Mistä lainaa moottoripyörän ostoa varten?

Oletko aina haaveillut moottoripyörästä ja vihdoinkin päättänyt lähteä toteuttamaan tätä haavetta?

Onko rahatilanne kuitenkin tämän hetken ainoa este ja etsit sopivaa rahoitusta tai lainaa kaksipyöräistä varten?

Haluaisitko lainaa moottoripyörään netistä ilman vakuuksia ja takaajia?

Moottoripyörälainaa saat netistä jopa ilman käsirahaa aivan joka kaliiberin pyörää varten, korkeintaan jopa 50.000 €.

Moottoripyörään löydät lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia.

Suoranaisesti useammalle lainalle ei edes vaadita tarkoituksen selvittämistä, eli voit ostaa sillä moottoripyörän, jääkaapin ja esim. remontoida keittiön – tai sitten voit hoitaa kaikki samalla lainalla ilman lisäselvityksiä.

Lainatarjouksen pyytäminen mistä tahansa palvelusta on aina maksutonta ja suosittelemme vertaamaan lainat sekä netissä, että myös pyytämään pankista lainatarjousta.

Myös lainanvälittäjät tulevat kysymykseen, joita löydät täältä. Niissä on erityisen suurena etuna se, että moottoripyörärahoituksen kilpailutus tehdään puolestasi ilman kuluja.

Jos kaavailet muutamankin tonnin prätkää tai mopoautoa, niin säästöt voivat olla 500 euron luokkaa, kun taas kymppitonnin ajoneuvoissa saatetaan puhua 1000 – 2000 euron säästöistä muutamassa vuodessa.

Näin suuria erot todella ovat, jonka tulet varmasti huomaamaan itse vertaillessa, kun jyvät on karsittu akanoista ja parhaat palat (lue: halvimmat tarjoukset) ovat jäljellä pöydässä.

Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,19 – 50,5 % välillä, joten valitse laina tarkkaan.

Lainaan vaikuttaa oleellisesti lainasumma, maksuaika ja hakijan taloudellinen tilanne. Muutaman tonnin laina on vaikea saada alle 10 %:n todellisella vuosikorolla, mutta ei mahdotonta.

Moottoripyörälainat vertailussa – ei käsirahaa – valitse paras:

Lainapalvelu Ikäraja Laina heti tilille?* Lainasummat Todellinen vuosikorko Laina-aika
Bank Norwegian lainahakemukseen pääset tästä 23 v.
Lisätiedot
ei 1000-50.000 €
Alk. 8,99 % 1-15 v
lendo hakemus 20 v.
Lisätiedot
ei 500-50.000 €
10,47% – 1-15 v
ostosraha hakemukseen 21 v.
Lisätiedot
kyllä 400-10.000 €
29,5 – 50,36% 1-6 v
freedomrahoitus hakemus 20 v.
Lisätiedot
ei 500-50.000 €
4,19 – 50,5% 1-15 v
zmarta hakemus 20 v.
Lisätiedot
ei 500-50.000 €
4,19 – 50,5% 1-15 v
Lue lisää Rahalaitoksesta tästä ja siirry heti hakemukseen. 20 v.
Lisätiedot
ei 500-50.000 €
4,5 – 50,5% 1-15 v
Etua.fi on lainavertailun ehdoton valinta ja sieltä löytää kulutusluottoa joka lähtöön - lue lisää. 20 v.
Lisätiedot
ei 2000-50.000 €
8,9 – 49% 1-15 v
Laina.fi lisätiedot ja lainan hakeminen onnistuu napsauttamalla tästä. 20 v.
Lisätiedot
kyllä 100-5000 €
– 85,23% 1-51 kk
fixura hakemus 21 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-10.000 €
6 – 27% 24-60 kk
credigo hakemus 20 v.
Lisätiedot
kyllä 100-2500 €
46,69 – 49,77% 12-60 kk
CashBuddy lainahakemus ja tiedot 20 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-3000 €
35,5 – 55,7% 12-60 kk
* Laina heti tilille tarkoittaa tässä tapauksessa, että tilitys tapahtuu 24h sisään tai nopeammin..

 

Rahoitus liikkeestä, osamaksu vai tavallinen kulutusluotto netistä?

Tähän ei ole suoraa vastausta, koska kaikilla edellä mainituilla voit hankkia itsellesi uuden tai käytetyn oman tyylisen moottoripyörän. Korko vaihtelee laajasti, eikä yksikään ”diili” ei ole automaattisesti ylitse muiden.

