Lainaa eläkeläiselle: Hae eläkeläislaina netistä meiltä

Mietitkö, mistä voisit lainaa eläkeläiselle?

Meillä on teille vastaus eli miettimisen voit siis lopettaa tähän paikkaan.

Haluaisitteko lainan netistä ja teillä on esittää eläkepäätös, josta käy ilmi, kuinka paljon tilille tippuu rahaa joka kuukausi?

Jos vastasit Kyllä molempiin kysymyksiin, niin löydätte 100 % varmuudella sopivan lainantarjoajan tämän artikkelin laina- ja pankkivalikoimasta.

Löydät netistä lainaa, kulutusluottoa ja joustoluottoa, vaikka olisitkin eläkkeellä keskimäärin noin 75-vuotiaaksi asti, jolloin asiat muuttuvat vasta hieman vaikeammiksi.

Pitkän maksuajan lainoja tai suurempia kulutusluottoja ei välttämättä enää ole saatavilla joka palvelusta, kun ikää alkaa kertymään runsaammin.

Listasimme lainankilpailutuspalveluita, joiden lainat ovat menneet kuin kuumille kiville vuoden sisällä ja joista meillä on parasta palautetta.

zmarta logo
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Tee hakemus
rahalaitos logo
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 500-70.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Tee hakemus
omalaina logo
Ikäraja 18 v.
Tarjonta: 100-60.000€
Laina-aika: 1-20 v.
Tee hakemus
sortter logo
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Tee hakemus

Lainan kilpailuttaminen välittäjien kautta on tämän päivän ehdottomasti varmin, nopein ja kustannustehokkain keino löytää edullista lainaa eläkeläisenä tai oli teidän ”status” mikä hyvänsä.

Jos haluatte vielä lisää pankkeja mukaan kilpailutukseen, Etua.fi kilpailuttaa näiden neljän lisäksi vielä mm. Nordean ja Säästöpankin lainat.

 

Mitä liitteitä eläkeläinen tarvitsee lainahakemukseen?

Tämä riippuu siitä, minkä kokoista lainaa olette hakemassa, mutta yleensä liitevaatimuksena on eläkepäätös, jos siis olet eläkkeellä (palkkatöihin palkkakuitit ja tilinauhat).

Jotkut tarkemmat palvelut ja erityisesti pankit saattavat pyytää vielä tämän lisäksi veroilmoituksen lisäosasta kopion.

eläkeläisen lainan liitteetKaikki liitteet voi toimittaa sähköisesti ja yleensä pelkästään eläkepäätös riittää, joka todistaa, että sinulla on säännölliset tulot.

Jos haet alle 2000 euron lainaa, ei välttämättä tätä edes tarvita, vaan pelkästään verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne riittävät lainahakemuksen loppuun viemiseen.

Varaa siis nämä asiat lainan hakemista varten:

  • Vähintään vartti aikaa hakemukseen
  • Aikaa itse lainavertailuun puolesta tunnista ylöspäin
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne
  • Eläkepäätös tai tiliote verkkopankista

Jos et haette pikalainaa, niin varaudu odottamaan yhdestä kahteen arkipäivää, joka on keskimääräinen aika kulutusluoton / pankkilainan toimittamisessa.

Tilisiirto ottaa aikaa yleensä tämän verran, ellei niitä pystytä tekemään reaaliaikasiirtona, joka näkyy tilillä heti.

 

Lainan tarve voi osua kohdalle yllättäen ikään katsomatta

Ei ole mitenkään epätyypillistä, että kaikille meille tulee yllättäviä kulueriä ikään tai työpaikkaan katsomatta.

Tämä on niin kutsuttu arjen tai elämän laki ja esimerkiksi eläkeläiselle lainan käyttökohde on usein remontti, lomakassan parantelulaina tai terveyskustannuksien paikkailulaina ja niin edelleen: lista on pitkä.

Jos olet eläkkeellä, on suositeltavaa kysyä, voisitko saada lainaa pankista ja samalla kilpailuttaa lainat netissä parhaan tarjouksen varmistamiseksi.

Tämä on ehdottomasti parhaaksi todettu tekniikka, jos säästäminen kiinnostaa (ja pitäisi kiinnostaa).

Matalan kustannuksien kulutusluotto löytyy vain tällä taktiikalla ja kukaan ei sitä valitettavasti suoraan silmien eteen anna.

Me tarjoamme parhaan mahdollisen avun, jotta se olisi mahdollisimman kivutonta.

