutus ja kulutusluoton takaisinmaksu.

Lasku lähetetään aina kerran kuukaudessa postilla tai sähköpostin kautta. Sen lyhentäminen onnistuu välittömästi laskun saavuttua tai maksaessasi lyhennyserän ennenaikaisesti kirjataan se maksetuksi ja vähennetään kokonaisesta avoimesta lainasaldosta pois.

Laskun pystyy suorittamaan kertamaksusuorituksena ilman lisäkuluveloituksia, joka säästää hakijalta pitkän pennin. Lisää maksuaikaa tai maksuvapaita kuukausia ei ole tarjolla, mutta maksuvaikeuksien yllättäessä sellaisten sopiminen asiakaspalvelun kanssa on yleensä mahdollista.

Lisälainan hakeminen onnistuu, kun maksusuorituksia on tehty yhteensä kuusi kappaletta moitteettomasti eräpäivään mennessä. Avoin lainasaldo voi olla korkeintaan 30.000 euroa.

Millaisia kokemuksia Resurs Bankista on yleisesti?

Resurs Bank kokemukset ovat paremmat kuin kohtuulliset: tarjolla on Online-puoli, jossa voit hallinnoida lainaa tai tililuottoa sekä maksaa laskuja ym.Pankki menee samaan kategoriaan myLenderin ja Avidan kanssa, se on kohtuullisen edullinen ja asiakaslähtöinen, mutta parempia vaihtoehtojakin on tarjolla. Myös pankin yhteistyökumppanilista on alati kasvava, joten parempia korkoja voidanneen odottaa tulevaisuudessa.

Yleisesti palvelu toimii moitteettomasti ja verkkosivukäytettävyys myös mobiililla on koodattu toimimaan hyvin. Palvelu on monipuolinen ja jokainen saa käyttöönsä ”Omat sivut” -verkkoportaalin, jonka kautta ohjaat lainasaldoa, korotat lainaa tai näet, milloin seuraavan eräpäivän lasku on ja niin edelleen.

Resurs Bank kokemuksia on useammasta eri Pohjoismaasta, josta se on alunperin ottanen kasvattanut juuriaan myös meille Suomeen. Siitä on enimmäkseen positiivista sanottavaa ja palvelua on käyttänyt jo yli 100 000 yksityishenkilöä turvallisesti ja luotettavasti. Asiakaslähtöisyys kuuluu sen peruselementteihin ja jokaista asiakasta palvellaan suurella sydämellä.

Koska lainan voi käyttää vapaasti, toimii se hyvin myös esimerkiksi sijoituslainana, olettaen, että saat edes vähänkään kohtuullisen korkotarjouksen. Muuten tämän voi hyvin pitkälti unohtaa, koska marginaalit eivät saa nousta kovin korkealle sijoitusluotoissa.

Profiloidut yritysten osamaksutuotteet & myyntirahoitus

Pankin tarjontaan kuuluu myös hieman eri tyyppinen yrityslaina, joka on räätälöity rahoitustuote sopimaan erityisesti pienyritykselle. Palvelu voi toteuttaa profiloidun maksuunnitelman sopivan pitkällä maksuohjelmalla / osamaksulla. Yrityspalveluista löydät tarkemmin tietoa pankin kotisivuilta.

Jos olet kiinnostunut yritysrahoituksesta tai -myynnistä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun tai kirjautua palveluun sen kotisivun oikeasta yläkulmasta. Voit myös lähteä liikkeelle jämptisti suoralla puhelinsoitolla, niin tiedät tarkemmin, kuinka edetä asiassa.

Asiakaspalvelu & yritys- sekä yhteystiedot:

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@resurs.fi
 • Asiakaspalvelu: Aukioloajat maantaista perjantaihin kello 08:00 – 18:00.
 • Puhelinnumero: 09 622 4308.
 • Osoite: Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900, FI-00002 Helsinki.
 • Yrityksen Tiedot ja Y-Tunnus: Resurs Bank AB Suomen sivuliike, Y-Tunnus: 2110471-4.

Kertoisitko omat kokemukset pankista?

Voit jättää omat kokemukset pankista tai antaa muuten vain palautetta, ilmoittaa virheistä tai kysyä kysymyksiä.

Ylläpito julkaisee ja vastaa kaikkia arvoa tuovat kysymykset ja kommentit – myös ne negatiiviset sellaiset. Talouteen.com on täysin puolueeton lainoja- ja muita taloustuotteita vertaileva joka saralla pääosin puhtaasti säästämiseen tähtäävä sivusto.

1 Comment
 1. Vastaa sallinen.marita lokakuu 13, 2017 at 4:53 am

  No jo on pankkilaina jos korko 30 pinnaa. Tehtiin hakemus ja 20 ja risat meillä yhteishakijan mukana että ei voi antaa hinnasta vihreää valoa tälle paikalle missään nimessä sen sijaan muita hakemuksia vetämässä niin katsotaan jos saataisiin parempia tarjouksia tai muuten jää remontit kesään koska mielummin säästetään kun maksetaan lainasta törkyistä korkoa. Aktialta ei saatu ensikädessä muuta kuin luu käteen. Resurs bank käsittelyaika oli nopea ja käytöstä kokemukset ok, mutta ei ole korkean koron takia meidän valinta tällä erää..

Kommentoi

Olethan ihminen? *