Voit kokeilla saada rahoitusta suoraan liikkeestä, jonka tarjoama korkoprosentti voi olla hyvinkin edullinen, kun on kyse uudesta pyörästä. Toinen vaihtoehto on hakea pankista tai netistä kulutusluottoa, jonka voi saada pitkällä maksuajalla – myös huokein kustannuksin. Hakijan yleinen taloustilanne, tulot ja muut velat ovat tässä suuressa roolissa määrittäen korkoprosentin hyvin pitkälti kokonaan.

Yleisimmät vaatimukset kyseisten luottojen saamiselle ovat vähintään 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja verkkopankkitunnukset.

Näissä on harvemmin yhtään tinkimisen varaa ja usein tulot, etuudet tai eläke täytyy todistaa hakemukseen liitettävällä tilinauhalla, eläkepäätöksellä tai tiliotteella.

Suuremmissa moottoripyörärahoituksissa saatetaan myös kysyä verotuspäätöksen erittelyosaa.

Lähes kaikki lainapaikat tarjoavat rahoitusta ilman käsirahaa joitakin kivijalkapankkeja lukuunottamatta eli tämä ei ole mikään mutka matkassa!

Samoin kaikki rahoitukset ja luotot ovat osamaksullisia, sillä niitä lyhennetään kuukausittain osamaksuerissä.

 

Voiko lainaa saada moottoripyörää vastaan?

Kyllä tämä on mahdollista, vaikka hyvinkin irrallinen kysymys, ellet ole vaihtamassa vanhaa pyörää uuteen vastaanotetun lainan kautta.

Tässä järjestelyssä itse käytetty entinen moottoripyörä toimisi nykyisen lainan vakuutena sen aikaa, kun se on maksettu takaisin.

Tälläisiä järjestelyitä voit kysyä suoraan autoliikkeistä tai sitten voit kääntyä SAV-Rahoituksen puoleen. Edellä mainittu palvelu tarjoaa lainoja autoja, moottoripyöriä, mopoautoa tai mahdollisesti jopa veneitä vastaan (veneeseen liittyen, tiedot poimittu keskustelupalstalta, joten tästä ei ole 100 % varmuutta).

 

2 Kommentit
 1. Vastaa blank paallykainen 18.10.2017 at 03:54

  Käytettyjä pyöriä nyt halvalla mutta ei ole luottotietoja ei… saako mistään edes osamaksulla? Koko yö kato katottu näitä läpi ja aina vaatii luottoehdot kuntoon, meikäläisellä oli eri tilanne 3v. sitten ja nyt työ kunnalla vakituisena mutta ei auta. Saako jostain lainaa edes käytettyyn tai miten jotkut liikkeet tai yksityiset suhtautuu? Pieni käsiraha löytyisi vielä tuomaan lisää uskottavuutta…

  • Vastaa blank Ylläpito 19.10.2017 at 16:16

   Hei,

   Lähtökohta, tai ensisijainen käytäntö on jyrkkä: luottotiedoton ei saa lainaa, ei moottoripyörään, autoon tai muuhunkaan ajoneuvoon. Ei pankista tai netistä. Jos pystyt säästämään rahat kasaan tai hommaamaan rahoituksen muuta kautta, niin näillä eväillä saisit kaksipyöräisen allesi kevääseen mennessä. Lainapalveluihin lähestyminen on oletettavasti ajan hukkaa, pankkiasi voit koittaa, jos sinulta löytyy jotain konkreettisia vakuuksia tai jotain muuta vastaavaa. Yleensäkin pankinkin mopolainat – kuten kaikki muutkin – ovat siellä painavimman kiven alla. Säästäminen on mahdollisesti ainoa tapa moottoripyörään.

   Yksityisillä tarkoitat vertaislainoja? Vai yksityishenkilöä, kenties jotain tuttua? Vertaislainoilla on tiukat ehdot, mutta tutun kautta lainaraha saattaakin onnistua, mutta emme pysty valitettavasti siihen vaikuttamaan. Kuten emme muutenkaan pankkien- tai lainapalveluiden ehtoihin.

   Meidän ainoa avain on antaa tietoa helposti kuluttajalle. Toivottavasti löydät ratkaisun, joka miellyttää.

   – Ylläpidolta

Kommentoi

Olethan ihminen? *