Moottoripyörälaina: Mistä lainaa moottoripyörän ostoon?

Oletko aina haaveillut moottoripyörästä ja vihdoinkin päättänyt lähteä toteuttamaan tätä haavetta?

Onko rahatilanne kuitenkin tämän hetken ainoa este ja etsit sopivaa rahoitusta tai lainaa kaksipyöräistä varten?

Haluaisitko lainaa moottoripyörään netistä ilman vakuuksia ja takaajia?

Moottoripyörälainaa saat netistä ilman käsirahaa aivan joka kaliiberin pyörää varten aina korkeintaan jopa 60.000 euroon asti.

Moottoripyörälaina netistä

Suoranaisesti useammalle lainalle ei edes vaadita tarkoituksen selvittämistä, eli voit ostaa sillä moottoripyörän, jääkaapin ja esim. remontoida keittiön.

Tai sitten voit hoitaa kaikki samalla lainalla ilman lisäselvityksiä.

Lainatarjouksen pyytäminen mistä tahansa palvelusta on aina maksutonta ja suosittelemme vertaamaan lainat tarkasti ja myös pyytämään pankista lainatarjousta, jos etsit erityisen suurta lainaa.

Myös lainanvälittäjät tulevat kysymykseen, joista parhaat löydät alapuolelta, jotka ajavat osittain pankista lainaamisenkin, koska ne kilpailuttavat myös suomalaisia kivijalkapankkeja.

Lainanvälittäjäpalveluissa on erityisen suurena etuna se, että moottoripyörärahoituksen kilpailutus tehdään puolestanne ilman kuluja.

 

Moottoripyörälaina vertailu – Kilpailuta ja hae ilman vakuuksia netistä

Anna jonkun näistä neljästä kilpailuttaa paras tarjous moottoripyörälainaan.

Kilpailuttaminen on ilmaista ja lainatarjouksista näet kaikki kustannukset.

zmarta logo
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Hae lainaa
omalaina logo
Ikäraja 18 v.
Tarjonta: 100-60.000€
Laina-aika: 1-20 v.
Hae lainaa
rahalaitos logo
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 500-70.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Hae lainaa
sortter logo
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Hae lainaa

Jos kaavailet muutamankin tonnin prätkää tai mopoautoa, niin säästöt voivat olla 500 euron luokkaa, kun taas kymppitonnin ajoneuvoissa saatetaan puhua 1000 – 2000 euron säästöistä jo muutaman vuoden ajanjaksolla.

Näin suuria erot todella siis voivat olla, jonka tulet varmasti huomaamaan tarjouksia itse vertaillessa, kun jyvät on karsittu akanoista ja parhaat palat (lue: halvimmat tarjoukset) ovat jäljellä pöydässä.

Vuosikorko vaihtelee 4,19 – 20 %:n välillä, joten valitse laina tarkkaan.

Lainaan vaikuttaa oleellisesti lainasumma, maksuaika ja hakijan taloudellinen tilanne.

Muutaman tonnin lainan voi saada jo alle 7 %:n todellisella vuosikorolla.

 

Moottoripyörälainat: rahoitus liikkeestä, osamaksu vai kulutusluotto?

Tähän ei ole suoraa vastausta, koska kaikilla edellä mainituilla voit hankkia itsellesi uuden tai käytetyn oman tyylisen moottoripyörän.

Korko vaihtelee laajasti, eikä yksikään ”diili” ei ole automaattisesti ylitse muiden.

Voit kokeilla saada moottoripyörälaina rahoitusta suoraan liikkeestä, jonka tarjoama korkoprosentti voi olla hyvinkin edullinen, silloin kun on kyse uudesta moottoripyörästä.

Toinen vaihtoehto on hakea pankista tai netistä kulutusluottoa, jonka voi saada pitkällä maksuajalla ja myös huokein kustannuksin.

Lainanhakijan yleinen taloustilanne, tulot ja muut velat ovat tässä suuressa roolissa määrittäen korkoprosentin hyvin pitkälti kokonaan.

 

Yleiset vaatimukset lainalle

Yleisimmät vaatimukset kyseisten luottojen saamiselle ovat vähintään 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja verkkopankkitunnukset.

Näissä on harvemmin yhtään tinkimisen varaa ja usein tulot, etuudet tai eläke täytyy todistaa hakemuksessa liitteenä.

Suuremmissa moottoripyörälainoissa saatetaan myös kysyä verotuspäätöksen erittelyosaa.

Plussana tässä on, että pienituloisena tai hakemalla työttömälle lainaa, et yleensä tarvitse liitteitä paitsi todistuksen KELA-tuesta tai mahdollisesta muusta etuudesta.

Sama sapluuna pätee siis myös, jos haet eläkkeellä lainaa: todistat eläkkeen määrän eläkepäätöksen kopiolla sähköisenä liitteenä.

 

Et tarvitse lainoihin käsirahaa

Lähes auto- ja moottoripyöräliikkeet tarjoavat rahoitusta ilman käsirahaa tai yleensä käsirahan määrä on hyvin pieni.

Netistä lainatessa et tarvitse käsirahaa milloinkaan, et edes kivijalkapankeilta eli tämä ei ole mikään mutka matkassa.

Samoin kaikki rahoitukset ja lainat ovat osamaksullisia, sillä niitä lyhennetään kuukausittain osamaksuerissä ihan normaalien käytäntöjen mukaisesti.

 

Voiko lainaa saada moottoripyörää vastaan?

Kyllä tämä on mahdollista, vaikka hyvinkin irrallinen kysymys, ellet ole vaihtamassa vanhaa pyörää uuteen vastaanotetun lainan kautta.

Tässä järjestelyssä itse käytetty entinen moottoripyörä toimisi nykyisen lainan vakuutena sen aikaa, kun se on maksettu takaisin.

Tälläisiä järjestelyitä voit kysyä suoraan autoliikkeistä tai sitten voit kääntyä SAV-Rahoituksen puoleen.

Edellä mainittu palvelu tarjoaa lainoja autoja, moottoripyöriä, mopoautoa tai mahdollisesti jopa veneitä vastaan (veneeseen liittyen, tiedot poimittu keskustelupalstalta, joten tästä ei ole 100 % varmuutta).

 

Usein kysytyt kysymykset

Mistä halvin moottoripyörälaina?

Löydät halvimman lainan moottoripyörän ostoon vain kilpailuttamalla ja meillä on listattuna kultaisella tarjottimella neljä parasta lainojen kilpailuttajaa tänä vuonna Suomessa.

Tarvitsenko käsirahaa, jos haen moottoripyörärahoitusta?

Yleensä et ja siis, jos haet lainaa netistä, et tarvitse koskaan käsirahaa. Liikkeestä uusi kalliimpi moottoripyörä saattaa vaatia käsirahan, että rahoitus pystytään järjestämään.

Löydänkö moottoripyörärahoitus laskurin jostain?

Löydät laskurin jokaisen palvelun sivulta, kun teet itse lainahakemuksen ensimmäistä vaihetta eli samainen sapluuna toistuu tässäkin aina.

Mikä pankki antaa parhaan moottoripyörärahoitustarjouksen?

Tiedät sen vasta kilpailuttamalla pankit keskenään. Nordea joustoluotto voisi sopia hyvin moottoripyörän rahoittamiseen tai Bank Norwegianin laina, joihin molempiin saat toki tarjoukset kilpailutuspalveluilta joka tapauksessa.