 

Minkä tyypin laina on paras eläkeläisenä – pankkilaina vai joustoluotto?

Tämä riippuu täysin siitä, millaiseen tarkoitukseen lainaa tarvitaan ja kuinka paljon.

Myös maksukyky ja nykyinen velkatilanne otetaan molemmat huomioon ja ne vaikuttavat siihen millaisen tarjouksen/lainapäätöksen te saatte.

eläkäläiselle lainaaEläkeläiselle vaihtoehtoja on pikavippi, kulutusluotto, joustoluotto tai pankkilaina ja miksei luottokorttikin.

Ihan siinä missä kaikille muillekin ja kartoittamalla oman tarpeen ensin, tiedätte nopeasti mihin näistä tarttua.

Sopivaa lainatuotetta etsivän eläkeläisen kannattaa esittää itselleen seuraavat 4 kysymystä:

  • Kuinka paljon lainaa tarvitset?
  • Onko tilanne kiireinen vai onko sinulla mahdollisuus odottaa useampi vuorokausi?
  • Kuinka pitkää maksuaikaa olet kaavaillut lainanlyhennykselle?
  • Oletko varma, että et tarvitse myöhemmin lisälainaa tai maksu- ja lyhennysvapaita kuukausia?

Jos tarvitset esimerkiksi 10 000 euron lainaa, teillä on mahdollisuus odottaa 2-3 arkipäivää ja haluatte maksuajaksi esimerkiksi 3 vuotta (ei niin tarkkaa), etkä tarvitse lisälainaa, on suora laina tai kulutusluotto mahdollisesti paras vaihtoehto.

Esimerkiksi: Bank Norwegian -kulutusluotto yhtenä erinomaisena vaihtoehtona.

Teidän asetelemista kuitenkin tekisimme kilpailutuksen joka tapauksessa.

 

Entä pikavippi eläkeläiselle?

Niin, pikavipillä on nykyään enää vain pelkästään huono maine tai itse termillä on, pikavippi on kelvollinen laina eläkäiselle nykyään siinä missä muutkin.

Sitä ei enää edes erota muista lainoista käytännössä mikään ja varma pikavippi nopeasti eläkäiselle tulee kilpailuttajien kautta lainatarjouksena siinä samassa.

POP Pankki oli ensimmäinen rohkea, joka uskaltaa kutsua yhtä pankkilainaansa POP Pikalainaksi ja tämä pelkästään sen takia, että se on erittäin nopea.

Teknologian kehittymisen takia kaikki lainat voisivat olla pikavippejä, koska nopeus on sitä luokkaa. Vielä menee kuitenkin ainakin muutama vuosi, että termiä ei katsota kieroon.

 

Usein kysytyt kysymykset

Miten kilpailutan kulutusluoton eläkeläisenä?

Ihan samalla tavalla kuin kaikki muutkin, eli jätät hakemuksen valitsemaanne lainanvälittäjäpalveluun. Saat kohta lainatarjouksia teidän toivomuksien mukaisesti, joita voit vapaasti vertailla. Tämä on kaikki maksutonta ja et ole sitoutunut lainan hyväksyntään.

Mistä saan lainaa eläkäiselle helpoiten?

Jos haluat lainaa helposti eläkäiselle, teet sen juurikin kilpailutuspalvelun kautta. Eläkkeellä teillä on etuna säännölliset ja samalla turvatut tulot, joten lainatarjouksen saaminen on varsin helppoa. Myös pienemmällä eläkkeellä.

Onko eläkkeen määrällä merkitystä lainan korkoon?

Kyllä on, kuten myös palkkatuloilla. Tällä pankit arvioivat teidän maksukyvyn ja samoin edelliset velat, kuten luottokortti- ja muut auki olevat lainavelat tarkistetaan. Nykyään näissä ollaan hyvin tarkkoja, mutta eläkkeellä asema on tästäkin huolimatta vahva. Velattomuus tähän päälle on hyvin vahvaa valuuttaa!

Missä eläkeläisen lainansaanti voi mennä pieleen?

Varmasti ihan ensimmäinen asia on maksuhäiriömerkintä, joka on yhtä kuin äkkipysähdys lainahakemuksessa ja välitön hylätty päätös. Myös virheellisesti täytetyt tiedot voivat aiheuttaa kielteisen päätöksen eli täyttämisessä korostamme aina tarkkuutta sekä sen läpi käymistä ennen lähettämistä.

Saitko kielteisen pankkilainapäätöksen? Katso täältä, mistä saat helposti lainaa siitäkin huolimatta.